Kezdőoldal Ágak Imádja a munkáját, fejlődik, új emberré vált és vannak céljai – Biliczki Henriett kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

Imádja a munkáját, fejlődik, új emberré vált és vannak céljai – Biliczki Henriett kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

Biliczki Henriett kitűzős HV lett 2023 októberére

Biliczki Henrietta kétgyermekes családanya, aki Győrben, egy önkormányzati óvodában dolgozik 2003 óta. A története 2019 nyarán kezdődött, amikor egy Facebook-csoportban jött vele szembe a munkalehetőség. Pataki-Szarvady Beatrix bemutatta neki az üzletet, beszélt a termékekről, aztán… Mielőtt azt gondolnánk, sima sikertörténetről van szó, eláruljuk: az eleje nehézkes volt a megértés, a jelenlét és a motiváció hiánya miatt. Aztán… De innentől már következzen a kitűzős HV visszapillantója!

A lehető legjobb helyen vagyok!
A bélrendszeri problémákra is kerestem a megoldást és a pénzkereseti lehetőség is érdekelt. Az állandó puffadás, emésztési problémák már tinikorom óta elkísértek, de a megfelelő szakellátás annyit jelentett, hogy „tartsam a diétát”. Rengeteg vizsgálaton estem át, de változást egyik nem hozott. Sok alternatív dolgot kipróbáltam, hozzám nagyon közel áll ezért is a tudatos táplálkozás. Aztán az élet is figyelmeztetett, miért sír annyit a baba, miért nyugtalan, hasfájós stb… hát igen az étkezés, az allergiák, intoleranciák. Kiderült, hogy a fiúk is tej- és tojásallergiások, úgyhogy meg kellett tanulnom mentesen főzni, sütni. Amikor összekapcsoltam az eddigi tudásomat, és amit a Biocom adhat, arra jöttem rá, hogy a lehető legjobb helyen vagyok!

Az elején nem volt motiváció, megértés és jelenlét…
De kanyarodjunk is vissza, hogyan alakult a Biocomos életem. Az első időszak úgy telt el, hogy nem értettem semmit, keveset jártam képzésekre, nem motivált semmi. Attól függetlenül csináltam a Facebook-csoportomat, használtam a termékeket, elmondtam a tapasztalataimat másoknak, így jutottam el az 5. szintig. De őszintén szólva az élethelyzetem sem volt összhangban azzal, amit csinálok.

Életmód esten Győrött

Lenyúltak értem, megértettem, ott voltam, akartam!
Majd a lejtő alján Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető „lenyúlt értem”, megbeszéltük az alapokat, elhívott képzésekre, beszélgetni kezdünk a céljaimról, elkezdett motiválni, tanítani, életre keltett. Most hallottam meg, amit kellett! Elkezdtem olvasni, tanulni minden képzésen ott voltam és meglett az eredménye. 2022-ben ott voltam az akadémián, nemzetközin, kommunikációs tréningen, az összes Starton, életmód találkozón. 2022 decemberében kimondtam, hogy én ezt akarom és ott eldöntöttem, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni!

A sövényt át kell ugrani, ott kezdődik az élet…

Átugrottam a sövényt, ahol az élet kezdődik
2023 májusában „átugrottam a sövényt”: hálózatvezető lettem. Zsuzsa mondta, hogy túl a sövényen kezdődik az élet és így is lett, elkezdtem szárnyalni, kinyíltam. Hittem magamban, a cégben, 100% termékfelhasználó lettem a családommal együtt. Elkezdetem szervezni, dolgozni online és offline, törzsasztalokat, szépségpartikat rendeztünk. Igen, már nem hátul ülök, hanem elől, a vezetőim mellett!

Biliczki Henriett Nagy Zsuzsannával és Csordás Anikóval

Feladatokkal fejlődök
Rendkívül hálás vagyok Nagy Zsuzsa Ezüst Hálózatvezetőmnek és ágvezetőmnek, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnek, hiszen feladatokkal bíznak meg, amit alázattal, tisztelettel és büszkeséggel látok el. Amikor feltette rám Zsuzsa a Biocomos kitűzőt, én lehettem a háziasszony, illetve Startnapokon különböző blokkokat kapok, amitől mindig fejlődök és tanulok.

“Akadémista” is lett

Imádom a munkám!
Sokan csatlakoztak hozzám, a csoportomhoz, látták a változást, fejlődést rajtam és a környezetemen is. Imádom, hogy segíthetek, hogy megkeresnek, elmondhatom és elfogadják a tapasztalatokat!

Új emberré váltam
Nekem a Biocom nem termékek családja, hanem maga az élet. A rossz szokásaimat tudtam letenni és új embert „létrehozni”. Ez a fantasztikus cég kiszakított a mókuskerékből, rengeteg új élményt, tanulást, fejlődést, önbizalmat ad a mai napig.

Vannak céljaim
S hogy mi a célom? Minél több embernek megmutatni ezt a fajta életszemléletet s lehetőséget. Hónapról hónapra tervezek, vannak rövid és hosszú távú céljaim. Önfejlesztés, elengedés, nemek kezelésének tanulása. Elhitetni az emberekkel, hogy mindenkinek joga van a boldog életre ebben a rohanó világban. És az ezüst hálózatvezetői szint elérése 2024 tavaszára, sok munkatárs tanítása. Családommal sok helyre eljutni, utazni, világot látni, élményeket gyűjteni.

Ez egy remek út
Mindenkinek kívánom, hogy érje el a kitűzött célt és merjen nagyot álmodni! Úgy gondolom, hogy ez az út egy remek lehetőség számomra és családom számára, hogy egészségesebb, boldogabb, szabadabb életet élhessünk.

Ágvezetős kép Vecsésen

Családjával imádnak kirándulni

Előadni is meg kell tanulni

HV képzésen, Gárdonyban

Szereplés egy Startnapon

Egy győri Életmód Esten

Nemzetközi Ágtalálkozón

A “gyönyörűségeivel”

Vecsésen, az ág akadémiáján

Egy vecsési Kulcsember-képzésen

Ezeket olvastad már?