Kezdőoldal Ágak Forró Katalin: hitelügyintézéstől a hálózatépítésig, tiltakozástól az elkötelezettségig a Tóth-Wolford-ágon

Forró Katalin: hitelügyintézéstől a hálózatépítésig, tiltakozástól az elkötelezettségig a Tóth-Wolford-ágon


Forró Katalin másfél éve érkezett a Biocomhoz, és egy adott problémára keresett alternatív megoldást. A párja, Dobrocsi Tibor – aki időközben a szponzora is lett… – fantasztikus termékeket ajánlott, ami fél év alatt megoldotta azt, amivel születésem óta küszködött. Így indult a hálózatvezetővé válás útján, amin azért még voltak akadályok, a terméktapasztalatok ellenére is. Méghozzá fejben. A modellváltáshoz pedig képzés, kattanások, és áldozatos szponzori útmutatás is szükségeltetett. De mivel ez a Biocomban mind megvan, Forró Katalin sikere sem lehet kérdéses… Íme, ő hogyan látja az elmúlt időszakot!

Első körben megosztás

A termékek 80%-át kipróbáltam, és fantasztikus terméktapasztalataimat nem sajnáltam másokkal is megosztani. Így egyre több embernek tudtam egészsége megóvásának céljából segíteni.

 
Kíváncsisággal vegyes tiltakozás

Mindeközben hitelügyintézőként dolgoztam. A párom hálózatépítő munkáját figyelve – szabadidő, szabadság, biztos anyagi háttér és az üzleti világ – egyre kíváncsibb lettem. Azonban egyben tiltakoztam is ellene, bizonytalan voltam abban, hogy ezt én is meg tudom csinálni.

Felismerés egy miskolci Startképzésen

  1. május 20-án egy miskolci Startképzés alkalmával vehettem át a 4-es szintű oklevelemet, ahol a nap végére tudatosult bennem, hogy ezt az üzletet én is felépíthetem. Azzal, hogy másokon segítek a termékekkel, magamon is segíthetek ennek hozadékával, hiszen nem kevés jövedelmet hozhat mellékállásban nekem.

Topogás ötösön, mert másképp akartam

  1. augusztusában egy újabb elismerést vehettem át, az 5-ös szintű oklevelemet, Budapesten. a Gólyavárban szintén egy Startképzés alkalmával. Itt megálltam, és sajnos hónapokig egy helyben topogtam, mert makacsul, merőben máshogyan akartam csinálni, mint a szponzorom tanítani szeretette volna.

Át kellett alakítani a modellt a fejemben

Folyamatosan a segítségnyújtás-termékeladás járt a fejemben. Az elmúlt évek alatt a hitelközvetítői munkám által magamba szippantottam, hogy a hitellel segítek, illetve el kell adnom a terméket. Nagyon nehéz volt ezt az üzleti modellt átalakítani egy merőben más modellé, mert itt hálózatot építünk. Jöttek a képzések. Gondolataim egyre tisztábbak lettek, már összeállt a teljes kép.

Vecsési kattanás

Egy vecsési vezetőképzés után jött az első kattanás: segíteni akarok! Segíteni életmódot váltani az embereknek. Ne halat adjak, tanítsam meg őket is halászni. Ne csak a terméket lássam, hiszen ebben a rendszerben sokkal több van, mint értékesítés. Egy egész életmódváltással az emberek teljes életmódját megváltoztathatom, s ezzel együtt az enyémet is. Innentől szomjaztam, ittam a szponzorom tanításait!

Ha egy üzlet beindul…

A termékek tájékoztatása alkalmával egyidejűleg az üzleti részről is mesélni kezdek a hozzám fordulóknak. A jutalékértesítőm ekkor már olyan számokat mutatott, amiért napi 12 órát dolgoztam az előző munkahelyemen. Egy tollvonással megállítottam az akkori életemet, felmondtam, és önálló lettem egyéni vállalkozóként. Csak a hálózatépítésre koncentráltam, és a célomra fókuszáltam, így 4 hónap alatt sikeresen elértem a hálózatvezetői szintet.

Csak itt tudom megvalósítani a céljaimat

Hónapról hónapra nagyon szépen emelkednek a pontjaim. Olyan célokat tűztem ki és jegyeztem le a kis naplómba, amit sehol máshol, csak itt, a Biocomnál tudok megvalósítani. A határ a csillagos ég! Lépésről lépésre haladva a következő cél felé, ami az ezüst hálózatvezetői szint elérése.

Tervek, célok és ezer hála

Menj tovább, nincs megállás. Kónya György szavait idézve: „csak csináld, és csináld, ne állj meg!” Ebben az évben szeretném két munkatársamat a hálózatvezetői szintig elvinni. Ehhez folyamatosan képzem magam, tanulok s tanítok. Hálával tartozom Tóth-Wolford Erikának és Lalinak, a felsővezetőimnek, akik tanítása által hatalmas személyiségfejlődésen estem át. Ha picit mélypontra kerültem, azonnal nyújtották kezüket és pillanatok alatt tanításaikkal átsegítettek a nehezebb időszakokon.

Segítő szponzorok

Hálával tartozom szponzoromnak és egyben páromnak, Dobrocsi Tibornak, aki által egy új világba érkeztem. Időt és fáradságot nem kímélve, éjt nappallá téve tanított, s tanít a mai napig, hogy egy profi hálózatvezető váljék belőlem, illetve hogy tudásomat veszteségmentesen át tudjam adni leendő munkatársaimnak. Továbbá köszönettel tartozom Petróné Ildikónak és Gyulának a sok együtt töltött időért és tanításért.

Családi támogatás

Hálás köszönettel tartozom két csodálatos gyermekemnek, Benedeknek és Dalmának a sok motiváló szavakért. „Csak csináld anya, ne állj meg, képezd magad, tanulj, fejlődj, hiszen Te is ezt tanítottad nekünk!” Képzéseimre, ha idejük engedte, elkísértek, és együtt örültünk az elért sikereimnek. Nagy célokat tűztünk ki mi hárman, és sok szép képet, tervet helyeztünk a bakancslistánkra, melyeket itt a Biocomnál elért eredményeimből megvalósíthatunk. Nagyon szeretlek benneteket!

Üzenet a külvilágnak

Végül üzenem barátaimnak, embertársaimnak, és az olvasóknak: az idő fogy és fogy! Merjetek élni és váltani, kilépni abból a mókuskerékből! Bátran lépjetek ki a kis komfortzónáitokból, és építsetek fel egy új világot, ahol megtapasztalhatjátok a szabadságot, mert szabad embernek születtünk! Éljetek a szabadságotokkal! És nem utolsó sorban itt megteremthetitek a most elérhetetlen álmaitokat, anyagi függetlenségeteket!

Útravaló

„Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: oké, ez a határ. Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal, nagyon magasan tudsz repülni.” (Ayrton Senna)

Ezeket olvastad már?