Kezdőoldal Ágak Egy barátnő, egy Vecsés és a Reg-Enor is kellett Heinrichné Oláh Edit Ezüst Hálózatvezető szintjéhez a Tóth-Wolford-ágon

Egy barátnő, egy Vecsés és a Reg-Enor is kellett Heinrichné Oláh Edit Ezüst Hálózatvezető szintjéhez a Tóth-Wolford-ágon

Képzésen a Shiraz Hotelben, ahol előadást is tarthatott 2020. februárjában

A címben megkezdett felsorolást pedig természetesen lehetne folytatni így is: sok munkatárs, vezetőtársak, a felső vezetők útmutatásai, a jó termékek, a kitűnő példák – és ez korántsem a teljes lista. Heinrichné Oláh Edit úgy lett Ezüst Hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon, hogy előtte hallani sem akart az MLM-ről, csupán a barátnőjében bízott vakon. De ez is elég egy sikertörténet kezdetéhez… Szponzora, Pivarcsi Krisztina így jellemzi: „Editben mindig is láttam azt, ami a hálózatépítéshez szükséges: kommunikatív, önálló, lelkes, tanítható. Csapatát remekül vezeti, rendszeresen kiveszik részüket az aktuális feladatokból, nagy energiákat mozgatnak meg. A Pivarcsi-Kelemen Team meghatározó tagja, büszkeséggel tölt el, hogy barátságunk töretlen, Biocomos életünk pedig adja hozzá azokat az élményeket, melyek még teljesebbé teszik napjainkat, és amelyekről azelőtt csak közösen álmodoztunk, egészen addig, amíg nem jött szembe velünk a BIOCOM!” Itt adjuk át a szót Editnek, a tanulságos ezüst sztori elmeséléséhez.

Az első Startképzésen Pivarcsi Krisztinával 2019. áprilisában

De jó, hogy „nyaggatott” Kriszta…
Az én történetem egészen 2018 nyaráig tekint vissza. Legjobb barátnőm és szponzorom, Pivarcsi Krisztina ekkor már mellékállásban Biocomos volt. Mindig arról mesélt, hogy milyen jó ez a munka, ami számára nem is meló, mert imádja, amit csinál. Láttam, mennyire lelkes és nem utolsósorban nagyon jól keresett már akkor. Engem 8 hónapig „nyaggatott” kisebb-nagyobb szünettel, hogy kezdjem el a kúrát, hogy dolgozzak vele, hisz tudta, hogy a gyes után nem szeretnék visszamenni a régi munkahelyemre dolgozni. Én hallani se akartam egyikről sem! Bennem az MLM szó mindig negatív dolgokat hozott elő.

A kattanást hozó Vecsésen, Tóth-Wolford Erikával és Tóth Lalival 2019. szeptemberében


Hittem benne – és a Reg-Enorban
Aztán egy februári estén elmentünk bulizni, és megint jött a Biocommal, a Reg-Enorral, hogy legalább 1 hónapot csináljak meg és higgyem el, hogy nekem ez nagyon menne. Hittem neki! Beadtam a derekam, elkezdtem a Reg-Enor kúrám és ezzel egy időben a saját Facebook csoportom is elindult, ez volt 2019 március elsején.

HV oklevél és kitűző átadás Pivarcsi Krisztinával 2019. októberében

Képzések: először nem érttetem, majd megértettem…
Mivel olyan jól sikerült az első hónapom, nem tétováztam tovább, áprilisban elindult az egyéni vállalkozásom is. Elkezdtem nagy duzzogva képzésekre járni, ami először nagyon furcsa volt. Utáltam minden percét, csakis azért mentem el, mert Kriszta mondta, hogyha sok pénzt akarok keresni, ahhoz tanulnom kell, tanulni pedig ezeken a képzéseken tudok. Nem értettem, miért ölelgeti mindenki egymást, miért mosolyog mindenki. Mára már értem és én is ezt teszem, hiszen szuper csapattal dolgozom együtt, akiket nagyon szeretek! A képzések mindig sokat adnak, akárcsak a karantén alatt az online világban.

A Benczúr Hotelben, 2019. novemberében. A képen a szponzora, Pivarcsi Krisztina és az akkori csapat oszlopos tagjai: Sándor-Gardalits Judit, Garamvölgyi Viktória.


„Egyedül” lettem HV
2018 nyarán hálózatvezető lettem, ami nagyon nagy boldogság volt a számomra. Olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy csak kapkodtam a fejem. Ekkor még „egyedül” dolgoztam, nem voltak munkatársaim.

A vecsési kattanás
Tavaly ősszel volt Vecsésen egy képzésünk, és jobb később, mint soha, jött a „KATTANÁS”!

Ott értettem meg igazán, milyen fontos, hogy ne egyedül dolgozzak, hanem elkezdjem kiépíteni a saját kis csapatom, hogy legyenek munkatársaim. Innentől kezdve, egyik napról a másikra jöttek az új kollégák, akikről mára elmondhatom, hogy nemcsak munkatársak vagyunk, hanem barátok is!

Garamvölgyi Viki sikerei
Első munkatársam Garamvölgyi Viktória, vele már az első beszélgetésnél megvolt az összhang, mind a ketten „nemnormálisak” vagyunk, bár ez szerencsére a csapatom minden tagjára igaz… Mára Vikinek is van munkatársa, szépen halad előre, büszke vagyok rá nagyon. A főállása mellett dolgozik és tervben van, hogy Ő is hamarosan már csak erre koncentrál.

2019. novemberében, az Erika és Lali Bálon férjével, Heinrich Józseffel


Sándor-Gardalits Judit HV lett
Aztán jött a csapatba Sándor-Gardalits Judit. Judit nyáron kezdte el velem a kúrát, és azonnal tudtam, hogy nekünk még dolgunk lesz egymással. A megérzésem jó volt, hisz novemberben elkezdett velem dolgozni, 2020. júliusára már 7-es szintre lépett, úgyhogy innen indul csak igazán a buli. Juditnak is vannak már munkatársai, nagyon büszke vagyok rá, 2 kisgyermek mellett kiváló teljesítményt nyújt.

Pusztai Zita is Reg-Enorral indult a hálózatvezetőség felé
Év elején pedig Pusztai Zita kezdett el velem egy Reg-Enor kúrát, és hipp-hopp, már ő is munkatársam lett, azóta neki is van már egy kisebb csapata. Zita nagyon szépen halad, sokat kérdezz és folyamatosan tanul. 2020. augusztusra Zita is 7-es szintű munkatárs lett, nagy büszkeségem Ő is!

Bacsa Judit is hamar eredményes lesz
És a legújabb munkatársam Bacsa Judit, aki nagyon gyorsan tanul, sokat kérdez. Úgy gondolom, ez az alapja, hogy a jövőben is sikeresen tudjunk együtt dolgozni. Minden munkatársamnak megvannak a céljai, hogy mit szeretnének elérni, és ezt hamarosan el is érjük!

Cél az arany
Nagyon nagy öröm, hogy 2020. augusztusára magam is Ezüst Hálózatvezető lettem! Nagyon-nagyon vártam már ezt a pillanatot. Következő célom az Arany Hálózatvezető szint elérése, valamint a jelenlegi vonalaim erősítése, tehát a mélységben való építkezés.

Hála a szponzoroknak
Nagyon hálás vagyok Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak is a sok-sok tanításért, útmutatásért. Viszont számomra az első követendő példa Pivarcsi Krisztina. És nem csak azért, mert a szponzorom és legjobb barátnőm, hanem mert látom, mit ért el az elmúlt időszakban. Nagyon büszke vagyok, hogy vele, mellette dolgozhatok, tanulhatok.

Segít a párom
Mára már a párom is hatalmas segítséget ad a munkámhoz. Kiveszi a részét itthon, hiszen nem egyszerű a nap egy kicsi, 3 éves izgő-mozgó, valamint egy 13 éves kamasz fiúval együtt, mely a karantén alatt még nagyobb kihívást jelentett számomra.

Fontos a rendszeres, személyes kapcsolat
Ez nekem nagyon nagy segítség, mert a kollégáimmal nagyon fontos, hogy napi kapcsolatban legyünk. Ilyenkor nem csak a munkáról beszélünk… hanem az élet dolgairól is. Imádom, amikor azzal hívnak fel, hogy „csak szeretném hallani a hangod”. Fantasztikus érzés ez, bíznak bennem és ezért végtelenül hálás vagyok, én pedig felelősséggel tartozom feléjük. Hiszem, hogy nem véletlenül hozott össze minket a sors!

Szokom a szerepléseket
Tavaly novemberben a Benczúr Hotelben tarthattunk előadást, ez volt az első, amikor sok-sok ember előtt beszélnem kellett, remek érzés volt! Idén év elején, Egerszalókon volt a következő szereplésem, sokat készültem rá, nagyon nagy büszkeséggel töltött el, hogy én is szerepet kaptam ezen a napon. Sok érzelem tört fel belőlem. Örömteli volt a kollégák elé kiállni és beszélni hozzájuk. Úgy érzem, ez egy hatalmas előrelépés volt az életemben, és ismét legyőztem saját magam által felállított korlátok közül egyet.

Biztonságot ad a Biocom
Sokaktól hallom az elmúlt hetekben, hogy a jelenlegi helyzet miatt megszűnt a munkájuk, nem tudják hova tenni a gyerekeket. Most látom mekkora csoda az életemben a Biocom: van biztos állásom, biztos jövedelemforrásom, szabad vagyok, én osztom be az időmet, és a legszebb, hogy ezt az életet hétről-hétre egyre több embernek tudom megmutatni, ezzel az Ő életüket is megváltoztatni.

Azt csinálom, amit szeretek
Mindegy hogy valaki több pénzt, több időt szeretne, a lényeg, hogy elérje az álmait.

Mindig irigykedve néztem azokat az embereket, akik azt mondták, hogy nekem ez nem munka, én azt csinálom, amit szeretek. Mára én is ezt tudom mondani, és ez az érzés szabaddá tesz! Ezért pedig örökre hálás leszek barátnőmnek, hogy hitt bennem, nélküle most nem lennék itt. Pár napja volt egy játék a Facebookon, jellemezd egy filmcímmel a munkád. Én csak ennyit írtam: „Szabadság, Szerelem”.

 

 

Ezeket olvastad már?