Kezdőoldal Ágak Tavaszindító kulcsember-képzés a Sinka-ágon, Miskolcon

Tavaszindító kulcsember-képzés a Sinka-ágon, Miskolcon

A nap előadói, a sokak által "irigyelt" ajándék-bögrével a kezükben

A nap előadói, a sokak által “irigyelt” ajándék-bögrével a kezükben


Még március közepén rendezték a Sinka- és Komporday-ágon a kéthavonta szokásos kulcsember-képzést. Amint az alábbi beszámolóból kiderült, annak a száz embernek fantasztikusan indult a hét, merthogy a tréning március 13-án, hétfőn volt… A miskolctapolcai Calimbra Hotel konferenciaterme ismét benépesült: Győrtől Nagyváradig a szélrózsa minden irányából igyekeztek a vezetők és leendő HV-k a tudásért, élményekért, tapasztalatokért. Az egyik ágvezető, Komporday Annamária részletes visszatekintője után pedig (melyben kitér a szuper előadókra és témáikra egyaránt) érdemes elolvasni a reflexiókat is. Ebből derül ki igazán, mennyi mindent adhat egy ilyen egynapos, profin szervezett képzés! S egy ki nem mondott tanács is sugárzik belőle: aki most lemaradt, májusban igyekezzen ott lenni…

 

Juhászné Papp Mónika volt a nap háziasszonya

Juhászné Papp Mónika volt a nap háziasszonya

Bezeczky Gizus igazi kulcsember, nem véletlenül kapott mikrofont az ágvezetőtől, Sinka Gyulától...

Bezeczky Gizus igazi kulcsember, nem véletlenül kapott mikrofont az ágvezetőtől, Sinka Gyulától…


Bezeczky Gizus – egy kulcsember a kulcsemberségről

A nap első előadója Bezeczky Gizus volt, aki elmondása szerint, amikor megkapta a felkérést, az első kérdése a témával kapcsolatban az volt: milyen a kulcsember…? A válasz persze az volt, hogy olyan, mint ő! És valóban! Fontos az emberek fejében helyére tenni, hogy ki és milyen a kulcsember! Saját példáin keresztül tökéletesen körbeírta! Elmondta, hogy mely pontok voltak azok, amiket korábban nem tartott fontosnak és tanulságos példákkal alátámasztva szemléltette, hogy milyen változások álltak be az életében, miután ezeket a korábban „lényegtelennek” hitt dolgokat alkalmazni kezdte! Mondandóját egy pozitív szótárral tette még élvezetesebbé, melyben felhívta a figyelmünket arra, hogy a negatívnak hitt dolgokra tekintsünk más szemmel és akkor megváltozik a tartalma. Például mikor szomorúsággal töltenek el a mosatlan edények, gondolj arra, hogy van kinek, van mit és van hol főznöd!

Tasnádi Zsolt elvarázsolta a hallgatóságot

Tasnádi Zsolt elvarázsolta a hallgatóságot


Tasnádi Zsolt és az élvezetes felépítés

A következő előadó a maga egyszerű és teljességgel érthető stílusában mutatta be – akarom mondani, építette fel…–, hogy miért is fontos a felépítés! Úgy tűnt, Tasnádi Zsolt képes lenne erről a témáról órákig, vagy akár napokig is beszélni! Élvezettel hallgattuk, hogy ő hogyan is teszi ezt. Miért fontos és hogyan lehet a felépítést alkalmazni akár a cégről, akár a felső vezetésről, vagy a rendezvényekről van szó? Tanulságos és nagyon gyakorlatias volt az előadása!

Csordás Anikó most is sokat adott a résztvevőknek

Csordás Anikó most is sokat adott a résztvevőknek


Csordás Anikó – és a „kötelező” pihenés, túlpörgés ellen

A „Hogyan dolgozom? Konkrétan…” témában két csodálatos hölgy: Csordás Anikó és Hermann Judit mutatta be, hogy az üzletépítésnél mit tartanak fontosnak, hogyan tudtak rövid időn belül ilyen hatalmas fejlődést produkálni! Csordás Anikó kihangsúlyozta, hogy mennyire fontosak a célok. Elmesélve saját történetét és azt, hogy most hogyan dolgozik, sikerült sok mindenre rávilágítania. Felhívta rá a jelenlévők figyelmét, hogy gondoljanak magukra is! Saját bevallása szerint nagyon lendületes, imádja, amit csinál, ennél fogva oda kell neki figyelnie arra is, hogy a pihenésre is fordítson időt – mert ez is fontos! A munka mellett (nem pedig helyette!) fordítsunk legalább heti egyszer magunkra is időt, hogy a pihenést követően még nagyobb lendülettel foghassunk az üzlethez!

Hermann Judit ezúttal is óriási vehemenciával adott magából bőségesen

Hermann Judit ezúttal is óriási vehemenciával adott magából bőségesen


Hermann Judit a „biocomozás” alapelveiről

Hermann Judit a tőle megszokott derűvel és szeretettel mutatta be, hogy szerinte melyek is a „biocomozás” alapelvei. Előadását azzal nyitotta, hogy külön választotta a férfi és a nő gondolkodását! Mindkét nemet egy háromlábú székhez hasonlította, majd megosztotta velünk gondolatmenetét, mely szerint mindkettő ugyanazt a célt szolgálja, mégis lényeges a különbség. Bemutatóját képekkel illusztrálta, mellyel vizuálisan is bemutatta a különbségeket… Eztán rátért arra, hogy „szerinte” a Biocom is egy háromlábú szék, azaz stabil, egyensúlyban lévő rendszer, aminek három lába: a termékek, a rendszer, és „én” magam!

Komporday Annamária, kezében az ágvezetéstől (Sinka Gyula és Tímea) kapott meglepetéssel, mely a 200.000 pont átlépésének elismerése. (Bal oldalon pedig a közvetlen vezetője, Szilágyi Szabolcs.)

Komporday Annamária, kezében az ágvezetéstől (Sinka Gyula és Tímea) kapott meglepetéssel, mely a 200.000 pont átlépésének elismerése. (Bal oldalon pedig a közvetlen vezetője, Szilágyi Szabolcs.)


Komporday Annamária a bizalomépítésről

A szünetet követően egy nagyobb lélegzetvételű témáról, a kapcsolatépítésről, bizalomépítésről beszéltem. Igyekezvén teljesen körbejárva a témát, minden bizonnyal sokat segíthetett azoknak, akik esetleg eddig bizonytalanul viszonyultak ehhez a dologhoz. A pontokba szedett mondandó, plusz információkkal ellátva világított rá a lényegre, mennyire fontos és hogyan is lehet az emberek bizalmába férkőzni. A témához kapcsolódóan apró praktikák, tanácsok is elhangzottak a tréning résztvevőinek.

Komporday Annamária minden szaván átsugárzik az óriási fejlődés, amit csapatával megélt az elmúlt időszakban

Komporday Annamária minden szaván átsugárzik az óriási fejlődés, amit csapatával megélt az elmúlt időszakban

Sinka Gyula ágvezető a versenyek szerepét ecsetelte kiemelten

Sinka Gyula ágvezető a versenyek szerepét ecsetelte kiemelten


Sinka Gyula a versenyek jelentőségéről

Sinka Gyula ágvezető a versenyben rejlő lehetőségekről beszélt. Miért is jók, miben segíthetnek a versenyek? Egy verseny elindításánál mi az, amire érdemes odafigyelni? Számtalan kérdésre kaptunk általa választ. Természetesen a „pályafutásuk” (Sinka házaspár) alatt megnyert versenyekről és a csapatban meghirdetett lehetőségekről is beszélt. A korábban meghirdetett versenyek győzteseit megkérdezve rávilágított arra a tényre, hogy micsoda fejlődés indul el egy-egy alkalommal!

Tarczy Gyula az időpont-egyeztetés fortélyairól beszélt színesen

Tarczy Gyula az időpont-egyeztetés fortélyairól beszélt színesen


Tarczy Gyula praktikus tanácsai az időpont-egyeztetésről

Az ebéd jóízű elfogyasztását következően elérkezett a várva várt előadó: Tarczy Gyula! „Pont azért” vártuk annyira, mert tudtuk, hogy rengeteget fogunk tőle tanulni! Azt hiszem, nem csak a magam nevében írom, hogy még akár órákon keresztül is szívesen hallgattam volna! Fülbemászó orgánuma, humoros, a lényeget pontosan megfogalmazó előadása legyőzte az ebéd utáni álmosságot! Bizonyos, ha nem egy ilyen szenzációs előadót hallgatunk, akkor igencsak küzdeni kellett volna a szokásos jóllakottság miatt jelentkező fáradtsággal… Bár a téma a mindenki által alkalmazott időpont-egyeztetés volt, azért van hová fejlődni benne! Rengeteg praktikus tanácsot, példamondatot kaptunk Gyulától, melyet már hazatérve kis is lehetett próbálni. Előadónk reménye szerint mindenki talál az elhangzottak alapján magának egy olyan mondatot, amely segíti a haladását, de én biztos vagyok benne, hogy sokunknak nem csak egy mondat ragadta meg a figyelmét!

Sinka Tímea ágvezető a vezetői gondolkodás témakörében mutatott utat

Sinka Tímea ágvezető a vezetői gondolkodás témakörében mutatott utat


Sinka Tímea a vezetői gondolkodásról

Utolsó előadónk, Sinka Tímea volt az „i betűn a pont”! Tímea előadása a „Gondolkodj Vezetőként!” címet kapta. Igazi vezetőként világított rá arra, hogy mi a különbség a főnök és a vezető között. Lelkes, szeretetteljes beszéde tulajdonképpen keretet adott az egész napnak. Megerősítette bennünk azt, hogy miért is vagyunk itt! Mert lehet, hogy sokak még nem érzik magukat vezetőnek, de idővel mindannyiunk célja azzá válni.

A képzések segítenek

Nem hiába szántuk rá az időnket, hogy egy ilyen képzésen részt vegyünk: nyilván célunk van vele. Ha pedig célunk van az üzlettel, akkor előbb-utóbb csapat is lesz hozzá és akkor válunk vezetővé! És ha eljön ez a nap, akkor ezek a képzések pontosan azt a célt szolgálják, hogy tökéletesen felkészültek legyünk! Csodálatos hétkezdés volt! Köszönet az előadóknak, hogy tudásukkal, tapasztalataikkal a mi fejlődésünket segítik! Hála érte!

S HOGY KI, HOGYAN ÉLTE MEG…? ÍME, NÉHÁNY REFLEXIÓ:

 

SZILÁGYI SZABOLCS: ZSENIÁLIS TAVASZINDÍTÁS, ALIG VÁROM, HOGY TANÍTHASSAK!

Vezetőképző, új impulzusokkal…. Kiváló házigazdának bizonyult Juhászné Papp Mónika, aki telt ház előtt, 98 fős csapatnak vezényelte le ezt a szuper napot! Elsőként Bezeczky Gizus tartott előadást, ami nagyon megfogott, hiszen alaposság-tudás-szeretet ötvözete, az, amit képvisel! Igazi Kulcsember, aki remek minta a csapatunkban, megmutatkozott szavaiban az a szeretet, ahogy bánik az embereivel… Tasnádi Zsolti nemes egyszerűséggel vázolta a felépítést humorral fűszerezve, kiemelve a legfontosabb összetevőit ennek a témának. Csordás Anikót először hallottam előadni hosszabb hangvételében, rendkívül profi, igazi csapatjátékos, aki a bizalomról beszélt. Bár ő sem így kezdte, hiszen eleinte képzésekre sem akart járni, noha ma már ezt elképzelhetetlennek tartja. Ő is az emberi értékekre helyezte a hangsúlyt, a törődés, tanítás, segítés a középpontban nála is! Hermann Juditunk Erdélyből megint hengerelt, őt „lelőni” sem lehetne annyira hatalmas vehemenciával ad elő, és nagyon szuper volt a test-lélek-szellem hármas kiemelése, a saját Biocomos életútjával fűszerezve! Profizmus, és szeretet! J Komporday Annamariról ma már nehéz sok mindent leírni, hiszen amit ő fejlődött az utóbbi egy évben, az magával ragadó… Nagyon szépen felépítette a kapcsolatépítés szabályait, felhívta a figyelmünket apróságokra, tanári alapossággal fejtegette ki a részleteket, mélyen megérintett… Sinka Gyula röviden összefoglalta az addig elhangzottakat, a versenyek világáról, előnyeiről, vidám stílusában… Igazi „igazgató-stílusban”!!!  J Tarczy Gyula megkoronázta a napot, hiszen gyakorlatias tanácsokkal beszélt a meghívás, időpont-egyeztetés témájáról, ami, valljuk meg, nehezen leoktatható téma, és „nem is mondta meg a tutit”, és mégis… számtalan profi ötletet kaptunk. Igaz, a lényeg itt is ÉN voltam, azaz, ha én rendben vagyok, minden meghívás lehet profi… Sinka Tímea félórában zárta a napot, a „Gondolkodj vezetői fejjel” előadásával. Igazi Tanító-pedagógus, ami most is megmutatta, jó kezekben vagyunk, remek vezetőink vannak, és 2017 a Mi évünk lehet – ha csináljuk, és úgy viselkedünk! Mindent összevetve zseniális nappal indítottuk a tavaszt! Pontosan 12 éve járok központi rendezvényekre, de még most is rengeteget tanultam, és már alig várom, hogy taníthassak! J Hiszen ehhez is mindig két ember kell!!! J

REMÁKNÉ BÉRES RITA: SEGÍTETTEK A PÉLDÁK, A MÓDSZEREK

Én nagyon sokat tanultam, Főleg a munkamódszereket illetően. Nekem nagyon jó, ha konkrétan elmondják, hogy mit csinálnak nap, mint nap. A kapcsolattartás, az induló munkatársak segítése, a törzsasztal fontossága. A napi „mantrázás”, a célok erősítése. Szuper volt! Fantasztikus tanácsokkal!

UJVÁRI ZSUZSANNA: VILÁGMEGVÁLTÁS!

Újra meg akarom váltani a Világot! Erről Mindenkinek tudnia kell, hogy milyen fantasztikus helyen vagyunk! Rengeteget tanultam ismét, nagyon jó Veletek lenni!

GAÁL TAMÁSNÉ ANDREA: AZÓTA IS SZÁRNYALOK!

Nagyon jól éreztem magam és annyi pozitív energiát kaptam, hogy azóta is szárnyalok! Tarczy Gyulának külön köszönöm a „hogyan telefonáljunk” előadását! Hétfőn és kedden 10 embert hívtam fel nagy sikerrel és kipróbáltam az 1 méter és 30 másodperces gyakorlatot is, azaz alkalmaztam a Lőrincz-szabályt. Sikerült! Rengeteget fejlődtem két nap alatt! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

BAICAN KLÁRI: IGAZI TERÁPIA VOLT, MINDEN PERCÉT ÉLVEZTEM
Én úgy érzem, azt kaptam ettől a rendezvénytől, amire a legnagyobb szükségem volt. Megtanított arra, hogy merjem felvállalni magam, higgyek magamban és a céljaim beteljesülésében, és végül, de nem utolsó sorban, a jó emberi kapcsolatok kialakítására nyújtott praktikus megoldásokat. Számomra mindenképp egy terápia része volt, többet kaptam, mint amit vártam. Az előadók egytől egyig példát statuáltak, én minden percét élveztem, nem beszélve az újonnan kötött barátságokról, melyek építő jelleggel hatnak rám. Úgy érzem, van mit s kitől tanulni, és szomjazom az effajta tudásra. Végezetül annyit mondanék, hogy a termékek szuperek, a növekedő jövedelemforrás adott, de ami számomra a legfontosabb a Biocomban az az, hogy rávilágított, hogyan lehet helyesen élni ezt az életet. Nem mások számára helyesen, megfelelni különböző társadalmi elvárásoknak, hanem felvállalni és megszeretni önmagunkat, hogy ez által lehessünk hiteles és sikeres példaképei embertársainknak.

HAJNÁCZKY EDINA: ÖRÜLÖK, HOGY IDE TARTOZOM!

Félelmetesen jó előadások voltak! Külön megemlítem Csordás Anikó elkötelezett, Hermann Judit csupaszív és Sinka Tímea jövőbemutató előadását. Örülök, hogy ide tartozom! Tarczy Gyula meghívásmódszerét pedig már tovább is adtam… J

PÁL KRISZTINA: LENYŰGÖZŐ VOLT, KITISZTÍTOTTA A CÉLJAIMAT, FELPÖRGETETT

Sokat jelentett számomra a márciusi képzés! Új erőre kaptam. Az a pozitív – mondhatnám – sugárzás, ami felém áradt, és keringett a levegőben, felpörgetett, feldobja a napjaimat azóta is. Úgy érzem, hogy most már tiszta a cél, tudom, mit akarok! Tetszett, hogy a vezetők különböző oldalról közelítették meg az üzletet, de mégis egységként láttatták. Amit üzent nekem: legyél saját magad, velünk, mert MI segítünk! A szakmai tanácsok, amiket tudtam, olvastam, alkalmazok, valahogy most ért el, hogy még fontosabb tudatosan figyelnem rá, gyakorolnom, hogy rutinná váljon. Lenyűgöző képzés volt! Köszönöm szépen minden előadónak!  Májusban ott a helyem!

CSORDÁS ANIKÓ: RENGETEGET KAPTAM

Szuper volt előadóként is látni, mennyire szükség van ezekre a gyakorlati információkra, amit másfél éve én is fel tudtam építeni. Nagyon fontos ebben a szakmában a bizalmi kapcsolat kiépítése. Ismét rengeteg új információt kaphattam az előadóktól is, rengeteget jegyzeteltem és alkalmazni fogom ezeket a dolgokat a való életben is. Köszönöm szépen az egész napos élményt!

FERENCZY-PINTÉR XÉNIA: LENDÜLETET ADOTT

Nekem ez a képzés ismét lendületet adott. Letisztultak bennem bizonyos dolgok. Maga a Biocom egy utazás. Azáltal, hogy különböző élethelyzetekbe kerülünk általa, sikerül jobban megismernünk önmagunkat. Ez pedig mindig lehetőséget nyújt a fejlődésre.

BODNÁR IVETT: PONT EZÉRT MENTEM!

Egyre tisztábban látok! Nagyon színes előadásokat hallottunk egész nap. Mindenki a maga szemszögéből mutatta meg, így nekem is volt olyan, amit teljesen a magaménak tudok érezni. Tarczy Gyulától most is rengeteg gyakorlati példát tanultam. Pont ezért mentem!

MILEFF ÉVA: MEGERŐSÍTÉS VOLT, ÉS MÁR MÁSNAP SIKERT HOZOTT

Fantasztikus nap volt! Nagyon sokat kaptam és tanultam. Megtudtam, milyen egy jó vezető, mennyire fontos a kapcsolatépítés, a hitelesség, a bizalom, az önfejlesztés. Segített céljaim elérésében más emberek példája. Nagyon nagy megerősítés volt ez a nap számomra és olyan lendületet adott. Másnap annyi „igent” kaptam, mint még soha! Köszönöm, hogy ott lehettem.

ROTTER EDUÁRD: ELVÁRÁSOK NÉLKÜL, DE FELTÖLTDŐDVE
Elvárás… Sokan kérdezték az előadók közül, mit várunk el az adott naptól. Én SEMMIT! Mivel nem tudtam, mit várhatnék el… Szivacsnak éreztem magam, minden infót magamba akartam szívni, hogy majd azokat jól leválogatva (de nem félredobva) rendszerezzem. Korán keltünk (feleségemmel Margittáról, Erdélyből jöttünk), korán is érkeztünk, mire elkezdődött volna, már „untuk”, mentünk volna haza… de ha már eljöttünk – a fejlődés utáni vágy azért erősebb volt. J Voltak jó és jobb előadások… sőt, nagyon jók is (neveket nem emelnék ki). De érdekes módon (talán a szervezők érdeme) egy felfelé ívelő képzeletbeli húron haladtunk, olyannyira, hogy a nap végére nemhogy fáradtabbak, hanem sokkal energikusabbak és elhatározottabbak lettünk… Mit adott a hétfői nap? Egy mondatban: lendületet, energiát, embereket… nevetést – és megkaptam „a mondatomat” is! Tuti ott leszek a következőn is!

BEZECZKY GIZUS: SOKAT TANULTAM, MEGERŐSÍTÉST KAPTAM

280 km-ről érkeztünk, tehát közel 600 km távolságot tettünk meg Tatabányáról, de megérte.  Büszke vagyok, hogy csapatomból négyen voltunk részesei a mindig új erőt, új energiát adó képzésnek.  Előadóként és hallgatóként is élveztem ezt a fantasztikus napot. Köszönöm munkatársaimnak, hogy a napi motivációkkal be tudtuk mutatni, hogyan is indul a „közös” napunk. Sokat tanultunk, megerősítést kaptam a telefonhívásokkal, a nemek „jól kezelésével” kapcsolatban. „Pont azért mentem” (Tarczy Gyulát idézve…), hogy például az ő gyakorlati példáiból (is) tanuljak. Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen és sokat tettem fejlődésem/ünk érdekében. Várjuk a májusi tréninget!

MÉHÉSZ ARANKA: MINDEN PERCÉT ÉLVEZTEM!

Szenzációs nap volt, csodás előadókkal! Közel 300 km-ről, Vértesszőlősről indultam, hogy szponzoromat és a többi szuper előadót meghallgassam és tanuljak tőlük. Nagyon szeretek a Biocom nagy családjához tartozni, mert mindenki őszinte szeretettel, megfelelő szigorral igyekszik átadni tapasztalatait. A nap minden percét élveztem, szívesen visszanézném, hallgatnám többször is! Örülök, hogy szabit kértem arra a napra, mert nagyon sokat adott nekem! Köszönöm, hogy ott lehettem!

TASNÁDINÉ SZABÓ MÓNIKA: BÜSZKE VAGYOK A FÉRJEMRE!

Leírhatatlan nap volt, jobbnál jobb előadásokkal. Nagyon büszke vagyok a férjemre, hogy a saját egyszerűségével hogy el tudja varázsolni a hallgatóságot!

PÓTI BRIGITTA TÜNDE ÉS PÓTI ZOLI: UGRÓDESZKA, SZÁRNYALÁS

Nagyon jó volt, sok értékes új információt, motivációt kaptunk! Alig várjuk már a következőt! J Nekünk ez volt az első ilyen típusú képzés, de biztos, hogy ott leszünk a következőn is. Egy ugródeszkához hasonlítanám, amelyre ha lendülettel érkezel, feldob és aztán szárnyalsz. Én is megkaptam a mondatomat. Köszi!

HERMANN JUDIT: RENESZÁNSZ ÉLETÉRZÉS, CSODÁKKAL

Számomra minden képzés egy külön élmény.  Annak ellenére, hogy havonta több képzésre elmegyek, mindig kapok valami újat. Most is így történt, minden előadást izgatottan hallgattam, s persze Tarczy Gyula vitte a pálmát. Volt nyelvészként mindig áhítattal hallgatom az előadásait, s olyan szavakat fedezek fel a nyelvezetében, amik a régi korok szépségét idézik fel. Ilyen volt ez úttal a „mezsgye”. Hát nem gyönyörű szó? Számomra ezek a kicsi részletek jelentik a legtöbbet, mert bizonyítják, hogy a biocomban milyen tökéletesen vannak ötvözve a régmúlt értékei a jelen kor lehetőségeivel. Tudom, hogy ez kicsit furcsa megközelítése a rendszernek, de engem melegséggel töltenek el s visznek előre, mert tudatosítják bennem, hogy olyan vezetőink vannak, akik tisztelik és élik a számomra is legfontosabb alapelveket: család, tisztelet (a nyelvünké, egymásé), őszinteség, becsület. Tehát amolyan „rennaisance” volt számomra a hétfői nap, régi csodák születtek újjá bennem és úgy érzem, kiválóan tudom majd alkalmazni őket a munkám során, ami ugyancsak a múlt legjavát éltetik a jelenben: egymás segítése, törődése, összetartás, fejlődés.

NÉMETH-KRÁLL BRIGITTA: IRÁNYBAN VAGYOK, JÖVÖK MÁJUSBAN IS!

Köszönöm a csodás napot! A nap tanulságai: először is, minden előadó más-más témáról beszélt, ami végül eggyé vált… Hihetetlen biztos vagyok abban, hogy egy képzést se akarok kihagyni, mert nekem fontos! Köszönöm, hogy irányba tettetek, azóta rengeteg célom lett és bővül folyamatosan a paletta. Csodás és példaértékű emberek vagytok, akik közé fel fogok nőni! A nap mondata számomra: egy megismételhetetlen csoda vagy! Pont erre a mondatra volt nekem szükségem… Májusban találkozunk.

TÖVISNÉ VENCZEL ERIKA: RENGETEGET TANULTUNK

Rengeteg új dolgot tanultunk megint, ami biztos vagyok benne, hogy még sikeresebbé teszi az utunkat saját és csapatunk fejlődésében. A kulcsember szerepéről, a munkamódszerekről nagyon sok mindent hallhattunk. A kapcsolatépítés fontosságáról, a versenyben rejlő lehetőségekről úgyszintén. Tarczy Gyula előadása ismét elvarázsolt és nagyon nagy segítséget adott olyan alapvető dolgokban, mint a meghívás, kapcsolatépítés, időpont-egyeztetés! Minden előadó nagyon profi és felkészült anyaggal színesítette a napot, amely észrevétlenül repült el! Nagyon várom a májusi kulcsember-képzést!

 Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (6) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (11) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (20) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (25)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (31) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (34) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (42) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (43)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (69)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (89) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (92) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (96)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (116) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (123) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (125) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (128) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (130) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (133) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (139) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (145) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (152) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (153)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (183) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (185) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (193) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (208)   Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (237)  Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (257) Calimbra Kulcsember képzés - 2017.03 (271)

Ezeket olvastad már?