Kezdőoldal Ágak Tréning a sikeredért: egynapos Kulcsember-képzést tartottak a Csordás-ágon

Tréning a sikeredért: egynapos Kulcsember-képzést tartottak a Csordás-ágon

Az egynapos résztvevői

Tréning a sikeredért mottóval zajlott egy rendhagyó, egynapos, ám annál tartalmasabb Kulcsember-képzés a győri Kálvária Hotelben február 19-én. A Csordás-ág krónikása, Somogyi Tünde úgy véli, hogy akik felkerekedtek, hogy együtt töltsék ezt a napot, máris tettek a sikerükért. S hogy mit? Máris olvashatjuk!

Ágvezetői figyelmesség: névnapi köszöntés

Könnyebb a sztorit hallgatni, mint mondani…
Napindításként valamennyi résztvevő elmondta a sztoriját. Ez volt az első próbatétel – hiszen a hallgatóság soraiban ülve, minden sokkal könnyebbnek tűnik –, amit végül sikeresen abszolváltunk. Míg beszéltünk, Csordás Anikó ágvezetőnk ült a székünkön, mondván, hogy pozitív energiával töltsön fel bennünket, s meg se álljunk a Gyémánt Hálózatvezető szintig.

Akik már tettek a sikerért, avagy a nap előadói

Csordás Anikó Gyémánt HV, ágvezető előadása

Csordás Anikó: Merjük megmutatni magunkat!
Anikó hangsúlyozta, sikereket elérni csak akkor lehet, ha rálépünk az útra és elindulunk. Ahhoz pedig, hogy ezt megtehessük, minden nap „le kell töltenünk önmagunk legjobb verzióját”. Ehhez a Biocom cég egy fantasztikus lehetőséget ad a kezünkbe, melynek kulcsa a rendszer. Képzett, okos szakemberek kialakították, nagyon sok ember használja és bizonyítottan működik, tehát minden adott a külső tényezőkből, így már „csak” én hiányzok ahhoz, hogy sikeres legyek. Az életmódprogram korra, nemre való tekintet nélkül mindenkinek tálcán nyújtja valamennyi szegmensét. Kezdésként nincs más teendőnk, mint élni az általa adott lehetőségekkel. Merjük megmutatni magunkat és beszéljünk arról, hogy mit csinálunk! Miért csináljuk és hogyan? Ezáltal másokat is a siker útjára vezethetünk, segíthetjük, és sikerességünket mérhetjük azoknak az embereknek a számával, akiknek életébe tudtunk pozitív változásokat hozni.

Bernadettnek is járt a köszöntés

Tréning az előadó szemszögéből

Búcsúmosoly a természetből

Nem vagy egyedül!
Mint hallhattuk, a változás útján elindulni néha nagyon nehéz. Mikor a sárga úton csatlakoznak Dorotyhoz, tágítják a komfortzónáikat, változásokon esnek át, végül mindenki vágya teljesül. Ami nagyszerű a történetben, hogy senkinek nem kell egyedül haladnia Óz felé, mert támogatják egymást. A Biocom egy nagy család, ahol mindenki segítségre, támaszra, barátra lelhet.

Kutas Tünde is előadást tartott – a távolság nem számít

Kutas Tünde így jutott el a „sövényen túlra”
A következő blokk egyik leghitelesebb előadója Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető volt, aki szülőföldjétől majd 1000 kilométerre ismerte meg az érzést. Adj egy esélyt magadnak! – hangsúlyozta Tünde. Mi történik, ha mersz változtatni? Akkor történik csak igazán valami, ha lesz merszed megálmodni, lesz merszed leírni, és lesz merszed elhinni magadról, hogy képes vagy rá, meg tudod csinálni és megérdemled! Élvezettel hallgattuk Tünde előadását, aki szinte zéró ismeretségi körrel, már egy ideje a „sövényen túli” életet éli.

Csiba Annamária Ezüst HV előadása

Csiba Annamária: Te kiaknázod az összes lehetőséget?
A lehetőségek sztrádájára 8 felhajtó vezet. Hogy melyiken mész fel, rád van bízva. De, hogy rajta maradsz-e, és kiaknázod-e az összes lehetőséget, vagy csak egybe kóstolsz bele, az rajtad múlik! A célok, a szponzoráltság és a felépítés KRESZ-tábláit Csiba Annamária Ezüst Hálózatvezető tárta a hallgatóság elé. A saját tapasztalatok, megélések szőtték át Annamari előadását is, de pont ettől nagyszerű egy ilyen képzés, hogy mindenki önmagát adja és önmagából adj a másiknak, hogy megértsük, megismerjük és alkalmazzuk az életmódprogramot. Amit meglátok az életmódprogramban, aszerint alakulhat a jövőm.

Egy kis vizualizálás

Hidegföldi Zoltán a kommunikációról

Minitréning Hidegföldi Zoltánnal
A rendszer adott, motiváció van az útra lépéshez, az útbaigazítást megkaptuk, már csak a kommunikációt kell a realitás alapjára hozni. S ki másnak lenne ehhez affinitása, mint Hidegföldi Zoltán hálózatvezetőnek? Zoli egy kis interaktív játékkal felkeltette az érdeklődésünket, egyetértést generált és virtuálisan pénzhez juttatott bennünket. A mini kommunikációs tréning mindannyiunknak hasznára válik, abban biztos vagyok.

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV

Nagy Zsuzsanna: Hol vannak a kulcsemberes elakadásaid?
S mindezek eredményeképpen létre jön egy „új ember”, aki kulcsfontosságú a közösségben. Honnan ismerjük fel a kulcsembert? Erről a névnaposunk – aki vígan hangoztatja a sövényen túli élet előnyeit –, Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető tartott egy alapos összefoglalást. Megállapítottuk, hogy bizony, még a régebb óta rendszerben levők közül is vannak hiányosságokkal küzdők. A kulcsember ismérveit mindenki hallotta és pontról pontra megvizsgálhatja, hogy hol vannak elakadásai. Egyébként is fontos, hogy néha számadást tartsunk magunkkal szemben, hogy jó úton járunk-e, meg kell-e újulnunk… A jövőnk csak rajtunk múlik.

Csordás Anikó esélyt adott magának – és ezzel másoknak is
S végül ismét az állt a pódiumon, aki közülünk a legrégebben csatlakozott a rendszerhez. Adott magának egy esélyt, mert a változás útjára lépni, meglátta lehetőségeket, majd elkezdett kommunikálni az ismerősökkel. Nyilván jól csinálta, hiszen egész nagy csapat veszi körül, motivált és igyekszik másokat is azzá tenni. Csordás Anikó összegző, záró gondolatai koronázták meg a napot.

Személyes sztorik

Haladjunk kitűzött céljaink felé!
Kicsit szomorúan konstatáltuk, hogy az egynaposra redukált képzés túl rövid. Az előadások jól sikerültek, köszönet mindegyőtöknek, hogy segítetek bennünket, hogy kimaxolhassuk a karrierszinteket. Köszönet Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnek, hogy nem mondott le a képzésről és rólunk sem! Kulcsemberekre mindenki csapatában nagy szükség van, hiszen akkor tud épülni egy hálózat, ha megvannak a megfelelő alappillérek. Adjon hát mindenki egy esélyt magának és haladjunk kitűzött céljaink felé!

Ezeket olvastad már?