Kezdőoldal Ágak Bonyolítás helyett inkább viccesen mutassuk meg, mi a Biocom – erről is tanulhattak a Csordás-ág októberi Startnapján

Bonyolítás helyett inkább viccesen mutassuk meg, mi a Biocom – erről is tanulhattak a Csordás-ág októberi Startnapján

A Csordás-ág csapata

Az érzelmek tengerén úsztak az első októberi Startnapon a Csordás-ág tagjai a beszámoló készítője – egyben a nap háziasszonya – szerint. Biliczki Henrietta hálózatvezető úgy élte át az október elején, a győri Famulus Hotelben tartott eseményt, mint a meghittség és az őszinte emberi tulajdonságok megmutatásának alkalmát. Így vezették végig a résztvevők számára a Biocom adta életmódprogramot azon a napon, melyet sok élménnyel és tanulással töltöttek.

Biliczki Henriettának sok szerepe volt az októberi Startnapon

Forog az Életkerék
Rendkívüli és felemelő érzés volt számomra, hogy én lehettem a nap háziasszonya és a későbbiek során megtudhatjátok, hogy még miért is volt kiemelkedő ez a nap számomra. Az Életkör bemutatásával kezdtem a napot, hogy miért is nagyon fontos ez a négy, az Életmódprogam alapjául szolgáló szegmens az életünkben, hisz mi, Biocomosok azt valljuk, hogy ez adja az élet teljességét.

Tapasztalatokkal az ép testről
Az „Ép testben” blokkot Geiszbühl Endréné Böbe hálózatvezető mutatta be, aki arról beszélt, milyen fontosa az egészség. Saját tapasztalataira építve beszélt arról, hogy ő is először magán akart változtatni, egészsége rendbe rakása és a fogyás volt számára fontos.  Majd elmesélte, közvetlen családtagjai mindennapjaiba hogyan építették be a termékeket. A környezettudatosság is nagyon fontos Böbe számára, a vegyszermentes tisztítószereket emelte ki sok-sok példával, hogy ő mit, mire is használ a háztartásában. A tiszta ivóvíz az élet alapja, Böbe itt kiemelte a Biocom adta lehetőségeket. Nagy lendülete és sok tapasztalata lenyűgözte a hallgatóságot!

Geiszbühl Endréné Böbe

Személyiségváltozás, rendezvényszervezés a szabadságért
A „Láss másként” fejezetet két nagyon lendületes előadó mutatta be teljesen eltérő módon, ami még minket is meglepett. Elsőként Megyesi-Tóth Lívia hálózatvezető beszélt az üzletéről és arról, hogyan kapcsolja össze ezt a Biocom adta lehetőségekkel. Mesélt arról, mennyit változott a személyisége, és hogy sok mindent másképp él meg, amióta Biocomos üzletasszony lett. Sokat szervez szépségpartikat, életmódestet. Szeret olvasni és képezni önmagát. Fő célja, hogy szabad, független életet élhessen családjával.

Megyesi-Tóth Lívia

Ne bonyolítsuk túl a dolgot!
Majd következett Hidegföldi Zoltán hálózatvezető, aki viccesre vette a figurát. Egyszerűen rámutatott a roll-up-ra és kimondta, hogy minden itt van a szemünk előtt: Nekem, Nekünk, Mindenkinek! Zoltán vallja, hogy ne bonyolítsuk túl a dolgokat, hanem viccesen mutassuk meg mindenkinek, mi is a Biocom. Majd elindított egy szórakoztató videót, amiben az ő útjuk volt látható. A képzések, a csapat, a jókedv, az együttlét, ami számára motiváló. A sok pozitív energia tömeget tud megmozgatni. A teremtés ereje is fontos számára.

Hidegföldi Zoltán

A kávészünet gyorsan eltelt, beszélgettünk a teraszon a napsütésben, szerveztük a meglepetést.

A Nyári Verseny megnyerését is megtapasztalta
Az egyéni terméktapasztalatos blokkot a TM Team csapatához tartozó Makláriné Hekmann Marika folytatta. Marikának nagyon komplex problémája van, amiben jelentős javulás következett be. Szponzorai biztatására elindult a Nyári Versenyen, amit teljesített is. Marika invitált pár főt, hogy mondják el a tapasztalataikat, és az új termékről tudhattunk meg bővebb információt, hogy centikben csodát varázsol, tényleg „testszobrász”.

Makláriné Hekmann Marika

Nem is bűvös az a 200 pont
Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőm bemutatta, hogy miért érdemes „Egy boltba járni”. Mit jelent a bolt szó, a két webshop, miért fontos a regisztráció? Hogyan tudunk szintes árakon vásárolni és mit jelent a bűvös 200 pont? Beszélt a vándorkosaráról, hogy annak tartalma bőven 200 pont feletti. Kiemelte, hogy a mindennapi rutintermékekből hogyan lehet üzletet építeni.

Nagy Zsuzsanna és Biliczki Henrietta

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV

Sok emberre lehetünk pozitív hatással
Majd a TM Team Arany Hálózatvezetője, Tóth István fejtette ki a „Teljesség igényének” a blokkját. Arról beszélt, hogy azért érdemes ezt az üzletet művelni számára, mert sok emberre pozitív hatással van. Ő egy hatalmas tudású vezető, akinek szavait mindenki magába szívhatja. Arról mesélt, hogyan érték el sikereiket párjával, Ibolyával és a teljes élet számukra is a tartalmas és hasznos idő. Beszélt a pénz fontosságáról, jutalékokról, szintlépésekről.

Csordás Anikó és Bai-Török Bernadett, a lefedetlen kupa győztese

Sokat tanulhatunk az életutakból
Az életutakban először Patatics Bea beszélt, majd rendkívüli lendülettel berobbanó Bai-Török Bernadett, mindketten 5. szintű munkatársak. Majd Justin János hálózatvezető megható és figyelmeztető gondolatait hallhattuk, hogy a mélyből is tudni kell felállni és újratervezni. De ő itt azt is kiemelte, hogy önmagukban keresték meg Eszterrel azt, amin változniuk kell, hogy sikeresen folytassák további terveiket.

Megérte a munka a kitűzőért
A vezető szinteket Hoffer Kriszta hálózatvezető moderálta és rólam gyönyörű felépítést mondott el, majd átadta a szót Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőmnek, akitől megkaptam a várva várt Biocomos kitűzőt, s a wellness utalványt. Zsuzsa is kiemelte, hogy büszke rám, hogy a családom, óvónői állásom mellett gyönyörűen végig vittem ezt az időszakot. Sokat szerveztem, sok energiát tettem bele, de nagyon büszke vagyok magamra és a sikereimre!

Hoffer Krisztina

Mindent el lehet érni
Mit adott a Biocom? Erről Kutas Tünde hálózatvezető mondta el gondolatait. Megosztotta velünk, mennyit változott az ő személyisége, s hangsúlyozta, mindent el lehet érni, csak teremteni kell. Hatalmas csapatot kívánt magának, akiknek átadhatja ezt a csodát.

A Kutas Team

Kutas Tünde

Elismerések
Ágvezetőnk, Csordás Anikó vette át a szót és adta át a kitüntetéseket:

  • A lefedetlen kupa győztese másodszorra is Bai-Török Bernadett, aki teljesítette a hálózatfejlesztői verseny második hónapját is.
  • A Csordás-ág legdinamikusabb hálózatvezetője ezúttal Justin-Pálfy Eszter és Justin János hálózatvezetők lettek (TM Team).
  • A Fiatal Tehetség Díjas és legtöbb regisztrált tagot hozó Viaszné Simon Szilvia lett a Justin-Pálfy Team csapatából.
  • A Biocom Üzleti Akadémia győztesei: Justin János, Justin-Pálfy Eszter, Megyesi-Tóth Lívia, Bai-Török Bernadett, Viaszné Simon Szilvia.

Gratuláció a legdinamikusabb hálózatvezetőnek, Justin Jánosnak

A sikeres Justin házaspár

Bai-Török Bernadett a Biocom Üzleti Akadémia győztesei is ott volt

Biliczki Henrietta kitűzős HV lett

Isten éltesse!
A zárszó jogát pedig átadtam Tóth István Arany Hálózatvezetőnek, aki felköszöntötte leendő szülinapos ágvezetőnket, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt. Anikó nagyon örült a csodás virágcsokornak és a közös buli szervezésének. Mi pedig neki!

Tóth István Arany HV

Szelfi kávézás közben

A terméktapasztalatos blokk résztvevői

 

Ezeket olvastad már?