Kezdőoldal Ágak Most már mer nagyot álmodni Magyar Ilona, aki rengeteg akadályt leküzdve lett HV a Kosiba-ágon

Most már mer nagyot álmodni Magyar Ilona, aki rengeteg akadályt leküzdve lett HV a Kosiba-ágon

Érthető a mosoly: mindketten tudják, milyen hosszú utat tettek meg…

Magyar Ilona 2017 novemberében megoldást keresett az egészségügyi problémájára. Sőt, az életére! Eközben találkozott a Reg-Enorral és későbbi mentorával, Palóczné Adorján Zsuzsával. Már a címből és a cikk tényéből is kiderült, hogy megtalálta, mindkettőre. Mivel bizonyítottak számára a termékek, természetesen az üzlet is  fókuszba került, így most már a Kosiba-ág hálózatvezetőjeként pillanthat vissza az elmúlt három és fél évre. Első pillantásra talán hosszúnak tűnhet ez az időszak. De példa arra, hogy ha valaki messzebbről indul, akkor is biztosan célba érhet…A saját sztorija után a szponzor is hozzáteszi a magáét. Tanulságos!

Ilona esetében is egyértelmű a különbség a teljes életmódváltással járó kúra előtti és utáni állapot között…

Egészség, mínusz 20 kilóval
A mentori és egy segítőkész csapat segítségével a teljes életmódváltás következtében 3 hónap alatt rendbejöttem és 8 hónap elteltével még -20 kg-tól is sikerült megszabadulnom! Ennek a csodás eredménynek a hatására kezdtem érdeklődni az üzlet iránt… A mentorom és a csapat e téren is nagyon segítőkésznek bizonyult.

Képzések, tanítások
Egyre több képzésen, rendezvényen vettem részt, melyek egy csodás világot mutatnak. Ezek mindenki számára elérhetők, ha hisz benne, nyitott a tudásra és a lehetőségekre! Nagyon nagy tudást mutat az ágvezető-hálózatigazgató Kosiba házaspár. József következetes, határozott vezető, aki alázatosan adja tovább a tudását csapatának. Hajnika pedig szívvel-lélekkel türelemmel és hittel tanít, köszönet érte! Mikor ilyen magas szintű vezetők elismerik a munkádat, igazán megható és felemelő érzés.

Lassan, de biztosan
Sajnos hosszú út vezetett nekem idáig, lassan de biztosan haladtam az úton. Voltak és vannak körülmények az életemben. Ám ezek soha nem állítottak meg abban, hogy továbbhaladjak a kitűzött célomért!

 

Most már boldogan szelfizik, a Biocommal megváltozott az élete

Köszönet a segítségükért
Voltak hullámvölgyek, de a szponzor vonal segítsége mindig rendelkezésemre állt! Akik hittek bennem, a hitemben, a kitartásomban, az akaratomban, a vágyaimban és a kitűzött céljaimban! Itt szeretném őket megemlíteni:
Bicskeiné Olgika Arany Hálózatvezetőm,
Dobrocsi Edit Ezüst Hálózatvezetőm (ő mondta: „én látom benned a vezetőt!”, akkor még nem volt előttem ez a kép, de jól esett…),
– s Adorján Zsuzsika erősítette meg ezt a képet bennem napról napra.
Sokszor elképzeltem, megálmodtam, milyen lesz vezetőnek lenni…

A képzések is sokat jelentenek a személyiségfejlődésben

Munkatársak és Okosmarketing
És ugyanilyen fontosak a csapatom tagjai, akik nélkül nem lehetsz vezető. Hálás vagyok a csapatomnak, különösen Barna Katalinnak a régebbi kulcsembereim közül, hogy töretlenül mellettem állnak sokan hozzájárultak a várva várt eredményhez. Mert a csapatban az erő, egymást támogatva, segítve, tanítva! Amit nem utolsósorban az Okosmarketing megálmodójának, Bánfi Zoltánnak és tanításának is köszönhetek.

Az intenzív tanulás egy offline pillanata

Most már merek nagyot álmodni!
Felemelő érzés itt ebben a csapatban dolgozni, elérni eredményeket, amit megjutalmaznak! De vezetőnek lenni nagy felelősségteljes feladat. Felelősséggel tartozol a felsővonalad és a csapatod iránt. Nagy alázat tisztelet hit elkötelezettség visz tovább az utamon. És most már én is merek nagyot álmodni! Határ a csillagos ég… hiszen minden adott a haladáshoz. De a folyamatos tanulás, a személyiségfejlődés elengedhetetlen az üzlet építésében. Hálás vagyok, hogy a Biocom cég, és azon belül a Kosiba-ág  munkatársa vagyok.

A Kosiba-ág évek óta ezt kommunikálja magáról: “egy csapat vagyunk”. Erről a képről is sugárzik az állítás igaza…

Ilona és Zsuzsa a siker útján

Palóczné Adorján Zsuzsa: Ilona a kitartása által érte el a hálózatvezetői szintet

Az Ilona által is több ízben említett mentor, Palóczné Adorján Zsuzsa a következőképpen látja új HV-ja útját a vezetői szintig. A visszatekintésből a szponzor (Zsuzsa) saját története is kibomlik…

Nekem is sokat adott a Reg-Enor program
Lassan 4 éve, hogy megismerkedhettem a teljes életmódváltással járó Reg-Enor programmal. Az indulást, mint sokaknak, nálam is az egészségi állapotom javítása és súlycsökkenés reménye adta. Reméltem, hogy sok kudarc után ez számomra is hoz pozitív eredményeket! Mára csak hálával gondolok vissza az akkori döntésemre. Megérte! Nem csak a rövid távon kitűzött céljaimat értem el, hanem 180 fokos fordulatot vett az életem! Az eredményeim sarkaltak arra, hogy felvállaljam magam, és megmutassam másoknak is ezt az utat! Adjak nekik egy reménysugárt, hogy ők is elérhetnek hasonló eredményeket!

Zsuzsa is láthatóan nagyon sokat köszönhet a teljes életmódváltással járó kúrának…


A képzések sokat jelentettek
10 hónap után gondoltam, hogy mindez nekem is segíthet üzletileg, mint sokaknak. Az ő példájukat látva – mentorom, Dobrocsi Edit segítségét kérve – elmentem képzésekre, hogy megtanuljam ezt a szakmát. Kerestem az utam, hogyan tehetném jobbá az életemet, mások életének jobbá tételével. Mert ezt csak így lehet itt! Ez volt a leg motiválóbb a számomra. Úgy válunk naggyá, ha másokat is segítünk naggyá válni! Célom, hogy kisgyermekeim mellett szabadabban tudjak élni, annyi bevétellel, hogy ne kelljen visszamenni a multicéghez dolgozni.

Magyar Ilona HV lett a Kosiba-ágon

Egy fontos nagyrendezvény
Akkor jött az ismeretség Magyar Ilonával is, aki kedves gyermekkori barátnőm révén került be a csapatomba. Eredményei, valamint többszöri beszélgetésünknek köszönhetően eljött velem egy nemzetközi nagyrendezvényre, aminek köszönhetően meghozta a döntést, hogy ő is szeretné ezt az életmódot továbbvinni!

Hosszú utat tettünk meg együtt
Hosszú út volt, amit együtt dolgozva, tanulva és tanítva megtettünk. Hálásan köszönöm a kitartó, töretlen bizalmát, hitét és hogy mindig a megoldásokon gondolkodott! Amiért a legbüszkébb vagyok rá, hogy kamasz fiát egyedül nevelő édesanyaként, többszörös nagymamaként négyműszakos, 12 órás munkája mellett is el tudta érni az első mérföldkövet!

Csodás érzés
Eredményeit felvállalva motiválja és segíti azokat az embereket, akik bizalmat szavaznak számára. Bízom benne, hogy hamarosan ő is átélheti ezt a nagyon felemelő, szívet melengető, csodás érzést, hogy elismerheti saját vezetőjét!

A Biocomtól ragyogó csapat egy nemzetközi nagyrendezvényen


Rengeteget adhatunk másoknak
Hálás vagyok! Köszönöm a felső mentoraimnak, nem utolsó sorban a Kosiba házaspárnak a sok tanítást és a türelmüket, amivel folyamatosan támogatják a csapatomat! Csodálatos érzés látni, hogy másoknak mennyit adhatunk mi is azzal, hogy segítünk nekik, odafigyelünk rájuk, tanítjuk őket és barátokká – vagy már mondhatom családtaggá – válva, egy jobb élet elérését mutathatjuk meg a számukra!

Ezeket olvastad már?