Kezdőoldal Ágak A Tudatos Vezetőképző egyben Kulcsember Találkozó is volt a Sinka Siker Team tagjainak

A Tudatos Vezetőképző egyben Kulcsember Találkozó is volt a Sinka Siker Team tagjainak

A képen ég, személy, kültéri, ruházat láthatóAutomatikusan generált leírás

A Sinka Siker TEAM egy része, akik most is komolyan vették saját magukat

Február 11-én, vasárnap (és másnap, hétfőn) ismét összejöttek a Sinka Siker TEAM tagjai, hogy átadják egymásnak tapasztalásaikat, tudásukat. Ezúttal a Hotel Vesta volt a vendéglátójuk, egy új, fantasztikusan jó helyszín, ami új szellemiséggel társult. Szilágyi Szabolcs Gyémánt HV képes beszámolója következik a Tápiószecsőn tartott kétnaposról.

A saját céljaiddal dolgozz!
Mint mindig, ezúttal is a Sinka Házaspár volt az első nap főelőadója, bevonva a jelenlévőket.

A célok ezúttal is fontos szerepet kaptak, hiszen e nélkül semmi sem tud működni. Kaptunk egy új célfüzetet, és lépésenként, ki-ki maga kitöltötte, saját elképzelésekkel, gondolatokkal, álmokkal. Egy aranyszabály: mindig magadnak állíts fel célokat, és azt te magad tedd írásban láthatóvá, mert ennek van igazán ereje!

A Sinka házaspár remek tanítást adott a két nap alatt

A döntéseid sorozata hozott idáig
Nagyon egységes volt a társaság, látszott a felszólalásokon, a szünetekben együtt töltött beszélgetésekben! Sinka Gyula fő előadása a kulcsemberségről szólt, átnézve minden pontját, ami összességében több mint húsz részlet, azaz bőven van min fejleszteni. „A döntéseid sorozata juttatott el odáig, ahol most vagy!” – hangzott el a kulcsmondat többször is a nap folyamán. „Válj olyanná, hogy akarjanak megismerni, hogy mindenütt megismerjenek” – ez is fontos tanítás volt. Remek ötleteket kaptunk ahhoz is, min érdemes változtatnunk, hogy igazi példaképpé válhassunk.

A képen ruházat, személy, Emberi arc, szöveg láthatóAutomatikusan generált leírás

Az Ezüst Hálózatigazgatók 27 év esszenciáját adták át

Tömören a jutalékszámításról
Ezután Sinka Tímeától kaptunk egy kis alapképzést, röviden, tömören, a jutalékszámítással kapcsolatban. Ez is szerves része a csapatépítésnek, és annak, minél több embernek mutassunk egy jobb világot!

Csapatépítő kikapcsolódás
Délután egy kis szabadfoglalkozás keretében – kihasználva a jó időt – szabadtéri wellness keretében cseréltük ki a gondolatainkat, ismerkedtünk egymással. Mindez remek töltést adott az esti, tantermi lazuláshoz, amely össznépi táncolásban csúcsosodott ki, jelezve, igazolva, egy csapat vagyunk, és képesek vagyunk együtt rezegni, ha van egy magasztos cél, ami felé együtt megyünk.

Hangolódás a második nap reggelén: kinek mit adott az első nap?

Élménybeszámolókkal tűzdelt előadás
A második napon egy vendégpárossal gazdagodtunk, hiszen Ujvári Zsuzsi és Ujvári Norbi Ezüst Hálózatigazgatók tartottak nekünk élménybeszámolókkal tűzdelt előadást a változásról, momentumokról, kulcspillanatokról – 10 év távlatából.

Ujvári Norbert vasúti dolgozóból lett igazgató a Biocomban

Kitartás, elkötelezettség, hit
Norbi a Hit útja címmel mesélte el, miként alakult az élete. A vasútnál dolgozott, sofőrként csöppent a Biocomba, és ma már komoly vezetőként tart képzéseket… Egyik fő mondata: „Kitartással, elkötelezettséggel, hittel, mindent megtanulhatsz!”

A képen fal, ruházat, fedett pályás, személy láthatóAutomatikusan generált leírás

Ujvári Zsuzsinál egy Grapefruitmag-kivonattal és egy döntéssel indult minden… Tudta, mit akar és jöttek a megoldások!

Továbblépés, hit, bizalom
Zsuzsi sok sztorival tűzdelt előadásában a továbblépés momentumairól beszélt, valamint szintén a hit fontosságáról, és persze a bizalom kiépítéséről, ami nagyon fontos a csapatépítésben! „Tudatosan keresd azok társaságát, akikkel jó együtt dolgozni!” – azaz az időbeosztás mellett, rendkívül fontos a „vevő- és csapatápolás”, több szinten elsajátítva. „Jó szponzorként barátnak is kell lenned!” A mai világban kell, hogy érezzék az emberek, jó ide tartozni, itt valakik tudnak lenni, elfogadják, s megértik őket, sőt, el is ismerik a tanulást, ami gyakorlattá változik, érik!

A szervezők, Sinka Tímea és Gyula, Szilágyi Szabolcs és a 10. „születésnapját” ünneplő Ujvári Zsuzsi és Norbi

Még egy idézet a vendégelőadóktól: „Csakis nagy dolgokat létrehozókkal együtt válhatunk mi is naggyá!”

A gondoskodás művészete
A két nap csúcspontjaként Sinka Tímea mondta a zárszót, ami a „Gondoskodás művészete” címet kapta. Még egy óriási gondolat tőle: „Azok az emberek számítanak, akiknek mi magunk számítunk!” Legvégül hallottunk néhány gondolatot a résztvevőktől is.

Tarts velünk!
Összességében az eddig legjobb helyen, az eddigi legjobb kétnapos vezetőképzésen vehettünk részt. Közel húsz év távlatából ismét kijelenthetem: „A legjobb helyen vagyunk!” Aki ezt olvasod, és még nem voltál velünk, javaslom, szeptemberben tarts velünk, mert itt fogod megérteni, mekkora lehetőség jutott neked az életben, hogy azt rendbe hozd, magasabbra emeld!

Néhány gondolat a vezetőtársaktól:
Kocza Sándorné Katika hálózatvezető, a Bárdos Teamből: Inspirálnak és segítenek az ilyen rendezvények2 és fél évre kelt ki az a „nemes mag”, amit elültettem és azóta havi 2-300 pontot terem. Ezeknek a magoknak a gondozásához adnak segítséget, inspirációt ezek a rendezvények, mert minden mag más gondozást igényel. Ebben az esetben a napi gondolataimra figyelt fel a hölgy és jött el beszélgetésre, majd szépségpartira Csodaszép napokat kívánok!

A képen ruházat, kültéri, személy, lábbelik látható Automatikusan generált leírás

A képen személy, ruházat, fal, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Koczáné Katika hálózatvezető mentorával, Bárdos Ágnes Arany Hálózatvezetővel

Szikora Olivér hálózatvezető: Feltöltődtem
Nekem az volt a két napban az egyik legfontosabb, hogy ha nagyon mélyen vagyok lelkileg, nincs értelme bezárkózni otthon, mert az nem fog feltölteni, hogy a bánatomon rágódok. Most erre tökéletes példa volt, hogy eljöttünk a képzésre, lelkes lettem, sokkal jobb lett a kedvem. A jó társaság meg a hasznos infók sokat építenek mindenben, nem csak a Biocomban, hanem a magánéletben is.

Szikora-Gadóczi Nikolett hálózatvezető: Hálás vagyok a két napért
A két nap alatt feltöltődtem lelkileg, Tímea és Gyula tanításai, tanácsai nagyon kellettek már nekem, meg egy kis „fenékbe billentés” is. Mindig új erőre kapunk egy-egy képzés után.

Jó volt újra Ujvári Zsuzsit és Norbit hallani. 2-3 éve, mikor becseppentünk a Biocom világába, szintén előadók voltak egy ilyen kétnapos képzésen, és már akkor is nagy hatással voltak rám. Összességében nagyon hálás vagyok a két nap minden percéért.

A képen ruházat, személy, Emberi arc, mosoly látható Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, személy, mosoly, Emberi arc láthatóAutomatikusan generált leírás

A Szikora Házaspár, akikkel szívesen állt össze egy fotóra az Újvári házaspárral is

Radányi Lászlóné Marcsi hálózatvezető: A legjobb helyen vagyok
Számomra nagyon hasznos volt a két nap. Új gondolatokat, megerősítéseket kaptam arról, hogy a legjobb helyen vagyok. Bárhol is tart most az üzletem, itt mindig lehet újrakezdeni, hiszen szuper vezetőim vannak, akik támogatnak!

Radányi Lászlóné Marcsi hálózatvezető Sinka Tímea ágvezetőnk kérdéseire válaszolt

Czibere Attila és Zsuzsa hálózatvezető páros: Már várjuk a következőt
Szuper 2 napot töltöttünk együtt a csapattal. Köszönjük a Sinka házaspárnak a lehetőséget, a szervezést, a sok tapasztalatot. Hálásak vagyunk Ujvári Zsuzsinak és Norbinak a tanításért, igazi példaképek! Nagyon jó érzés, amikor egy ilyen szuper tudatos vezetőképzőre az ember már olyan csapattársakkal érkezik, akikkel egy irányba halad. Már most várjuk a következő képzést. Köszönjük!

A képen Emberi arc, személy, mosoly, kültéri láthatóAutomatikusan generált leírás

A Czibere hálózatvezető házaspár 1+1 = 11

Tóth Attiláné Beatrix hálózatvezető: Megerősített
Köszönöm szépen először is ezt a kétnapos Kulcsember-képzést Sinka Tímeának, Gyulának, Újvári Zsuzsinak és Norbertnek is. Mit adott nekem ez a 2 nap? Megerősítést újra, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Megerősítést, hogy van hitem magamban, kitartást, hogy soha ne adjam fel. Világossá váltak a céljaim, hogy miért is csinálom. Kaptam biztatást, támogatást, hogy számíthatunk egymásra. Ötleteket, munkamódszereket, amiket a mindennapjaimban új szokásként be is kell építenem. Csodás helyen, szép szállodában voltunk, nagyon jól éreztem magam ebben a közösségben!

A képen ruházat, személy, lábbelik, Emberi arc láthatóAutomatikusan generált leírás

Tóth Attiláné Beatrix hálózatvezető

Ezeket olvastad már?