Kezdőoldal Ágak A Biocom nyújtotta szabad életérzés szinte tapintható volt a Vass-ág bikali vezetőképzőjén

A Biocom nyújtotta szabad életérzés szinte tapintható volt a Vass-ág bikali vezetőképzőjén


Ha most a Vass-ág vezető házaspára, Oszkár és Zsuzsanna foglalná össze csapatuk Bikalra szervezett kétnapos vezetőképzőjének történéseit, akár azt is mondhatnánk: természetes, hogy lelkesen és elégedetten teszik. De mennyivel izgalmasabb (nekik is), hogy a résztvevőknek adták a lehetőséget, hogy néhány mondatban visszatekitsenek a Biocom cég által biztosított tréningélményeinek megosztására! Így minden további részletezés felesleges, mert kibomlik majd a reflexiókból, melyben egyik legnagyobb águk vezetője, Beta Kádár Tünde is elismerően szól. Még annyit: hallatlan motiváló olvasni ezeket a sorokat, melyek “ünnepről” és “kihagyhatatlan” élményről szólnak. S bizony, mindez mindenkitől karnyújtásnyira van…


Pálfi Katalin: Példák, ötletek a sikerhez
Mindig nagyon sokat adnak a 2 napos vezetőképzések, hálás köszönet a cégnek! Olyan példák tárultak elénk, melyekből sokat lehet meríteni, új ötletek születnek a szívünkben, melyeket alkalmazva bárki sikerre viheti az életét. Boldog vagyok, hogy csodálatos csapatommal együtt élhetjük ezt a szabad életérzést, amelyet a Biocom nyújt! Köszönjük!

Pálfi József: Csodás volt!
Csodálatos két nap volt számomra! Rengeteget tanultam az előadóktól, és tudtam hasznos tanácsokat kapni a fejlődéshez! Hálásan köszönöm!Eberhardt Gábor és Hajni: Jó együtt ünnepelni
Túlontúl is jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy együtt lehettünk Veletek, és mindazokkal az ágbéliekkel, akikkel nagyon jó megélni ezt a sok -sok varázsos élményt. Miért jó vezetőként itt lenni? Mert csodálatos emberekkel lehetünk együtt. Mert szeretve és kényeztetve vagyunk nettó 30 órán át. Mert luxuskörülmények között tanulhatunk a legjobbaktól. Mert jó így együtt ünnepelni, hálát adni azért, hogy annak idején volt bátorságunk bizalmat szavazni vezetőinknek, a cégnek. Hálás szívvel köszönjük, ölelünk Benneteket!

Herceg Bianka: Ez a két nap rólunk szól!
Véleményem szerint azért kellene mindenkinek részt venni egy hálózatvezető képzőn, mivel a legjobbaktól lehet tanulni, hiteles példákat, életutakat hallhatunk, rengeteg kulcsmondatot jegyzetelhetünk le és ami a legfontosabb, ez a két nap rólunk szól! Fantasztikus élmény, családi hangulatban telik el, rengeteg nevetéssel, jó kedvvel és soha nem ugyanazokként az emberekként térünk haza, mind akikként beléptünk a küszöbön. Hatalmas fejlődésen mehetünk keresztül.

Számomra első perctől egyértelmű, hogy ha képzés van, megyek. Pláne ha azt ajándékba kapjuk: ilyet nem szabad kihagyni! UI: A mostani helyszín kimondottan kedvencem lett. Csodálatos, eszméletlen, gyönyörű. Végig otthon éreztem magam. Köszönjük!

Nagy Richárd: Örökre ott maradnék!
Nekem ez a 2 napos képzés olyan élményt adott, amit még sosem éreztem. Nem hittem, hogy vannak ilyen szép szállodák, birtokok. Álmodozni sosem szoktam, hogy egyszer ilyen helyre eljuhatok. Legszívesebben örökre ott maradnék. Szuper csapat, szuper emberek. Jó köztetek lenni!

Surin Ildikó: Lelkesített, motivált
Ismét csodás helyen volt a Biocom vezetőképző, a bikali Puchner Kastélyszállóban****, amiről eddig semmit nem tudtam, valószínű, hogy nem is mentem volna magamtól (a távolság miatt).

Egy hely, ami természetes, kalandos és elegáns is. Két nap, ami nagyon lelkesített, motivált, sok nevetés között is tanított. Köszönöm Biocom!


Vangel Mónika: Hatalmas erőket mozgósít
Negyedik alkalommal volt szerencsém, hogy részt vehettem a vezetői képzésen. Amellett, hogy megtisztelő, mindig hatalmas erőket mozgósít bennem! Hihetetlen, hogy Magyarország milyen gyönyörű kincseit láthatom a Biocomnak hála. Köszönöm!


Czinegéné Ferencz Ildikó és Czinege Zsolt: Fejlődünk minden téren
Köszönjük a szuperül megválasztott helyszínt, a képzést és a baráti beszélgetéseket is! A bikali Puchner kastélyszálló eleganciája lenyűgözött bennünket. Valódi nemesi bánásmódban volt részünk. A tanulás mellett bőven jutott idő a társasági életre, a szórakozásra és a pihenésre is olyan emberek között, akik mind haladni akarnak. Hálásak vagyunk, mert azon kívül, hogy a munkánk elismerése anyagiakban is tükröződik hónapról-hónapra, az ilyen képzések által nemcsak a bankszámlánk, de a személyiségünk is fejlődik.

Kis Veronika: Tanulás és relax – köszönöm!
Csodás környezetben tölthettünk 2 napot a Biocom jóvoltából. Egy kis tanulás, finom ételek, egy kis relax. Kikapcsolódás a mindennapokból. Jó érzés, hogy elismerésként ilyen csodálatos helyeken járhatok. Köszönöm vezetőimnek és a csapatomnak is!


Pongrácz Sándor és Mariann: Két csodálatos nap
Elmondhatjuk, hogy ismét két csodálatos napon tölthettünk el – vezetőink jóvoltából – Magyarország legszebb szállodáinak egyikében, Bikalon, a négycsillagos Puchner Kastélyszállóban, gyönyörű környezetben. Lenyűgözött az a lendület, és alázatosság, amit Szabóné Gyarmati Tímea, valamint Szabó Máté előadása tükrözött. Példamutató számunkra, hogy ez a fiatal pár milyen rövid idő alatt, mekkora eredményt ért el a Biocom által nyújtott üzleti lehetőség terén. Megragadott bennünket egy idézetük, mely számunkra kulcsfontosságú:
“A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!” Arra kell törekednünk, hogy ezt a folyamatos lelkesedést, kitartást hosszú távon sikerüljön megőrizni. Nyitottnak, befogadónak kell lennünk a változásokra, megoldásokban gondolkodónak. A második napra meghívott vendég, Szélpál Andrea előadásában a lelkesedést, az elkötelezettséget, a kitartást, a folyamatos megújulást közvetítette felénk. Még egy idézetet említenénk, Lev Tolsztojtól. “Mindenki azon van, hogy változtasson a világon, de senki nem gondol arra, hogy megváltoztassa magát.” Ez az idézet számunkra is elgondolkodtató. Arra törekszünk, hogy az előadáson elhangzottakból minél többet tudjuk hasznosítani a jövőbeni fejlődésünk érdekében. Köszönjük a lehetőséget, hogy egy nagyszerű csapattal tölthettük el ez a két felejthetetlen napot.!

 


Pintér István: Fantasztikus, pazar
Fantasztikus 2 napot tölthettünk el, pazar környezetben. Múlt, jelen és jövő egyszerre volt jelen. Mindig is tudtam, hogy jó helyen vagyunk, ezt a két nap ismét megerősítette bennem. Hálásak vagyunk a csapatunknak, hogy vannak és hogy ekkora létszámmal ott voltunk. Izgatottan várom a következő alkalmat, ahol még ennél is többen leszünk. Köszönjük!

Vicena Andrea: Élveztem minden pillanatát!
A 2 napos vezetőképző tömör jellemzője: kiváló előadók tartalmas előadásai, csodás környezetben. Élveztem minden pillanatát! Hálásan köszönöm!


Máthé-Kovács Mária: Feltöltött a program
Jól éreztem magam, feltöltött a program, köszönöm! Timi és főleg Andi előadása, lelkesedése magával ragadott. Nagyon hasznos, hogy másik ágból is hallunk sikertörténeteket, ötleteket, ez vaskosabbá “kovácsolja” a gyakorlati tudást. Találóak voltak a kiragasztott idézetek a terem bejáratnál. A helyszínválasztás is remek volt. Imádok utazni és sokfelé járok, de Bikalon még pont nem voltam. Köszönöm!


Molnár László és Molnár-Haraszti Dóra: Teljes feltöltődés
Nekünk különösen tetszett a mostani vezetői, ajándék 2 napos pihenés! A szálloda igazán különleges volt, nagyon jól éreztük magunkat. Célunk között szerepel, hogy ide eljövünk idén a gyerekekkel is. A csapatunkkal sokat tudtunk beszélgetni, közösen tervezni. A vendégelőadókat csodálatos volt hallani! Jó érzés tanulni másoktól. Számunkra hasznos és tartalmas 2 nap volt, sokat jegyzeteltünk, teljes feltöltődést kaptunk. Újult erővel, energiákkal, lelkesedéssel indul számunkra a március!

Hellinger Magdolna: Kész időutazás
ÉS IGEN! Ismét az ország egy újabb fekete foltja tisztult ki előttem. Hihetetlen szép helyre juthattunk el ismét a Biocom által! Kész időutazás volt ez a gyönyörű kastély. Tavaszias időben sétálhattunk a hatalmas területen. A délelőttök elreppentek a tapasztalataikat átadó kíváló vendégelőadókat hallgatva. Tanítanak, megbecsülnek bennünket itt, jó helyen és egyre többen vagyunk! Hálás vagyok érte. Köszönöm!


Bod Gáborné Tünde: Jó helyen, jó emberek közt
Csodálatos környezet, csodálatos emberek, rengeteg értékes információ, tanulási lehetőség! Kihagyhatatlan lehetőség minden vezetővé váló munkatársnak! Kiváló útmutatás az elkövetkezendő évekre! Megerősítése annak, hogy jó helyen, jó emberek között vagyunk!

Beta Kádár Tünde: Két újabb tökéletes nap
Hála tölti el szívünket, hogy a Biocom Cég lehetővé teszi számunkra, hogy mi, vezetők tanulhassunk, fejlődhessünk! Bikalon, a Puchner kastélyszálló tökéletes helyszín az álmok, célok rendbetételére. Számomra a két nap maga volt a csoda. Első nap Gyarmati Tímea és férje, Máté, a Tóth-Wolford csapat sikeres vezetői osztották meg velünk sikereik titkát. Sokat tanultam, van min csiszolni a továbbiakban, hisz az a tudás jutott el hozzánk, amit saját életünkben alkalmazni tudunk. Csodálatos házaspár, köszönjük a tanításukat! A nap megkoronázásaként az elnöki lakosztályban folytattuk a csapatépítést, ez a Vass házaspár meglepetése volt számunkra, felülmúlt minden képzeletet, köszönjük! Arra, hogy a csapat megismerhese egymást közelebbről, a legmegfelelőbb alkalom a kétnapos képzés. A következő nap Szélpál Andrea és párja, Faragó Ferenc tette tiszteletét nálunk. Andi azzal az erővel, lendülettel, hogy folyamatosan képes megújulni, egy nagyszerű példa számunkra! Köszönjük a tanításod! Hálával a szívünkben mentünk haza, újból két tökéletes napnak voltunk résztvevői és rengeteg tudással gyarapodtunk! Mindig tudjuk, hogy a legjobb helyen vagyunk a Biocom hálózatában!

Fazekas Gizella: Különleges élmény volt
Hála a cégnek a 2 napos HV találkozókért, meg a szervezésért. Ismét különleges volt maga a helyszín, meg a konferenciateremben eltöltött idő. Élmény volt Szélpál Andi tanítását hallani, konkrét tapasztalatait. A tőle megszokott lelkesedés, jókedv, lendület minden alkalommal csodálattal tölt el. A fiatal házaspár, Máté és Tímea kitartó, következetes  munkájáról és az aránylag rövid idő alatt megszerzett értékes tapasztalataikról, eredményeikről, csakis elismerően tudok elmélkedni. Mindkét napon hallottakból van mit beépíteni életszemléletünkbe, meg a mindennapi munkánkba. Köszönöm szépen!


Simonics Éva: Madárcsicsergésre ébredni hétfőn
Miért jó ott lenni az ajándék HV-képzésen? Igazi szabadság érzése számomra hétfőn reggel madárcsicsergésre ébredni a Bikali Puchner birtokon, pezsgővel koccintani az elnöki lakosztályban egy felemelő társaságban. Mindezt ajándékba kapni azért, mert mások életébe is pozitív változást viszek. Mit ad még a 2 nap? Lazulást, szemléletmódváltást, megbecsülés érzését. Hálás vagyok!


Bencsik Éva: Kortalanság, szeretetteljes légkör
Bikalon, a Puchner kastélyban tölthettünk el 2 napot a Biocom cég jóvoltából. A korona az egészen a társaság, a csapat, a szeretetteljes légkör és az elnöki lakosztály volt. Kortalanság jellemzi a Biocomos csapatot. Itt minden korosztály, fiatalabb és idősebb, megtalálja a saját miértjét. Kiváló példákat láttunk. 2 kisgyerek mellett is lehet üzletben gondolkodni, nagyon rövid idő alatt arany csapatot építeni. Köszönjük a példát, Szabóné Timi és Máté! Az egyszerűségben a nagyszerűség. Hogyan lehet huszonév után is lelkesedni, energiabombaként beszélni a szabadság életérzéséről? Ezt kaptuk Szélpál Andreától, egy csodálatos ágvezetőtől.

Ha bárkiben bármilyen kétség még felmerül, élő példákat láthat maga előtt, hogy a Biocomra évtizedeken át számíthat, egy ÉLETET és biztos egzisztenciát építhet fel és baráti közösséget is kap. Köszönöm, minden percét élveztem (lsd. a bowling…). Biocom4you!

Varga Edit: Kihagyhatatlan
Csodálatos, különleges helyszínen tanulhattunk, ünnepelhettünk együtt! Ha csak címszavakat írhatnék, akkor így mesélnék a 2 napról! Ünnepi, elegáns, vidám, sokatmondó, szuper, egyedi…
Egyszóval „KIHAGYHATATLAN”. Köszönjük, BIOCOM!

 

Ezeket olvastad már?