Kezdőoldal Ágak Méltó befejezése volt a csúcsévnek az első önálló Sinka-évzáró Miskolcon

Méltó befejezése volt a csúcsévnek az első önálló Sinka-évzáró Miskolcon

Együtt ünnepelte a csúcsévet a Sinka-ág Miskolcon

Első ízben rendezték külön Miskolcon, Sinka Tímea és Gyula nagy csapatában (a Kónya-ágon) az évzáró ünnepséget december elején. A jeles esemény fényét és rangját emelte, hogy köreikben köszönthették Kónya György Ezüst Hálózatigazgatót és párját, Krigel Zsuzsit. A beszámolót készítő Géczi Ildikó biztos abban, hogy a vasárnapi rendezvény pozitív rezgésű energiái még napokig érezhetőek voltak a Pannónia Hotel konferenciatermében, hiszen több mint 100 hasonló gondolkodású biocomos munkatárs töltötte meg a helyiséget… A részleteket a csapat természetgyógyász HV-ja tálalja.

Az ágvezető páros, Kónya György és Krigel Zsuzsi is tiszteletét tette

Smaragdos moderálás
Igazi karácsonyi hangulatban, feldíszített fával, ajándékokkal, illatokkal és finomságokkal fogadtak bennünket a rendezvény szervezői (a csapat vezető munkatársai). A nap fantasztikus házigazdái, szponzoraim, a Smaragd Hálózatvezető Tasnádi házaspár: Mónika és Zsolti a tőlük megszokott profizmussal és lelkesedéssel celebrálták a napot, amiért ezúttal is hálás köszönet nekik.

Jellemző pillanat: Sinka Tímea ágvezető mosolyog és elismer valakit

Sinka Gyula ágvezető a hálózatfejlesztő verseny feltételeit részletezte. Irány Prága!

Kónya Gyuri adta az útravalót

Pepéék produkciója is nagy sikert aratott

Mit köszönhetünk a termékeknek?
A sokszínű és meglepetésekkel teli Startnap első részében a Biocom Életmódprogram volt terítéken, melynek részeként csupa fantasztikus előadást hallgathattunk. A Tasnádi házaspár gondolatindító bevezetése után Szabó Anita mesélte el nekünk saját történetét. Megtudtuk, hogy Anita régi-új hálózati tagként a saját és a családja egészségét is a termékek rendszeres használatának, jelenlegi bomba alakját (25 kilós fogyását…) pedig a kitartása mellett a Reg-Enor kúrának köszönheti.

Kiváló háttér
A működtethető  és rendkívül hasznos tanácsadói háttérről mi, Géczi Ildikó természetgyógyász és Balogh Beáta orvosi szakasszisztens beszéltünk, majd Czibere Attila a Biocomról, mint élete lehetőségéről számolt be néhány percben.

Adható egészség
Tövisné Venczel Erika HV,  és Ujvári Zsuzsi Arany HV azt mutatta meg nekünk, hogy hogyan adjunk egészséget Biocom módra. Sok ajándékötletet kaptunk tőlük, amit bizonyára tudunk majd hasznosítani is  így ünnepek táján.

Matyi Lászlóék gyors sikerei
Matyi László hálózatvezető munkatársunk az idő rövidsége ellenére is nagyon szemléletesen tanította a mélységépítés fontosságát, és köszöntötte a november havi szintlépő munkatársakat. Testhez álló feladat volt ez számára, hiszen példát mutatva sokaknak Laci és felesége sikeresen részt vettek a 3 hónapos hálózatfejlesztői versenyben, aminek köszönhetően viharos gyorsasággal lettek vezetők a Tasnádi házaspár szponzorálásával.

Tanmesés tanítás
Szünet után Szegő Tünde fantasztikus előadása alatt a légy zümmögését is lehetett hallani. Minden szem rátapadt és mindenki feszülten figyelt. Lehengerlő, rendkívüli módon motiváló, elgondolkodató és józanító szavai után már csak hab volt a tortán Sinka Tímea és a célokról szóló mondatai. Tanmeséje, ami már szinte jár nekünk, nem hiányozhatott a mai képzésről sem. Imádjuk ezeket hallgatni!

Prágai hétvége a motiváció
A motivációt Sinka Gyula ágvezetőnk folyatta. A 3 hónapos hálózatfejlesztői verseny részleteiről, feltételeiről kaptunk tájékoztatást. Megtudhattuk, milyen kihívást kell teljesítenünk ahhoz, hogy rajta legyünk a jövő márciusban Prágába induló buszon, hogy egy fantasztikus hosszú hétvégét tölthessünk el együtt a vezetőinkkel, munkánk gyümölcseként.

Útravaló Kónya Gyuritól
Zárásként Kónya György Ezüst Hálózatigazgató szavain csüngött csapat… A nagy csapatunk első embere, társtulajdonos és alapító értékelte az üzleti évünket és ajándékokkal is meglepett  bennünket… És azt hogy mit adott még számunkra? Egy kedves, éppen ötös karrierszinten lévő munkatársamat, Erdélyi Istvánt idézném, mert minden szavával egyetértek. ,,Hihetetlen élményt nyújtott számomra találkozni Kónya György ágvezetővel. Az előadása magával ragadó, lelkesítő, de egyúttal kijózanító is volt egyszerre. Megdöbbentő egyszerűséggel, közvetlenséggel mutatta be, hogy sokkal jobbá, egészségesebbé teheted saját és környezeted életét. Ráadásul még az anyagi függetlenséget is megteremtheted olyan emberek társaságában, akik folyamatosan azon iparkodnak, hogy sikeres légy. A Biocom évzáró rendezvény végére megfogalmazódik bennünk egy érzés. Ezt kerestem, jó helyen vagyok!” Azt gondolom, Kónya Gyuritól mindenki megkapta a biocomos útravalót, vagy, ha úgy tetszik, a saját kis virtuális ,,fejbekólintó” mondatát. Köszönjük innen is Gyuri!

Nem is lehetett volna méltóbb befejezése ennek a nagyszerű napnak, mint a jól elvégzett munka elismerése. Sokan állhattak dobogó szívvel előttünk.

A hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetői 

A Sinka-ágon Tóthné Boncsér Anna és nagyszerű csapata.

A Tasnádi kupát pedig a novemberi munkája után Matyi László és csapata tudhatja magáénak.

Hálózatfejlesztők

A hálózatfejlesztői verseny győztesei gyönyörű emlékplakettet vihettek haza.

Köztük:

  • Bárdos Ágnes és Balogh Józsi,
  • Podráczkiné Merva Melinda és Podráczki Tamás,
  • Matyi László és felesége,
  • Radics Katalin,
  • Lőrinc Marko és Boczko Szilvia.

Egész évben kiválóak

Az egész éves hálózatépítői munka elismeréséért  kupát kaptak azok, akik az éven egy vezetővel gyarapították csapatukat.

  • Tasnádiné Szabó Mónika és Zsolt Smaragd HV,
  • Ujvári Zsuzsi Arany HV,
  • Tövisné Venczel Erika,
  • Szilágyi Szabolcs.

Az ágvezetőket is megajándékozták
Sinka Gyula és Tímea ágvezetőink nagy értékű utazási voucher kaptak meglepetésként és ezáltal egy szuper élménnyel lesznek gazdagabbak.

Minden jó…
…és minden jó ha vége jóóóóó… Igazi meglepetést kaptunk a Sinka házaspártól. A rendezvény végén Juhászné Mónika fiának gyönyörű hangjára sokan elérzékenyülve a Biocomos nagy családunk emlékképeit idézhettük fel! De lehetett ezt még fokozni! Sinka Pepe és táncos lábú kis párja, Bori kápráztatott el minket, ahogy táncra perdültek nekünk a Pannónia Hotel konferenciatermében. Édesen cukik voltak… Ezt már nehezen lehetett überelni, de a nap végén a Szinvavölgyi profi néptáncosoknak sikerült.  A Maródi testvérpár ,,megduplázva”  fantasztikus élményt adott mindenkinek. Hálás szívvel köszönjük, ahogy az állófogadást a finom ételeket és pezsgőt is a végén. Van mire koccintanunk! Szuper évet zártunk!

Néhány munkatársak véleménye a napról:

Tövisné Venczel Erika: Mindent köszönünk! 

Igazi karácsonyváró hangulat fogadott minket az idén először Miskolcon megrendezett Biocom évzáró rendezvényen, szépen feldíszített karácsonyfa, ajándékcsomagok, kupák emelték az ünnep fényét. Nagy öröm volt számomra hogy új hálózatvezetőim is eljöttek, és két csodás munkatársam. A telt ház is azt jelezte, hogy mindenki komolyan vette ezt az évzáró, évértékelő vasárnapot. A Tasnádi házaspár lelkes és gyakorlott házigazdaként fogadott minket. Nagy öröm volt, hogy ágvezetőnk, Kónya György is eljött a párjával, Zsuzsival együtt. Mindenki nagyon felkészült előadóként, lelkesen erősített meg minket, hogy a legjobb helyen vagyunk, a legjobb emberek között, családias légkörben. A sok  elismerés, a biztató szavak, a pozitív közeg hatására egyre forróbb lett a hangulat, melyet az elismerések és kupák átadása még jobban melegített. A végén ezt tetézte Juhászné Mónika fiának gyönyörű hangja, akinek éneke alatt régi rendezvények képeit nézhettük elérzékenyülve, Sinka Pepe és párja fantasztikus tánca, valamint a Szinva völgyi táncegyüttes nyertes csapatának bravúros előadása majdnem táncra perdített minket is… Igazán színvonalas műsorral lepett meg minket a Sinka házaspár, megköszönve egész éves munkánkat. A nap zárásaként állófogadás keretében beszélgethettünk még a jövő évi tervekről, a versenyekről, hiszen mi jövőre is ugyanitt kezdjük majd az évet sok új munkatárssal együtt. Feltöltődve és elszántan érkeztünk haza, tudván, hogy a legjobb helyen vagyunk és jó döntést hoztunk, amikor mertünk nagyot álmodni. A csapatom nevében is köszönünk mindent, amit kaptunk!

Szilágyi Szabolcs: Szuper volt az egész!
Méltó befejezése volt a 2018-as csúcsévnek! Ünnepi hangulat, magvas gondolatok, és Kónya György építő mondatai! Senkit nem emelek ki, az egész nap szuper volt! Hálás vagyok, hogy ebben a csapatban lehetek! 2019 az önállóság éve! Már nagyon fél vagyok készülve! Kalandra fel!

Tóthné Maya: Családi ünnep volt
Megint megmutatkozott, hogy  jó helyen vagyok! Minden felső vezető dicsért és bíztatott minket, a hangulat pedig több volt, mint ünnepi. Családi volt és ez a Család együtt ünnepelt! Köszönöm, hogy részese lehettem!

Czeglédi Rita: Felszabadító volt, önbecsülést adott
Sokan megfáradva, rosszkedvűen, kimerülve és minden megbecsülést nélkülözve érkeztünk a rendezvényre. Ahogy elkezdtük hallgatni az előadókat, átszellemültünk a Biocom világába, életérzésébe. Az elismerések mindenkiben újra lángra gyújtották az „én is vagyok valaki, én is szerves része vagyok az egésznek” érzést. Itt megbecsülnek, számítanak rám, szeretnek. A színvonalas műsor bárhol megállta volna a helyét. Teljesen felszabadult, örömteli, igazi ünnepi hangulatba kerültünk. A rendezvény végén az ételek finomak voltak, és lehetőség volt egy finom pezsgő mellett igazi eszmecserélős beszélgetéseket folytatni. Még az útra is magunkkal vittük a hangulatot, a lelkesedést és további ötletek fogalmazódtak meg bennünk a jövő építésével kapcsolatban. Jó volt felemelő, kedves, barátságos és segítőkész emberekkel eltölteni a napot!

Csongrádi Attila: Tetszett a vendégeinknek is
Jól éreztük magunkat, és annak kimondottan örültünk, hogy a meghívott vendégeinknek mennyire felkeltette az érdeklődését, és örültek a sok segítő embernek, értem ezt a természetgyógyászokra különösen. Köszönjük a csapatnak, hogy segítitek a munkánkat.

Demeter Tünde: Útnak is indított az évzáró 2019-re
Egy fantasztikus BIOCOM évzáró napon vehettünk részt vasárnap. Vendégünk volt Kónya György és párja, aki összegezte az előző év fantasztikus eredményeit és szenzációs gondolatokkal indított útra 2019-re! Rengeteg elismerés, ajándék talált gazdájára. Minden vezető egy Biocom feliratú karácsonyi gömböt is kapott jutalmul. Öt Biocom tag, közöttük én is megkaptuk ezt a gömböt munkánk elismeréséért, amit még egyszer köszönök segítőimnek, Tasnádiné Mónikának és Tasnádi Zsoltinak. Mindeközben remek volt a hangulat. Finom falatokkal és a végén egy csodálatos néptánc bemutatóval ünnepeltünk!

Ezeket olvastad már?