Kezdőoldal Ágak Dunaszerdahelyen, Vangel Mónika HV elismerésével zárult a Sikernapok sikeres sorozata

Dunaszerdahelyen, Vangel Mónika HV elismerésével zárult a Sikernapok sikeres sorozata

Vangel Mónika (a kép jobb szélén) és csapata – a szintlépők

2018. 08. 26-án, vasárnap már a 11. Sikernapot tartották a Felvidéken. Hol máshol, mint Dunaszerdahelyen? A nyarat átívelő, tudást megosztó, csapatot építő „turné“ bizonnyal megalapozta az eredményes őszt a Vass-Beta-ág szlovákiai üzletrészében, a Pálfi Katika és Kis Gergely által fémjelzett hálózatban. Köszönet a házigazda-hálózatvezető Nagy Andreának a visszapillantóért!

Szlovákiai vezetők, kiegészülve Pálfi Katikával és Kis Gergővel

Micsoda felvidéki vezetői csapat!

 

Fazekas és Barna Gizike fotózkodik a munkatársukkal

Jogos gratuláció…
A nyári Sikernap Turné utolsó állomása Dunaszerdahely volt. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy én lehettem a házigazda. Gratuláltam a jelenlévőknek a döntésükhöz és megköszöntem, hogy elfogadták a meghívásunkat a rendezvényre.

Vangel Mónika: Itt a saját céljainkért dolgozhazunk!
A vendégek üdvözlése után Vangel Mónika, újdonsült hálózatvező mutatta be a Biocomot saját élményein és tapasztalatain keresztül. Elmesélte, hogy milyen lehetőséget látott meg a cégben és miért kezdett a hálózatépítésbe. Hangsúlyozta, hogy a saját céljainkért, álmainkért dolgozhatunk és ezt még kimondani is jó. Egyészség, pénz, szabadság – itt mindet megkaphatjuk.

Sántha Köles Viktória

Sántha Köles Viktória megízleltette az újdonságinakat
Viki újra hozta a maga fantasztikus fomáját. Előadásai mindig naprakészek és fenomenálisak. A beszámolójaiból soha nem hiányozhat a tiszta víz fontossága, így volt ez most is. Bemutatta a résztvevőknek a legújabb termékeket: Microbiom Pro, Mag-C+B6, Kid´s Multi, és elmondta, hogy cégvezetés mindig figyelemmel kíséri az emberek igényeit. Az előadás után mindenki megkóstolhatta a gyerekvitamint.

Simonics Éva Ezüst HV a hála fontosságáról is szólt – egy üzleti képzésen!

Simonics Éva és a (saját) Botanifique csodák
Éva bemutatta a Botanifique kozmetikumokat és elmesélte saját tapasztalatait is. Fontosnak tartja a szépségpartykat, hogy mások is megtapasztalhassák e csodás termékek hatását. Megigérte, hogy szeptembertől újra partizunk!

Vangel Mónika kiváló előadást is tartott

Simonics Éva ismerte el az új HV Vangel Mónikát

Vangel Mónika HV lett
Vangel Mónika csapatában sok szintlépő volt, ami a mélységépítésnek köszönhető. Kis ajándékkal kedveskedett munkatársainak és gratulált nekik az eredményeikhez. Moncsinak is gratulált hálózatvezetője, Simonics Éva, hiszen elérte a 7. szintet. Gratulálunk!

Reg-Enor tapasztalatok most is hangzottak el

Ők is sikeresen Reg-Enor kúráztak


Reg-Enor tapasztalatok
Mint tudjuk, a Reg-Enor sok ember életébe hozott pozitív változást, erről számoltak be munkatársaink. Hallhattunk sikersztorikat fogyásról és arról, hogy kinek milyen prolémái oldódtak meg a teljes éeltmódváltással járó kúra alatt. Jó volt látni és hallani a 2 győztes fogyiversenyzőnket, Bindics Teréziát és Keszegh Leventét is.

A 11. Sikernap is vonzotta a sikeréhes embereket

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor atyja most is utat mutatott

Szabó Sigfrid és a csodás Reg-Enor
Sigfrid életfeladatának tartja, hogy megtanítsa az embereknek, hogy miként segíthetnek magukon természetes módszerekkel. Megtanítja, hogyan kell helyesen táplálkozni ahhoz, hogy az anyagcserénk megfelelően működjön. Hangsúlyozta az állati eredetű zsírok fontosságát étkezéseink alkalmával és hogy ezzel mennyit segíthetünk szervezetünknek. Betekintést nyerhettünk a reflexológiába is, ugyanis a szünetben egy derékfájós hölgynek mulasztotta el április óta tartó hátfájását…

Simonics Éva, Nagy Andrea (a cikk szerzője, a rendezvény háziasszonya) és Sántha Köles Viktória

Simonics Éva: Legyünk hálásak!
Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető rávilágított arra, hogy minden nap adjunk hálát azért, amink van, mert a hála pozitívan hat az éleünkre. Ajánlotta, hogy vezessünk hálanaplót, mert azt nagyon jó visszaolvasni. Elmondta, hogy a siker, a szabadság az új lehetőségek a komfortzónán kívül kezdődnek és ne féljünk a változástól. Képekkel mutatta be, hogy eddig milyen élményekkel gazdagodott a Biocom által.

 

 

Ezeket olvastad már?