Kezdőoldal Ágak Egészség Est Zselízen a tiszta víztől a Reg-Enoron át pénzkeresetig

Egészség Est Zselízen a tiszta víztől a Reg-Enoron át pénzkeresetig

A zselízi Egészség Estet szervező és vezénylő csapat

Ép testben ép lélek. Ennek a szellemiségében szervezték meg Zselízen az Egészség Estet március 22-én. A Víz Világnapján nem csak a víz került előtérbe Szlovákiában, hanem az is, mit tehetünk testi épségünkért. A Vass-Beta-ág felvidéki tagja, Mészáros Zsuzsanna tollából származik az új érdeklődőket is megszólító szakmai program visszatekintője.

Vezetői csapattal

Az est házigazdája Kis Veronika hálózatvezető volt, aki mellett még Barna Gizella hálózatvezető, Fazekas Gizella Ezüst Hálózatvezető és nem utolsósorban Kis Gergely Arany Hálózatvezető adtak elő.

Fazekas Gizella a vegyszermentességre szavazott egy évtizeddel ezelőtt

Barna Gizella rengeteg problémája jött helyre

Gizike „1”: vegyszermentesség

Legelőször azt hallgathattuk meg, hogy Gizikéék miként ismerkedtek meg a termékekkel és hogyan lett ebből a lehetőségből egy életre szóló megoldás. Fazekas Gizella a vegyszermentes háztartás fontosságát tartotta szem előtt mindig, és ezt közel 10 éve már sikeresen meg is oldotta. Mindemellett büszkén mesélte el, hogy unokái teljesen egészségesek, hála a gyermekvitaminoknak – is. A gyermek egészségénél nincs nagyobb öröm a család számára, a nagyszerű benne pedig az, hogy ha ezt teljesen természetes termékekkel érhetjük el.

Gizike „2”: problémamentesség

Barna Gizella pedig arról szólt, hogyan szabadult meg a napallergiától és az ekcémától is, melyekről azt hitte, sosem lesz vége… De a benne élő remény és kitartás meghozta a várt eredményt! Éveken át tartó problémáinak mondhatott búcsút örökre.

Döbbenetes látvány a víz egy kis “csapatással” annak, aki először látja így…

Vizezés, kóstolással

Mindezek mellett azonban nagy szükségünk van a tiszta ivóvízre is. A tiszta víz átlátszó, mint a jóság és a levegő. Csak akkor vesszük észre, ha fogy. Ma már nem telik el úgy egy hét vagy hónap, hogy ne hallanánk valamilyen hírt piszkos, mérgezett és ihatatlan „ivóvízről”. Így a víz világnapján elengedhetetlen volt erről is beszélni. Kis Veronika mutatta be az RO víztisztítót, mely maximálisan kiszűri a szennyeződéseket a vízből, így állítva elő az egészséges és valóban tiszta ivóvizet. Majd szó esett a Lourdes hidrogénes vizet készítő készülékről is, és az előadás végén meg lehetett kóstolni is.

A Reg-Enor segítségével

A tiszta víz szervezetünket tisztítja, de ebben segítségünkre van a Reg-Enor is sejtszinten. Meg is osztottuk hallgatóságunkkal, kinek milyen pozitív változást hozott az életébe.

  • Kilmajer Réka könnyedén be tudta illeszteni családja étrendjébe a kúra ételeit és nem kell többé háromfélét főznie, hogy mindenkinek megfeleljen. Ráadásul a finom ételek mellett a fogyás is megindult, aminek nagyon örül.
  • Török Barbara és én pedig elmondhatjuk, hogy a teljes életmódváltással járó kúra alatt sokkal energikusabbak voltunk, a kora reggeli kelés sem jelentett problémát. Barbi még megosztotta, hogy egészségügyi problémái csökkentek és nagyon jól érzi magát!

Pénz is van benne…

Az estét pedig Kis Gergely zárta, aki szemléltette, miként juthatunk keresethez az egészséges életmód révén. Egy nagyszerű lehetőség, hogy jó legyen „Nekem, Neked, Mindenkinek”! Saját egészségünk alapvető, de ha megmutatjuk ezt a családunknak, barátainknak és az embereknek is, óriási erőket tudunk megmozgatni, ami mindenkinek hozzájárulás az életéhez.

Tombolahúzás is volt, de mindenki nyert…

Mészáros Zsuzsanna és Kis Veronika HV

Kilmajer Réka

Török Barbara, Mészáros Zsuzsanna, Kilmajer Réka

Ezeket olvastad már?