Kezdőoldal Ágak Újabb sikeres Startnapot tartott Győrben a Csordás-ág, új Ezüst Hálózatvezetőt is avattak a csapatban

Újabb sikeres Startnapot tartott Győrben a Csordás-ág, új Ezüst Hálózatvezetőt is avattak a csapatban

Az ágvezető megköszönte a vendégelőadó, Melegné Liszkai katalin munkáját

A havi rendszerességű Startnapnak hagyományosan a győri Famulus Hotel adott otthont február 13-án. A Csordás-ág rendezvényén ezúttal közel 70 fő vett részt. A vendégelőadó, Melegné Liszkai Katalin természetgyógyász (Biocomos berkekben „tündér keresztanyu”-ként emlegetik) előadására is sokan voltak kíváncsiak. A beszámolót Németh Lászlónénak, a TM Team 3. szintű munkatársának köszönhetjük.

 A testvérágakat is köszöntöttük

A rendezvény háziasszonya, Tóthné Molnár Ibolya Ezüst Hálózatvezető elragadó mosolyával és kedves szavakkal köszöntött bennünket. A rendezvény különlegessége, hogy a testvérágakból is jelen voltak, Szalay Judit és Rita hálózatvezetők és csapata, valamint Illés Ákos hálózatvezető és csapata.

Egészségtudatosságtól a vállalkozásig

A köszöntés és megnyitó után Tóth István Ezüst Hálózatvezető a Biocom Életmódprogramot mutatta be egy nem megszokott szemléletmódon keresztül. Előadásából kiderült, az életmódprogram egy személyiségfejlődési út, ahol az egészségtudatosságtól eljuthatunk a saját életünk felelősségét felvállaló vállalkozásig. Az életmódprogram az iránytű, ami kivezethet bennünket a mindennapi életünk labirintusából. Tóth István előadása után még a vendégelőadó, Melegné Liszkai Katika is úgy nyilatkozott, ez volt az egyik legjobb életmód előadás, amit eddig hallott!

Előadás a test, lélek és szellem rejtelmeiről

Ezt követően jött a várva várt előadása Melegné Liszkai Katalin természetgyógyász, fitoterapeuta, életmódtanácsadó-terapeutának. Fantasztikus előadásával a test, lélek és szellem rejtelmeibe is bevezetett bennünket! Katika 20 éve erősíti a Biocom csapatát és segíti a hozzá fordulókat. Először arról hallhattunk tőle, milyen tüneteket figyelhetünk meg a testünknél, hogy gyógynövényes terápiával öngyógyítást tanulunk és tanítunk az embereknek. Megtudhattuk például, hogy a járvány idején mire kell figyelni és mihez nyúljunk, ha már baj van. Elmondta, milyen lelki okai vannak a betegségeknek. Beszélt a szeretet nyelveiről, ami nagyon fontos lehet egy másik ember megismerésében. Nagy örömünkre megtudhattuk, hogy könyvet ír, amelyben összegzi eddigi tudását. Végül megkért mindenkit, hogy legyünk kedvesek, megértőek egymás iránt! A békesség, boldogság bevonzza a vagyont, s azt kívánta, hogy a bölcs tudás vezessen utunkon.

A pénzről, gyakorlati tanácsokkal

Rövid szünet következett, ahol felfrissülhettünk és fényképek is készülhettek Katikával. Azt, hogy „Hol lakik a pénz?”, Hidegföldi Zoltán hálózatvezető előadásában hallgathattuk meg, aki az MLM rendszer rejtelmeibe vezetett be minket. Elmondta, hogy „egy boltba járunk” vásárolni és a regisztrációval „részvényesévé” válunk a cégnek. Megtudhattuk, hogy mi a különbség a normál kereskedelem és az MLM közt. A képzések során és a szponzortól megtanulhatjuk a tudatos vásárlást. Kitért arra, hogy ha megérted ennek a rendszernek a működését, akkor profitálni is tudsz! Rengeteg gyakorlati tanácsot is adott, amivel elindulhatnak az új munkatársak.

Szintlépések

Ezután a szintlépések következtek (2., 3., 4., 5.), amit Geiszbühl Endréné 5-ös szintű munkatársunk vezetett le. Elmondta, milyen feltételeket kell teljesíteni az egyes szintlépésekhez. A kvalifikálókat szponzorukkal együtt hívta a színpadra, ahol elismerésben részesítették a munkatársukat és pár mondatban elmondták, hogy jutottak az adott szintre. Egy újabb üstököst köszönthettünk Ágoston Laura személyében, aki 4 hét alatt jutott a 4. szintre! Mint kiderült, később ezt még két elismerés követte.

Egyéni terméktapasztalatok

A terméktapasztalatos blokkot Justin-Pálfi Eszter hálózatvezető vezette le, aki dinamikusan építi üzletét férjével, Justin Jánossal. Ragyogó mosolyával, saját tapasztalataival kezdett, s elmondta, mindig kísérletezik a termékekkel, új módon próbálja ki őket. Magukat már 100%-os Biocomos termékfelhasználónak tartja. Felhívta a figyelmet a tiszta víz fontoságára, és hogy ezt mindenki el tudja érni a Biocomban, akinek fontos a saját és családja egészsége. Ezek után Eszti felkérte a jelenlevőket, hogy jöjjenek ki páran és ők is mondjanak el saját terméktapasztalatot. Nagyon sok hasznos dolgot hallottunk a megszólalóktól!

Életutak a Biocomban

Tóthné Molnár Ibolya több munkatársat is kiszólított a Csordás-ágból, akik elmondták nekünk, hogyan találkoztak a Biocommal, jelenleg hol tartanak, és mik a jövőbeli céljaik az üzletben. Először Ágoston Laura 4. szintű munkatársat hallhattuk, majd Geiszbühl Endréné Böbe 5. szintű munkatárs következett, akit Kanyóné Somogyi Tünde 5. szintű munkatárs és Justin-Pálfy Eszter hálózatvezető követett. Mindegyikük hatalmas lelkesedéssel beszélt a kezdetekről és a jelenlegi céljaikról! Ezután szünet következett, ahol mindenki gratulálhatott az elért sikerekért.

A háziasszony, Tóthné Molnár Ibolya Ezüst HV-nak is járt a köszönet

Új Ezüst HV: Kutas Tünde

A vezetői szintlépéseket Halas Adelaida 5-ös szintű munkatárs vezette le. Jutott bőven az elismerésekből!

  • Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető szintre minősült és meghatódva vette át az őt megillető elismerést Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőtől.
  • Hidegföldi Zoltán hálózatvezető szponzorától és egyben párjától, Hoffer Krisztina hálózatvezetőtől vehette át az arany Biocomos kitűzőt.
  • Nagy Petra hálózatvezetői szintre minősült már régebben, de most az oklevéllel együtt vehette át az arany kitűzőt is Csordás Anikótól.

Martinovics Gáborné Anita lett a hónap legdinamikusabb hálózatépítője

Nagy Petra, kitűzős hálózatvezető köszöntése

Külön elismerések a látványos fejlődésért

És még nem volt vége az elismeréseknek! Csordás Anikó ágvezető átadta a jól megérdemelt kupákat a január hónapban kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársaknak.

  • A január hónap legdinamikusabb hálózatvezetője kupát Martinovics Gáborné hálózatvezető vihette haza, 68%-os fejlődéséért, aki nagy örömmel és megilletődöttséggel vette át a kupát. Szívből gratulálunk ehhez az eredményhez!
  • A TM csapat kupáját Tóthné Vörös Anita hálózatvezető kapta, aki betegsége miatt ugyan nem vehetett részt személyesen az eseményen, de szponzorai, Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István személyesen adják majd át neki jól megérdemelt elismerését.
  • Az Ifjú Tehetség Díjat és a Facebookcsoport-bővítő verseny díját január hónapban Ágoston Laura kapta, szponzora Nagy Zsuzsa Ezüst Hálózatvezető.
  • Csordás Anikó Gyémánt HV lefedetlen csapatának legdinamikusabb munkatársa Mindákné Czine Tünde lett, akik 400 km-ről jöttek el férjével a képzésre. Az elismeréseket Csordás Anikó adta át.

Gratulálunk mindenkinek az elért eredményért!

Az ágvezető Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-val

Dr. Mindákné Czine Tünde lett a Csordás Anikó lefedetlen csapatában a legjobbnak járó serleg nyertese

Mit kaptam a Biocomtól?

Végül Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető beszélt Biocomos életútjáról. Anikó 6 évvel ezelőtt lépett be az üzletbe, azóta éli a Biocomos mindennapjait. Elmondta, hogy a kezdeti nehézségek leküzdése után és szponzora unszolását követően indult be a karrierje, amiért nagyon hálás. Ő is felhívta a figyelmünket a víztisztító fontosságára, s hogy hiteles csak akkor tudsz lenni, ha 100%-os fogyasztója vagy a termékeknek. Mindenkinek adott a lehetőség, csak élni kell vele! Megtudhattuk, hogy márciusban Jakab István természetgyógyász lesz a meghívott vendégelőadó. Mindenkit bíztatott, hogy mielőbb lépje meg azokat a lépéseket, amik a fejlődés útjára viszik az életét, hogy megtapasztalják azt a fantasztikus érzést, amit ő már átélt.

A maga részéről köszönöm ezt a fantasztikus napot mindenkinek, és alig várom, hogy ott lehessek a következő rendezvényen is!

Justin-Pálfy Eszter HV

A terméktapasztalatos blokk szereplői

A TM Team kupát hirdetik ki Tóth Istvánék, a győztes Tóthné Vörös Anita HV lett

A Szalay testvérek

Kutas Tünde Ezüst HV lett

Járt a kitűző Hidegföldi Zoltánnak

Egy fiatal tehetség: Ágoston Laura

Ezeket olvastad már?