Kezdőoldal Ágak „Ha én meg tudtam csinálni, másnak is sikerülhet” – Miklós Melinda 67 évesen lett HV a Vass-ágon

„Ha én meg tudtam csinálni, másnak is sikerülhet” – Miklós Melinda 67 évesen lett HV a Vass-ágon

Harkai Csilla és Miklós Melinda, valamint a HV oklevél

Miklós Melinda közvetve azért lett hálózatvezető, mert egy doktornő ráijesztett. Közvetlenül pedig azért, mert a fogyás kedvéért belekezdett a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába. S azért is, mert „véletlenül” találkozott Harkai Csillával, a Vass-ág HV-jával, akiről nemrég írtunk. S persze azért is, mert a férjével együtt példás, sikeres termékhasználókká váltak, amit nem is titkolnak el. Nincs is mit: Melinda Szegeden él, s a férjével együtt építik a Biocomos üzletüket. Harkai Csilla így fogalmaz róla: „Mint sokan mások, ő is arra vágyott, hogy jobban érezze magát. Később megtetszett neki az ebben rejlő üzleti lehetőség is. Ezáltal pár hónap alatt hálózatvezetővé vált. Gratulálok és büszke vagyok rád, Melinda!” A többit elmeséli a terveket szövögető, 67 éves, friss HV…

A szponzor Harkai Csilla a Szegeden élő, most már hálózatvezető házaspárral

A célirányos keresés eredménye
Azért kezdtem el a Reg-Enor kúrát, mert a cukrom és a vérnyomásom emelkedni kezdett, nem volt elég az addig szedett készítmény. A doktornő rám ijesztett, ha nem fogyok le, cukorbeteg leszek! 82-83 kg voltam akkor. Igencsak megijedtem és elkezdtem keresgélni a neten. Már fél füllel hallottam a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúráról, így célirányosan kutattam. Egyszer csak „szembejött velem” Harkai Csilla. Felhívtam, beszélgettünk, tanácsokat adott, rendeltem.

Nehezen mozdult a mérleg
Először csak a Reg-Enort fogyasztottam, aztán jött számos más, fontos termék. Digest Complex, Spirulina, Kollagén, Natulax, Flora Plus. Mivel egy speciális gyulladással küszködtem, csak nem akart megindulni a fogyás. Majdnem három hónap telt el, mire mozdult a mérleg nyelve!

Tanácsok, termékek
Elmentünk biorezonancia vizsgálatra, felmentünk a termék Géniusz-díjas feltalálójához, Szabó Sigfridhez, s tanácsot kértünk Ferenczy Lászlótól is. A meglévő termékek mellé még a következőket javasolták:

  • Szelíd kék jód,
  • Mega Minerals,
  • Mikrobiom Pro,
  • MSM C-vitamin italpor,
  • Candida,
  • Para Cleanse,
  • Q-vital.

További fontos berendezés és készítmények, kúrák
Vettünk víztisztítót, menet közben megcsináltam az Intestinal Cleansing kúrát, szedtem még Grapefruitmag-kivonatot. Ettük a D-vitamint, C-vitamint. Először a szemkönnyezésem szűnt meg, aztán eltűnt a fáradtság érzetem, majd mérséklődött a két alapproblémám, s az itt-ott jelenlévő ízületi gondjaim is az emlék kategóriába kerültek.

Reg-Enor után Slim40
Nagy nehezen a kilók is megindultak, a teljes életmódváltás hatására 8 hónap alatt 9 kg-ot fogytam. Hét hónapig ittam a Reg-Enort, utána elkezdtem a Slim 40-et. Még pár kilótól szeretnék megszabadulni, folytatom tovább! A családban is egyre többen fogyasztják a termékeket.

Nincs lehetetlen
Hálás vagyok a sorsnak, hogy utamba hozta Csillát és a Biocomot, nagyon sok segítséget kapok tőle. Most én szeretnék segíteni másoknak, hogy elhiggyék: nincs lehetetlen. 67 éves vagyok, ha én meg tudtam csinálni, egy motiváltabb fiatalnak is sikerülhet… Férjemmel együtt, a termékeket fogyasztva „mutatjuk az utat”, hogy lehet egészségesen élni. A céljainkat szeretnénk elérni, mert vannak!

 

 

Ezeket olvastad már?