Kezdőoldal Ágak Szeles Béla új hálózatvezető Szerbiában, a Molnár-ágon

Szeles Béla új hálózatvezető Szerbiában, a Molnár-ágon

Harmat Csaba és Szeles Béla - fejlődő vezetők a Vajdaságból

Igazán példaértékű fejlődés jelei látszanak a Vajdaságban. Szeles Béla megmutatta, hogy mit tanult az Ökonet hálózatépítő programban az elmúlt időszakban.

Előzmények, eredmények
A mostani minősülésnek voltak előzményei, hiszen az esztendő elején már kacérkodott a vezetővé válással. A tavasz és a nyár hozta el számára a tervszerű építkezésből fakadó növekedést, melyet rendszeres munka kísért. Januárban az Ökonet Élő Újságjának úgy fogalmazott: „a munkatársaim segítése mellett a csapatom létszámának bővítése a feladatom, és megtalálni a kulcsembereket, akikből a következő generációs HV-k fejlődnek majd ki.” Mi más lenne ez, mint egy vezetői gondolkodással rendelkező hálózatépítő programja az elkövetkező időszakra? Ami fejben megszületett, a valóságban is létrejött. Ez 90 fős csapat tagjainál sikerült elérnie a korábbiakban megfogalmazott vágyát: az egész Ökonet életmódot bevitték az emberek mindennapjaiba, és a szokásaikba. Ezért jár nekik az elismerés, és természetesen a köszönet is az új HV részéről, aki munkatársai segítségével együtt bizonyította be, hogy bárhol el lehet érni céljainkat, ha vannak.

Szponzori, ágvezetői útmutatás
Ebben a látványos építkezésben nagy segítséget nyújtott a szponzor, Harmat Csaba Ezüst Hálózatvezető. Az ő útmutatásai is kellettek ahhoz, hogy Béla céltudatos, sikeres vezetővé váljon. S tegyük hozzá, Béla sikere az ő munkájának elismerése is, hiszen új hálózatvezető fejlődött a munkája nyomán. Leegyszerűsítve tulajdonképpen nem tett mást, mint amit az ágvezetők évtizedek óta tanácsolnak: legyél HV és nevelj ki új HV-kat! Azaz: másoltasd le a sikereidet, sokszorozd meg magad és tegyél szert passzív jövedelemre. Ez így, leírva pofonegyszerűnek tűnik, de aki már nekifogott, tudja, komoly személyiségfejlődéssel járó folyamat ez. A szegedi központú Molnár-ág Vajdaságban dolgozó vezetőinél ez egyre inkább példaértékűen zajlik.

Vajdaság, Szerbia
S azért csendben azt is tegyük hozzá: mindezt Szerbiában, ahol kissé még nehézkesebbek a logisztikai körülmények, s a nyelvi közeg sajátosságai is kihívást jelentenek. Már hónapok óta gőzerővel dolgoznak a szerb nyelvterület informálásával, az anyagok lefordításával. A céljuk megtalálni azt a munkamódszert, amivel a szerb közösségekben is sikerre lehet vinni az Ökonet életmódra való nevelést. Ez talán külön is növeli értékét sikereiknek. S az is, hogy mindez a sokak által uborkaszezonnak minősített nyáron történt. Íme az újabb példa: nem csak uborkát lehet szüretelni ilyenkor!

Gratulálunk hozzá!

Molnár Antal, ágvezető rövid értékelése a kitűnő eredményről: Szeles Béla személyében igazi céltudatos, vezetői gondolkodású embert ismerhettünk meg, aki szereti a kihívásokat. Béla komoly fejlesztő tervekkel indul neki a következő hónapoknak Szerbiában! Gratulálunk, és kívánjuk, hogy minden vágyad váljon valóra az Ökonet üzlettel! Harmat Csabára külön nagyon büszke vagyok, mert új hálózatvezetőt nevelt ki!

Ezeket olvastad már?