Kezdőoldal Ágak Júliusi Startképzés a Csordás-ágon a termékek, az életutak és a sikerek jegyében

Júliusi Startképzés a Csordás-ágon a termékek, az életutak és a sikerek jegyében

Biliczki Henrietta új HV és Nagy Zsuzsanna Ezüst HV

Július 2-án kora reggel ismét felkerekedtek a Csordás-ág tagjai, hogy részesei lehessenek az újabb Startnapnak, ami egyszerre tanulás és találkozás a barátokkal. A beszámoló készítője, Somogyi Tünde és csapata például Fejér vármegye déli csücskéből indult, de többen is vannak, akik 1-2 órát utaznak ilyenkor, s ezt nem áldozatként, hanem lehetőségként élik meg. Ez alkalommal kicsit családiasabban voltak, ami még több találkozást, személyes beszélgetést tett lehetővé.

A Csordás-ág kupája ismét Kutas Tünde csapatához került

TM Team

A TM team egy része

A háziasszonyok a vendégelőadóval

Lendületes moderálás
A nap háziasszonyai Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető és Hoffer Krisztina hálózatvezetők voltak. Lendületes, vidám személyiségük, vicces monológjaik gondoskodtak figyelmünk éberen tartásáról a blokkok közötti átvezetéseknél is.

A Puskás házaspár Kutas Tünde Ezüst HV-val

Puskásné Évi 180 fokos fordulatáról beszél

Az ágvezető a háziasszonyokkal

Berobbant a hálózatba a kisgyermekes édesanya
Az „Ép testben” elnevezésű részt Biliczki Henrietta hálózatvezető kapta. Heni 4 éve tagja a Biocom családjának, de ez év elejéig „alvó tűzhányóként” pihent. Azonban hozott egy döntést, melynek következményeként berobbant csapata életébe és hamar hálózatvezetővé lépett elő. Mivel 2 kisgyermek mellett sok tapasztalatot szerzett, jó pár termékről hallhattunk igen színes felhasználási palettát.

Biliczki Henrietta HV

Beszélgetések, kapcsolódások

Harmonikus előadás a test-lélek-szellem egysége jegyében
A „Láss másként” részt mindannyian nagyon vártuk, hiszen vendég előadónk érkezett dr. Volford Anita Adrienn személyében. Míg beszélt, szinte izzottak a tollak. Nagyon is közérthető, alapos előadást hallhattunk, melyet rengeteg személyes tapasztalattal színesített. Úgy vélem, a magunk és kúrázóink támogatásában sokat segítettemésztőrendszerünk problémáinak feltárásában, illetve a kiváltó okok bemutatásában, valamint az ezek támogatására érdemes termékpaletta megismertetésében. Anita nagy hangsúlyt fektet munkája során a test-szellem-lélek hármas egységére, így nem csoda, hogy a harmónia érzetét a hallgatóságra is kiterjesztette. Köszönjük szeretetteli szavait!

 

Dr. Volford Anita Adrienn

Pozitivitás, harmónia

Dr. Volford Anita Adrienn és Csordás Anikó

Biocom család alakulóban

A háziasszonyok a vendégelőadóval

Hangulatkép

Termékhasználati praktikák
Rendezvényünk blokkjai közül ma sem hiányozhatott a terméktapasztalatos információáradat. Nagyon szeretem ezt a részt, mert sok felhasználási praktikát hall az ember, illetve ilyenkor mindig megerősítést kapunk, hogy a legjobb készítmények vannak a kezünkben.

A tudatos vásárlás rejtelmei
Majd Csiba Annamária hálózatvezető a vásárlás rejtelmeibe vezetett be minket. Azt hiszem, kevés nőnek okoz ez gondot, ám nagyon nem mindegy, mit és hol vesszük meg. Annamaritól megtudhattuk azt is, nagyon is érdemes boltot és patikát cserélnünk, mert ha elég ügyesen vásárolunk, akkor végül még pénzt is juttathatunk a családi kasszába.

Csiba Annamária HV

Rutinos iránymutatás
Ennek mikéntjéről Hidegföldi Zoltán hálózatvezetőm beszélt, aki tapasztalt útkereső, s én szemrebbenés nélkül bízom iránymutatásában. Zoli meglátta a lehetőségeket és eltökélte, hogy a megismert jót, minél több embernek elmondja.

Hidegföldi Zoltán HV

Generációs kapcsolódások

Sikerrel övezett életutak
Az életutak részben két csodálatos hölgy állt előttünk, Lucenkó Judit 5. szintű munkatárs és Biliczki Henrietta hálózatvezető. Közös bennük a pozitív kisugárzásuk mellett, hogy mindketten az oktatásból, kisgyermekek mellől vágtak bele az üzletbe, s viszik is sikerre vállalkozásukat. További sok sikert kívánok szeretettel.

Lucenkó Judit

 

Kávészünet

Új hálózatvezető
A vezetői szintlépések, illetve elismerések blokkját két háziasszonyunk vezényelte le. Szívből gratulálok Biliczki Henriettának a hálózatvezetői szint eléréséhez!

Csordás Anikó Gyémánt HV

Elismerések, biztatással
Majd Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnk adta át elismeréseit.

  • Kiemelte a nyári versenyforduló sikeres teljesítőit.
  • Ám az igazán szívdobogtató az volt, hogy a Kutas Tünde csapata másodszor vihette haza a Hónap Hálózatvezetője vándorkupát, melynek tényleg érdemes helyet felszabadítani a felső polcon, hogy harmadszorra már maradni is akarjon…

A nyári melegben üdítően hatottak Anikó szavai, melyek ismét arra biztattak bennünket, hogy legyen célunk és tegyünk azért, hogy elérjük. A kitartásban, eltökéltségben igazi példakép számunkra.

Járjunk minél többen egy boltba vásárolni!
A nyár körülvesz bennünket nyüzsgésével, felszabadultságával, könnyedségével – hagyjuk, hogy áthasson minket is ez az érzés és így vigyük a Biocom hírét minél több embernek. Járjunk minél többen egy boltba vásárolni, hiszen akkor mindenki jól jár! Mindenkinek sikeres nyári versenyt, eredményteli nyarat kívánok szeretettel!

Szituációs játék

Terméktapasztalatos blokk

 

Ezeket olvastad már?