Kezdőoldal Ágak Egészséget tanít és (jövőképet) fest – Pálfi Katalin hálózatvezető lett

Egészséget tanít és (jövőképet) fest – Pálfi Katalin hálózatvezető lett

DSCN0460

Pálfi Katalin és párja a Vass-ág egyik legígéretesebben fejlődő HV párosát alkotják. Erről a képről a következők küldik mosolygós üdvözletüket a jövőnek: Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Fekete Dániel, Fekete Ágnes, Kis Gergely, Pálfi Katalin, Vass Oszkár, Gál Andrea.

Pálfi Katalin vezetővé válásának története máshol kezdődik. A regenor.hu oldalon… Aki már olvasta, tudhatja, hogy ez, a Biocom által forgalmazott készítmény (és a hozzá tartozó étrend) jelentett gyógyírt a problémáira, amik nem a kilók voltak feltétlenül. Állandó, kínzó fejfájása, ha nem is varázsütésre, de megszűnt, s egyedül a kúrát tudja emiatt „okolni”… Tiszta fejjel, jó kedélyállapottal pedig úgy döntött párjával, Kis Gergellyel, hogy belenéz a marketing tervbe is. Jól tette: a szlovákiai Révkomáromban élő Katalin a Vass-ágon azóta az egyik leglátványosabban fejlődő hálózatvezető.

A rendszer magistere lett
Nagyjából itt hagytuk abba a Pálfi Katalin, mint fogyasztó kiváló terméktapasztalatáról szóló írást, aki decemberben ráérzett a nagy lehetőségre. Mivel „szponzora” (leendő anyósa) és közvetlen vezetője, a szintén ragyogó visszajelzésekkel bíró Gyevát Saci között is távkapcsolat volt, elsőként a magántanulás mellett döntött. Volt benne rutinja, ugyanis diplomája szerint tanító és óvónő, így a neve előtt használatos a Mgr. (magister). Autodidakta módon gyorsan képbe hozta magát a szabadidejében képeket is festő Katalin. S hogy milyen jövőképet festett számukra az üzleti terv? Olyat, hogy januárban önállóan, tervszerűen elkezdtek dolgozni…

DSCN0416

Lőrincz János ágvezető-arany hálózatigazgatóval, aki szintén a felső vonala.(“Családfa, felfelé”: a leendő anyósa és Gyevát Saci mellett Fazekas Gizikéék, Beta-Kádár Tünde, a Vass-ág, a Ferenczy-ág, majd természetesen a Lőrincz-ág.)

Fejfájás helyett üzleti duplázódás
Innentől pedig nincs más dolgunk, mint megállapítani a folyamatos duplázódás tényét. A januári ezer után februárban már 2000 pontjuk volt, márciusra pedig elérték a hatos szintet, teljesen egyedül! Ha a tempó nem is tartható a végtelenségig, megsüvegelendő a tény, hogy már stabilan tízezer pont feletti a teljesítményük. Nem véletlen, hogy a nyári hálózatépítő találkozón is szót kapott. Úgy, hogy Katalinnak bő esztendeje még a kínzó fejfájás volt a legnagyobb problémája…

Folyamatosan tanuló tanítónő
Az egyik közösségi oldalon komoly csoportot alakított ki viszonylag hamar, mert rájött, hogy így gyorsan tud nagy tömeget elérni. Közben folyamatosan olvasott és kedvenc termékének feltalálójával, Szabó Sigfriddel is rendszeresen konzultált, s tanulmányozott róla minden elérhető anyagot, hiszen a hitelesség elsőrendű szempont számára. Ennek keretében tájékoztatókat is szerveznek kéthetente a Felvidéken, propagálva a rendszert is. Nem csoda, hogy jelenleg jóval több, mint 230-an közelítettek már a Reg-Enor kúrához, s a fogyasztóik egyre nagyobb része ismer meg más Biocom termékeket is.

Vezetőket találtak
Azóta a hálózat életébe is bekapcsolódott: egyre többet kommunikál felső vezetőivel, Szlovákiában a nemrég „szabad emberré” vált Fazekas Gizellával és a Vass-házaspárral, Zsuzsával és Oszkárral. De már az alsó vonalaira is büszke lehet. Nagy lendülettel jön fel Fekete Ágnes a férjével, Dániellel, akik mindössze három hónap alatt érték el a társult HV szintet! Azt mondja róluk: „Ági számára, lelkész és tanár szakmája révén, nem idegen a tanítás, a tudás átadása, és ezt színvonalas munkája során is teszi a Biocomnál. Egyszerűen tudja, mit akar, tudja, hogyan akarja. Példaértékű a hozzáállásuk!” A többi munkatársára is nagyon büszke, folyamatos fejlődések, szintlépések történnek a csapatában.

Az egészség ügye
S a cégre is büszke, örül, hogy ilyen minőségi ügyet képvisel, s annak is, hogy van kitől tanulnia: Oszkárék mellett Ferenczy László a nagy példakép. Hol van már a tavalyi fejfájás… Most az egészséges életmódra való figyelem felhívására szentelte az idejét, mert minél több embernek szeretne segíteni, ez adja ugyanis az üzemanyagot az egyre bővülő anyagiak mellett a mindennapi munkájához. A másoknak való segítés okoz számára boldogságot, amit nem tanítóként él meg a katedrán, hanem a Biocom (és a Reg-Enor…) szószólójaként. A jelekből ítélve, párjával együtt csodálatos jövő áll előtte!

Ezeket olvastad már?