Kezdőoldal Ágak „Megérkezett” a Biocom által Dobrocsi Edit – a Kosiba-ág HV-ja úgy érzi: ez az ő útja

„Megérkezett” a Biocom által Dobrocsi Edit – a Kosiba-ág HV-ja úgy érzi: ez az ő útja

Ágvezetőivel, Kosiba Józseffel és Hajnival mosolyog a kamerába az elismerést jelképező serleggel a kezében (balról) Dobrocsi Edit, az évzáró rendezvényen, Budapesten

Dobrocsi Edit az ágvezetőinek, Kosiba Józsefnek és Hajnikának a biztatására írt néhány gondolatot magáról. Az apropója pedig az, hogy a Biocom cég hálózatvezetője lett nemrégiben, ami nagy büszkeséggel tölt el. Ahogy ő fogalmaz: „megérkezett”. Útjának csak rövid leírása olvasható az alábbiakban, de benne van minden, ami egy érett vezetőre jellemző: tudatosság, felelősségvállalás, élő munka, nyilvános szereplés… Mindez a Biocom által! Követendő példa. És követhető is: már neki is van hálózatvezetője.

Rögtön láttam benne az üzletet is
2016. januárjában egy termék által csatlakoztam, de az üzlet is rögtön megfogott. Mivel nővérként dolgoztam, a környezetem elfogadta segítő szándékomat, bár akkor még nem láttam át a hálózatépítés igazi lényegét. A tantusz csak később esett le…

Társműsorvezetőként Veres István mellett, az évzáró rendezvényen

Fel kellett nőni a feladathoz
A Kosiba házaspár útmutatása által egyre jobban megtanultam kommunikálni, bár a „nem”-ek kezelése sokáig kihívás volt számomra. 7 hónap alatt lettem 7-es, de vezetővé igazán akkor váltam, amikor megjelent az első kulcsemberem, akiért felelősséggel tartoztam. Így, 2 év távlatából már tudom, nem elég a 4000 pont, fel is kell nőni a feladathoz, hogy tudásom legjavát adva segítsem a munkatársaimat.

obrocsi Edit sokat fejlődött személyiségében is a vezetővé válás során, sugárzik róla a magabiztosság


Ajándék-műsorvezetés
A rendszeres és módszeres élő munka más szempontból is meghozta gyümölcsét, ugyanis én, aki korábban 2 ember előtt is alig mertem megszólalni, mostanra már több képzésen is lehetőséget kaptam előadást tartani. Sőt, ágvezetőimtől és a cégvezetéstől az egyik legnagyobb karácsonyi ajándék jutott, ugyanis a 2017-es Biocom Évzárón a társműsorvezető szerepét is betöltöttem, amiért végtelenül hálás vagyok.

Komoly fejlődés
A biztos, stabil passzív jövedelem mellett nagyon komoly személyiségfejlődésen is keresztülmentem, magabiztossá, céltudatossá váltam. Úgy érzem, megérkeztem. Ez az én utam.

 

Ezeket olvastad már?