Kezdőoldal Ágak Rekordokat hozott a Vass-ágban is 2020 – megalapozta a további fejlődést a Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsa által menedzselt nemzetközi csapat

Rekordokat hozott a Vass-ágban is 2020 – megalapozta a további fejlődést a Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsa által menedzselt nemzetközi csapat

Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna már Arany Hálózatigazgatóként segítik nemzetközi csapatukat

Tavaly először – abban a különleges, 2020-as évben… – a nagy, jól működő, fejlődő ágaiktól függetlenül tartotta évzáró online rendezvényét a Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna által menedzselt csapat a Zoom-on. Az ágvezetők úgy látják: az önálló ágaik csodálatos fejlődése mellett jó volt látni, hogy az újonnan indított vonalaik, az újonnan minősült hálózatvezetőik is rekordfejlődéssel zárták azt az évet, amikor mindannyian meg kellett tanuljuk az online munkát… Íme egy rövid számvetés, valóban csak címszavakban és dicséretekben megidézve a csúcsévet a most már hivatalosan is Arany Hálózatigazgató karrierszinten lévő házaspártól.

Félmillió pont felett

2020-ban először Royalty Bónuszban részesült Szombatfalvi József és Erika! Szeretettel gratulálunk az elkötelezett és kitartó munkátok eredményeihez!

Szombatfalvi József és Erika Erdélyben Royalty Bónuszban részesültek


Rekord és Ágvezetői Royalty Erdélyben

Rekordteljesítménnyel érte el Péter Ágnes és Csaba, az erdélyi águnk Arany Hálózatigazgató párosa az ágvezetői Royalty Bónuszt! Szívből gratulálunk e csodás eredményhez, jó egészséget és további sikeres életutat kívánunk!

Péter Ágnes és Csaba kiváló évet zártak 2020-ban: félmillió pont felett az Arany Hálózatigazgató-ágvezető házaspár

Túl a 300 ezer PÉ-en

Beta Kádár Tünde és Kolos szintén rekordévet zárhat, hiszen átlépték csapatukkal a 300 ezer pontos havi teljesítményt! Gratulálunk és sikeres sokszorozódást kívánunk 2021-re!

Beta Kádár Tünde és Kolos is csodás teljesítménnyel tette emlékezetessé 2020-at: több, mint 300.000 PÉ van a csapatukban

Beta Kádár Tünde és Kolos az ágvezetőkkel, a Vass házaspárral

4 új, közvetlen HV

Négy új, közvetlen hálózatvezetőnk született ebben az évben! Büszkék vagyunk rájuk és úgy gondoljuk, mindannyian képesek arra, hogy magas karrierszinteket járjanak be a következő években a Biocomban. Nagyon büszkék vagyunk azokra a vezetőkre, akik már új vezetőként ki is neveltek újabb hálózatvezetőket!

Gratulálunk:

  • Harkai Csilla,
  • Vörös-Kovács Katalin és
  • Szegedi Brigitta!

Harkai Csilla új vezetőként fejlesztett

Harkai Csilla

Harkai Csilla és Smidt Ferenc az ágvezetőkkel-szponzorokkal

Vörös-Kovács Katalin is az év egyik ígéretes fejlődését produkálta

Vörös-Kovács Katalin a párjával, Kovács Ádámmal

Vörös-Kovács Katalinék az ágvezetői gratuláció közepette

Szegedi Brigitta is azon HV-k egyike, aki rögtön fejlesztett is

Szegedi Brigitta és Bogdán Sándor

A legnagyobbat az anya és lánya csapat fejlődött
Leginkább a Horváthné Dr. Kökény Annamária és Horváth Annamária által vezetett több, mint 30 ezer pontos csapatunkra vagyunk nagyon büszkék, akik a legnagyobb fejlődést érték el a 2020 as évben! Sok szeretettel gratulálunk, csodálatos ahogy együtt, családként fejlesztitek a hálózatotokat!

A Horváth család sikereit a serlegek száma és a pontjaik mennyisége is jelzi…

Igazi példaképek: szinte “kibérlik” lassan a céges-matricás-nyereményautót teljesítményükkel… Horváthné Dr. Kökény Annamária és Horváth Annamária itt épp az Audival és az adott hónapban a legjobban teljesítőknek járó serleggel állt a fényképező elé.

Horváth Annamária Ezüst HV és Kökény Józsefné HV az ágvezetők ölelésében

Komoly alapok 2021-re
Bízunk benne, hogy az elmúlt évben egy nagyon komoly alapozás történt, aminek a 2021-es évben rengeteg eredménye, pozitív hozadéka továbbra is meg fog valósulni. Kívánunk elkötelezettséget, dinamizmust, kitartást mindenkinek a saját vállalkozása fejlesztéséhez!

Sok sikert, kiváló eredményeket és jó egészséget a Vass-ág minden tagja számára 2021-re!

 

 

 

Ezeket olvastad már?