Kezdőoldal Ágak Ha vasárnap, akkor Pat és Sikernap! – Jó hangulatú és tartalmas rendezvényt tartottak a Beta-ágon

Ha vasárnap, akkor Pat és Sikernap! – Jó hangulatú és tartalmas rendezvényt tartottak a Beta-ágon

Lőrincz János nem üres kézzel érkezett: sokan megtapasztalták általa az új, kollagén termékcsaládot

2020. február 9-én ismét egy Sikernapon vehetett részt a Beta-ág felvidéki csapata. Mint minden alkalommal, a szervezők most is odafigyeltek arra, hogy a résztvevők különleges emberek előadását hallgatva élvezzék ezt a gyönyörű napsütötte vasárnap délutánt. Kiss Mónika beszámolójából a rengeteg, egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanács mellett az kiderül, a szlovákiai csapatban kik lettek a legjobbak januári teljesítményük alapján.

A nap moderátorai a fiatal páros tagja, Nagy Richárd és Herczeg Bianka voltak

Különleges vendégek
Az idén második alkalommal jöttünk össze a pati Wellness Hotel előadótermében. A Sikernap házigazdái ezúttal Nagy Richárd, hálózatvezető(m) és kedves párja, Herczeg Bianka volt. Richárd első körben szeretettel üdvözölte a jelenlévő Arany Fokozatú Hálózatvezetőinket, Pálfi Katalint és Kis Gergelyt, továbbá minden kedves jelenlévő munkatársat. Ezután bemutatta a vendégelőadókat. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy amellett, hogy egy csodálatos hölgy, Bell Barbara, fitoterapeuta és természetgyógyász elfogadta a meghívásunkat, mindenki nagy örömére tiszteletét tette nálunk a cégünk egyik alapítója, Gyémánt Hálózatigazgatóink, a Lőrincz házaspár: Lőrincz János és felesége, Marika.

Nagy Zoltánéknál van egy hónapig a Felvidék Kupa, Pálfi Katalin gratulál

„Csodát várunk a mai naptól!”
Ez után Richárd megkért két új jelenlévőt, hogy jöjjenek ki és mondják el, hogy mit várnak a mai naptól. A válasz magáért beszél: „csodát várunk”, hangzott el a válasz az úrtól, aki a feleségével volt jelen. A nap további részében frappáns és velős előadást hallhattunk a Biocom Életmódprogramról. A továbbiakban pedig terméktapasztalatok következtek. Szó esett a Grapefruitmag-kivonat jótékony hatásairól, a Reg-Enor hatásosságáról, a KetoGreen alkalmazásáról, de a legelképesztőbb beszámoló a Stress Formula nevű készítményt méltatta. A hölgy elmesélte, hogy hogyan „hozta vissza az életbe” barátnőjét a termék segítségével, mindezt egy hónap alatt! Csodálatos eredmény!

Simonics Éva sem üres kézzel távozott


Bell Barbara: Az egészség mátrixa, avagy hogyan kezdj új életet?
Herczeg Bianka felkonferálása után Bell Barbara előadása következett „Az egészség mátrixa, avagy hogyan kezdj új életet?” címmel. Mondandója mindenki számára tartogatott érdekes és tanulságos részleteket, de a lényeget talán úgy lehetne összegezni, hogy ahhoz, hogy egészségben megtartsuk életünket, nemcsak a fizikai síkon kell résen lennünk. Test-lélek-szellem, vagy ahogy az ókori görögök vallották: ép testben ép lélek (kalokagathia). Szerinte fontos, hogy mindenki a saját útját járja az egészség megőrzésére tett kísérletek során. Meg kell találnunk a magunk számára legkényelmesebb és legélhetőbb „életmódprogramot”. Barbara előadásából megtudhattuk, hogy hol lehet elrontani, elhibázni egy ilyen programot, és hogy mindig törekedni kell az egészséges élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok kellő mennyiségű és minőségű bevitelére. Ezekre a dolgokra van ugyanis szüksége az emésztőrendszerünk jótékony baktérium törzseinek, melyek segítik a megfelelő méregtelenítő funkciókat szervezetünkben. Ha ez nem történik meg, és továbbra is szennyezzük a szervezetünket, a rossz bélbaktérium törzsek fognak szaporodni, melyek bejutva a véráramba, gyulladásos megbetegedéseket okoznak. Ennek számos tünetei lehetnek, kóbor fájdalmak a szervezetben, pajzsmirigy alulműködés, puffadás, hajhullás, krónikus bélgyulladás, és még sorolhatnám. Két terméket emelt ki ennek kapcsán az előadó. A Mikrobiom Pro+ and Fiber és a KetoGreen italpor tartalmukat tekintve a jótékony baktériumokat táplálva helyreállíthatják a rendet az elhanyagolt szervezetben. De még mielőtt bármilyen probiotikum fogyasztását elkezdenénk, mindenképp egy alapos tisztítókúrával kell kezdeni minden helyreállítási folyamatot. – Röviden úgy foglalhatnám össze, hogy salaktalanítás, türelem, tiszta ivóvíz, meditáció, befelé figyelés és megfelelő probiotikumok fogyasztása lehet az egyik recept az egészség helyreállítására – javasolta Bell Barbara.

Lőrincz Marika élményt adó, inspiráló, őszinte előadást tartott

Megjött a kollagén!
Az előadó részletesen kitért az általa ajánlott Biocom termékek részletes elemzésére, majd ezután következett a meglepetés. Új termékcsaládot ismerhettünk meg, mely hiánypótló a maga nemében. A Collagen Beauty&Fit elnevezésű kollagén termékcsaládról van szó, melynek részletes bemutatására a márciusi, budapesti nagyrendezvényen kerül sor. A termék hivatalos arca Gregor Bernadett, színésznő. A termékcsalád tartalmaz egy kollagén italport, kapszulákat, nappali és éjszakai krémet, arctejet, arcradírt és maszkot. Ezúton is köszönjük szépen Jakab István termékfejlesztő munkáját!

Lőrincz János kitűnő hangulatot teremtett

Lőrincz János kóstoltatott is

A kollagén kozmetikumok működnek!


Tulajdonost váltott a Felvidéki Kupa
Bell Barbarát Pálfi Katalin, Arany Hálózatvezetőnk követte a pulpituson. A Felvidéki Vándorkupa kiértékelése következett. Az előző hónapban Simonics Éva Ezüst HV vihette haza a kupát. Ebben a hónapban pedig Nagy Zoltán és Andrea hálózatvezetők az elképesztő, 5020,9 pont fejlődéssel megérdemelten lettek ideiglenesen új gazdái a kupának. De Simonics Éva sem távozhatott üres kézzel, mivel ezúttal a Felvidéki Ágverseny e havi győzteseként ő kapta meg a 100€ készpénzt.

Hogyan lehetsz jó nő a Biocom segítségével?
A kiértékelések után Herczeg Bianka meghirdette a „Jó Nő Programot”, mely hivatalosan március 1-jén veszi kezdetét. A program lényege egy három hónapos Reg-Enor kúra, mely által a saját testsúlyából százalékban legtöbbet fogyó hölgy csodálatos nyereménycsomagot vehet át. A csomag tartalmazni fog többek között egy profi sminket, profi fodrászt, profi fotózást, egy ruhát a Timea Fashion felajánlásával, egy 10 alkalmas edzőbérletet és megkapja a Kollagén termékcsaládot is. Ez után 20 perces szünet következett.

Lőrincz Marika: „Csak el a Havannáról!”
Miután mindenki felfrissült, újult figyelemmel követhettük végig Lőrincz Marika csodás előadását a kezdetekről, az életútjukról, és a Biocomos pályafutásukról. Minden úgy kezdődött, hogy „csak el a Havannáról”. Ez volt ugyanis az ő motivációjuk. Elköltözni saját házba a Havanna Lakótelepről, ahol addig éltek. Marika elmesélte, hogy nem született az Aranyhegyre. Nehéz gyerekkora volt, és mindent magának kellett önerőből megtanulnia, hogy valamire vihesse az életben és ne maradjon abban a lehetőségektől mentes ingerszegény faluban, ahová született. Miután megismerkedett Jánossal, aki megígérte neki, hogy mellette nem fog unatkozni, beindult a kemény MLM-es munka. Soha nem adták fel, és minden nehézség és lehetetlennek tűnő feltételrendszer mellett is hamar az élre törtek. Marika elmondta, hogy a lényeg abban van, hogy anno hozott egy döntést és amellett elkötelezte magát. Tapasztalatai alapján azt tanácsolta mindenkinek, hogy legyenek céljaink. Tiszta, határozott és reális céljaink és ahhoz tartsuk magunkat. Így sikerült nekik 23 év alatt eljutni a Gyémánt Hálózatigazgató szintre. Olyan életet élhetnek, amilyenre mindig vágyott. Előadása végén élménybeszámolókat hallhattunk tőlük és Biocom által megnyert és jutalmul általuk ajándékozott kirándulásaikról. Szó esett az USA-ról, Mexikóról és Kubáról is, ahova idén készülnek vissza.


Rögtönzött háziinfó Lőrincz Jánossal
Marikától férje, Lőrincz János vette át a mikrofont, aki lehengerlő humorával vidám atmoszférát varázsolt a terembe. Kezében tartott egy 2007-es Ökonet újságot, melyben Vass Oszkár felesége, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, a felvidéki csapat ágvezetőjével készült interjúból idézett azzal a nem titkolt céllal, hogy minden új és régi tagot ösztönözzön. Inspiráló szavakat hallhattunk. Ez után egy rögtönzött háziinfón vehettünk részt, melynek keretén belül János bemutatta az új kollagén termékcsaládot. Négy „önkéntes” jelenlévő abban a szerencsés helyzetben találhatta magát, hogy a cégalapító János, saját kézzel kevert kollagén italporát ihatta, kóstolhatta, továbbá a nappali és éjjeli krémeket, arctejet, arcmaszkot és kollagén kapszulát is kipróbálhatták. A háziinfó végén pedig a közönség soraiban ülök között osztotta szét a termékeket. Ezen kívül további termékeket osztott ki tesztelésre.

Új szintlépők
A továbbiakban Bianka bemutatta és Richárddal gratuláltak az e havi szintlépőknek. Ezután Nagy Richárd röviden és érthetően elmagyarázta, hogy hogyan működik a cég pénzkiosztási rendszere; a bónuszok, a bővítési alap és a jutalékok működéséről szóló előadása „Ahol a pénz lakik” címet viselte.

Mit nyújt a Biocom?
Újra Biankáé volt a szó, akinek megható és inspiráló prezentációjából megismerhettük az ő és Nagy Richárd életútját a Biocomban. Bianka elmondta, hogy amióta a Biocom részese az életének, sokat fejlődött a jelleme, a céljai sokat változtak és azt is elmondta, hogy mit nyújt számára a Biocom: hiteles példaképeket, másik családot, új és őszinte barátokat, sikert és elismerést és leginkább SZERETETET! Meggyőződésem, hogy mindenki elégedetten, feltöltődve, jó érzésekkel, inspirálódva térhetett haza.

  

 

Ezeket olvastad már?