Kezdőoldal Ágak Közelebb kerültek az álmaikhoz a Kosiba-ág HV képzésének résztvevői

Közelebb kerültek az álmaikhoz a Kosiba-ág HV képzésének résztvevői

Hagyománnyá vált, hogy a Kosiba-ág a cég által adott vezetőképzéseit Visegrádon, királyi környezetben tartja. Nem csak a hely szelleme inspirálja a résztvevőket a magasabb minőségű életvitel felé, hanem a Kosiba-házaspár lelkes, odaadó munkája, nívós színvonalú képzéseik egyaránt. A képekkel bőven illusztrált krónikát Oláh Matildnak és Bistucz Józsefnek köszönhetjük.

2018. 10. 07. – az érkezés napja
A lazulást, áthangolódást és az együttlét pillanatait foglalja magába, hogy a holnapi napra átszellemülve készen álljon az elme a TUDÁS befogadására. (Tudjuk jól, a holnapot a mai nap alapozza meg.)

2018. 10. 08. – A képzés első napja
Ígéretes napnak nézünk elébe, ugyanis vendégelőadónk Kerner Tibor egész napos tréningje adja a képzés vázát.

Az előadóterem már készen áll.

A HV képzés háziasszonya, Kosiba Hajnika a kezdés előtti pillanatokban Kerner Tiborral és kedves feleségével.

9 óra 00 perckor a terem megtelt hálózatvezetőkkel és várakozással teli pillanatokkal.

A nap Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató megnyitó szavaival indult.

Ezt követően a felépítés művészetével folytatta Kerner Tibor bemutatását…

… mely az előadó figyelmét is megragadta.

Hajnika üdvözlő szavai hangzanak el éppen.

Különös és rendhagyó tréningen vehettünk részt. Az előadót szinte nem is láttuk, csak hallottuk, és minden szavát észrevétlenül ittuk.

Vezetőinkkel együtt, természetesen!

Az előadás mély gondolatok ébresztésére serkentett mindenkit.


Az üzletet nem lehet elég korán kezdeni…

Négy és fél hónaposan Attila csöndben végighallgatta (sírás nélkül), nagy odafigyeléssel anyukája ölében az egész napos előadást.
Jelenléte ékes bizonyíték, nincs távolság, ha részt akarsz venni a képzésen. Erdélyből érkezett édesanyjával és nagynénjével.

Az előadás mottója: a TÜKÖR. Amely mindenkit gondolkodásra késztetett, miként lehet jobban csinálnia saját Biocom üzletét, életét.Az előadás szünetei is hasznosan, a hallottak továbbgondolásával, átbeszélésével teltek.


Elérkezett a „munkaebéd” ideje.


A gazdag szellemi táplálék után jöhet a test tápláléka, hogy meglegyen a harmónia.

Ebéd után folytatódjék a képzés.

A figyelem töretlen.


Az előadás záró pillanatai.

Köszönet és a hozzá tartozó Ökosiba pincészet „utolsó” palackjaiból való „flavonoid” az előadónak.

A kihagyhatatlan csoportkép….

Amikor az ember úgy érzi, hogy már nem lehet tovább fokozni a nap hangulatát, akkor jön a NAP megkoronázása. Elindul a csapat fölfelé, hogy gyönyörködjön.

A Dunakanyar, a lemenő nap fényében

Pezsgővel a kézben…

Teli élménnyel!

No, csináljunk néhány képet, a Dunakanyarral a háttérben!

Ha azt hinnénk, itt véget ért az aznapi program: tévedés, mert most kezdődik a kötetlen együttlét.

Kitárt ajtókkal vár az étterem…

… és dobszóval hívogat…

A terülj-terülj asztalkám csábítóan csalogat. Nem csak szemnek, hanem szájnak is ingere ez a királyi lakoma!

Legyen hozzá király és királynő is, választunk hát magunk közül arra érdemes párt.


A menü sem mindennapi, mint a mai nap sem az.

Tudás- és élménygazdag nap után édes a pihenés, hogy jól indulhasson az új nap.

  1. 10. 09. – A képzés második napja

A jó kertész az elültetett palántát másnap meglocsolja. Ezt tesszük mi is. A tegnap elültetett tudás magjait meglocsoltuk. Más szóval átbeszéltük, ki mit kapott az előző nap alkalmával a képzés során. Ez legalább olyan hasznosnak és értékesnek bizonyult, mint az előző nap. Megnyíltak olyan titkos lelki kapuk, amik hét lakatra voltak zárva. „Leestek a tantuszok”.

A TÜKÖR, amit a képzés elénk tett, sok felismerésre vezetett rá. Felhívta a figyelmet hiányosságainkra, és erősségeinkre egyaránt. Jó volt, hogy az előző napot közösen át tudtuk beszélni, mert egymást és önmagunkat is jobban megismerhettük ezáltal. Egyszerre több felismerésre juthattunk üzlettársaink példáin keresztül is.A nap végén körkérdés és gyors válaszok:

  • Miért szeretek képzésekre járni?
  • Mit adott a mostani HV képzés számomra?

Zsigmond Júlia HV Erdélyből: Megerősítés, lendület, gyakorlati tanácsok
Nagyon szeretek Biocomos képzésekre járni, mivel itt megtanulhatom mindazt, amit az iskolában nem tanulhattam meg: hogyan tudom jobbá tenni az életem, illetve hogyan tudok másoknak is segíteni ugyanebben? A visegrádi képzésen megerősítést, lendületet, sok gyakorlati tanácsot kaptam. Fejleszthettem az önismeretemet, ezáltal javíthatom a kapcsolataim minőségét. Elfogadva és szeretve éreztem magam.

Zsigmond Csilla HV-jelölt Erdélyből

Dobrocsi Edit HV: Rávilágított a hiányosságaimra
Egy képzés mindig lehetőséget ad a fejlődésre, arra, hogy tovább tudjunk lépni és minden nap egyre jobban tehessük a feladatunkat. Minden képzés más, hisz minden előadó másként közvetíti a gondolatait. Egy képzés a fejlődésen túl lehetőséget ad arra is, hogy annak a nagyszerű csapatnak a részese legyek, amit úgy hívnak, Kosiba-csapat. A mostani visegrádi képzés ismételten rávilágított azon hiányosságiamra, amelyekben szükséges fejlődnöm, hogy még jobb vezetővé válhassak, még több követőt tudjak magam mellett, de ehhez tudom, nekem szükéges fejlődnöm, elsősorban személyiségben. Ezen kívül a kiváló csapatszellem, a nagyszerű társaság újra felvillanyozott.


Baranyai Böbe Ezüst HV: Megerősítést, ötleteket kaptam
Miért szeretek képzésre járni? Mert új energiákkal töltődöm fel! Új ötleteket kapok a mindennapjaimhoz! Barátokkal tölthetek minőségi időt! Mit adott nekem ez a HV képzés? Megerősítést, hogy jó helyen vagyok! Megerősítést, hogy értéket tanulok, és értéket adhatok!


Kosiba István és Ili HV: Elméleti és gyakorlati útmutatás
Minden képzés számunkra a töltődés és tanulás helyszíne. Hangulatával, rezgéseivel, találkozásaival segít fenntartani az üzlet/életépítéshez szükséges lelkesedésünket. Sőt, a hálózatépítés egy csodás szakma! A képzéseken kapunk elméleti és gyakorlati tudást, itt tanuljuk meg a szabályait, a fortélyait. Mit adott konkrétan a mostani HV képzés? A mi üzletünk EMBER ÜZLET. Számtalan ember, család életére lehetünk (akár életmentő) hatással. Emberi kapcsolatokat építünk érzelmi alapon. Ehhez kaptunk most elméleti és gyakorlati útmutatást. Hogyan kommunikáljunk tisztán, egyszerűen, eredményesen és hogyan fejlődjünk igazi (követhető) vezetőkké. Hálásan köszönjük!

Kosiba Ili HV

Kosiba Hajnalka Ezüst HV: Összehozzák a csapatot
Azért szeretek képzésekre járni, mert lehetőséget, alkalmat kaphatok, hogy fejlődjek, tanuljak szakemberektől s a többi résztvevőtől egyaránt. Hasonló gondolkodású, lelkületű emberekkel együtt tölteni időt és tanulni szinte mindig felemelő. Mindenkitől lehet tanulni. Legyen az nagy tudású hálózatépítő, vezető, szakember, gyógyító vagy akár teljesen új, akár még csak érdeklődő résztvevő. Az ottani találkozások, élmények sorsfordítóak lehetnek! Számomra a mostani HV képzés egy jó tükör volt, s több témában fejbekólintás. Rájöttem, miben is kell még sokat fejlődnöm. Ezen kívül örül a szívem, mikor látom, hogy mindenki valami felemelő plusz értékkel megy haza. Élményekkel, ráeszméléssel, újabb ötletekkel, módszerekkel, amivel megoldhatja az épp előtte álló feladatait. Ezek a képzések mindig jobban összehozzák a csapatot. S csapatban dolgozni nagyon jó! Jó csapatban pedig egyenesen csodás! S a Kosiba csapat nagyon jó csapat, megtisztelő, hogy ilyen csodás emberekkel, vezetőkkel dolgozatunk, alkothatunk egy csapatot! Hálásak vagyunk értük!

Kosiba Zsombor, 5-ös szint: Leírhatatlanul pozitív
Azért szeretek képzésre járni, mert az a mennyiségű és minőségű szeretet és törődés, ami átjárja a légkört, szinte leírhatatlanul pozitív hatással van rám. Ha nem tudnék járni képzésre, a rengeteg negatív behatást, ami ér heti szinten, sokkal nehezebben venném. Erőt ad a képzés, és a csapattal együtt töltött idő. Lendülettel tölt fel a hétköznapokra. A tudás, amit elsajátíthatok, nem csak szakmai téren hasznos. Rengeteg olyan tudást sajátítok el, amik az életem bármely részén hasznát tudom venni.

Bicskeiné Olgi Arany HV: Közelebb kerültem az álmomhoz
Miért szeretek képzésekre járni? Mert a régi álmomat (a tudásvágyamat) itt tudom építeni, hogy olyan emberré válhassak, amilyen mindig is lenni akartam. Az álmomhoz mérföldkövekkel közelebb kerültem, hogy jobb emberré tudjak lenni…


Adorján Zsuzsa HV: Megtaláltam a motivációmat
Mindig megkapom azt a pozitív segítséget, ami túllendít és feltölt egy hosszabb időszakra! Sokszor egy mondatért, ami beindítja a kreatív fantáziát, ami előre visz! S mit adott a mostani képzés? Személységi tükröt, hogy miért tartok ott, ahol most tartok! Sokat épülhetünk az együtt töltött időtől, amit a vezetőkkel, mint emberek egymástól kaphatunk! Megtapasztalhatom, milyen fantasztikus helyen kényeztethetem magam, kiélvezve az adott pillanatokat! Megtaláltam az igazi motivációmat!

Koncz Béla HV: Feltöltődés, információk
Azért jók a képzések, mert az ember feltöltődik és mindig kapunk valami új információt. Vezetőinktől látjuk a példát, ami engem kitartásra buzdít.  A visegrádi képzésen nagyon sokat tanultam, és rájöttem a hibáimra, amiket szépen kijavítok. Családias légkörben telt el ez a csodás három nap.

Koncz Béláné HV: Jó hangulatú, tartalmas és őszinte volt
Azért szeretek képzésekre járni, mert pozitív emberek közt lehetek, és ez mindig feltölt energiával. Olyan emberi sorsokat ismerhetünk meg, ami könnyeket csal az ember szemébe. A termékeket nagyon jól ismerem, mégis hallok mindig új terméktapasztalatot. Nekünk a Biocom családpótló is, több barátunk van a csapatból. A visegrádi képzés nagyon jó hangulatú, tartalmas és őszinte volt. Kerner Tibortól az élet minden területén alkalmazható leckéket kaptunk. Családias légkörben telt az idő, úriasan éltünk, ettünk, ittunk, jót mulattunk, és nagyon sokat tanultunk! Köszönöm a cég vezetőinek ezt a csodálatos lehetőséget!

Nagy Beáta Ezüst HV: Most kell csinálnom
Rávilágított arra, hogy a vezetői tulajdonságok közül mi az, amit jól és mi az, amit rosszul vagy egyáltalán nem csinálok. Nem maradhatok a langyos állóvízben, hogy majd foglalkozom vele, hanem MOST kell csinálnom. Elsősorban nem a negatív dolgokkal kell foglalkoznom, hanem az erősségeimet még jobban fejleszteni, erősíteni.

Urbán Andrea HV: Nagyon jó helyen vagyok!
Vezetőként és emberként is mindig nagy elvárásokkal, persze magammal szemben! Indulok el a cég által finanszírozott vezetőképzésre évente kétszer. Gyönyörű utakon, hegyen-völgyön, falvakon át tart az utam. Boldog vagyok! Megtehetem, megérdemlem! Mindig megerősítéseket kapok, hogy nagyon jó helyen vagyok! Ez az életem, ez a jövőm! Példakép vagyok! Ezért fontos, hogy képezzem magam, hogy követhető legyek!

Zdechovan Milan HV: Tudás, hogy önállóan is tudjak dolgozni Szlovákiában
Azért szeretek képzésre járni, hogy megtanuljak mindent, amit tovább tudok hasznosítani Szlovákiában és tudjak kint egyedül is dolgozni! Azt adta, hogy tanuljak jobb vezető lenni és arra törekedjek, hogy valósítsam meg saját álmaimat és még jobban vonzzam magamhoz az embereket! Köszönöm, hogy részt vehettem egy ilyen magas szintű képzésen.

Visegrád visszavár a következő HV képzésre!

Ezeket olvastad már?