Reg-Enor kúrából életmód – Nemzetközi nagyrendezvény Budapesten

front
A 2015. szeptemberi 19-i, RAM Colosseumban, telt ház előtt tartott Biocom nagyrendezvény sokatmondó címet kapott, melynek minden szava hangsúlyos volt: Nemzetközi Reg-Enor Siker- és Karrier Nap. A nemzetközi jelző régóta érvényes, és most is bőven képviselték Romániát (Erdélyt), Szlovákiát (Felvidéket), valamint a szerbiai csapatnak is voltak hírmondói, az ismert nehézségek ellenére. A Reg-Enor, mint jelző sem szorul magyarázatra, hiszen egyértelműen húzótermékké nőtte ki magát az elmúlt évben ez az étrend-kiegészítő. A siker utalhat a kúra által megélt egészségi, főleg testsúly-csökkentéssel kapcsolatos eredményekre, a karrier pedig arra, hogy egyre többen fedezik fel az ebből következő anyagi gyarapodás lehetőségét. És élnek is vele…

DSC_1990
Kovács Zoltán: fejlődésben vagyunk

A bevezetőben vázolt trendet fényesen visszaigazolta a „születésnapos” Kovács Zoltán hálózatalapító eseményindító előadása, a köszöntések után. Az ünnepi jelző csak azért van zárójelben, mert nem a hivatalos születési dátumára utal, hanem arra, hogy szinte napra pontosan 25 évvel ezelőtt kezdte el „élete legnagyobb kalandját”, azaz került kapcsolatba az MLM üzlettel. Az elődjeivel együtt szintén bő két évtizedes múltnál járó Biocom is köszöni, jól van, nem véletlenül kapta az első prezentáció a „Fejlődésben” címet. Kovács Zoltán a nyári hálózatépítő verseny kapcsán megjegyezte: „míg mások nyaraltak, mi dolgoztunk”… Hosszú adatsor helyett pedig egyetlen beszédes szám jellemezze az elmúlt időszakot: 40%-al előrébb tartunk, mint tavaly ilyenkor, amiben persze óriási a szerepe a Reg-Enor hullámnak.

DSC_1883
Kónya György: sorsfordító lehetőség

A nap főszervezője, Kónya György ágvezető-hálózatigazgató méltó programindító előadással jelentkezett. Mint hangsúlyozta: sorsfordító lehet ez a nap sokaknak, s a Biocom-adta lehetőség is az, mellyel élhetünk. Ennek egyik kulcsszereplője mostanság a Reg-Enor, amelyről azt mondta: „ugyan a kúra hivatalosan csak néhány hónapos, de miért hagynánk abba, ha jól érezzük magunkat közben”? Mint jelezte, a fogyás, az egészség helyreállítása is lehet a sorsfordítás része, de utána érdemes „fenntartó üzemmódban” folytatni. A hozzá kapcsolódó étrend továbbvitelével, és a termék mérsékeltebb fogyasztásával tartósítani a megtapasztalt, energiadúsabb jó érzést, amelyet a kúra okozott. Kónya György hangsúlyozta: a Biocom belül a „Reg-Enor üzletág” óriási robbanás előtt áll. Az elmúlt esztendőben megötszöröztük ennek a fejlődősét, s ha csak megháromszorozzuk a következő egy évben, meglátása szerint még akkor is csak „karcolgatjuk” a piacot… Már csak az a kérdés szerinte, hogy ki szeretne részt venni, ebben az egyre bővülő, előnyöket kínáló folyamatban? Az ajtó mindenki előtt nyitva áll!

DSC_1934
Lőrincz János: érdekek összekapcsolása, tudatos mélységépítéssel

Lőrincz János hálózatigazgató, a Biocom legnagyobb ágának vezetője szintén a nyári verseny értékeléséből indult ki, amikor jelezte: olyan lehetőség van a kezünkben, amivel mindenkit meg kell szólítani. Emellett azért szükséges a tanításra is óriási hangsúlyt fektetni, mert a hatalmas belépőszámból „statisztikailag” következik a vezetői kar bővülése, ehhez azonban tudatos szponzoráció szükséges. Ez szerinte egy pontosan kiszámítható, modellezhető történet, hiszen a sikert és a pénzt csináljuk, nem pedig keressük. Már a megszólításhoz is szerénységet javasol, hiszen bármennyire is csodálatos a Reg-Enor, nem támadhatunk a „tutival”, inkább megkínálhatjuk a jelöltet: „talán tudnék Neked segíteni…”. Az indítás után pedig jön a minőségi hálózatszervezés, az általa folyamatosan hangsúlyozott tudatos mélységépítéssel, amit a következőképpen értelmezett: ez nem más, mint „az érdekek összekapcsolása”.

DSC_2041
Akik nyáron is nagyon fejlesztettek, nyertek

Ez volt az egyik „elvárás” azok számára is, akik munkájukkal bejelentkeztek a céges nyári hálózatépítő versenyre. Ezen a „megmérettetésen” mindenki győzött, aki teljesítette a korábban ismertetett feltételeket, legfeljebb három új versenyvonalat indítva, mélységben építkezve, s 1000, 2000, majd 3000 új pontot hozva a három hónap során. Kovács Zoltán hálózatalapító értékelőjében gratulált mindenkinek, aki elindította a folyamatot, hiszen ezáltal is nyertessé vált a hálózata. A cég ajándékát, a Magyarország legjobb wellness szállodájában, a Spirit Hotelben eltölthető hosszú hétvégét végül is 14-en kapták jutalmul, a közel félszáz indulóból, ők:

–         Csibi Margit (Péter-ág, Erdély),
–         Dér Dénesné (Ferenczy-ág),
–         Fekete Ágnes (Vass-ág, Felvidék),
–         Dr. Francsics Ottó (Lőrincz-ág),
–         Kerekes Balázs (Sinka-ág),
–         Kis Gergely (Vass-ág, Felvidék),
–         Komlós Enikő (Lőrincz-ág),
–         Krigel Zsuzsa (Kónya-ág),
–         Paár Ottília (Lőrincz-ág),
–         Sinka Gyula (Sinka-ág),
–         Székely Zsuzsa (Kosiba-ág),
–         Tatos György(Lőrincz-ág),
–         Tihanyi Zsolt (Lőrincz-ág),
–         Tóth Erzsébet Zsizsi (Czentlaki-ág).

DSC_2050
Serleges verseny: a Czentlaki-ág új vezetői a befutók

Még a rendezvény első felvonásának végén az is kiderült, hogy a havi, vezetők részére kiírt, hálózatépítő versenyt ezúttal a Demeter-család nyerte, azaz Katalin és Attila. A Czentlaki-ág csupán néhány hónapos, intenzív fejlődésben lévő vezetőpárosa meghatódva vette át a serleget a vezetéstől a színpadon, sikertörténetükről pedig itt lehet olvasni.

Az esemény második blokkja minden ízében a Reg-Enorról, mint étrend-kiegészítőről szólt, s a kúra által elérhető eredményekről, valós visszajelzések, tapasztalatok alapján.

DSC_2075
Vastaps a feltalálónak, Szabó Sigfridnek, aki feleségét méltatta

A bevezető előadás természetesen Szabó Sigfridé volt, akiről senki nem gondolta volna, hogy nemsokára betölti a 72-ik évét… A Géniusz-díjas feltaláló, a Reg-Enor megalkotója könnyes szemmel, meghatódva emlékezett vissza a kezdetekre a 800 érdeklődő által keltett különleges, energiadús atmoszférában. Többször is kiemelte a felesége szerepét a folyamatban, megköszönve Erzsikének a segítséget a háttérmunkában. Ami a terméket illeti: 33 éve van a reflexológusi mellett a kutatói pályán, s közben megértette, hogy az aminosavaknak óriási szerepe van a szervezetünkben. A mai Reg-Enor elődje egy alkoholos változat volt, amely nem lett volna szerencsés a napi életritmus, és sokak rendszeres gyógyszerszedése miatt. Aztán érzékelte, hogy bizonyos ételek mellett sem működik a készítmény, így „barkóbázni kezdett” magán, míg végül rájött, hogy mit szabad és mit nem ajánlott enni, a kúra sikere érdekében. Övé az egyes számú, jó tíz évvel ezelőtti tapasztalat: az ínysorvadását fordította vissza a kúra, bő egy évnyi regenorozás után újra rögzültek a fogai. Mint mondja: a jó fogak „gyökerei” is a jó emésztésben keresendők… Szabó Sigfrid most sem győzte hangsúlyozni: „minden előírást be kell tartani, mert csak akkor működik!”. S szokásos szerénységével ezúttal is hozzátette: „ez nem csodaszer, csak csodálatos”. Egy hasonlattal élve: „Az étrend a versenyautó, és a Reg-Enor hozzá a kulcs. Egyik sem működik a másik nélkül!” A hálózat szinte színházi, hosszú másodpercekig tartó vastapssal köszönte meg neki a csodát…

DSC_2098
Dr. Deák Sándor: ne mondjunk le a Reg-Enorról soha!

Két orvos alapozta meg még inkább a következőkben a Reg-Enor jó hírét, tudományos alapokon. Dr. Deák Sándor belgyógyász prezentációja elején arra utalt: nem csak az éhezik, aki nem kap elegendő táplálékot, hanem az is, aki el van hízva. Legalábbis a szervezet, sejtjei „értelmes” táplálékért kiáltanak. Viszont a jó hír szerinte, hogy például a dohányzás mellett az elhízás is „megelőzhető”, kezelhető. Miközben tudjuk, hogy öt évente megduplázódik az elhízottak száma a világon, s Magyarország legalább 55%-a túlsúlyos! Van tehát kinek ajánlani csak itthon is a Reg-Enort, mely zsíralapú étkezésen alapszik. Mint kifejtette: kutatások szerint az alacsony zsírtartalmú diéták a szándékkal éppen ellentétesen, számos komoly betegséget idézhetnek elő! Egy másik probléma: alapvetően kevés a gyomorsava az átlagembernek, miközben savcsökkentőket szedetnek velük. Újabban pedig a sót kezdik kivonni a közétkeztetésből, pedig annak élettanilag kiemelten fontos lenne mértékkel a szerepe! S mi történik magyarázata szerint, ha Reg-Enor kúrát csinálunk? „A „magyaros” étrenddel kísérve (részletek a regenor.hu oldalon) beindul az epe, s a sejtközi állományban is tisztítási folyamatok kezdődnek.” Mindez, meglátása és páciensei visszajelzése alapján a méregtelenítés mellett akár az érelmeszesedés problémakörénél is segíthet… Végszava megfontolandó: „Ne mondjunk le a Reg-Enorról egyáltalán”! Tehát, érdemes folytatni az életmódot, csökkentett termékfogyasztással a négy-hat-tizenkét hónapos kúra után is.

DSC_2110
Dr. Bagi Gabriella: fontos a vízivás és a kiegészítő termékek is

Dr. Bagi Gabriella (aki a számos sikeres, pozitív élettani hatást előidéző termékajánlás- és útmutatás révén a vezetői kör tagja is lett a Kónya-ágon) szintén sokat hozzátett a teljes képhez. A hivatalos orvosi diplomával rendelkező, de az alternatív terápiákban jártas, és hosszú évek óta ezen az úton járó szakember a vízivás fontosságára hívta fel mindenekelőtt a figyelmet. S arra, hogy a minőség (tisztított víz, lásd Biocom vízszűrő…) mellett a mennyiség is fontos: átlagos testsúlynál a napi három-négy liter. A Reg-Enor mellett (melyet ő maga is sikeresen „tesztelt” gyermekei születése után) több fontos terméket megemlített, amik elengedhetetlenek szerinte a megelőzésben, a jó egészségi állapot fenntartásában vagy visszaszerzésében, a kúra során is. Hormonproblémák esetén a DHEA és a D-vitamin éppúgy fontos, mint például inzulin-rezisztencia esetén, de kifejezetten hasznosnak tartja az algakészítményt (Immun Supreme), valamint a kiváló vitaminkészítmények fogyasztását (Green Multi Complex, Vitamin with Greens). Pajzsmirigy problémák esetén pedig ezt még meg kell toldani szelénnel is.

DSC_2123
Friss Food: az egyetlen hivatalos Reg-Enor menü házhozszállító

A nap egyik izgalmas bejelentése Zsidek Balázstól származott. Eszerint, a július közepétől már élő házhozszállítás a tervek szerint területileg is bővül majd: szeretnék az egész országban elérhetővé tenni a Reg-Enor menüt. Azt az étrendet, amely nagy szakértelemmel, tapasztalattal és a feltaláló kontrolljával állítottak össze, különleges fűszerezéssel. A mindenkinek segítő szándékhoz partnereket keresnek, így bátran lehet hívni őket, hogy a Reg-Enor finom menüje mielőbb rendelhető legyen egyre több helyen.

DSC_2161
Reg-Enor terméktapasztalatok széles skálán

Bár a rendezvény első felében is elhangzottak a prezentációkba épített terméktapasztalatok, nagy sikert aratott, mikor a sok száz hiteles visszajelzés gazdájából tízen a színpadra is kiálltak, hogy elmondják, mit éltek meg a kúra hónapjai alatt. A testsúlycsökkenés nem jelentett szenzációt, széles skálán mozgott a leadott kilók mennyisége, tíztől egészen harmincig. Ráadásul mindenki arról számolt be, hogy azóta sem szedte vissza… Pusztán felsorolásszerűen, a következő problémák terén értek el meglepő előrelépést egészségi állapotukban a hallottak alapján: inzulin rezisztencia, ízületi gondok, magas vérnyomás, addig használt gyógyszerek elhagyása, köszvény – és még sorolhatnánk. (További részletes terméktapasztalatok folyamatosan a regenor.hu oldalon.)

DSC_2271
Sinka házaspár: a hozzáállás és cselekvés szerepe

Az új társult hálózatvezetők köszöntését (részletek lentebb) és a szünetet követően a Sinka házaspár állt színpadra. Méltán, hiszen Tímea és Gyula a tavalyihoz képest megduplázták a pontjaik számát, így újra százezer környékén járnak! Rövid előadásukban nem csak az életük történetét, s ebben az MLM kiemelkedő szerepét mesélték el, hanem tanácsokat is adtak. Szerintük a legfontosabb: a tudatos hozzáállás. Ha kell, akkor változtassunk a gondolkodásunkon (magunkon) és cselekedjünk is a céljainkért. Mindehhez azonban szükséges az égető vágy és az, hogy ne szelektáljunk, ítélkezzünk a jelöltek kapcsán. Minden és mindenki számít… Az előrelépésükben nagy szerepet játszott Komporday Annamária két évvel ezelőtti feltűnése és kirobban ó sikere, aki már bőven ötvenezer (!) pont felett tart, így a Kónya-ág íratlan szabályainak megfelelően jár neki egy bál, melyre mindenkit szeretettel várnak előzetes bejelentkezés alapján novemberben. (A Sinka-ágon pedig Start képzéssel egybekötött Reg-Enor napot is tartanak október 4-én, melyre mindenkit szeretettel várnak.)

DSC_2285

DSC_2282
Újak a színpadon, Biocom-előnyökkel
A miskolci ágvezetőket követően követően Forgácsné Anett, a Czentlaki-ág új, szinte rekordidő alatt minősült hálózatvezetője, Forgácsné Anett és a Molnár-ág nagy felfedezettje, a makói Bozsogi házaspár férfitagja, az eredetileg tanítói hivatással rendelkező Zoltán tartottak rövid előadást, valójában élménybeszámolót, hiszen örömmel élték meg az elmúlt hónapokat, amióta kapcsolódtak a Biocomhoz. Anett azt emelte ki, Szepes Máriára hivatkozva, hogy „Te magad vagy a változás, ami benned van”, ennek jegyében sikerült ilyen gyorsan a vezetői kör tagjává válnia. Külön is megköszönte a vezetés munkáját, s kiemelt négy területet, melyek kifejezetten előnyösnek érez a Biocomban, ezek a következők: kiváló terméklista, készpénzben érkezik a munkáért járó jövedelem, van egy húzótermék (Reg-Enor), s ehhez már étrend is rendelhető, a Friss Food által.

DSC_2311
Lajcsi: Reg-Enor által támogatott lemez

A nap meglepetéseként színpadra lépett Galambos Lajcsi is, akitől megtudtuk, hogy a Reg-Enor kúra által immár 33 kilós fogyásnál tart. Újra megerősítette, hogy nála a reggel Reg-Enor szeánsszal indul: ekkor issza meg belőle az első kupicát, majd az utolsó étkezését követőn, a vacsora után az utolsót. Ő új életminőséget kapott a Reg-Enortól, s nem érkezett üres kézzel: egy-egy kerékpárt ajánlott fel azoknak a vezetőknek, akik a legtöbb új jelöltet hozták el a nemzetközi napra. Sőt, az új lemezének nem hivatalos premierje is lett a rendezvény, melyet elmondása szerint a Reg-Enor támogatott, s melyből mindenki kapott egyet ajándékba, aki rész vett rajta…

DSC_2465
Új vezetők, sikeremberek

A nap zárásaként az elmúlt három hónapban kvalifikált új hálózatvezetőket tapsolta meg a lelkes közösség, majd a magasabb szintre minősültek elismerésével zárult a Nemzetközi Reg-Enor Siker- és Karrier Nap.

Új társult hálózatvezetők (6. karrierszint):

Ágostonné Rövid Andrea Etelka – Szponzorai, a Hliva Ildikó – Kerekes Balázs, anya-fia páros, Sinka-ág: Idén június végén indult az útja, a 6-os szintet augusztusban érte el. Amit terveztünk, azt tűzön-vízen keresztülviszi, nagyon nagy jövő előtt áll a cégnél. Rengeteget képzi magát, ráadásul nagyon jól tanítható! Kommunikációja egyszerű és nagyszerű, mindenki számára érthető!

Bozsogi Zoltán – Szponzor: Hollósi Miklós, Molnár-ág. Már második védése a szeptemberi hónap, s már több, mint 4000 pontja van. Augusztusban 7500 ponttal és 90 fővel teljesítette az első védését! Fél éve hozott döntést, egészsége és élete megváltoztatására. Tanítóként beült újra az  „iskolapadba”, tanulni… Jelesre vizsgázott!

Bozsoginé Kovács Tünde – Szponzor: Bozsogi Zoltán, Molnár-ág. Februárban regisztrált tagként odaállt párja Zoli mellé, hogy közös összefogással, dupla energiákkal szárnyaljanak céljaik felé!

Bőcze Brigitta – Szponzora Czikora Erzsike, Györe-ág. 2013 decemberében kezdte el használni a Biocom étrend-kiegészítőit, betegség, kezelés és immunrendszer-erősítés céljából. Czikora Erzsike javaslatára ezzel egy időben étrendet is váltott, s nem sokkal később a víztisztító berendezést is beszerelték. Elkötelezett termékhasználók lettek a párjával együtt. Az első Start képzés, melyen részt vett, hozta meg benne a döntést, hogy az üzleti résszel is szeretne foglalkozni. A család és az ismerősök által stabil vevőköre alakult ki és idén májusban sikerült találnia egy olyan lelkes munkatársat, akinek dinamikus előrehaladásával 6-os szintre lépett.

Csapó Sándorné Zsuzsa – Szponzor:  Tóth Gábor Hv, Molnár-ág. Zsuzsi nagy szeretettel és odafigyeléssel fogja össze csapatát. Erőssége, hogy nagy kitartással és céltudatossággal dolgozik.  Az augusztust 4300PÉ-kel zárta. Célja, hogy jövő tavaszra Ezüst Hv legyen!

Illésné Szabó Judit – Szponzor: Czentlaki Zoltán, Czentlaki-ág. Minta lehet arra, hogyan lehet három kicsi gyerek mellett hálózatot építeni. Nagy akarással, 4 havi fantasztikus munka után 5200 ponttal zárta az augusztus hónapot. Kérdez, szervez, tanul. Ő lesz Czentlaki Zoltán 5. HV-je.

Kakucs Gizella – Szponzora a férje, Kakucs Sándor, felsőbb vezetője Baricz Annamaria, Péter-ág. Péter Ágnes szerint: Kakucs Gizike, csapatunk lelkes, dinamikus vezetője. Párjával Sándorral együtt csináljak az üzletet, lendülettel, szívvel lélekkel. Céltudatosan, tervezetten csinálja a Biocomos munkáját, érzi az üzletet, van hite és rendszerességgel ott van minden képzésen, ahol az erőt meríti. Nyári szabadságát az üzlete fejlesztésére használta. Két nagyfiú büszke édesanyja. Büszkék vagyunk Rá!

Kirchner Hajnalka – Szponzora: Forgács Józsefné Anett, Czentlaki-ág. Vezetője mondja róla: Van az életben célja, ezért példamutató munkával, kitartással, mindig el is éri a kitűzött célt. Tisztában van vele, mennyire fontos az egészség és a sport az életben, és ez az életérzés sugárzik róla. Minden képzésen ott van, ahol tudását gyarapítja, amely által bizalommal vannak az emberek iránta. Ő a munkában, maga a hitelesség.

Kis Gergely – Vass-ág, szponzora és párja, Pálfi Katalin szerint: Nagyon büszke vagyok arra, és nagyon jól esik, hogy össze tudunk dolgozni egy párként. Megértjük egymást, a céljaink közösek, mindenben támaszai vagyunk egymásnak. Gergely nagy személyiségváltozáson megy át, mindenképpen előnyére válik ez a jellegű hivatás. Önmaga tud lenni, és szárnyalni tud. Kívánom, hogy együtt, közös erővel továbbra is tudjuk elérni a kitűzött céljainkat.

Kókainé Tóth Tünde Katalin – Szponzora, Szilágyi Szabolcs, Sinka-ág. Szponzora így ír róla: 2015. januárban keresett meg, mert pajzsmirigyproblémái voltak. Leültünk, és az alga mellé, amit szeretett volna, vázoltam neki a Reg-Enort. Elkezdte, csatlakozott, és szépen elkezdtek javulni az eredményei. Önállóan infózott, betartotta az útmutatásokat, és szépen haladt a ranglétrán! Talált egy kurityáni munkatársat, aki nagyon megdobta a forgalmat,és lettek ott is csapattársak. Folyamatosan tartja a kapcsolatot szponzorával, Szilágyi Szabolccsal. Bő Fél év alatt, augusztus hónapban sikerült a több mint 4ezer pontot megcsinálnia, és beszerezni az áhított első célt, a víztisztítót! További célja: hálózatvezetőket kinevelni, és a Bosch-ban lévő munkahelyét kiváltani, valamint elérni azt, hogy párja István ne kelljen külföldön dolgozzon! Nagy álma egy családi ház kedvesével, autó, nyaralások, szabad élet! Tünde nagyon önálló, céltudatos, segítőkész, van benne egészséges alázat, érti a marketingtervet, jár a rendezvényekre, minden adott, hogy nagy erőssége legyen a Biocom vezetői csapatának! Október végre megvan a HV szintje, a decemberi évzárón pedig kitűző, ez egy nagyon nagy álom neki! Meg sem áll majd az ezüst HV szintig!

Kollár Katalin (Tudás Kincs Kft.) – Szponzora, Czikora Erzsike, Györe-ág. Könyvelők, adótanácsadók, adószakértők továbbképzésével foglalkozik. A Biocom termékektől a családja egészségesebb és aktívabb lett. Sok mindent vásároltak saját használatra, s közben észrevették, hogy a környezetük „meggyógyult”. Ezért az üzleti részével is el kezdett komolyan foglalkozni. A szakmája miatt a gazdasági életben elég jól eligazodik, s egyszer csak azt vette észre, hogy ilyen hatékony és gyors előrehaladást nem sok helyen lehet tapasztalni. 4 (3) hónapja foglalkozik a csapatépítéssel, első hónapban már a 3. szinten kezdte. Augusztus végén 6. szintre jutott. Augusztus 29-én még hiányzott a 4 000 ponthoz 1000 pont. Czikora Erzsikét, a felső vonalát megkérdezte, hogy hogyan lehet 2 nap alatt 1 000 pontot teljesíteni. El kell adni a Lourdes gépet! Így eladta… Az első hónapokban 4-5 fő belépője volt, augusztusban 11 új munkatárs, szeptember első napjaiban már 4 új belépő. A siker titka, hogy csapatban és együtt kell tevékenykedni. Szervezett munkamegosztás van közöttük. Úgy látja, hogy nagyon komoly sikerek állnak előttük!

Komlós Enikő – Szponzora hivatalosan a Galambos család, a gyakorlatban Lőrincz János is, Lőrincz-ág. Magától jelentkezett a Biocomhoz a Reg-Enort megismerve, Egerből. Galambos Lajcsi alá került versenyvonalra. 2 hónap 8 nap alatt jött fel 6. szintre. Kiváló első vonalbeli vezetőket talált. 60-an vannak. Augusztus 25-e óta főállású Biocomos, felmondta próbaidős munkahelyét egy Multinál.

Kohn Mónika – Szponzora, Tihanyi Zsolt, Lőrincz-ág: Célja a család anyagi biztonságának megteremtése. 2014.11.10–én regisztrált. Hálózatvezetőjével napi szintű kapcsolatot tartva elindult az alapozás, tanulás. 2015. januártól indult be az igazi hálózatépítő munka. Hetente 3-4 infó. Mellette párhuzamosan beindították az internetes munkát is, ami felgyorsította az eseményeket. Havonta behozott 5-10 főt és a nyarat is végigdolgozva, kitartó, céltudatos komoly munkával augusztusban elérte a 4000 pontot, és közel 80 fős csapatot épített fel! Mónika a hatalmas szívével, kedvességével vonzza magához a gyógyulni vágyó és sikerre éhes embereket. Mindenkihez van egy kedves szava, és egyre több ember hálás azért, hogy eljuttatta hozzájuk a termékeket elsősorban a Reg-Enort. Célmondata: mindig tudd, hogy honnan jöttél és hová tartasz!

Plósz Nóra – Szponzora, Tasnádiné Szabó Mónika, Sinka-ág. 2014-ben csatlakozott a Biocom rendszeréhez, barátja és hálózatvezetője, Tasnádiné Szabó Mónika meghívására. Nóra egy évig csak termékfelhasználó volt. Anyósát sikerült „meggyógyítani” egy nagy betegségből, és innen indult el a Nóra karriere, sikere. Nagy célja, hogy főállású hálózatvezető legyen.

Szirbik Sándorné Icu – Szponzora Bozsoginé Kovács Tünde, Molnár-ág. 4 hónapja egy tavaszi napon bontott szárnyakat a Biocom üzletben. Mára már szárnyaló sasmadár vált belőle! Lelkesen, mosolygósan, elkötelezetten halad álmai felé. Fantasztikus a kisugárzása, szinte süt… Nem véletlen tehát, hogy 5500 ponttal lépte meg a 6-os szintet!

Szirbik Sándor – Szponzora, élete párja, Szirbikné Icu, Molnár-ág. Sanyi az első Start képzésen fogalmazta meg: „Anyukám, ezt nekünk nem csak használni, hanem CSINÁLNI kell!” Egymást támogatva, erősítve haladnak a céljaik felé vezető úton!

Vári Lászlóné Zsuzsa, és férje, László – Szponzoruk, Plósz Nóra, Sinka-ág 3 hónapja csatlakoztak a rendszerhez barátjuk, Plósz Nóra meghívására. Ketten együtt több, mint 30 kilót fogytak, megtetszettek nekik a termékek, és a hálózatépítés lehetősége is. Keményen dolgoznak saját vállalkozásukban. Nagy céljuk, hogy minél hamarabb magasabb jövedelemre tegyenek szert itt, a Biocomban.

Új Hálózatvezetők (7. karrierszint):

Dr. Bagi Gabriella – Kónya-ág, Kónya György. Alternatív terápiás szakember, aki az orvoslásnak nem a nyugati típusú útját választotta. Akupunktúrával, meridián diagnosztikával, vércseppanalízissel segít a hozzá forduló pácienseknek, s egyre inkább Biocom termékekkel, amiket a tapasztalatok – köztük a sajátja – birtokában jó szívvel ajánl, s nem csak a Reg-Enort.

Demeter Attila és Katalin – Szponzor Czentlaki Zoltán, Czentlaki-ág. Ők azok, akik nyolc év vásárlói múlt után úgy gondolták, hogy a családi kötelék mellett az üzleti kapcsolatot is szorosabbra fűzik rokonaikkal. Későn érők, de most nagyon odatették magukat, férje támogatásával Katalin már a munkahelyét is lecserélte a Biocomra. Biztos sikerre vannak ítélve, mivel taníthatóak és nagyon jó csapatot gyűjtöttek maguk köré. Sógoruk egyben szponzoruk: Czentlaki Zoltán.

Egyed György – Szponzora, egyben párja Egyedné Marika, Czentlaki-ág. Követi a párja, egyben szponzora, Marika példáját. Még az építőiparban dolgozik, de úgy érzi, hogy a Biocomban meglátták, megtalálták az igazi lehetőséget. Itt együtt építik az üzletet és sok korábbi csalódás és hitvesztés után, már pár hónap alatt is megvalósult jó néhány kitűzött céljuk, álmuk. Csapatában többen is  vezetői szintre törekszenek. Hisz abban, hogy együtt minden céljuk, álmuk teljesül! Köszöni a Biocom lehetőséget – él vele.

Fekete Ágnes (Agnesa Fekete, Life Health and Art) – Vass-ág, szponzorai, Pálfi Katalin és Kis Gergely szerint: Rendkívül határozott jellem. 3 hónap alatt elérte a 6-ost, és mindössze fél éve tagja a rendszerünknek, most már kitűzős HV-ként. Nagyon tiszteljük a kitartását, és nagyon szépen, szisztematikusan vezeti a csapatát. A hozzáállása példaértékű, sokat tanulhatunk tőle. Kívánunk nagyon nagy sikereket a jövőben!

Forgács Józsefné Anett – Szponzor: Demeter Katalin és Attila, Czentlaki-ág. Igazi temperamentumos, vidám ember. Tudja, mit akar. Ez látszik is, hiszen négy hónap alatt 7-es szintű munkatárs lett belőle. Rengeteget segít az embereknek, akik visszaigazolásképpen nagyon hálásak neki. Több mint 100 fős csapatot vezet, 6800 ponttal zárta az augusztus hónapot.

Füredi Éva – Szponzora: Vass Oszkár és Zsuzsa: Éva párjával, Gyarmati Attilával tudatosan figyel az egészséges életmódra, így természetes volt, hogy együtt fogják képviselni a Biocomot is, amivel kiválóan kiegészíthették eddigi munkájukat. Céljuk, hogy egyre több emberrel megismertessék ezt a lehetőséget. Gratulálunk és sok aktív munkatársat kívánunk Nekik!

Gruicsné Sümegi Éva – Vass-ág, szponzora, Pintér-Pámer Krisztina. Minden egy Reg-Enor kúrával kezdődött. Miután neki bizonyított, elkezdte mesélni az ismerőseinek. Facebook közösséget szervezett, ami mára már több mint 2500 taggal rendelkezik! Szponzorának egy mondata térített a “jó” útra. Nagyjából így hangzott: „Mindezt nem üzletépítésként kell felfogni, hanem egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy nem mondjuk el azt, amit tudunk egy ilyen csodálatos dologról…” Rájött, hogy nagyon sok jó termékünk van, ezért egyre többet épít be a mindennapjaiba és erre ösztönzi a munkatársait is. Ügyesen tartja a kapcsolatot a munkatársaival és vezetőivel is. Önállóan dolgozik, igazi vezetővé vált. Teljes mértékben kihasználja a Biocom nemzetközi lehetőségét. Vannak regisztrált tagjai: Magyarországon, Szlovákiában, Németországban, Angliában, Szerbiában, Erdélyben, Olaszországban is. Vezetői nagyon büszkék rá.

Hollósi Miklós – Szponzora Molnárné Szélpál Andrea, Molnár-ág. Júliustól Hv-ként dolgozik, most vált jogosulttá a jelvény átvételére. Kitartó, céltudatos, alázatos, jövőképpel rendelkező ember. Komoly céljai vannak, elkötelezett a Biocom iránt.

Karácsony Zoltánné – Szponzor: Simon Anikó, Ezüst HV, Ferenczy-ág: Fogorvosi asszisztensként dolgozott éveken keresztül, nyugdíjasként csatlakozott a Biocomhoz. Emberszeretetével, kedves, határozott, megnyerő egyéniségével példát mutat munkatársainak. Csapata csodálatosan fejlődik. Minden erejével azon van és abban segíti munkatársait, hogy minél többen vezetővé válhassanak.

Krizbai Roza-Jolán – Szponzor Szász Laura, Ferenczy-ág. A 73 éves Rozália óvónőként élte le élete jelentős részét, a legkisebbekkel foglalkozott nagyon nagy szeretettel és türelemmel és a mai napig nyugdíjasként aktív óvó néni is. Környezetében nagy szeretetnek es tiszteletnek örvend. Így természetes, hogy bármit is képvisel, elfogadjak tőle, hiszen egész életútja a bizonyítéka, hogy amit ő képvisel az jó, az követhető. A szeretet, türelem es hihetetlen aktivitás, fiatalos lendület hatja át. Minden belőlünk fakad, így nem meglepő, hogy csodálatos munkatársak veszik körül  nyomában az új hatosokkal. Igazi szerettél átitatott csapatjáték folyik, Betlehenben, ebben a kicsiny erdélyi városban, melynek motorja Krizban Rozália.

Lakatos Georgina – Lőrincz-ág, Veres István csapata, szponzora Imre Réka Ezüst HV. Fiatalként, 21 évesen rátalált a Biocomra. Gyorsan felismerte, hogy ez lehet az a kiugrási lehetőség, amivel sikeres életet élhet. Minőségi időt tölthet kislányával, átlag feletti jövedelmet kereshet, miközben jelentősen tud javítani saját és családja egészségi állapotán. Komoly célokkal rendelkezik, és naponta tesz is érte. Ötször védte a 4 ezret! Sok sikert kíván a  továbbiakban is a felső vonala: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka és a Lőrincz házaspár.

Makrai Erzsébet – Lőrincz-ág, Veres István csapata, szponzora Imre Réka Ezüst HV. Nagyon sokat változott személyiségben az üzlet hatására az elmúlt egy évben. Lelkesedése, összerendezettsége folyamatosan megnyilvánul életörömben, szeretetteljes önkifejeződésben!  Vonzza maga köré a változatni akaró, szorgalmas embereket. Szeretettel gratulál a felső vonala: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka és a Lőrincz házaspár.

Mozoli Ondrej – szponzor: Varga István, Lőrincz-ág.

Nagy Tamás – Szponzor: Székely Zsuzsa, Kosiba-ág. Idén február 10-én hozta meg a döntését, hogy Biocom tag lesz, és a Biocom lesz az az eszköz az életében, amivel megteremti a jövőjét! Fiatal kora ellenére nagyon céltudatos, segítőkész, június eleje óta 7. szintű hálózatvezető! Szponzorai, vezetői tanítását tisztelettel elfogadja, a szakma iránti alázatosságával, a napi szinten való cselekedeteivel, az elkötelezett szorgalmas munkájával, a munkatársaival együtt, az augusztusi hónapban több mint 7 ezer pontot teremtett. Célja, hogy fél éven belül arany hálózatvezető legyen, amivel a szeretett, és tisztelt munkatársainak követendő, és követhető példát mutathat! Édesanyja, Székely Zsuzsanna, és a szponzorai nagyon büszkék rá, hálásak a munkájáért, amelyért az arany kitűzőt nagyon megérdemelten, és büszkén veheti át!

Mgr. Pálfi Katalin – Szponzor: Gyevát Saci, Vass-ág. A szlovákiai Révkomáromban élő vezető egy kiváló Reg-Enor terméktapasztalat után kezdett el a folytatáson gondolkodni, amiből egy csodálatos hálózat fejlődik a Felvidéken. Ebben segítségére van párja, Kis Gergely, s a szponzori vonala is. Önálló, Céltudatos, kedves személyiség, aki előtt, nagy jövő áll a Biocomban, amit a pedagógusi pálya helyett választott.

Puskás László – Szponzora: Bress Beáta ezüst Hv, Lőrincz-ág. A „nagy visszatérők” egyikeként 2014. elején kezdte újra Biocomos pályafutását. Prananadi mesterként Szabadkán praktizál gyógyítóként, ennek okán elsősorban Szerbiában építi hálózatát. A Délvidék meghódítását tűzte ki célul, egészen az Adriáig.

Radányi Lászlóné – Szponzorai, a Hlvia Ildikó – Kerekes Balázs, anya-fia páros, Sinka-ág. Szponzorai szerint: Körülbelül egy éve indult az útja a Biocom színeiben, ráadásul pont akkor, mikor mi, a szponzorai 3 hétig Amerikában voltunk. Ez idő alatt fejlődött, stabilan elérte a 4-es szintet! Azóta együtt dolgozva egy stabil hálózatot építettünk ki, ami most indult újra fejlődésnek, és robbanás előtt áll. Nagyon sokat tanul, és tud, minden képzésen itt van, és hatalmas fejlődésen ment keresztül!

Sarkadi Éva – Szponzor: Surányi Ági, Czentlaki-ág. Évi egy szigetszentmiklósi óvó néni, akit Reg-Enor-hullám röpített fel, alig több, mint 4 hónap alatt a 6-os szintre, miközben a súlyának a 20 %-tól játszi könnyedséggel szabadult meg. Hatására több, mint 60 munkatárs az Ő példáját követve lett a Biocom család tagja. A Czentlaki-ág hálózatvezetőjének, Surányi Áginak az  első vezetőjeként van ma itt köztünk, mert a márciusi nagyrendezvényen – akkor alig 1000 pontosként – elhatározta, Ő bizony az ősszel sorba akar állni jelvényért  a színpadon. Akkor ezt nem sokan vették komolyan, de Ő megcsinálta…

Tihanyi Zsolt – Szponzora Maxiné Sallai Anikó, Lőrincz-ág. Szponzora szerint: Közel 15 évig tartó csipkerózsika álmából felébredve, elkezdte Zsolt a jót jól csinálni! Mindent elkövettem, hogy motiváljam, de a fejben dől el minden, és Ő meghozta a döntést. Attól a pillanattól kezdve rendben volt, tudtam, hogy meg fogja csinálni. Tudatosan és minden nap dolgozik! Hoz új embereket, tanít, szponzorál, konzultál a felső vonalával, jár képzésekre. Ennek eredménye: július hónapban HV lett, nyári versenyt megnyerte, van már egy komoly 6. szintű üzlettársa, szintén komoly 5. szintű üzlettársa. Folyamatosan célokat állít és el is éri! Biztos vagyok abban, hogy nagyon jó vezető lesz, mert kiváló követő! Nagyon büszke vagyok rá!

Vastag Erzsébet – Szponzor: Ferenczy László, Ferenczy-ág.

Vastag István – Szponzor: Vastag Erzsébet, Ferenczy-ág.

Visz László – Simon Anikó, Ezüst HV szponzora – és párja – szerint: Gépészmérnökből lett vállalkozó, akire csapata megbízható, céltudatos vezetőként tekint, bármikor fordulhatnak hozzá segítségért, tanácsért. Ügyesen, lelkesen szponzorálja munkatársait, a víztisztítók „szakértője”. Szerény, következetes, szorgalmas munkával építi együtt a hálózatot Simon Anikó párjával, aki szponzora és hálózatvezetője is egyben.

Winternitz Andrea – Szponzora: Paár Ottilia. 2014 őszén csatlakozott a Biocomhoz, Bress Bea csoportjába tartozik. Rendszeresen jár rendezvényekre, ahová egyre több munkatársa is követi. A Lőrincz János által meghirdetett nyári mélységépítő versenybe benevezett, szép eredményeket ért el, rengeteg hálózatépítési tapasztalatra és jó néhány lelkes munkatársra tett szert, ami emelkedő csoportpontszámában is megmutatkozik.

Simon Anikó Ezüst HV. Szponzora, Kiss Sándor szerint: Anikó 2007. augusztus 8.-án regisztrált a hálózatba. A zsámbéki medence minden településén ismerték, hiszen a környezetvédelem élharcosaként Egészség klubot szervezett és működtetett Zsámbékon. Első hallásra elfogadta a hálózat környezet- és egészségvédő programját,  és pár hónap alatt  az 5. szintre fejlődött. A hálózatépítést azonban csak lassan kezdte el, ám akkor nagyon hamar elérte a HV szintet. Csapata mára 270 fősre nőtt. Párja Visz László és munkatársa, Karácsony Zoltánné jelvényes HV-k, de már készül a mélységben az új HV-ja: Valekné Bálint Anikó. Simon Anikó a mindennapos, tervezett, következetes hálózatépítők példája lehet. Önálló, határozott és céltudatos. Nincs kétségem afelől, hogy egy éven belül Arany HV-ként ünnepelhetjük!

Imre Réka Ezüst HV. Szponzora, Veres István szerint: Energikus, tüzes lénye hatására gyorsan növekszik a  csapata. A felnőtt életében közel egy tucat szakmában kipróbálta magát, elmondása szerint sehol nem érezte az őszinte, emberi és anyagi megbecsülést. Biocomos vezetőként nagyon is! Réka mindig a „szívéből” kommunikál, ettől olyan hiteles, boldogság kisugárzása vonzó, kiváló munkamódszereivel hatékonyan „dolgozik”! Gratulálunk! Veres István, Janák Péter, Vella Aranka, Lőrincz házaspár.

Czentlaki Zoltán Arany HV (Czentlaki-ág, Lőrincz-ág) közvetlen szponzorai: Hengerné Márti, Gaál Ildikó.
DSC_2530

 KÉPGALÉRIA (Kattintson a képre)
galeria

Ezeket olvastad már?