Kezdőoldal Ágak Energiabomba robbant Ráckevén: újabb kulcsember-képzést tartott a Hliva-Kerekes-ág

Energiabomba robbant Ráckevén: újabb kulcsember-képzést tartott a Hliva-Kerekes-ág


2021. október 3-án és 4-én egy újabb energiabomba robbant Ráckevén, amit Hliva Ildikó és fia, Kerekes Balázs aktivált azzal, hogy csapatuk tagjait egy kétnapos Kulcsember-képzésre invitálták. A jövő vezetőinek sikerét kívánták megalapozni azzal, hogy olyan vendégeket hívtak meg a félszáz fős rendezvényre, akik előadását a résztvevők „füstölő tollakkal” jegyzetelve hallgatták végig. A két nap telis-tele volt felismerésekkel, és rengeteg érzelemmel.
A beszámolót Tóth Andrea és párja, Sétáló Szabolcs írta, utóbbi a 2 nap egyik fotósa és a képek utómunkálatainak készítője egyben. Ezért is jár a köszönet a részletes, tanításokkal teli cikk mellett!

A Tasnádi házaspár is egy kétnaposon „világosodott meg”
A rendezvényt Hliva Ildikó nyitotta meg, egyben felkonferálva az első vendégelőadó-párost, Tasnádi Mónika és Tasnádi Zsolt Ezüst Hálózatigazgatókat. A Kónya-ág egyik ágvezető házaspárja beszélt hibákról, rossz döntésekről és felismerésekről, ami eredményeként most, mint Ezüst Hálózatigazgatók álltak ki a közönség elé. Kiemelték, hogy a sikeres hálózatépítés fejben dől el, ahogy mondták: „a hálózatépítés csak gondolkodásmód”, és hogy a korlátok ledöntéséhez a képzéseken át vezet az út. A képzések fontossága kiemelt szerepet kap az ő életükben, a „megvilágosodás” is egy ilyen kétnapos rendezvény után jött számukra. Zsolt egyik meghatározó mondata: „keress magadnál szebbet, okosabbat, rátermettebbet”. Köszönjük Mónika és Zsolt, nagyszerű példát mutattatok a jelenlévőknek, a további munkához pedig nagy erőt és kitartást kívánunk nektek! Reméljük lesz még alkalmunk találkoznunk veletek, igazi példaképek vagytok számunkra.


A program egy nagyszerű kezdeményezéssel folytatódott, amikor is Ildikó és Balázs egy meglepetéssel készült az új munkatársaknak.


Érmeket adtak át, amin mindenkinek a célkitűzése szerepelt, ezzel megelőlegezve a sikert, ami egytől-egyig mindenkit megérintett. Szuper gesztus, fantasztikus csapat!

Béni Magdolna: Ez is egy szakma
Az ebéd előtt egy újabb energiabomba rázta fel a résztvevőket. Béni Magdolna egy szuper csapattal a háta mögött, Ezüst Hálózatvezetőként volt jelen. A előadását egy komoly, célratörő kijelentéssel kezdte: „ez is egy szakma”, ezzel a kijelentésével is előre utalva arra, hogy vegyük komolyan, amit csinálunk és akkor nem marad el a siker. Sok tapasztalattal, és gondolattal lettünk gazdagabbak. Magdi így értékelte a képzést: „Azt gondolom, nem vitatható, hogy azt a bizonyos turbótöltést ismét megkaptuk vezetőinknek és csodálatos vendégeinknek köszönhetően. Fergeteges volt, izgatottan várom a következőt!”


Tóth Andrea: Merjünk nagyot álmodni!
A következő előadó Tóth Andrea, aki előadásával az internetes platformok helyes használatára kívánta felhívni a figyelmet. Előadása telis-tele volt érzelmekkel, tartalmas információkkal, és tanításokkal. „Merjünk nagyot álmodni, és döntsük le a gátakat”


Szegő Tünde: Fogd el az időrablóidat!
A rendezvény következő előadója Szegő Tünde volt, aki párjával, Csabával vett részt a rendezvényen. Külön köszönetet mondott férjének, aki mindenben teljes mértékben támogatja, és evvzzel segíti Tünde munkáját. Igen, munkáját, hiszen Tünde is többször kiemelte, hogy aki nem munkaként gondol erre a tevékenységre, az nem fog tudni elérni kézzel fogható sikereket. Előadását mindenki lélegzet visszafojtva hallgatta, hiszen olyan tapasztalatokat osztott meg, amivel a siker elérhetővé válik. Betekintést kaphattunk az online és az offline munkavégzés rejtelmeibe. Megosztott velünk információkat képzésekről, saját tudástárról, és sok olyan praktikáról, ami segít okosan beosztani az időnket és nagyban hozzá járul a sikerhez. Mint mondta: „Fogd el az időrablóidat. A feleslegest kerülni kell, az egér lökdöséséből nem lesz eredmény.” Tünde egy másik mondatát is idézem, ami nekem és szerintem másnak is elég meghatározó és elgondolkodtató volt: „A hogyan helyett a miértet keresd. Ha megvan a miért, akkor lesz bátorság a megvalósításhoz.”


Kimozdulás a komfortzónából meditációval
Ildikó és Balázs a résztvevők lelki felfrissülése végett felkérte Bezecky Gizust, aki egy fantasztikus, profi meditációval lepte meg a munkatársakat. Nagyon sokunknál komfortzónán kívüli élmény volt, de kár lett volna kihagyni, egy fantasztikus élménnyel lettünk gazdagabbak és felfrissültünk általa.

Játékos esti program
Az első nap estéjén a jókedvé, nevetésé és persze a tanulásé volt a főszerep játékos formában, amit Tasnádi Zsolt instruálásával csináltunk végig. A játékokon a csapatmunka fontossága került előtérbe, ami minden csapatnál fantasztikus végeredményt produkált. Mindenki nevében mondhatom, hogy fantasztikusan éreztük magunkat, amit a képek is mutatnak!


Rozsnyai Karolina a Tehetség Díjas
A második nap első részében egy újabb díjat adott át Hliva Ildikó és Kerekes Balázs. A csapat tagjaként Rozsnyai Karolinát érte a megtiszteltetés, hogy átvegye a Tehetség Díjat, amit a rendkívül rövid idő alatt elért fantasztikus eredmény miatt kapott. Mindössze 5 hét leforgása alatt Karolának sikerült teljesítenie a 4000 pontot. Ahogy Ildikó fogalmazott „tiszta libabőr”, „fantasztikus teljesítmény”.


Nagy Lilla
: Fejben kell rendezni a dolgokat

Nagy Lilla interaktív előadása magával ragadta a résztvevőket. Előadásában főszerepet a kifogások kezelése jelentett, amivel ő is találkozik minden nap a munkája során. A kifogások hátráltatnak a célod elérésében, fejben kell helyre tenni a dolgokat, hogy az életed is helyre jöjjön. Ő ezt megtette, és így már mint hálózatvezető álhatott ki a hallgató közönség elé. Lilla most ünnepelte 1 éves évfordulóját a Biocom csapatában, szponzora is rendkívül büszke rá.


Hliva Ildikó: A legfontosabb a célok meghatározása

Hliva Ildikó nagyon tartalmas és motiváló előadással kápráztatta el a munkatársakat. A célok meghatározásának fontosságáé volt a főszerep, amit életszerű példákkal támasztott alá. A célokat a járművek üzemanyagához hasonlította. Idézem: „Benzin nélkül nem megy az autó”, „Te keresel magadnak célt tudatosan, nem a cél talál meg téged”.


Iránymutatást kaptunk arról, hogyan váljunk szabad emberré az üzletünk sikerei által. A napunk megtervezése nagyban hozzájárul a célunk elérésében. „Motiváció nélkül nincs siker.” Olyan fontos tanításokat kaptunk, amiket a munkák során kitartással sikerré kovácsolhatunk. „Egy csapat hosszú távon nem működik jobban, mint a vezetője. Először neked kell olyan emberré válni, akit követni akarnak. Amatőr tudás – amatőr jutalék, profi tudás – ??”.


Döring Tímea Németországból érkezett csapatával
A csapat erejét semmi sem példázza jobban, mint az, hogy Döring Tímea csapatával egyenesen Németországból utazott Ráckevére, hogy két fantasztikus napot töltsön el ebben a csodálatos közösségben. Tímea közvetlen stílusa és „egyértelmű” fogalmazásmódja mindenkit egytől egyig levett a lábáról. Hatalmas példával jár sokunk előtt, ötleteivel és kitartásával. Köszönjük Tímea, hogy együtt tölthettük ezt a két napot, és megosztottad velünk a tapasztalataidat!


Nagy sikert aratott az Ujvári házaspár
A következő vendégelőadó páros Ujvári Zsuzsanna és Ujvári Norbert volt, akik mondanivalójukkal egy pillanat alatt kizökkentették a résztvevőket. Tartalmas előadásukat hatalmas tapsok és csillogó szempárok kísérték. Beszéltek a kezdetekről, nehézségekről és hatalmas, példamutató sikerekről. Kitértek emberi értétekre, célokra, miértekre és persze az irányokra. Nagyon sokat adtak a résztvevőknek, akik ezt nagy szeretettel és hangos tapssal jutalmazták.

Elismerések
Lehetőséget nyújtott ez a két nap arra, hogy az eddigi sikereket díjazták a vezetőink. Ezek jelenjenek meg képekben, hiszen egy kép többet mond ezer szónál:

A régi tagokat díjazták, Marcsi 7éve, Gizus és István 6 éve tagja a csapatnak.


Hálózatvezetői minősülésben is bővelkedett a csapat, gratulálunk Nánásiné Márton Tünde (bal oldali képen). Ő a nyári verseny őszi szakaszában is teljesítette már az első 2 hónapot. Lilla pedig az 1 éves „szülinapját” ünnepelte.


A képen Matesz Lili, a nyári hálózatépítő verseny győztese két vezetőjével, Sallai Zsuzsannával és P. Nagy Lillával. Kedves Lili, szívből gratulálunk neked és persze vezetőidnek az elért sikerekhez, és sok erőt, kitartást kívánunk neked a továbbiakhoz!


Dr. Lombosi Melinda Hliva Ildikótól
, Szávkov Gabriella Döring Tímeától megkapta a Biocom kitűzőt, példamutató kitartásáért és munkásságáért.

Kerekes Balázs: Nem elég ültetni, gondozni is kell!

A rendezvényt Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezető zárta, aki utolsóként egy olyan „útravalóval” bocsájtotta el az ott lévő munkatársakat, amit egytől egyig mindenki magáénak tudott érezni. Játékos formában, de fontos információkat, tanításokat osztott meg velünk. Balázs a kertészkedés és a hálózatépítés között vont párhuzamot. Ezzel iránymutatást adva a sikerhez vezető úthoz. „Minek lesz nagyobb eredménye: ha csak kiszórod a magokat, vagy ha gondozod, öntözöd, gyomlálod?” Balázs fiatal kora ellenére egy fantasztikus példakép minden munkatárs számára.


A rendezvény sikerét egyértelműen garantálta a Hliva-Kerekes páros szervezése és a szuper vendégelőadók, akiknek hálásan köszönjük azt a sok szeretetet és támogatást, amit tőlük kaptunk.

És most nézzük a résztvevők hogy vélekedtek a rendezvényről:

„Ismét csodálatos 2 nap volt, nagyon szuper előadókkal. Érdemes volt ott lenni. Új impulzusokat kaptam. Köszönöm szépen a lehetőséget!

„Köszönöm ezt a csodás két napot Mit adott? Óriási lendületet, pozitivitást. Rengeteg tudást a „hogyanokhoz”. Sok rávilágítást a „Mit csinálhatok rosszul”-ra. Útmutatást a „Mit akarok elérni az életemben”, „hogy akarok élni” témákban. A célomhoz vezető utat mutatta meg. Nagyon köszönöm nektek, Ildikó és Balázs.”

„Valóban fergeteges volt ez a két nap! Hatalmas lehetőség ez azok számára, akik első kézből szeretik kapni az információt a tudást a tapasztalást! Én ilyen vagyok! Fantasztikus előadók mutatták meg az utat, hogyan lehet eljutni a mélységből a magasba. Követendő példák! Köszönöm Ildikó és Balázs, hogy megszerveztétek (már nagyon várom a következőt) és részese lehettem, minden percét élveztem!”

„Rengeteg csodás, példaértékű emberrel találkozhattam, nagyon sok gyakorlati tudást kaptam. Felhívta a figyelmemet, mit csinálok rosszul, s arra is, nagyon fontos a miértemet rendbe tenni. Kiléptem a komfortzónámból, de a legfontosabb számomra – hallgatva a felső vezetőket –, hogy nem csak a pénz számít ebben az üzletben, hanem a segítségnyújtás másoknak és hogy embernek lehet maradni több milliós havi jutalék mellett is. Nagyon hálás vagyok nektek Ildikó és Balázs, hogy részese lehettem ennek a csodás két napnak és végre személyesen is láthattalak titeket!”

„Csodálatos 2 nap volt, még most is könnybe lábad a szemem, tegnap hazafelé is. Persze ezek örömkönnyek, hogy nagyon jó helyen vagyok, és nagyszerű emberek közt. Az a sok tudás, amit az összes előadó átadott, leírhatatlan. Hála és köszönet mindenkinek! És nagyon várjuk a következőt!”

„Köszönöm a csapatom nevében is a fantasztikus 2 napot. Energialöket, boldogság, felismerés, jövőkép, erő, hit és szeretet. Köszönjük, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs a szervezést, a tanítást, és azt, hogy mindig, minden körülmények között ott vagytok nekünk. Sokaknak tudtatok utat mutatni, hogy honnan hová lehet eljutni, ilyen rövid idő alatt. Igazi példaképek vagytok!”

„Hálával teli a szívem, hogy részt vehettem ezen a kétnapos turbó rendezvényen! Egy új világ nyílt meg előttem, álmokkal, célokkal, miértekkel! Annyi, de annyi felismerést, szeretetet, tanítást kaptunk tőletek, hogy tudom, csakis így érdemes! Köszönöm!”

Hliva Ildikó és Balázs, jó kis 2 nap volt! Még mindig zúg a rengeteg információ a fejemben! Tegnap szabályosan le kellett üljek, hogy nyugi, csak mindent sorban! Úgy éreztem, meg tudnám váltani a világot! Fantasztikus előadók voltak! Minden nap hallgatnám!

„Azt gondolom, nem vitatható, hogy azt a bizonyos turbótöltést ismét megkaptuk vezetőinknek és csodálatos vendégeinknek köszönhetően. Fergeteges volt és akkor még az esti táncokról nem is beszéltem. Izgatottan várom a következőt!”

Végezetül pedig azt szeretnénk leírni, amit nekünk adott ez a két nap:

„Ez a rendezvény, a Biocom és összességében az egész csapat nagyon sok szeretetet, támogatást adott nekünk. Rengeteget tanultunk, amit az üzletünkbe visszafordítunk, és elérjük azokat a sikereket, amiket célként kitűztünk magunk elé. Felismertük azt, hogy párban, egymást támogatva érhetünk el nagy sikereket. Köszönjük. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi írhattuk meg ezt az összefoglalót, és itt szeretnénk még egyszer megköszönni Ildikó és Balázs ezt a szuper rendezvényt, fantasztikusak vagytok!” (Andi és Szabolcs)

 

Ezeket olvastad már?