Kezdőoldal Ágak Az új kezdetek napja: ilyen volt a Tóth-Wolford Team júniusi közép-magyarországi Életed Napja

Az új kezdetek napja: ilyen volt a Tóth-Wolford Team júniusi közép-magyarországi Életed Napja

A képen ruházat, lábbelik, személy, nő látható

Automatikusan generált leírás

Minden hónapban van egy nap, ami mindenki számára egy ünnep. Ez az esemény mindig az újakról, a kíváncsiságról szól, ahol rengeteg új információval gazdagodhatunk. Június 16-án is szép számmal sikerült megtölteni a termet a Tóth-Wolford Team ágainak, ezúttal is Vecsésen. Papp Ádám hálózatvezető összefoglalójából érkeznek a részletek.

A saját történet mindig motiváló
A júniusi TWT Közép-Magyarországi Életed napja házi asszonya Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető volt. Nagy megtiszteltetés egy ilyen rendezvény házigazdájának lenni! Ildikó ugyanazzal a mentalitással és energiával vette ezt az akadályt, mint amilyen példamutatóan építi és vezeti a csapatát. Kis betekintést engedett a saját történetébe, illetve pályafutásába mióta elkezdte építeni a saját üzletét. Nagyon sok pozitív energiát adott át velünk, amit ezúton is köszönünk neki.

A képen mikrofon, ruházat, személy, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető

Díszvendég a csapatból
A rendezvény elején a szokásos technikai információk után köszöntötte a Tóth-Wolford Team felső vezetőit, illetve külön kiemelte vendégelőadónkat, Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezetőt, aki a rendezvényre feltehette a koronát. Nagy megtiszteltetés ilyen kitűnő, etalon vezetőtől tanulni, illetve motivációt meríteni.

A képen ruházat, fedett pályás, személy, prezentáció láthatóAutomatikusan generált leírás

Az Életkör fontossága

Megerősítő, pozitív terméktapasztalatok
Az Életkör első szeletével kezdtünk Ép testben címmel, az új formátum eltér a megszokottól. Búzás Ildikó saját tapasztalatit mondta el és ezzel felvezette a nap egyik fénypontját. Ebben a részben szólhatott minden olyan önkéntes, aki a tapasztalatai megosztásával akart segíteni a többieknek, amiért mi, mint hallgatóság nagyon hálásak vagyunk. Igazi példaértékű átalakulásokat hallhattunk. Természetesen a nagy sikerek mögött többnyire a teljes életmódváltással járó Reg-Enor állt. 8 kg-os átalakulástól egészen 24 kilósig terjedtek a részeredmények! Többeknél elhangzottak slágertermékek: a Mikrobiom, illetve az MSM-C italporok. Minden tapasztalatból kihallatszott, mennyire jó, hogy ebben a rendszerben szinte minden problémára találhatunk megoldást. Jó ezeket a pozitív visszajelzéseket hallani. Igazi történetek hangzottak el arról, hogy ha az ember elhatározza magát, bármire képes!

A képen ruházat, személy, lábbelik, nő láthatóAutomatikusan generált leírás

Terméktapasztalatok

A képen ruházat, személy, Emberi arc, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

A nap legbátrabb jelentkezője!

Koffein után erős folytatás, etalon vendégelőadóval
A rengeteg hasznos információ után jó házigazdaként látta, hogy egy kis plusz „löketre” van szüksége a társaságnak, így tartottunk egy igazán tartalmas, koffeindús szünetet a folytatás előtt. A pihenő után következett a „nagyágyú” vendégelőadónk. Az Életkör Láss másként következő szeletével folytattuk Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető következett. Ő az a személy, akinél jobb embert nem is lehetett volna felkérni egy ilyen előadás megtartására. Két éve ismerem szerencsémre. Nagyon nagy személyiség, akire az egész TWT felnézhet és vezetőként igazi „etalon” személy.

A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető

Erőt adó, azonosulást kínáló élethelyzetek
Pivarcsi Krisztina elmesélte a kezdeteket, a 2018-as döntését, onnan indult az ő Biocomos története. Szerintem a teremben nem volt olyan ember, aki ne tudott volna azonosulni azokkal az érzelmekkel, amiket továbbított felénk. Igazi példa mindenki számára, mert az ő történetével tudtunk azonosulni, illetve erőt meríthettünk belőle. Igazán megtisztelő volt meghallgatni, mert igazán mély érzésekről és élethelyzetekről mesélt, amiken keresztülment az elmúlt 6 évben.

A képen ruházat, prezentáció, személy, Nyilvános megszólalás láthatóAutomatikusan generált leírás

Igazi hiteles példakép mindenki számára

Nem érdemes várni a csodára, dönteni kell!
Igazi élmény volt meghallgatni, hogy 60 (!) kg-tól szabadult meg a teljes életmódváltásnak köszönhetően, majd ennek az átalakulásnak köszönheti gyönyörű kislányát. Aki ott volt, annak a lelkéig hatolhatott egy érzés… Főállású vállalkozóként betekintést nyújtott kislányával való szabad életükbe, amit nagyon élveznek, s amit nem befolyásol a külvilág. Hányan mondhatják ezt el magukról? Na, ez az a csoda, amit megadhat a rendszer, ha meghozza az ember a döntést. A döntést egy regisztrációra, amikor még nincs tisztában vele, hová is került. Lehet a csodára várni, de nem érdemes! „A legnagyobb baj az idővel, hogy eltelik” – ezekkel a záró gondolatokkal próbálta felhívni a figyelmünket, hogy nincs idő várni a tökéletes alkalomra. Egyetlen alkalmas időpont van, az pedig a most. Örök hála, hogy ezeket a gondolatokat megosztotta velünk. Fantasztikus ember, akit mindenkinek meg kell ismernie!

Vegyszermentes háztartásból üzlet
Ha a következő sorokban kicsit elfogultságot éreztek, azt bocsássátok meg nekem. Az a megtiszteltetés érte a feleségemet, Papp-Nyilas Anikó hálózatvezetőt, hogy az Egy boltba járunk blokkot vezethette le a mai napon. 2021 decemberében regisztrált a vegyszermentes háztartás termékeivel. Takarításra kereste a megoldást, amikor szponzorunk jóvoltából egymásra találtak. Gyorsan kiderült, hogy itt a termékeken kívül több van. 2022 februárjától már mint üzlettárs kezdte építeni a saját a vállalkozását. Majd egy őszi rendezvényre elkísértem, mint sofőr. Azon a napon „megvilágosodtam” és gyorsan belevágtam én is, azóta közösen építjük az életünket. Négygyermekes szülőkként a mi felelősségünk, hogy egy szebb jövőt építsünk számukra!

A képen ruházat, fedett pályás, prezentáció, Nyilvános megszólalás láthatóAutomatikusan generált leírás

Papp-Nyilas Anikó hálózatvezető

Központban a környezettudatosság
Ez, mint olvashatjátok a szívéhez nagyon közel áll és ez érződött is az előadáson. Gyermekes szülőként középpontban a jövő és a környezettudatosság áll. A több mint 220 termék ezt a célkitűzést tökéletesen támogatja.

Négy fő csoportra oszthatóak a termékek:

  • Egészségmegőrzés
  • Natúr kozmetikumok
  • Tiszta ivóvíz program
  • Vegyszermentes háztartás
A képen ruházat, Emberi arc, személy, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Nekik mindent megadott ez a rendszer

Több termék kiváltható a háztartásban
A diákkal szépen tudta szemléltetni, mennyire a tudatosság és a jövő áll a középpontban. Minden termékünkkel, ami a szimbolizált házban van, több termék kiváltható, illetve a sokoldalúságuk miatt igen költséghatékonyak. Spórolni pedig mindenki szeret. Hab a tortán az örök- és örökölhető kedvezményrendszer, amelyből kezdésnek minden regisztrált 20%-ban részesül. Ez egyedülálló dolog nálunk.

A boltcsere előnyei
Rávilágított arra is, hogy ha valaki „boltot cserél” és a minőségi, magyar termékeket választja, mennyi pénzt tud megtakarítani az otthoni háztartásnak. Nem kerül plusz költségbe, illetve, ha továbbajánlja őket az ember, még jövedelemkiegészítésre is szert tehet, illetve olcsóbban vásárolhat. Ennek a lehetőségét mindig a szponzorodtól kérdezd, meg aki meghívott a rendezvényre!

Az Életkerék legfontosabb része
Az Életkerékből már csak egy szegmens maradt, talán a legfontosabb, a Teljesség igénye blokk rész, amelyet Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető fejtett ki a saját meglátásaival kiegészítve. Az üzenete egyértelmű volt: a Biocomra mindenkinek szüksége van!

A képen fedett pályás, bútorok, asztal, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető

Több évtizedes brand
A legfontosabb ennél a résznél a stabil háttér ismertetése. Az Ökonet, mint brand már 1996 óta töretlen, növekvő bizalmát élvezi az embereknek. Erre az alapítók által képviselt eszmék az örök garanciák, amiért sosem lehetünk elég hálásak nekik. Megalkották ezt a tökéletes, igazságos rendszert. Ebből mindenki azt veszi ki, amire szüksége van.

Marketingterv, karrierszintek, közösség
A teljesség igénye nélkül, de részletesen vázolta a marketingterv alapjait mindenki számára. Még egyszer kitértünk arra, hogy a nálunk való vásárlás nem pluszköltség, hanem spórolás. Talán a rendszer legnagyobb vívmánya az, hogy már a kezdetektől bárki jövedelemre tehet szert és akár a kúrája árát vissza is kaphatja már az első hónap után, ha nem titkolja el az eredményeit. A karrierszintekről láthattunk egy nagyon részletes összefoglalót, ahol feltűnhetett mindenki számára, hogy itt végzettségtől, kortól, nemtől függetlenül lehet jelentős egzisztenciát felépíteni. Ez minden hezitáló vagy épp kereső fázisban lévő embernek egy lökést adhat. De a legfontosabb az a közösség, ami semmihez nem hasonlítható. Ez egy „lakatlan gazdasági sziget”, ahol az álmok valóra válnak, ha teszel érte.

Elismerések
A nap legszebb és legmeghatóbb pillanatait mindig a végére hagyjuk. Igen jól olvasod, még ezt is lehet fokozni! A külvilághoz szokott embereknek ez a legfurcsább rész, de a legpozitívabb értelemben. Minden Életed Napja rendezvény végén következnek az elismerések.

A képen ruházat, személy, Emberi arc, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Az elmaradhatatlan elismerések átadása

Szintet léptek
Ha végiggondolod, mikor volt utoljára, hogy a civil életben elismerték szívből a teljesítményedet? Na ezért is különleges ez a közösség. A mai napon két személy is örökös 10 %-os vásárlási kedvezményben részesült.

A képen ruházat, személy, lábbelik, ruha láthatóAutomatikusan generált leírás

Elismerés a belefektetett munkáért

Gratuláció a szervezésért
A végén még a hónap meghívóját is el szoktuk ismerni egy tulipános kitűzővel, amely a fantasztikus munkáját szimbolizálja az által, mennyi embernek tudja megmutatni a mi világunkat.

Nyári kihívás
A cég a szokásoknak megfelelően kihirdette a Nyári kihívást, amely május elsejével indult és 3 hónapon keresztül tart. Egy igazi lehetőség ez mindenki számára, aki komolyan veszi magát és megvannak a céljai.

Remélem, segíthettem
Köszönöm vezetőmnek Ludányiné Baranyi Ágnesnek, hogy engem érhetett a megtiszteltetés, hogy leírhattam nektek e sorokat. Köszönöm, hogy elolvastad és bízom benne, hogy a következő rendezvényen személyesen is találkozhatunk.

 

Ezeket olvastad már?