Kezdőoldal Ágak GYED Extra a Biocommal – Baranyi Virág Ezüst HV-ként a hálózatban is megéli az anyaságot a Tóth-Wolford Team tagjaként

GYED Extra a Biocommal – Baranyi Virág Ezüst HV-ként a hálózatban is megéli az anyaságot a Tóth-Wolford Team tagjaként

 

Baranyi Virág Ezüst Hálózatvezető a Sinka-ágon, a Tóth-Wolford Team tagjaként. Biocomos életüket Gyöngyösön élik, melynek részese („távolból támogató” módon) a párja, Kovács Péter, valamint két kislányuk, Laura és Karina. A Biocom számára hiteles forrásként Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos személyében jelent meg. Ő is azzá vált, mégpedig az anyaság mellett az üzletben is sikert elérni képes példaként, akinek már az ezüst vezetői szintjét is másolják… S hogy mi a párhuzam az az anyaság és a Biocom hálózatépítés között? Virág máris elmeséli.


Ezüst hálózatvezetőként a vezetői mellett

Külső változásból üzleti siker
Mint legtöbb ember életében, nálam is eljött az a pont, hogy igényem lett változtatni a külsőmön, ezért vágtam bele a Reg-Enor kúrába. A kúrában sikeres voltam, a szponzoraim pedig kellően „monspiráltak”, így nem létezett előttem leküzdhetetlen akadály, aggályok sem, hogy én miért ne lennék sikeres az üzleti életben is.

Egy gyermekkori álom
Visszagondolva, kislányként mindig arra vágytam, azaz egy olyan kép jelent meg előttem, hogy egy sikeres nőként állok az emberek előtt és a munkámban kiteljesülök. A választott hivatás megkívánja a nőiességet, az igényességet és kellően motiváló legyen ahhoz, hogy a családalapítás után se kelljen az átlagos forgatókönyv menetén élnem a családi életem, ezzel példát statuálva a gyermekeim számára. Ezen vágyakra, elképzelésekre adott lehetőséget a Biocom, mert mindezt biztosítja vagy biztosítani tudja nekem.

Kihozni a maximumot
Magam pozitív és sikeres embernek tartom, mindig azt vallottam, illetve tapasztaltam, hogy ha valamiért teszek, megpróbálom kihozni a maximumot az adott helyzetből, legyen ez akár egy mérnöki vizsgára való felkészülés vagy munkamegbeszélés, akkor a szerencse is mellém áll.

A munka meghozza gyümölcsét
A Biocomos élet is igazolta ezt, a befektetett munka meghozta gyümölcsét, megtaláltak olyan emberek, akik a lelkesedésükkel a pozitív hozzáállásukkal és kitartó munkájukkal bővítik a csapatomat. Két közvetlen hálózatvezetővel büszkélkedhetem.

Pivarcsi Krisztina is Ezüst HV
Pivarcsi Krisztina Ezüst Hálózatvezető, az óriási dinamizmussal rendelkező fiatal hölgy, aki a megnyerő személyiségével és pozitivitást sugárzó hangjával és felfogásával fürtösíti szőlőültetvényhez hasonlító hálózatát, már főállású vállalkozóként. A csapat szárnyalásáról tanúskodik, hogy már több hónapja a felső tízezer létszámát növelik, szeptember hónapban pedig átlépték két közvetlen hálózatvezetőjével Dömölki Zsoltné és Heinrichné Oláh Edit és csapatával együtt a 20.000 pontforgalmat.


Pivarcsi Krisztina Ezüst Hálózatvezetője oldalán

Horváth Marianna is 10.000 PÉ felett
Másik kiemelkedő munkatársam, az Ezüst Hálózatvezető szint kapujában lévő Horváth Marianna, aki szorgalmas, kitartó munkájának eredményeként érte el a hálózatvezetői szintet. Mariann időt nem sajnálva veti bele magát a hálózatépítés rejtelmeibe, tanulja ki és éli meg milyen egy csapat irányítása. Tanácsaimat megfogadva követ az úton, és már saját hálózatvezetővel büszkélkedhet Petróczy Zsuzsanna személyében, akit igen nemes cél inspirál. A csapat felfelé ívelését misem bizonyítja jobban, hogy átlépték a 10.000 pontos csoportforgalmat.


Horváth Marianna hálózatvezetőjével

Ezt érezni kell!
Persze mindezt megélni nem olyan könnyű, mint leírni. Az érzés átadásához egy családanya gondolkodásával kívánok párhuzamot vonni, hiszen én is az vagyok.

Hasonlít az anyasághoz
Amikor eléred a hálózatvezetői szintet, mondjuk úgy, hogy áldott állapotban lévő Anya lettél. Mikor megérkezik az első saját önálló, a Te gyökereidből induló munkatársad, olyan, mint amikor megszületik gyermeked. Közben szépen irányítod, barátkozol, ismered meg az Ő személyét, gondolkodását, érzéseit.

Egymás segítésével
Folyamatosan adod az útravalót számára, átsegíted a holtponton. Ezzel egyidejűleg kapod Tőle a pozitív visszacsatolást, de a negatívat is, mely során jelzi, hogy valami akadály és probléma van, amit meg kell oldani és átsegít téged a mélyponton és egymást felemelve folytatjátok útjaitokat a régi kerékvágásba.

Felnő a „gyermek”
Nevelgeted, majd „kivirágzik” a munkatársad és hálózatvezetővé válik, elfog az aggódás, olyan érzéshez tudom hasonlítani, mikor egy Édesanya szoptatja gyermekét, majd leválik. Elárasztanak a kérdések: Hogyan tovább? Mi lesz most? Majd rájössz, hogy ez az érzés a legjobb, hiszen tudod, hogy az egymásba vetett bizalom, a munka és egymás támogatásával a fejlődés további kapui nyílnak meg mindkettőtök előtt, és várni fogod, hogy Ő is elérje mindazt, amit már Te megtapasztaltál.

Segítő közegben
Előttem még igen sok feladat áll, melyet a támogató szponzoraim, Tóth-Wolford Erika, Tóth Lajos, a csapatom és a segítő családom, a Párom, az Édesanyám, a Gyermekeim nélkül nem tudtam volna és nem tudnám megoldani, ezennel is köszönet és hála érte.

Dolgozd ki a minőségirányítási rendszeredet!
A céljaidat tűzd ki, a megoldás adott, de mindenkinek meg kell élnie és tapasztalnia, hogy hogyan tudja a kitaposott utat igazán magáévá tenni, mindenkinek ki kell dolgoznia a saját Biocomos ISO 9001 minőségirányítási rendszerét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?