Kezdőoldal Ágak Fordulatos Startrendezvény volt a Tasnádi-ágon, tele meglepetésekkel, motiváló sztorikkal és elismerésekkel

Fordulatos Startrendezvény volt a Tasnádi-ágon, tele meglepetésekkel, motiváló sztorikkal és elismerésekkel

A Téli Verseny és a Házi Verseny győztesei

2024 tavaszának első Startnapját a miskolci East Gate Offices Irodaházban rendezték a Tasnádi-ágon. A résztvevőknek extrém különleges élményben lehetett része, hiszen a rendezvény tele volt meglepetésekkel és katarzis élményekkel. Molnárné Reha Viktória Ezüst Hálózatvezető tájékoztatása szerint ugyanis volt sok nevetés és sírás, elhangzottak megható élettörténetek, csodás elismeréseknek örültek.

A szervezői, résztvevői csapat

Életmódprogram nagycsaládos szemszögből
A nap háziasszonya Papp-Molnár Szilvia Arany Hálózatvezető volt, aki tavaszias megjelenésével, a maga profizmusával és humorával magabiztosan vezette le a rendezvényt.

Az első blokkot, az „Ép testben” című részt a saját szemszögéből mutatta be a rendezvény résztvevőinek, miként élik ők nagycsaládosként a Biocom Életmódprogramot. Külön kiemelte, hogy a gyermekei már kicsi koruk ellenére mennyire céltudatosak. Különösen a legidősebb fiú, aki már 9 évesen tudja, hogy mi szeretne lenni, kitűnő tanuló, nyelvet tanul és mindent megtesz, hogy fejlessze magát! Emellett a gyerekek teljesen természetes módon használják és szeretik a Biocom terméket, aminek eredményeként csak nagyon ritkán betegek és akkor is gyorsan rendbejönnek. Beszélt az étrend-kiegészítők fontosságáról, a vegyszermentes háztartás előnyeiről, aminek fontosságát 4 kisgyermek mellett elsőkézből tapasztal meg nap mint nap, illetve a tiszta ivóvíz szükségességéről.

Papp-Molnár Szilvia Arany Hálózatvezető, a nap háziasszonya

A számok magukért beszélnek
Őt követte a „Láss másként” blokk előadója, Mitterpach Tibor hálózatvezető, aki gondolatébresztő, nem mindennapi előadásmódjáról híres. Elsőként kifejtette, hogy a fejlődés és tanulás elengedhetetlen ahhoz, hogy változzunk és elérjük céljainkat. Bemutatta, hogy került a rendszerbe és miközben sikeresen lefogyott 101,3 kg-ról 82,3 kg-ra, rájött, hogy nem csak testben, de fejben is változnia kellett. A testsúlykontroll-program mellett statisztikai adatokkal is szolgált a zöldségek és gyümölcsök ásványi anyag tartalmáról, beszélt az életmódváltás fontosságáról, a tanácsadói hátterünkről, képzésekről, szakmai napokról. Ezt követően érdekes gondolatmenettel állt elő, hogy az emberek sokszor szkeptikusak, nem hisznek abban, amit mondunk, nem hisznek a termékekben. Egy érdekes hasonlatot hozott fel példának, miszerint 1886-ban jelent meg az első gépjármű, amiben akkor sokan nem hittek, de volt, aki igen… És megvalósította! Manapság pedig mindez teljesen természetes. Tanulság: meg kell tapasztalni! További érdekes hasonlatot hozott a méregtelenítés, tisztítás és az autókon végzett rendszeres olajcsere között. Ha belegondolunk, félelmetes a hasonlóság, hiszen az emberek az autóik rendszeres karbantartását nem hagyják ki, nehogy bármi gond legyen, de a maguk szervezetére sokan nem figyelnek még mindig, pedig az egészség az, ami igazán fontos. A végén pedig érdekes példákon keresztül mutatta be MLM rendszer előnyét más hierarchikus struktúrákkal szemben. Végezetül pedig ezzel az idézettel zárta előadását: „Mi lesz velem, ha lezuhanok? … Ó, drágám! És mi lesz, hogyha szárnyra kelsz?” Többen állva tapsolták meg Mitterpach Tibor rendhagyó előadását.

Mitterpach Tibor hálózatvezető prezentálta a „Láss másként” című blokkot

Nem hinni kell benne, meg kell tapasztalni
A következő előadó Nagyné Muri Emese Társult Hálózatvezető volt, aki az „Egy boltba járunk vásárolni” című blokkot adta elő. Tudni kell, hogy Emesének ez volt az első Biocomos prezentációja, amit 32 hetes kismamaként adott elő. Előadása elején röviden mesélt magáról, illetve arról, hogyan került kapcsolatba a Biocom rendszerével. Számára a víztisztító volt az első nagyobb termék, amit megrendelt, miután látott egy víztesztet, ahol bebizonyosodott számára, hogy a babavízben is mennyi káros anyag van. Innentől nem volt kérdés, hogy megvásárolják a víztisztítót, hogy a család minden tagja tiszta vizet igyon. Ezt követően röviden bemutatta webshopjaink használatának előnyeit, aminek segítségével kényelmesen meg tudjuk megvásárolni magunknak az otthonunkban használt napi rutintermékeinket. Beszélt a saját 200 pont fontosságáról, illetve arról, miért is éri meg a Biocom webshopokban vásárolni a multik helyett? Mi az, amit kapunk cserébe, ha a nagyáruházakban vásárolunk és mi az, amit a Biocom ad nekünk, ha nálu(n)k vásárolunk, illetve tovább is ajánljuk a termékei(n)ket? Beszélt a termékpaletta sokszínűségéről, illetve néhány terméket saját tapasztalatuk alapján mutatott be. Legkiemelkedőbb saját tapasztalatát is megosztotta a nézőkkel, miszerint a pocakjában lévő babát is a Biocom termékeinek köszönheti közvetett módon! Előadását pedig azzal a gondolattal zárta, hogy a termékekben nem hinni kell, meg kell tapasztalni, meg kell élni és ezt követően kell róla nyilatkozni.

Nagyné Muri Emese Társult Hálózatvezető, aki 32 hetes kismamaként állt a közönség elé, hogy megismertesse a résztvevőkkel a 200 pont fontosságát

„Az életemet kaptam vissza!”
A „Teljesség igénye” című blokkot Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezető adta elő, aki eléggé megható történeten keresztül mutatta be saját élettörténetének főbb mozzanatait. Szomorú gyermekkora volt, példaként állhat sokak előtt, hogy honnan hová jutott. Felnőttkora sem mindig csak a jót tartogatta és igenis volt ereje a leghosszabb helyzetből is felállni. Büszke arra, hogy van két csodálatos lánya, akik mindenben követik őt. Miután sikerült otthagynia gyermekeivel a rossz házasságát, újjászületett. Több munkahelyen is dolgozott egyszerre, hogy el tudja tartani családját. Miután megtalálta a párját, jött a nyugalom az életébe, de sajnos a betegségek is, a fulladások, hiszen ekkor jött elő, hogy élete során mennyi mindent elnyomott. Egyik súlyosabb kórházi tartózkodása után hívta fel Tasnádiné Szabó Mónikát, aki elküldte természetgyógyászhoz egy teljes kivizsgálásra, hogy célirányos segítséget tudjon kapni. Így csatlakozott a Biocomhoz 2018. december 27-én. Az idő múlásával egyre jobban érezte magát, amit környezete is észrevett. Később meglátta a pénzkereseti lehetőséget is. „Mi egy két lábon járó reklám vagyunk!” Beszélt az átlagkeresetekről, illetve hogy miben más, ha az ember nem csak ajánlóként, hanem szervezőként vesz részt a Biocom rendszerében. Jelenleg főállású Biocomosként tevékenykedik. Saját bevallása szerint az életét kapta vissza a Biocom által!

Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezető mutatta be a „Teljesség igénye” című blokkot

Storytellinges délután
A rendezvény második része rendhagyó volt, amiben ezúttal egy Storytelling blokk kapott helyet, ahol 5 sikeres hálózatépítő, 5 példaértékű személy mondhatta el röviden a saját történetét, amik tanulságként és legfőképpen motivációként szolgálhattak az ott ülők számára.

A csapat a legfontosabb

Elsőként a blokk levezetője, Papp Attila Arany Hálózatvezető kapott szót, aki elmondta, hogy a felesége, Papp-Molnár Szilvia csatlakozott először üzleti lehetőség miatt a rendszerhez, illetve megoldást kerestek gyermekeik gyakori betegeskedésére. Az elején csupán mint támogató férj vett részt a munkában, később viszont teljes vállszélességgel beállt felesége mellé és azóta is együtt építik a hálózatukat. Beszédét 6 fogalom köré építette. Külön kiemelte azok fontosságát és nélkülözhetetlenségét ebben az üzletben. Ezek a fogalmak:

 • Céltudatosság,
 • Siker,
 • Akaraterő,
 • Példamutatás,
 • Alázat,
 • Támogatás!

És ha az első betűket összeolvassuk, akkor a CSAPAT szó jön ki belőle, ami nélkül ez az üzlet elképzelhetetlen!

Papp Attila Arany Hálózatvezető, a Storytelling blokk levezetője először saját történetét osztotta meg a részvevőkkel

A nagy visszatérés
A Storytelling blokk második megszólítottja Tövisné Venczel Erika hálózatvezető, aki egy igazi nagy visszatérőként és példaként állhatott ki mindenki elé, hiszen ő már 2015 óta a rendszer tagja. Volt már hálózatvezető, de sajnálatos módon egy családi tragédia miatt kénytelen volt abbahagyni a munkát. Annak idején a fogyás miatt csatlakozott, majd a GYED

leteltével óvodapedagógusként mégis a Biocom üzlet mellett döntött. Ezáltal meg tudta teremteni magának azt a szabadságot, hogy elég időt tudjon tölteni a családjával. 2020-ban a férje megbetegedett és később sajnos el is veszítette. A gyász letelte után mégis úgy döntött, hogy a Biocom üzlet még mindig a legjobb választás, hiszen ezt egyedülálló anyaként otthonról is tudja végezni. Célja, hogy az évben Ezüst Hálózatvezető legyen.

Tövisné Venczel Erika hálózatvezető, aki egy igazi nagy visszatérőként mesélte el történetét

Már kétszer ült egy hónapi a legjobbaknak járó járgányban
Matyi László Ezüst Hálózatvezető következett. Számára a 3 legfontosabb szabály: hit, remény, szeretet. Korábban fegyveresként szolgált, aztán a biztosítós munka felé terelte őt az élet. Egyik sem volt igazán az ő pályája, így a Biocom üzlet lett az, ami megfelelt az elvárásainak. Pályafutása során lehetősége volt két egymást követő hónapban is elvinni a céges autót kimagasló teljesítményéért. Következő célja az Arany Hálózatvezető szint elérése.

Matyi László Ezüst Hálózatvezető osztotta meg a résztvevőkkel legfontosabb gondolatait

Kapcsolatépítés és önfejlesztés a siker érdekében
Őt követte a Storytelling blokkban Demeter Melinda hálózatvezető. Elmesélte, hogy az anyukájának, Czeglédiné Sveda Ilonának köszönheti, hogy bekerült a Biocom rendszerébe. Egy kétnapos képzés alkalmával világosodtak meg a férjével, hogy nekik is ez az útjuk, ezzel az üzlettel kell foglalkozniuk. Hamar hálózatvezetők lettek, de Melinda úgy gondolja, a feladatra sokkal később ért meg. Amin igazán dolgoznia kellett, azok a kapcsolatok, mert nem volt egy barátkozós típus. Meg kellett tanulnia, ahhoz, hogy egy komoly egzisztenciát teremtsen magának, kapcsolatokat kell építenie, ehhez viszont neki is fejlődnie kell. Saját bevallása szerint ez a munka azért tűnhet nehéznek, mert az embernek saját magán kell dolgoznia. De ha megtaláljuk a módját, hogyan tudjuk magunkat fejleszteni, akkor ezzel egyenesen arányosan jön a siker. Kiemelkedő teljesítményéért januárban egy hónapig használhatta a céges Mercedest, amivel a csapata példaképe lett. Célja, hogy ebben az évben Arany Hálózatvezető legyen.

Demeter Melinda Hálózatvezető mesélte el fejlődésének és sikerének történetét

A blokk utolsó felszólalói Osváth Tibor és Fekete Zsolt hálózatvezetők, akik 3 éve kerültek a Biocom rendszerébe, és főállásban a Miskolci Nemzeti Színházban dolgoznak. A termékek mellett elsősorban a pénz volt az, ami megfogta őket. Mivel a színházi kerestük a lakhatáson és a rezsin kívül nem sok mindenre elég, a Biocomos jutalékukat fordítják arra, hogy az utazás szenvedélyének élhessenek. 3 év alatt több mint 8 millió Ft-ot kerestek a Biocomos üzletben, aminek segítségével összesen 19 országban jártak. Számukra a Biocom a biztonságot jelenti. Céljuk év végéig 3 lábas Ezüst Hálózatvezető szint elérése.

Osváth Tibor és Fekete Zsolt hálózatvezetők mesélték el, hová jutnak el a Biocomos jutalékuk segítségével

Elismerések zápora meglepetéssel
Az utolsó blokk a karrierszintek ismertetése és elismerése volt, melynek részeként az előző havi eredményes munkájukért kaptak oklevelet a szintet lépett munkatársak.

Ezt követően elismerést kapott Lőrincz Ildikó, aki kiérdemelte a Biocomos arany kitűzőt, amit szponzora, Czeglédiné Sveda Ilona tűzhetett fel neki.

Czeglédiné Sveda Ilona feltűzte az arany kitűzőt Lőrincz Ildikónak.

Ezután következett az 1000-2000-3000-es Házi Verseny teljesítésért járó elismerés.

Győztesek:

 • Czeglédiné Sveda Ilona,
 • Lőrincz Ildikó,
 • Tövisné Venczel Erika.

Czeglédiné Sveda Ilona átvette az elismerést szponzorától, Pulainé Muskatal Beától

Lőrincz Ildikó is megkapta a Házi Verseny teljesítéséért járó elismerést

Tövisné Venczel Erikának szponzora, Tasnádiné Szabó Mónika adta át a díjat

Ezt követte a céges Téli Verseny győzteseinek elismerése.

A versenyt sikerrel teljesítette:

 • Pulainé Muskatal Bea,
 • Demeter Melinda,
 • Csik Mara,
 • Nagyné Muri Emese,
 • Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt.

Minden győztes a szponzorától megkapta a plakettet, plusz az 1000-2000-3000-es versenyért járó jutalmat és a lehetőséget, hogy részt vegyen az exkluzív vacsorán a cég vezetőivel és példaképeivel.

Pulainé Muskatal Bea átvette az elismerést szponzoraitól, Tasnádiné Szabó Mónikától és Tasnádi Zsolttól.

Demeter Melinda átvette a díjat szponzorától, aki egyben az édesanyja is

Csik Mara is megkapta a Téli Verseny teljesítéséért járó elismerést szponzorától, Ujvári Zsuzsitól

Nagyné Muri Emese átvette a megérdemelt elismerést szponzoraitól, Molnárné Reha Viktóriától és Molnár Gergőtől

Szilágyi Szabolcs is átadta a Téli Verseny teljesítéséért járó elismerést Tasnádiné Szabó Mónikának és Tasnádi Zsoltnak

A Téli Verseny és a Házi Verseny győztesei

A nap zárásként Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt kihirdette a Hónap Hálózatvezetője Kupa győztesét, aki nem volt más, mint Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezető, aki hihetetlen lendületet kapott a verseny által. Céltudatosságával és alázatával elképesztő fejlődésen ment keresztül!

Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezető, a hónap legdinamikusabb hálózatvezetője

Nemcsak az ágban lett a legjobb Ilona
Viszont a nap itt még nem ért véget… Egy váratlan, de örömteli pillanatban Tasnádiné Szabó Mónika bejelentette, hogy ismét a Tasnádi-ágon viszi el valaki a céges Mercedest, amiért már másnap mennie kellett a nyertesnek. Feszült várakoztatás után felhangzott a név, Czeglédiné Sveda Ilona Ezüst Hálózatvezető. A meghatottságtól szinte szóhoz sem jutott… A terem állva tapsolva ünnepelte!

Tasnádiné Szabó Mónika bejelentette, hogy Czeglédiné Sveda Ilona viheti el egy hónapra a céges Mercedest!

A terem állva tapsolt…

Czeglédiné Sveda Ilona a könnyeivel küszködött a meghatottságtól

Tasnádi Zsolt a rendezvények fontosságáról beszélt zárásként, illetve újra elhangzott a már szállóigévé vált mondat is, miszerint… A Biocomra mindenkinek szüksége van!

Ezeket olvastad már?