Kezdőoldal Ágak Komárom be van véve – a Reg-Enorral

Komárom be van véve – a Reg-Enorral

Méltó helyszínen, a Selye János Gimnázium aulája zajlott az újabb révkomáromi Reg-Enor Est. Csak ebben a szlovákiai városban is százan voltak rá kíváncsiak...

Méltó helyszínen, a Selye János Gimnázium aulája zajlott az újabb révkomáromi Reg-Enor Est. Csak ebben a szlovákiai városban is százan voltak rá kíváncsiak…

Amikor azt mondjuk: országszerte óriási az érdeklődés a Reg-Enor iránt, mely lassan egy külön üzletággá növi ki magát a Biocom hálózat ékköveként, még korlátozónak is tűnhet a mondat. Amint ugyanis az alábbiakból kiderül, a határokon túl is egyre népszerűbb a termék és hozzákapcsolt kúra, amely számtalan pozitív eredményt hozott már a használóknak. (Jó néhány tapasztalat elolvasható belőle a regenor.hu oldalon.) Mindez érthető, ha tudjuk, hogy például a Vass-ágon belül, Beta-Kádár Tünde (s persze Fazekas Gizella) vezetésével egyre komolyabb csapat bontakozik ki a Felvidéken. Ennek egyik legdinamikusabban fejlődő része a most már Ezüst Hálózatvezető Pálfi Katalin nevéhez fűződik, aki párjával, Kis Gergellyel, s új hálózatvezetőjükkel, Fekete Ágnessel érnek el egyre komolyabb eredményeket. Jellemző, hogy Katalin története is ezzel a termékkel indult – nem is olyan túl régen…

Tavasszal már szerveztek a szlovákiai Révkomárom (Komárno) városában egy Reg-Enor Estet, s már akkor látható volt: a termékre és a feltalálóra, Szabó Sigfridre sokan kíváncsiak.

Kónya György - dinamikus és hasznos felvezetés és zárszó

Kónya György – dinamikus és hasznos felvezetés és zárszó

Nő a munkatársak, tapasztalatok, érdeklődők száma
Nem túlzás állítani, hogy a Felvidéken, s ennek szép, határ menti városában is egyre többen kíváncsiak arra a csodálatos találmányra, mely a visszajelzések alapján már annyi embernek tudott gyógyírt mutatni a problémáira. S mivel nőtt a hálózat, sokasodott a kúra által megélt élmény, nőtt az igény, ezért szeptember 26-án ismét elfogadta meghívásukat.

Szabó Sigfrid, a magyar feltaláló

Szabó Sigfrid, a magyar feltaláló

Rengetegen, méltó helyen
Az est főszervezői, egyben házigazdái (Pálfi Katalin Ezüst Hálózatvezető, Fekete Ágnes, Kis Gergely és Fekete Dániel Hálózatvezetők, valamint munkatársaik) azt mondják: ez megtisztelő volt számukra. Kívülről pedig úgy látszik: övék a tisztelet, ugyanis a megmozdulásuk 100 főt vonzott a Selye János Gimnázium patinás aulájába! Öröm volt ennyi érdeklődő, egészsége iránt nyitott embert látni a helyszínen.

A főszervezők. Pálfi Katalin, Fekete Ágnes, Kis Gergely és a díszvendég, Szabó Sigfrid

A főszervezők. Pálfi Katalin, Fekete Ágnes, Kis Gergely és a díszvendég, Szabó Sigfrid

Teljes kép
Szintén külön megtiszteltetésnek tartják, hogy a rendezvényt Kónya György hálózatigazgató kezdte nagyszerű, lendületes felvezetésével, mely a Biocom egészéről szólt röviden. Az alapító tag egyénisége és előadásmódja mindenkinek rokonszenves volt.

Van miről beszámolni
A közönség sorai közt jó páran már büszkélkedhetnek Reg-Enor által megélt tapasztalatokkal, közülük pár kedves vendég meg is osztotta a hallgatósággal, melyet mindenki nagy kíváncsisággal figyelt.

Könnyedén egy komoly dologról
Következett a főszereplő, a Genius-díjas Szabó Sigfrid, akire mindenki nagy izgalommal várt. Utánozhatatlan és szeretni való stílusa sokszor megnevettette a közönséget, és számtalan gyógyulás történetével színesítette előadását. A napot ismét Kónya György szavai zárták, mely méltó lezárása volt egy ilyen dinamikus, nagyszerű eseménynek.

Biocom és Reg-Enor hírével
Végül adjuk át a szót a főszervezőknek: „Köszönjük mindezt az előadóknak és hálásak vagyunk a rengeteg résztvevőnek, akik részt vettek rendezvényünkön és viszik tovább a Reg-Enor és a Biocom hírét!”

Reg-Enor tapasztalatok. profi moderálással

Reg-Enor tapasztalatok. profi moderálással

Ezeket olvastad már?