Kezdőoldal Ágak A Reg-Enorral, a nyári versennyel és a szponzorokkal lett kitűzős hálózatvezető Harkai Csilla a Vass-ágon

A Reg-Enorral, a nyári versennyel és a szponzorokkal lett kitűzős hálózatvezető Harkai Csilla a Vass-ágon

Elismerés a szponzoroktól-ágveztőktől: Vass Oszkár, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Harkai Csilla és párja, Smidt Ferenc

Harkai Csilla története tavaly januárban kezdődött, amikor megismerkedett Vass Szombatfalvi Zsuzsannával és Vass Oszkárral, az útmutatásuk alapján pedig a Reg-Enorral. A termékre, s a vele járó, teljes életmódváltoztatást kívánó kúrára nagy szüksége volt. S útközben kiderült, a szponzoraira, valamint az általuk kínált lehetőségre is. Így minden adott volt hozzá, hogy Csilla vezető legyen a Vass-ágon, ami a nyári versennyel valóra is vált. A történet azóta már tovább íródott, de most az eddig vezető út következik a kitűzős HV-tól.

Segítő kúra
10 éve van pajzsmirigy alulmükődésem és emiatt kb. 20 kiló felesleg volt rajtam.

Úgy döntöttem, hogy változtatni szeretnék az életemen, így belekezdtem a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába. Egyre jobban éreztem magam, elmúlt a savproblémám, haspuffadásom, székrekedésem is…

Igazán menő fotó: a háttérben az egy hónapig Vass Oszkárék által hajtott, a legjobb vezetőnek járó céges Mercedes…

Kilók le, önbizalom vissza
Elkezdtek olvadni rólam a kilók, sikerült 17 kilót leadni 6 hónap alatt. Leírhatatlanul boldog voltam, visszakaptam az önbizalmamat! Az életmódváltásom része volt, hogy több terméket is fogyasztani kezdtem a kúra részeként: Spirulina alga, Mega Minerals, D-vitamin, Kollagén.

A vízszűrő is népszerű
Az egyik legeslegfontosabb dolog a víztisztító berendezés vásárlása volt. Nagyon szeretjük és boldog vagyok, hogy a 4 éves kislányom is már ezt issza!

Harkai Csilla és férje, Smidt Ferenc

A legfiatalabb családtag is hamar megkedvelte a tisztított vizet


Csak a türelmetlenség akadályozott az elején
A sikeres kúra ideje alatt megmutatták a szponzoraim a Biocomban rejlő üzleti lehetőséget is, ami egyre jobban érdekelt. Úgy éreztem, hogy az elején nem megy zökkenőmentesen az üzlet, de ma már tudom, hogy csak az én türelmetlenségemnek köszönhettem. Hálával tartozom a szponzoraimnak és a páromnak, akik végig mellettem voltak és hittek bennem!

A versennyel emelkedtem vezetői szintre
Májusban megtörtént az áttörés az életemben, jelentkeztem a nyári versenyre, amit sikeresen teljesítettem és ezáltal hálózatvezető lettem. Boldog voltam, hogy a kitűzött célomat megvalósítottam. Úgy éreztem, hogy mindenre képes vagyok és határ a csillagos ég!

A megérdemelt pihenés a vezetővé válás plusz ajándéka volt…

Kitűző és élmények
A következő mérföldkő az életemben az volt, hogy kitűzős hálózatvezető lettem. Jutalmul a szponzoraimtól ünnepélyes keretek között átvehetem a Biocomos kitűzőmet és a wellness utalványt. Két csodás napot tölthettem a családommal egy gyönyörű helyen. Hálás szívvel köszönjük Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Vass Oszkárnak!

Jó ide tartozni
Jó érzés a Biocomhoz tartozni és boldog vagyok, hogy egyre több embernek meg tudom mutatni az egészséges életmódot. Itt mindenki valóra válthatja az álmait!

Harkai Csilla kitűzős HV a Vass-ágon

Ezeket olvastad már?