Kezdőoldal Ágak Krumpliföldről a Maldív-szigetekre – Horváth Annamária álommegvalósító munkát talált a Biocomban, mely a legfelső polcon van

Krumpliföldről a Maldív-szigetekre – Horváth Annamária álommegvalósító munkát talált a Biocomban, mely a legfelső polcon van

Egy megvalósult gyermekkori álom, Horváth Annamária a Maldív-szigeteken

A cím kissé viccesen hangozhat, de igazából teljesen leírja Horváth Annamária életének történetét. De hogyan, vagy minek köszönheti, hogy most itt tart? Lentebb olvashatjuk tőle, de annyit azért megelőlegezünk belőle, hogy nem volt rest középiskolásként sem hajnali négykor kelni nyáron a céljaiért. Aztán jött a Biocom a Vass-ágon! Mondhatnánk, a többi már történelem. De még milyen! Ez az ifjú hölgy (az édesanyjával együtt) ugyanis csodálatos példa. A legfelső polcon van számukra a Biocom, így nem lehet kifogás az aktuális iskola, vagy bármilyen munka. S hogy mit kap(nak) érte cserébe? Az egész életük megváltozását… Figyelem! Rendkívül érett gondolatok következnek egy másolható és elképesztő távlatokat nyújtó példával. Öveket becsatolni, irány a krumpliföldről a Maldív-szigetek!

Amikor Ezüst HV-k lettek az édesanyjával, Lőrincz János ágvezető gratulált nekik

Hány órányi krumpliföld egy telefon…?
Egy átlagos családból jövök. A szüleim mindent megadtam nekem, amit tudtak, de én még sem akartam tőlük olyan ruhákra, olyan telefonra pénzt kérni, amilyenre vágytam. Ezért 15 évesen úgy döntöttem, hogy elmegyek nyári munkára. Sok lehetőségem nem volt, ezért krumplit szedtem, amit egyébként akkor nagyon szerettem csinálni, mert örültem, hogy van saját pénzem, viszont azt már kevésbé szerettem, hogy hajnal 4-kor kellett kelnem, a napon hólyagosra égett a bőröm és olyan koszosan mentem haza, hogy meg sem ismertek otthon. Ez a munka megtanított megbecsülni a pénzt, lehet túlságosan is, mert mikor venni akartam magamnak valamit, először mindig azt számoltam ki, hogy ezért hány órát kellene dolgoznom a krumpliföldön.

Maldív-szigetek, 20 évesen…
20 évesen pedig eljuthattam a Maldív-szigetekre, ami az elmúlt 3 év munkájának az eredménye. Annak, hogy olyan anyagi függetlenséget teremtettem magamnak, amiről korábban álmodni se mertem. Ugyan fent volt ez a hely a 2021-es céltáblámon, de nem gondoltam, hogy ez fog leghamarabb megvalósulni. Egyik héten kitaláltam, a következő héten pedig már az Indiai-óceán közepén koktéloztam.

A szavaknak ereje van!
3 évvel ezelőtt az első vecsési képzésemen leírtam, hogy 3 év múlva hol szeretnék tartani. Igaz, akkor még nem hittem annyira benne, de leírtam, hogy a Maldív-szigeteken szeretnék lenni 3 év múlva. Nem gondoltam, hogy 20 évesen eljutok arra a helyre, amiről általános iskola óta álmodoztam. Ezen kívül még azt is leírtam, hogy 3 év múlva a Semmelweis egyetemen szeretnék tanulni dietetikusnak, és a tavalyi évben sikeresen felvételt nyertem ide állami ösztöndíjjal, most pedig arany fokozatú tanulmányi ösztöndíjjal tanulhatok itt, amire nagyon büszke vagyok.

Iskola előtt, után és közben: Biocom
Sokan kérdezik tőlünk, hogy fér bele az életünkbe a Biocom, Édesanyámnak munka, nekem pedig iskola mellett. Nálunk a Biocom a legfelső polcon van. Én mindig is iskola mellett építettem a hálózatot. Iskola előtt, iskola után és két tanóra közt szünetben, de emellett kitűnőre tudtam érettségizni. Édesanyám pedig egyetemen tanít még mellette, hiába keressük a Biocomban 6-8-szorosát az ottani fizetésének, de szereti csinálni és 11 évet tanult érte felsőoktatásban. Viszont már csak hobbiból tanít, nem a megélhetése múlik rajta.

Álommegvalósító munka
Korábban nem gondoltam volna, hogy arra a kérdésre, hogy „Mi leszel, ha nagy leszel?”, az lesz a válaszom, hogy hálózatépítő. Csak azt tudtam, hogy tele vagyok álmokkal és egy olyan munkát szerettem volna, ahol meg tudom őket valósítani. A Biocom ezt megadja nekem és én ezért nagyon hálás vagyok! Az egész életemet megváltoztatta! Örülök, hogy nem mentünk el a lehetőség mellett, mert talán azóta is diákmunkákkal keresném a pénzem, és nem az álmaimat élném.

 

Az elmaradhatatlan koktél a szigeten…

Nem homokra épít, aki a Biocomot választja, viszont a homokba írhat általa…

Ennek a képnek milyen címet lehetne adni…?

A maldív-szigeteki villa, ha jobban szemügyre vesszük a fotót, egy különleges vendéggel

A jobb szélsőben pihent megérdemelten. Jobb, mint a krumpliföld…!

Termékfotózás, paradicsomi körülmények között

A fürdőszobából így néz ki a tenger…

Maldív-szigetek, fentről, kilátás a hidroplánból


Gyár, áruház, cuki és nyelvtanfolyam
Ezután dolgoztam még több helyen, például egy gyárban csomagolóként, áruházakban árufeltöltőként, és cukrászdában fagyi árusként. Volt egy olyan nyár, ahol minden hétköznap 4.20-kor keltem, hogy átérjek a szomszédos városba, ahol 5.40-kor kezdődött a műszak, és ebben a gyárban dolgoztam minden nap reggeltől késő délutánig. Hétvégente pedig nyelvtanfolyamokra jártam és két középfokú nyelvvizsgára készültem párhuzamosan.

A Biocom több lett, mint „próba szerencse”…
2018-ban jött az életembe a Biocom. Fogyni szerettem volna, ekkor találtam a Reg-Enorra, s a teljes életmódváltással járó kúra segítségével sikeresen leadtam 10 kg-t. Ezután hallottam az üzleti lehetőségről. Gondoltam, próba szerencse. A tájékoztató után hazamentem és elmondtam édesanyámnak, hogy mibe szeretnék vágni. Először ellenezte, mert még nem voltam ekkor nagykorú, de utána neki is nagyon megtetszett ez a lehetőség. Azóta, kereken 3 éve együtt közösen építjük a Biocom üzletet!

Nagykorúságra vezetői lét
Még abban az évben betöltöttem a 18-at. Másnap vállalkozó lettem. Év végére már mindketten hálózatvezetők voltunk, következő évben pedig Ezüst Hálózatvezetők.

Az utóbbi négy alkalom a céges autókkal, győzteseknek járó serlegekkel

Céges autóval középiskolába
Fél éve építettük az üzletet, amikor megcsörrent a telefon és szponzoraim sikítva kérdezték, hogy van-e jogosítványom, mert a vezetőség nekünk ítélte egy hónapra az előző négy hétben végzett munkánk alapján a Biocomos-matricás Q5-ös Audit, és ami még hihetetlenebb volt, hogy a következő hónapban is mi kaptuk meg. Ekkor tizedikes voltam a helyi gimnáziumban, ahova összesen 150 fő járt akkor. És én 2 hónapig minden nap ezzel az autóval járhattam iskolába! Azt az érzést nem tudom szavakba önteni. Az elmúlt 3 évben összesen hatszor nyertük el a céges autók egyikét.

Édesanyjával egy korábbi hajós, nyári versenyen, amit egyébként háromszor teljesítettek

Naplementében

Sokan vágynak ilyen pillanatokra

Koktél, medence, tengerpart, csodás idő…

Mivel a világ online irányba tolódott el, nyaralás közben sem állhatott meg a munka

Elismerés és díjazás
Emlékszem, az első havi jutalékomból el tudtam menni egy nagyon drága hajkezelésre, amit a Biocom előtt nem tudtam volna kifizetni magamnak. A harmadik havi jutalékomból pedig meg tudtam venni a legújabb Iphone-t. Ez nekem hatalmas erőt és megerősítést adott, hogy jó helyen vagyok. Ezután már nem akartam többet diákmunkára menni, főleg hogy a legutolsó helyen, ahol dolgoztam, nagyon rossz élményeket szereztem. Ki voltam közösítve a munkatársak által, a főnökség pedig semmibe vette a munkámat. Ilyen tapasztalat után furcsa is volt az, amit a Biocomtól kaptam, mert itt elismerték a munkámat és jutalmaztak.

Külföldi nyaralások
2019 nyarán eljutottam Törökországba, amit a szponzoraimtól kaptam ajándékba. Pár hónappal később a jutalékomból tudtam finanszírozni magamnak egy olaszországi utat.

Mérföldkő: autó!
19 évesen saját autót tudtam venni magamnak, amit 100% a biocomos jutalékomból finanszíroztam már. Ez egy hatalmas mérföldkő volt számomra.

Élete első, saját autója, amit 100%-ban a Biocom jutalékából tudott finanszírozni

Montázs a korábbi nyári munkáiról. Ezeket is megbecsülte annak idején!

Nagymamájával a törökországi ajándék nyaraláson

 

Ezeket olvastad már?