Kezdőoldal Ágak Évzáró-évindító műhelymunka a Kosiba-ágon, ahol az ünnepek között született meg a helyi Mesterelme Műhely

Évzáró-évindító műhelymunka a Kosiba-ágon, ahol az ünnepek között született meg a helyi Mesterelme Műhely

Mesterelme Műhely a “Sasfészekben”

2021. december 29-én Dabason, a „Sasfészekben”, vagyis Kosiba József és Hajnika ágvezetők saját otthonukban biztosítottak teret, lehetőséget, támogatást egy új kezdeményezésre Bicskeiné Olgika csapatában. Dobrocsi Edit beszámolója következik a csapatmunka és a célok jelentőségéről.

Bicskeiné Olgi csapata a két ünnep között már a jövőt tervezte

Könyv alapján, de nem könyvízűen
„Örülök, hogy csapatban és előre gondolkodtok” – köszöntött minket Hajnika és Józsi, s mi büszkén vetettük magunkat a munkába a kávénk mellett. A Mesterelme Műhely ötletét Napoleon Hill a teljes Gondolkodj és gazdagodj! című könyve ihlette, ugyanis, mint ezerszer hallhattuk már, amit az emberi elme el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani. Mi nagyon komoly célokat tűztünk ki magunk elé a 2022-es évre, elhisszük és tudom, hogy meg is valósítjuk. Ehhez elengedhetetlennek tartom a személyes találkozást, a közös gondolkodást, az együtt ötletelést. Erről szól a könyv és erről szólt a napunk is.

Kimpál Tündének az egész éves munkát is megköszönte Olgika, valamint az ágvezető páros nevében Kosiba Hajni

Az összhangban végzett munka ereje
Mindnyájan éreztük, ide tartozni kiváltság, ami érték és az összhangban végzett, szervezett munka közelebb visz a céljainkhoz. Hatékonyan alkalmazható tudással akartunk hazamenni, amit mindenki tovább is tud adni a saját csapatának.

Ünneplésre is jutott idő
A kreativitás, az intelligencia, a felhalmozott tudás, a tények elemzése jellemezte a napunkat, de ünnepeltünk is. Nyékiné Kristály Regina születésnapját, valamint Kimpál Tündi most kapta meg a hálózatvezetői minősüléséért járó oklevelet is.

Hogyan segítsünk jól?
Szó esett az erősségeinkről, arról, hogy az esetleg hiányosságainkat hogyan tudjuk a lehető leggyorsabban kiküszöbölni. No meg persze az egyik alaptémát veséztük ki, vagyis hogyan segítsük az új munkatársakat, hogy megtalálják a saját mozgatórugójukat, a saját MIÉRT-jüket.

Felfelé!
Ötletgazdagon, feltöltve, tele energiával fejeztük be a napot. Végül a nap szállóigéjével köszöntünk el egymástól: „Indulj el felfelé!”

 

Ezeket olvastad már?