Kezdőoldal Ágak Szponzori gratuláció Hellinger Magdolna Arany Hálózatvezető minősüléséhez

Szponzori gratuláció Hellinger Magdolna Arany Hálózatvezető minősüléséhez

Hellinger Magdolna, Arany Hálózatvezető


A címből is sejthető, hogy egy viszonylag ritkán használt műfajról van szó, pedig nagyon izgalmas a nézőpont. Hellinger Magdolna Arany Hálózatvezető szintjét ugyanis nem „alulról”, vagy „messziről” méltatjuk, s még csak nem is az érintettet megszólítva, hanem „felülről”. A szponzor, Gruicsné Sümegi Éva gondolatai, érzései következnek, aki úgy fogalmaz: szinte együtt kezdték annak idején a hálózatépítést, közösen lépegették a lépcsőfokokat ingadozó léptekkel. Keresték az útjukat, a helyüket a nagy egészben, azon belül a most már Pintér-Pámer-ágnak nevezett csapatban. A Pintér István és Pintér-Pámer Kriszta által vezetett team kiteljesedésében ők is komoly szerepet vállalnak! Azzal adjuk át a szót Évinek, hogy (mint a végén meg is jegyzi) ezzel részben szinte százak nevében is írt…

Az új Arany HV (középen) a szponzorral, Gruicsné Sümegi Évával és az egyik ágvezetővel, Pintér Istvánnal

Munkával, akarattal, lemondással, képzésekkel
Vegyes érzelmek keringenek a gondolataimban, hiszen ez egy sikertörténet… de! Rengeteg munka és nagyon sok lemondás van mögötte. Rengeteg akarat is! Magdi hamarabb ment el egy vezetőképzőre, mint én, a szponzora! Elhitte magáról, hogy neki vezetőnek kell lenni! Kitartó igyekezettel a képzésekből ki tudja szűrni, hogy mi az, ami neki személyre szabható.

A díszlet ezúttal egy verseny nyereményét szolgáltató hajó, a Dunán…


Profi szervezőmunka, stabil alapok
Profi szervezőmunkával tudta a munkatársait és a leendő munkatársakat is a képzésekre szervezni, ezt most online is hatékonyan teszi. Lehet, hogy gyorsabban is vezetővé lehet válni, de nála olyan stabilak az alapok – a hálózatvezetői csapata –, hogy betonbiztos cölöpökön áll a pozíciója, 6 év és a struktúrában 808 név áll mögötte.

Remek csapat
Csodálatos vezetőpalántákat talált:

  • Varga Editet,
  • Juhos Katát,
  • Kovács Irént
  • és Nagy Mónikát,

akikből igazi vezetők váltak. Elfogadók, taníthatók, alázatosak – nekik is gratulálok nagy-nagy szeretettel. További fantasztikus emberek csatlakoztak már hozzájuk is, hála Istennek, a neveket hosszan sorolhatnám.

Gratulálunk!
Mivel a marketingtervben az áll, hogy az Arany Hálózatvezetői szinthez négy közvetlen hálózatvezető a feltétel, ezt július 31-én sikerült is Magdinak teljesíteni! Gratulálok, Magdi, az egész nagy csapatod nevében!

 

 

Ezeket olvastad már?