Kezdőoldal Ágak A rendezvények hozzák a fejlődést – Offline Életmód Estet tartottak Győrzámolyon, augusztusban

A rendezvények hozzák a fejlődést – Offline Életmód Estet tartottak Győrzámolyon, augusztusban

Akik megálmodták, megszervezték és megvalósították a rendezvényt

Ekkor még igazából maszk nélkül is lehetett: augusztus közepén Életmód Estet tartottak Győrzámolyon. A Sinka-ág észak-nyugat-dunántúli csapatrészében egyébként is hagyománya van ennek a rendezvénytípusnak, amit a Csordás csapat vezetője azért szorgalmaz, hiszen neki is ettől indult be igazán a vállalkozása annak idején. Csordás Anikó Arany HV most is kivette a részét a megvalósításból, a szervezésből pedig Hoffer Krisztina és Hidegföldi Zoltán 5. szintű munkatársak. Ők egyben a 2020-as nyári verseny győztesei, mint szponzor és versenyző – s augusztus 12-án ők nyitották meg az estet, azt is részletezve, hogy az életükbe hogyan és mikor került be a Biocom, valamint milyen változásokon mentek és mennek keresztül. Csiba Annamária vállalta a krónikás szerepét, köszönet érte.


Csordás Anikó és a Biocom Életmód Program
Ezt követően átadták a szót Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnek, aki felkérésünknek eleget téve megkezdte a szokásához hű energikus, tartalmas estet. Első körben bemutatta, hogy a Biocom Életmód Program hogyan és milyen változásokat hozhat azok életébe, akik nyitottak az új felé. Elmondta saját tapasztalatain keresztül, hogy nála hogyan és mennyi idő alatt épült fel ez a fantasztikus hálózat. Kiemelte, hogy az ő vezetőjének köszönhetően a rendezvények milyen fontos szerepet töltenek be az életében, hisz az igazi változást és fejlődést ezek hozták meg számára.

Prémium kategória, korrekt árért
Kiemelte a tiszta víz fontosságát. Azt, hogy jelenleg egy prémium kategóriás víztisztító berendezés a mi webshopunkban egy középkategóriás mobiltelefon árának felel meg… Mindenki nyitott volt Anikó előadását hallgatva, ezt az is visszatükrözte, hogy az est végén a vendégek rengeteg kérdéssel jöttek.

Egy boltba járunk
Az, hogy „egy boltba járunk vásárolni” szintén felkeltette az ott ülők figyelmét. Anikó nagyszerűen elmagyarázta, hogy ennek mi is a lényege, hogy mi nem járunk patikába és boltba olyan termékekért, amit alapból a 2 webshopunkban (több, mint 170 termék!) meg tudunk vásárolni egyre növekvő kedvezményekkel.

Stabil alapokon
Bemutatta a céget, elmondva, hogy számára nagyon fontos volt, hogy magyar gyökerekkel rendelkezik a kezdetek óta. Immáron 24 éve stabil alapokon nyugszik és folyamatosan előáll új és új fejlesztésekkel.

Egy kis regenorozás
Meghallgattuk a Reg-Enor kúráról a feltaláló, Szabó Sigfrid előadását videón keresztül a sok tapasztalattal. Majd ezt követően a teremben ülők közül is többen elmondtuk tapasztalatainkat a termékekkel kapcsolatban.

Eredményes est
Az estet a házigazdák zárták gyönyörű virágcsokrokkal, mellyel megköszönték Anikónak az est nagyszerű levezetését, (engem is megleptek egy szép csokorral a szervezésben is nyújtott segítségért), valamint szponzoraiknak is megköszönték, hogy ez igazából nélkülük nem jöhetett volna létre. Nagyon kellemes hangulatú beszélgetés alakult ki az est végén, többen megnézték a termékeket, volt olyan is, aki már a helyszínen szívesen vásárolt volna.

Ezeket olvastad már?