Kezdőoldal Ágak Átrendezés: pörgős, élménydús Startképzés a Sinka Siker Team szervezésében Miskolcon

Átrendezés: pörgős, élménydús Startképzés a Sinka Siker Team szervezésében Miskolcon

 A jövő biztosítva!

Ismét összejött a Sinka-Siker Team, hogy együtt rezegjenek egy szuperül sikerült januári hónapot lezárva. Egy nemrégiben hálózatvezetővé vált tarcali páros, Ötvösné Csehely Andrea és férje, Ötvös Tamás vezetésével töltötték el azt az igazán értékes gondolatokat közvetítő napot a Calimbra Hotel konferenciatermében, Miskolctapolcán. Szilágyi Szabolcs Arany HV gondolatai következnek a február 5-i eseményről.

A rendezvények alakítják tudatossá a gondolkodást
Andi és Tomi saját életsztorijukon keresztül mutatták be rövid, ám egyre sikeresebb történetüket. A kezdeti nehézségek, élethelyzetek szép lassan átváltottak tudatos gondolkodássá, és a csapatépítés is egyre gördülékenyebben megy nekik. Minek is köszönhető ez a változás? Szerintük a sok rendezvény, impulzus, a hitelesség, ami belőlük árad, és a vágy egy jobb élet iránt!

Az Ötvös hálózatvezető házaspár, Andrea és Tamás műsorvezetőként is remekül helytálltak

1+1=11
Andi szó szerint az életét köszönheti a termékeknek, két lábon járó élő példája, hogy programunkkal mindenből van kiút! Tamás a munkáját tudta felcserélni a hálózatépítésre, ami nem kis dolog ilyen rövid idő alatt, így most már érvényesül az egy meg egy az tizenegy elve náluk is, azaz párban még könnyebben jönnek az eredmények. Remekül mutatták be nekünk, ahogy élik az életmódprogramot, és tanítják egyre eredményesebben, hiszen közel megduplázták decemberi eredményüket januárban.

Kassa Andrásné, Czibere Attila és Újfalusi Papp Edina beszélt a boltcsere lehetőségeiről

Nem kell bonyolítani a boltcserét!
Kassa Andrásné Erzsike, Czibere Attila hálózatvezető és új munkatársa, Újfalusi Papp Edina, tehát két rutinosabb, és egy új „titán” mutatták be azt, miként lehet a termékek használatával és megmutatásával, a boltcserével eredményesen továbbadni az információt. Előadásuk lényege: Nem kell bonyolítani, minél egyszerűbb, annál érthetőbb bárki számára, mit is akarunk kiközvetíteni a családoknak.

Czibere Attila hálózatvezető

„Létezik egy jobb világ!”
Házigazdáink részéről szó esett a harmadik személy, azaz a mentorok, az állapotfelmérések, és természetesen az élő rendezvények fontosságáról, ez is a sikerek egyik receptje, hisz Tomi szavait idézve: „Egyedül nem megy! Létezik igenis egy jobb világ, úgy hívják Biocom! Olyan úton érdemes járni, ami tényleg vezet valahová, amivel teljessé tudsz válni!”

Kezdés és újrakezdés
Gál Ildikó, Bakos Istvánné Heni, akiknek hálózatvezetője, Mészáros István gyógyítónk a kezdésről és újrakezdésről beszéltek, és hogy ideje volt már másképp látni a dolgokat! Heninek voltak körülményei, amik elvitték picit a fókuszt, de jött Ildikó, és megvolt a „lentről jövő motiváció”. Most már közösen terveznek, és együtt dolgoznak, mert csapatban minden könnyebb!

Gál Ildikó és Mentora Bakos Istvánné Heni immár együtt, vállvetve az úton

Terméktapasztalatok tini nézőpontból is
A terméktapasztalatos rész igen meghatóra sikeredett, mert újabbak és rutinosak egyaránt felszólaltak. Szerencsi-Sós Roxána, Koós Regina mellett egy hálózatvezetőnk, Eszlári Beáta lánya, Labant Jázmin Hermina 14 évesen mesélt az otthonukban általa használt termékekről. Mondhatnánk, oké, de mi ebben a nagy kunszt? Az, hogy Jázmin előtte még az iskolában sem nagyon mert beszélni, nemhogy közel 80 ember előtt, idegenekkel körülvéve, felnőtteknek, egy zsúfolt teremben! Ez ám az igazi életérzés, amikor azt látjuk, a jövő generációját igenis érdekli a jó, érdekli az, hogy értékesnek tartsák, és hogy nekik is lehetünk egy példa, valamint jövőképet láthatnak abban, amit a szülők velünk elkezdenek, élnek, és megvalósítanak! Látni pedig egy büszke, még igazán kezdő hálózatvezető Anyukát, igencsak felemelő érzés!

Eszlári Bea hálózatvezető és gyermeke, Jázmin – „előttem az utódom”

 

Koós Regina

Szerencsi-Sós Roxána

Cél: kilépni a mókuskerékből
Szikora Olivér hálózatvezetőnk arról beszélt, mennyire egyszerű a boltcsereprogram használatával vezetővé válni, és mekkora lehetőségek rejlenek benne, hiszen Olivér célja is fiatal férjként kiváltani a mókuskereket jelentő fő tevékenységét, vezetőket nevelve. Pedig tudnunk kell, hogy ez a fiatalember még néhány hónapja két mondatot is alig mert szólni, ám a rendezvényekkel, a tanulással, a közösséggel fejlődik az önbizalom, és múlik a félelem, ennek eredménye, hogy ami bennünk van, az igenis értékké válik, ha kiállunk, és elmondjuk mások előtt!

A képen beltéri, padló, személy, állás láthatóAutomatikusan generált leírás

Szikora Olivér hálózatvezető beszélt arról, hogy milyen visszatérítésekre van lehetőség. Egyszerűség, letisztultság, érthetőség!

A szintlépések életérzése
A szintlépők mesélték el ezután rövid és eredményes hónapjukat a mentorok elismerése mellett. Számomra azért is különleges ez a rész, mert kezdeti önmagamra ismerek, eszembe jut, hogyan kezdtem, és egy még fontosabb dolog: amikor már TE ismersz el embereket, sokkalta jobb és felemelőbb érzés, mint amikor veled tették ugyanezt!

Új Társult Hálózatvezetők

Lett a csapatban két új hatos is:

  • házigazdánk, Ötvös Tamás,
  • és egy több mint húsz éve velünk lévő Ezüst Hálózatvezető, Tóthné Boncsér Anna párja, Tóth Gyula is, aki elmondása szerint megérett arra, hogy már friss aktív nyugdíjasként teljesértékű munkát végezzen párjával!

Gratulálunk mindenkinek, aki ezeket a szép eredményeket elérte!


Szintlépők, köztük új vezetők is születtek

Szintlépők, köztük új vezetők is születtek

15 évesen is tudatosan
Azt gondolhatnánk, ezt már nem lehet fokozni…. Igenis lehet! Jöjjön egy igazán ütős csattanója a napnak! 15 évesen is lehetnek álmaink, sőt ilyenkor vannak csak igazán, és erre volt példa Sinka Péter és két fiatal titán barátja, Csongi és Domi, akik szüleik segítségével elindultak a szervezői munkában, és a Biocom segítségével akarják közös és külön álmaikat megvalósítani.

Néhány gondolat a fiataloktól
Sinka Pepe: Mit jelent számunkra a Biocom?
„Önfejlesztés, megtanulni az emberekkel kapcsolatot teremteni. Ha nem lenne a Biocom az életünk része, nem állnánk itt, és nem indulhattunk volna el az álmunk felé vezető úton, nem kezdhettük volna el a közös munkát.”

Kolozsi Domonkos: A csapatmunka hegyeket képes mozgatni
„A buciban kell mindössze rendet rakni, és egymás tudását, kreativitását közösen összerakva, erősítve együtt haladni! Az önfejlesztés, kapcsolatteremtés a modern platformokon is, és a csapatmunka ereje hegyeket képes megmozgatni. Egymás gondolataiból egy hatékony és eredményes stratégiát tudunk létrehozni.”

Három fiatalember, összesen 45 év, de hihetetlen tudatosság! Igenis, van kinek átadnunk ezt az óriási értéket, csak tudnunk kell jól használni a csatornákat, hogy értő fülekre találjon!

Három fiatal titán, akik 15 évesen már látják a jövőt a Biocommal: Sinka Péter és barátai, Domi és Csongi

A szünetben beindultak a beszélgetések, de még maradt egy kis idő a folytatásra.

Ágvezetőik, Sinka Tímea és Sinka Gyula útmutatásai mindig aranyat érnek, most is remek útravalókat kaptak

Szájról szájra terjed a programunk
A TE világod annyi, amennyit meglátsz belőle! – hangzott el ágvezetőnk Sinka Gyula Ezüst Hálózatigazgató bevezető mondata! Történetmesélésben jeleskedő fő mentorunk kihangsúlyozta még: a programunk olyan, mint a magyar népmesék, szájról szájra terjed, ezért is érdemes jól élni benne, hogy jó élményeket tudjunk mesélni. Kihangsúlyozta a rendezvények, az együtt rezgés fontosságát, ahol egymástól a példákból tanulunk, fejlődünk, erősödünk.

A nap lezárásaként Sinka Tímea ágvezetőnk is mondott pár magvas gondolatot:

  • Akkor kell átmenni a hídon, amikor odaértél!
  • Csináld meg magad olyan emberré, aki képes arra, hogy egy minőségi életet élhessen!

Boldog születésnapot!
Még egy kis ünneplés is volt a legeslegvégén: Bárdos Ágnes Arany Hálózatvezető most lett 20 éves a hálózatban!

Bárdos Ágnes és párja, Balog József Arany Hálózatvezetők, az ágvezető mentorokkal, a Sinka házaspárral. Húsz éve hűségesen itt a Biocomban!

Nincs időhöz kötve a hálózatépítés
Ágika és párja, Józsi is egy remek példa arra, húsz év után is lehet töretlenül, korunkat is meghazudtolva, lelkesen élni ezt az életmódot, megtalálni és tanítani a jövő nagy vezetőit.

Gratulálunk! Ágika mindig elmeséli, hogy már közel 55 éve fodrászkodik, és ilyenkor mindenki csendesen összenéz a sorok között, hogy ez végképp nem látszik! A saját szavaimmal köszönteném én is barátunkat, Ágit: „70 az új 20!”

A 70 az új 20… Bárdos Ági két évtizede a hálózatban.

Folytatás márciusban
Megint csak előjött bennem egy érdekes érzés, több mint 18 év után: „Ez volt az eddigi legjobb START!” Köszönjük a szervezőknek! Március 5-én folytatjuk…

 

Ezeket olvastad már?