Kezdőoldal Ágak Fergeteges Starttal indították 2022-őt a Rónai-Bernáth-, a Petró- és a Marczy Team tagjai a Tóth-Wolford-ágon

Fergeteges Starttal indították 2022-őt a Rónai-Bernáth-, a Petró- és a Marczy Team tagjai a Tóth-Wolford-ágon

Hetes szintre lépő munkatársak, elölről: Kisné Korsós Andrea szponzorával, Petró Ildikóval (Arany HV), Szászi Lecskó Szilvia szponzorával, Hoffman Anikóval (HV), Bc. Kássa Mónika szponzorával, Koczur Melindával (Ezüst HV)

Január 9-én Mátrafüreden tartotta lendületes, közös évnyitó Startképzését a Rónai-Bernáth-, a Petró- és a Marczy Team. Rengeteg érdeklődő, régi és új munkatárs vett részt a rendezvényen. Az érdeklődők sok új információval gyarapodtak, ötleteket kaptak, tanultak és azt is megtapasztalhatták, milyen érzés közösségben értékelni, együtt megünnepelni egymás sikereit, hiszen ezen a rendezvényen számos új munkatárs fejlődését jutalmazták az egyes team-ek vezetői. Jelenlétükkel maguk az ágvezetők, Tóth Wolford Erika és Tóth Lali, Gyémánt Hálózatigazgatók is megtisztelték a rendezőket és a résztvevőket. A rszletes és tartalmas beszámoló szerzői: Koczur Melinda és Marczy Gabriella. Volt miről írni…

 

A Marczy-, Rónai-Bernát- és Petró Team csodás hölgyei

Vendégeik, Tóth Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók, Rónai Renáta és Bernát Attila Arany Hálózatvezetőkkel

Prepuk Henrietta, Ezüst  HV

Az elbűvölő  házigazda Prepuk Henrietta volt, aki gondoskodott arról, hogy minden és mindenki a helyére kerüljön a nap folyamán.

A Biocom Életmódprogram lehetőséget kínál

Egy olyan fiatalember mutatta be a Biocom programunkat, aki fiatal kora ellenére máris hálózatvezető. Domboróczky Sándor hangsúlyozta, mennyire fontos, hogy bár a termékpaletta színes, a Biocom életmód egy lehetőséget kínál minden regisztráltnak, aki elkezdi a termékeket használni. Mint ahogy ő maga kezébe vette az élete irányítását, ez bárki számára elérhető. A jövő megváltoztatható, ha merünk álmodni és a termékek mögé látni.

Domboróczki Sándor

Így használd hatékonyan a Hair Nice termékeket!

Érdekes és hasznos információkat tudhattunk meg Kis Éva hajgyógyásztól, holisztikus hajgyógyásztól, skalpdiagnosztikustól, aki a Hair Nice termékcsalád kifejlesztője. Beszélt a termékek helyes használatáról és konkrét megoldásokat kínált bizonyos haj- és fejbőr problémákra is. Mindenki jól járt, aki szorgosan jegyzetelt.

 

Kis Éva

Apró István


A pénz energiái

A jelenlévőket már Apró István Steve bevezetője is nagyon felcsigázta, aki arra akarta felhívni minden jelenlévő figylemét, hogy a Biocom termékeiben, rendszerében mindenki megtalálhatja a számításait. A pénz olyan energia, amely mindenkihez egyformán áramolhat, ha megtaláljuk hozzá az utat. Itt minden egy kóddal kezdődik, engedményes vásárlással, majd a pénz szintlépésekkel folytatódva bónuszok és jutalékok formájában térhet vissza mindenkihez, aki belép a rendszerbe.

Szintlépések, rövid idő alatt, könnyedén

Hihetelen számú munkatárs lépett előre és jutott egy következő szintre (3., 4., 5. szintre) az előző hónapban. Büszkén számoltak be eddig elért eredményeikről és arról, hogyan jutottak ide, némelyikük nagyon is rövid idő alatt. Véleményük szerint nem volt nehéz dolguk, örömmel tették meg a megfelelő lépéseket céljuk eléréséhez.

 

Sorban álltak a szintlépők…

 

Mi mindenre kaphatunk megoldást?

Jakab Ottília 6-os szintű munkatárs, aki maga is tapasztalta a termékek jótékony hatását, most másokat kért meg arra, ismertessék meg a jelenlévőket saját tapasztalataikkal. Azzal, hogy akár mennyi reménytelennek indult eset megoldódása köszönhető a Biocom termékeinek.

 

Bertáné Szabó Zsuzsanna

 

Balogh Mónika

Kovács Mariann

Bányácski Eleonóra                 

Az élet a Biocom segítségével

Hoffman Anikó HV, Molnár Lívia HV és Balogh Mariann 6. szintű munkatárs beszéltek inspirálóan arról, milyen volt az életük a Biocom előtt és milyen most, használva a cég termékeit, élvezve azok jótékony hatását. Mindhárom hölgy hangsúlyozta, mennnyire fontos, hogy személyiségük folyamatosan fejlődik, egyre bővülő csapatot vezetnek és tanítanak. Elmondták, milyen szívet melengető érzés egyre több embernek új életet, egy jobb jövőképet megmutatni és új irányt adni nekik egy szabadabb élet felé.

Hoffman Anikó

Molnár Livia

Balogh Mariann

Minősulés és társulás

Apró István vette vissza a szót és mondta el a jelenlévőknek, hogyan lehet egyre feljebb és előrébb haladni a rendszer szintjei között. Az előző időszak valóban sikeres volt mindegyik TEAM számára, hisz mindegyik csapatban új minősült és társult hálózatvezetőket is köszönthettek. Virágok, oklevelek és taps minden mennyiségben volt a szintlépők jutalma.

Hatos szintre léptek:

 • Kovács Brigitta,
 • Rácz Anita és Apró István,
 • Fábián-Suba Sarolta,
 • Balogh Mariann,
 • Jakab Otilia,
 • Bányácski Eleonóra.

Hetes szintre minősültek:

 • Kássa Mónika,
 • Kisné Korsós Andrea,
 • Szászi-Lecskó Szilvia.

Kitűzős HV:

Valamint a harmadszori 7-es szint megvédése után – a munkatársak igazi kitüntetéseként – Biocomos kitűzőjét is átvehette

 • Rezes Józsefné,
 • Domboróczki Sándor

Minden jelenlévő átérezhette, milyen felemelő érzés, mikor egy csapat egy emberként  örül az elismertjeinek, mint egy igazi nagy család.

Fábián Suba Sarolta, 6-os szintre lépett

Rácz Anita és párja Steve 6-os szintre léptek, szponzora Prepuk Henrietta

Kovács Brigitta 6-os szintre lépett. Szponzorai Hoffman Anikó és Domboróczki Sándor.

Jakab Otilia, hatos szintre lépett, szponzora Szabados Magdolna

 

Balogh Mariann hatos szintre lépett, szponzora Harasztiné Bencze Beéta

Bányácski Eleonóra hatos szintre lépett, szponzora Marczy Gabriella Ezüst HV-vel

Hetes szintre lépő munkatársak, elölről: Kisné Korsós Andrea szponzorával, Petró Ildikóval (Arany HV), Szászi Lecskó Szilvia szponzorával, Hoffman Anikóval (HV), Bc. Kássa Mónika szponzorával, Koczur Melindával (Ezüst HV)

Domboróczki Sándornak szponzora, Hoffman Anikó tűzi fel az aranyozott kitűzőt


Kitűzős lett Rezes Józsefné, aki háromszor is teljesítette a hetes szintre vonatkozó elvárásokat, így szponzora, Szabados Magdolna Arany HV tűzhette fel neki az aranyozott jelvényt

Arany és ezüst csillogása

Hogy valóban érdemes igazán szívvel és lélekkel élni a Biocomos életet, hogy a tanítás és a jó példa másolása meghozza jutalmát, arról az is tanúskodik, hogy ezen a napon kapta meg elismerését Koczur Melinda Ezüst HV szponzorától, Marczy Gabriella Ezüst HV-től, az ezüst oklevelet és a wellnessutalványt.

Ezüst mellett ezüst

Petró Ildikó és Petró Gyula Arany Hálózatvezetők szponzoraiktól Tóth Lalitól és Tóth-Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgatóktól vehették át az arany oklevelet és a wellnessutalványt.

Gyémántok között az új aranyak

Hinni kell és merni nagyot álmodni

Petró Gyula és Petró Ildikó szavai zárták a mátrafüredi csodás napot, akik megérdemelten beszéltek arról, mit kaptak a Biocomtól. Az újdonsult Arany Hálózatvezetők meséltek a kezdeti nehézségekről, de mondanivalójuk lényege a közösség összetartása, a csapatépítés jelentősége és a tanítás szeretete voltak. Mindenkit inspiráltak a HV házaspár őszinte mondatai.

Folytatás február 20-án

Emelkedett hangulatban zárult a Startnap, mindenki tartalmasnak és tanulságosnak ítélte. Egybehangzó volt az új résztvevők véleménye is, mely szerint alig várják, hogy a következő Startnapon, -képzésen is részt vehessenek, ami február 20-án lesz Mátrafüreden, az Avar Hotelben, most különlegesen nagy létszámban… Hogy miért? Legyen ez meglepetés. Mindenkit szeretettel várunk!

Ezeket olvastad már?