Kezdőoldal Ágak A tanácsok mellett az élmények is főszerepet játszottak a Kosiba-ág visegrádi vezetőképzőjén

A tanácsok mellett az élmények is főszerepet játszottak a Kosiba-ág visegrádi vezetőképzőjén

A Kosiba-ág jelmondata évek óta így hangzik: “Egy csapat vagyunk”. A kép pontosan ezt sugallja…


Szombat este küldött levelet a hálózati hírportálra
Nyékiné Kristály Regina HV. Hogy miért érdekes a dátum? Mert kedd este ért véget a Kosiba-ág 3 napos visegrádi HV-képzése, de még „nem csitultak az érzések és gondolatok benne”. A csapat ezúttal krónikás HV-ja már az indulás napját is nagy reményekkel várta, „ha most kimaradsz, akkor lemaradsz – súgta a szíve és az esze”. Így mindkettőre hallgatva döntött (ami egyéb családi program miatt nem volt könnyű), de mint írja, nem bánta meg. S hogy miért? A június 20-22. között tartott vezetői tréning részleteinek kibontásából, egyben Regina érzéseinek megosztásából kiderül…

Minőségi előadók
Azt mondják, mindenből az első az igazi! Most sokan mondhatjátok, hogy nem ez volt az első HV-képzés. Az igaz, de ilyen még nem volt! Olyan meghívott vendégek voltak az előadók, mint a Tóth-Wolford Erika és Lali Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, Bánfi Zoli „marketing guru” és a Biocom rendszerben a 20., jubileumi évüket taposó Kosiba József és Hajnika ágvezető párosunk.

„Marketingesek”
Vagy másképpen, egy Gyémánt Hálózatigazgató páros, akik 5 év alatt maxolták ki a Marketing Tervet (másodikként a Biocom-Ökonet történetében). Egy marketing szakember, aki már hivatalosan is a „The John Maxwell Team” tagja, és a mi Kosiba Hajnikánk és Kosiba Józsink, Arany Hálózatigazgató párunk, a Multi Level Marketing szakemberei.

Szaktanácsok és bensőséges hangulat
Első kézből tudhattuk meg, milyen módszereket használnak Erika és Lali a csapatukban. A facebook változásait mindig követő, az új megoldásokat kereső és kidolgozó marketing szakember tanácsait is hallhattuk. Végül zárásként bensőséges, családi hangulattal koronázta meg Józsi és Hajnika a HV-képzés utolsó napját.

Élményadó programok
Eltudjátok képzelni mit adott nekünk, akik ott voltunk ez a 3 nap? A vasárnap esti közös bowling verseny! A Kosiba-lovagrend új tagjainak avatása! A hétfő esti „Királyi vacsora” (valóban királyi volt) a Renaissance Étteremben! Kedden délelőtt együtt ünnepelni Kosiba Ilike és István erdélyi ágának új hálózatvezetőjét. Vagy a kedd délutáni közös fürdőzés és baráti beszélgetések…

Az érzés a miénk marad
Elképzelni esetleg el tudjátok, de az, amit éreztünk ott és akkor… Az csak a miénk! A miénk, akik ott voltunk! Új barátságok születtek, a régiek megerősödtek! Jó volt új arcokat is látni. Bízom benne, hogy októberben, a következő HV-képzésen még többen leszünk, akik elmondhatjuk, hogy megosztjuk veletek a tudást, amit ott kaptunk, de az érzés a miénk marad! Remélem, sok munkatársunk fogja úgy érezni ezek alapján, hogy nem szabad kimaradni az ilyen és hasonló közös programokból!

 

Ezeket olvastad már?