Kezdőoldal Ágak Online Startos évkezdés a Tóth-Wolford Team csapatában rengeteg elismeréssel, tapasztalattal, tanítással

Online Startos évkezdés a Tóth-Wolford Team csapatában rengeteg elismeréssel, tapasztalattal, tanítással

Bár online módon tartották a Startot, manapság ez már megszokott. Az élvezeti értékéből semmit nem vont le!

A Tóth-Wolford Team-ben is elstartolt a 2021-es év, Szabó-Gyarmati csapat szervezésében ugyanis megtartották az év első Startnapját. Ugyan a rendezvény online térben zajlott, ez sem a színvonalat, sem a hangulatot nem kisebbítette. Nézzétek csak!

Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté, Gyémánt Hálózatvezetők szervezték az első online Startot a Tóth-Wolford TEAM nagy csapatának

Kitartással elért eredmények Uzonyi Boginál
Január 23-án délután rendezték az idei év első online Startnapját a Tóth-Wolford Teamben. Szervezői Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezetők voltak. A program háziasszonyaként Uzonyi Bogi hálózatvezető jelentkezett be. Rövid bemutatkozásában elmondta, mostani eredményét kitartásának köszönheti, és hogy szponzorai türelmesek voltak vele a nehezebb időszakban. Ezek már fontos útravalók, hiszen a hálózatépítésben, így a Biocom csapatban is nagyon fontos a kitartás, és a szponzori támogatás!

Várszeginé Pálfy Marianna saját példáján keresztül motivált

Várszeginé Pálffy Marianna és az életmódprogram
Bogi elsőként Várszeginé Pálffy Mariannát kérte fel a Biocom Életmódprogram bemutatására. Marianna 2017-ben indult az üzletben, jelenleg Ezüst Hálózatvezető, s a saját életén keresztül mutatta be a Biocom nyújtotta lehetőségeket a tiszta víztől az üzleti lehetőségig. Elmesélte, hogy családja minden tagja örömmel használja a termékeket, jelenlegi kedvence a Slim40, mert megtanítja a rendszerességre. Ugye, nem is gondolnánk, mi mindent tanulunk egy új életmóddal…? Elsőre mindenki terméket lát, de ott van mögötte az életmód, és az életforma is – ahogy ezt hallhattuk is Mariannától –, s mindenki maga dönthet, hogy mit vesz ki belőle. Élmény volt őt hallgatni!

Czikora Erzsike volt a nap termékes szakértője

Czikora Erzsike a tisztítókúrákról
Mariann után szakmai előadást hallhattunk Czikora Erzsébet természetgyógyász, Eductor-Scio biofizikai mérő, terapeuta, aki 1998 óta tagja a hálózatnak. Jelenleg Arany HV, s persze maga is 100 %-os termékfelhasználó, munkája során is ezekkel a termékekkel dolgozik. Erzsike arról beszélt, hogy milyen fontos szerepe van a tisztítókúráknak az immunerősítésben. Elképesztő előadás volt, tele értékes információkkal, de ami a legnagyszerűbb, hogy benne volt maga az ember is! Hisz ő nem csak beszél az egészséges életmódról, hanem maga is éli. Sokat lehetett tanulni ismét.

Egy vállalkozó mesélte el, hol lakik a pénz…


Dénes Károly vállalkozói szemlélettel a jövedelemről
Rövid szünet után Dénes Károly HV beszélt arról, hogy” hol is lakik a pénz”? Nagy örömöt okozhatott sokaknak ez az előadás. Karesz Biocomos pályafutása előtt vállalkozó volt, neki nagyon testhezálló ez a téma. Elmondta, milyen jövedelemtípusokat ad a Biocom, és ez kb. mekkora összeget jelenthet. Mondhatni, szép hosszú skálán mozognak az összegek! Ahogy ő mondta, itt az emberek életminősége változik meg!

Karrierszintek, hálózati hírportál
Kareszt követte Horváth Nikoletta (ma még) 4-es szintű munkatárs blokkja, a szintlépések. Vagyis, hogyan érhetőek el az egyes karrierszintek. Mindenki jól figyelt? Ezután Niki megmutatta, hogy mi mindent rejt a biocomnetwork.hu oldal. Gyakorlatilag itt minden megtalálható, amire szükségünk lehet!

Terméktapasztalatok
A következő részben Sáfrány Lívia HV szólaltatta meg a terméktapasztalatokról beszámoló munkatársakat.

 • Bogárné Nemes Alexandra 3-as szinten van, de már rengeteg terméket kipróbált saját maga és családja is,
 • Tóth Andrea a 4-es szintet érte el, miközben leadott 12 kg-t
 • Ujfaluczki Mária pedig szintén fogyásáról számolt be, illetve gyermeke immunrendszerének megerősödéséről.

Sokan képekkel is illusztrálták a változást

Hatos és hetes
Ezt követően Uzonyi Bogi HV elmondta, hogyan lehet elérni a vezetői szintet, mi a különbség 6-os és 7-es szint között. Érdemes volt figyelni, hiszen ez az első mérföldkő ezen az úton!

Új hálózatvezetők születtek a Tóth-Wolford-ágon


Új hálózatvezetők a csapatban
Akiknek múlt hónapban sikerült:

 • Szabados Cintia HV
 • Szalay Edit HV
 • Erdélyiné Lórántfi Adrienn HV
 • Edina Zajtková HV
 • Sáfrány Lívia HV
 • Stadler Zsófia HV
 • Tótáné Búzás Csilla HV
 • Huri Zsuzsanna HV
 • Kis Andrea HV
 • Hajda Éva HV

Az új ezüstöket is elismerték

Új Ezüst Hálózatvezetők a Tóth-Wolford TEAM-ben
Nekik sikerült az elmúlt időszakban legalább két, közetlen vezető kinevelésével magasabb karrierszintre lépniük:

 • Szepesi Ilona Ezüst HV
 • Szabados Magdolna Ezüst HV
 • Ludányiné Baranyi Ágnes és Ludányi Csaba Ezüst HV

Molnár Krisztina az elismerésen túl ajándékot is kapott

Molnár Krisztina lett a legjobb a Katona TEAM-ben
Továbbá Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Gyémánt Hálózatvezetők elismerték csapatukban a legjobban teljesítő munkatársat, aki egy kupát és egy ebédmeghívást is kapott szponzoraitól. A Katona Team legsikeresebb hálózatvezetője az elmúlt negyedévben Molnár Kriszta HV, aki azóta már át is vehette megérdemelt jutalmát.

Sok mindent kaphat a Biocomtól, aki nekilát az üzletépítésnek

Mit kapott a Biocomtól Sáfrány Lívia?
Ezúton is gratulálunk mindenkinek! Lehet még ezt fokozni? Igen! A „Mit kapunk?” című blokkban Sáfrány Lívia HV elmondta, hogy egészséget, pénzt, és legfőképp időt kapott a Biocom által. Így élete legjobb döntésének tartja, hogy élt a lehetőséggel. Végre elérhető közelségbe kerültek tervei, és már új terveket is szőnek kedvesével.

Időt is nyert Heinrichné Oláh Edit
Livi után Heinrichné Oláh Edit Ezüst HV arról beszélt, hogy ő tulajdonképpen mindig is szabad akart lenni, de barátnője sokáig hiába mutatta neki a lehetőséget, ő csak hárított. Aztán mikor beadta derekát, szép lassan rájött, hogy itt mindent elérhet, amire valaha vágyott. Maga osztja be az idejét, így jut a családnak is belőle, nem kell attól félni, hogy elveszíti az állását, vagyis szabad életet él! „Soha nem töltöttem együtt ennyi időt a férjemmel, mint az utóbbi hónapokban!” – vallotta.

Kónya György ágvezető-igazgatóé volt a mesteri végszó

Kónya Gyuri motiváló gondolatai
Végül egy videón keresztül Kónya György Arany Hálózatigazgató, ágvezető arról beszélt, mi az, amit fontos megérteni, ha valaki sikeres szeretne lenni. A szokott módon egyszerűen, világosan fogalmazta meg az érveit, amiből csak néhányat idézünk, szubjektíven, véletlenszerűen:

 • Ez egy kész rendszer, előtted a kitaposott út, csak végig kell menned rajta!
 • Az életed a tét! Óvva intelek attól, hogy beérd egy termékkel! Rendszert építs!
 • Semmi sem hiányzik ahhoz, hogy úgy élj, ahogy akartál, csak Te!
 • Ez egy hivatásos biztató szakma, mert: meg tudod csinálni! Képes vagy rá! Megérdemled!

Ezeket olvastad már?