Kezdőoldal Ágak Példaértékű a Kosiba-ág átállása az online üzletépítésre – az emberek hálásak az odafigyelésért

Példaértékű a Kosiba-ág átállása az online üzletépítésre – az emberek hálásak az odafigyelésért

– Milyen jó, hogy mi már tudunk a neten is dolgozni. Ha nem tanulnánk már egy ideje ezzel a módszerrel dolgozni, akkor most kétségbe esve kapkodnánk, hogyan tovább – hallotta a Kosiba-ág vezetése több munkatársuktól is, amikor a veszélyhelyzet miatt mindenki az otthonában rekedt. És igazából nekik még volt „szerencséjük” egy csodálatos tavaszi nagyrendezvényen részt venni a Lőrincz-ág nagy családjával, sőt utána a tavaszi, cég által finanszírozott HV képzést is meg tudták tartani Visegrádon, ahol többek között a közösségi médiás és az internetes módszerekről is tanultak. Mintha csak megérezték volna, hogy ennek most még nagyobb lesz a jelentősége, mint eddig… A folytatásról, a megoldásokról az ágvezető, most már Arany Hálózatigazgató páros, Kosiba Hajnalka és József írt összefoglalót. Kitűnő példák ők is! (A cikk színesítéseként pillanatképek láthatóak az online képzésekről.)


Zökkenőmentes átmenet
Aztán egyszer csak mélyvízbe dobtak mindannyiunkat. Képzések lemondva, csoporttalálkozók, Reg-Enor Estek, háziinfók lemondva. Tehát marad az online! Hála felsővezetőink előre látó támogatásának és Bánfi Zoltánnak – akitől a Kosiba-ág sok munkatársa már eddig is igyekezett elsajátítani a közösségi média üzletre való alkalmazását – szinte zökkenőmentes átmenet zajlik az utóbbi két hétben.


Fókuszban az immunrendszer az első webinárokon
Azonnal áthelyeztük a képzéseket teljesen a világhálóra, webinár formájában tartunk infóesteket. A legaktuálisabb témában –immunerősítés a vírusok idején – meghívtuk dr. László Máriát, aki hiteles forrásból, komoly szakmai háttérrel beszélt nekünk, hogyan használjuk a Biocom szinte teljes palettáját az adott helyzetben. Rá pár napra sikerült Jakab Istvánnal egy szenzációs webinárt szervezni, aki elképesztő jó előadást tartott az immunrendszerünket támogató termékeiről.

Háromszázan az online térben!
Ezekre az előadásokra most nagyon nagy szüksége volt a tagságnak. Mindkét előadást több, mint 300 munkatársunk látta, hallhatta, ami aztán igen komolyan megmutatkozott a havi forgalomban is, hiszen segítséget kaptak, hogy mely termékekkel tudják erősíteni a védekezést ezekben a vírusterhes időkben. Szívből köszönjük dr. László Mária és Jakab István színvonalas közreműködését!

Ránk szabott, naprakész technológia
Soha eddig nem volt nyilvánvalóbb, hogy a netes munkára, szakértelemre igenis nagy szükség van. Ráadásul egy olyan szakembertől tanulhatunk, aki ismeri az MLM-et, a cégünket, a termékeinket, sőt a hálózatban lévő emberek közül is sokakat. Személyre, cégre, és a helyzetre szabva tudja nekünk megtanítani a mindig napra kész technológiát, amivel boldogulhatunk a világhálón.

Online Startképzés: az idő- és költségmegtakarítás is fontos
S egy egész napos Online Startképzést tartott nekünk 2020. március 29-én, ahol egy egyszerű, másolható és tanulható rendszert vázolt és tanított meg nekünk. Több, mint száz fő tanult egyidőben, a világ több pontján a webteremben. Nagyon lelkesek vagyunk ettől, hiszen rengeteg időt, költséget, energiát takarítunk meg azzal, hogy ki-ki a saját otthonából tud tanulni és dolgozni is. Kitágul a világ! Köszönjük Bánfi Zoltánnak, hogy a módszereivel zökkenőmentesen, és stressz nélkül tudjuk folytatni a munkát, sőt…

Vásárlókból online üzletépítők?
Olyan emberek is felregisztráltak egy-egy online rendezvényre, akik eddig „csak” vásárlók voltak, most mégis lelkendeztek, hogy mennyire jó volt hallani a szakemberek előadását, s máskor is szívesen hallgatnának ilyet. Megint más munkatársunk jelentkezett, hogyha online is lehetne dolgozni, akkor már érdekli őt az üzleti lehetőség is a vásárláson kívül. Vele a héten lesz – szintén online – üzleti elindítás.

Águnk egy része régóta így csinálja
Vannak az ágon belül vezetőink, akik már jó ideje sikerrel alkalmazzák az internetes technikákat, webinár formájában tartanak szakmai esteket, háziinfó esteket, munkatársi képzéseket. Rendszeres náluk az online csoport-, és vezetői megbeszélés. Az ő sikereikről, eredményeikről külön cikk szól majd. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen az ágon belül úttörő szerepük van. Ők Bicskeiné Olgi és csodálatos vezetői.

Határtalanok a lehetőségeink!
S természetesen, ahogy elkezdtük ágszinten az internetre terelni szinte minden képzésünket és munkafolyamatainkat, úgy beindult a fantáziánk és a lehetőségek szinte határtalanok. Jönnek az ötletek, pörgés és új lendület jellemzi a csapatot, és ez végtelen bizakodással és örömmel tölt el, hiszen ez ebben a nehéz időszakban akár „életmentő” is lehet.

Sokan várnak a termékeinkre, üzenetünkre
Sok-sok embernek szüksége van lehetőségre, egy reményre, hogy van másik út, mint amit eddig ismert. A termékpalettánkon található készítmények nagyon jól teljesítenek, szinte mindenre lehet megoldást találni. Már csak az a dolgunk, hogy ezt minél több emberhez eljuttassuk.

Események sora – a világhálón
Erre már szerveződnek az események a világhálón, hiszen a 2020. április 4-én tartandó online Startképzésünk után Reg-Enor Esteket, az új Beauty and Fit termékcsaládról szóló webesteket, kulcsember-képző webinárokat és az új munkatársaknak szóló Startesteket is szervezünk. Ezen kívül a helyzet adja, hogy az összes találkozót, amelyet eddig személyesen oldottunk meg (vezetői megbeszélések, kulcsember találkozók, háziinfók, terméktréningek stb.) most alternatívát találjunk a neten. Ehhez szintén a különböző online platformokat, felületeket veszik igénybe munkatársaink, vezetőink és eddig azt érzékeljük, hogy nagy sikerrel és lelkesedéssel beszélnek tapasztalataikról.

Erő van a csapatmunkában
Egy szó, mint száz: a BIOCOM-osokról most is kiderült, hogy bármit is hoz az élet, nem a problémán, hanem a megoldásokon gondolkodnak és cselekednek. S nemcsak ezt vettem észre, hanem azt is, hogy több testvérág kölcsönösen segít egymásnak. Ötletekkel, tapasztalatokkal, előadókkal. Igazi csapatmunka alakul ki és ebben nagyon komoly erőt látok. A Kosiba-ágban is büszkén tapasztaljuk, hogy így gondolkodnak és tesznek a vezetőink és munkatársaink.

Azért várjuk az offline rendezvényeket is
S ha véget érnek ezek a vírusos, karanténos idők, akkor újra nagy örömmel megyünk el képzésre, hogy találkozhassunk személyesen is, hiszen a személyes találkozás és együttlét élményét és örömét nem pótolhatja semmi…

Kinyílik a világ…
De amit most megtanulunk az online térben – dolgozni, tanulni, kapcsolatokat építeni és fenntartani – örökre megváltoztatja a hálózatépítést, mert a világ kinyílt és sokkal messzebb merünk nézni, mint eddig bármikor…

 

rpt

sdr

 

Ezeket olvastad már?