Kezdőoldal Ágak Csodák történtek Koczur Melinda tanárnővel, aki hálózatvezetőként a Biocom katedrájára állt a Tóth-Wolford-ág szlovákiai csapatában

Csodák történtek Koczur Melinda tanárnővel, aki hálózatvezetőként a Biocom katedrájára állt a Tóth-Wolford-ág szlovákiai csapatában

Koczur Melinda HV lett Szlovákiában, a Tóth-Wolford-ágon Marczy Pandi Gabriella csapatában


Koczur Melinda „civilben” szlovák szakos pedagógus, 3 gyermek édesanyja. Soha nem gondolta volna, hogy valami mással is foglalkozni fog még, mint a tanítással, amit szakmájának tekint, és nagyon szereti csinálni. Végül is a felnőttoktatásban „folytatta” a pályát: a Biocom vezetőjeként is információkat ad át Szlovákiában, valamint a ragyogó példáját, hitelesen. Meggyőződése, azt, hogy itt van, biztosan nem a véletlennek köszönheti a szintén felvidéki Marczy Pandi Gabriella Ezüst HV munkatársa. S hogyan látja mindezt az ágvezető, a Gyémánt Hálózatigazgató házaspár hölgytagja, Tóth-Wolford Erika? „
Melinda egy ideig csak figyelt. Aztán egyszercsak elindult, és belevetette magát a munkába. Minden nap tesz a sikerért, szelíd lelkű, jó ember, nagyszerű családanya. Folyamatosan gyarapodnak a pontjai, növekszik a csapata. Hogy üzletét sikerre vigye, mindent megtesz. Elkötelezett, lelkes, minden online rendezvényen ott van. Tanítható és jó tanító. Büszke vagyok rá!” Melinda is büszke lehet a saját teljesítményére, amelyhez kellett túlsúly, nem-et mondás, rengeteg szponzori segítség, odafigyelés, türelem és támogatás, valamint az a személyiségfejlődés, amin az új HV átment. S a folyamat folytatódik! Koczur Melinda így látja mindezt.

Sikertelen koplalókúrák

Mindig duci lány voltam, mióta az eszem tudom, állandóan fogyókúráztam. Míg fiatal voltam, meg tudtam birkózni a kilóimmal, de az első lányom születése után mindig egyre többet mutatott a mérleg. Jöttek a durvább koplalókúrák, de nem sikerült lejjebb tornázni a súlyomat. A harmadik gyermekem születése után már csak egy célom volt, hogy ha már kevesebb nem, legalább több ne legyen a súlyom, ami akkor már jóval 90 kiló fölött járt az én 158 centis magasságom mellett. Beletörődtem abba, hogy ez már így marad, és nem tudok rajta változtatni.

Tényleg zsírral?

Aztán az egyik kedves barátnőm elkezdett fogyni. Nem is titkolta, hogyan, elmondta, hogy regenorozik és ki segíti őt. Nem tudott rábeszélni, megijedtem a zsír szó hallatán, de mikor ő már 20 kg-tól megszabadult, azt mondtam magamnak: egy életem, egy halálom, ez az utolsó, amit még ebben az életben kipróbálok, és elkezdtem.

Zéró toleranciás Reg-Enor kúra

2020 október első hetében felvettem a kapcsolatot Marczy Pandi Gabriellával és megrendeltem az első csomagom. Vártam a csodát. Hát, több csoda is történt velem azóta. Nem véletlen, hogy Gabival hozott össze a sors, mert biztos vagyok benne, hogy az első hónapjaim sikerét csakis neki köszönhetem. Ha százszor kérdeztem meg ugyanazt, akkor ő százszor magyarázta el, amiben nem voltam biztos és mindig biztatott és támogatott. Kitartottam, követtem a zéró tolerancia elvét és 2 hónap után boldog voltam, hogy a családom tagjai is észrevették rajtam a változást. Azóta eltelt 6 hónap és én 15,5 kilóval lettem kevesebb és azt is elmondhatom, hogy 58-as ruhaméretről 42-esre váltottam!

Eleinte ellenállás, eltűnés…

Az én kedves szponzorom nem csak fogyni segített nekem, szerette volna, hogy belekóstoljak a Biocom üzleti világába is. Eleinte igencsak ellenálltam neki. Egyszerűen azt gondoltam, ezt én nem tudnám csinálni. Zárkózott vagyok, szeretek csendben megfigyelni, nem tudok segítséget kérni, itt pedig vadidegen embereknek kell olyan termékeket bemutatni, amelyeket nem is ismerek. Hallani sem akartam róla, egyszerűen eltűntem az online világból, Gabi nem tudott elérni.

Egy fontos beszélgetés

Egy alkalommal mégis sikerült telefonvégre kapnia és egy nagyon hosszú beszélgetés után valahogy azt éreztem, mintha én Gabit már ezer éve ismerném. Aztán azt a beszélgetést még követte egy pár, és én lassan haladtam.

Tanárként itt is megtalálta a katedrát és a tanulást is: rendszeresen részt vesz az egyelőre online képzéseken

A szponzorom hitt bennem

Decemberben létrehoztam a FB csoportom, januárban kiváltottam a magánvállalkozói engedélyem, és megpróbáltam életet lehelni bele. Még akkor sem igazán hittem, hogy ez sikerülhet nekem, de Gabi már akkor is jobban hitt bennem, mint én saját magamban. Segített, türelmes volt, tanított. Egyszerre volt a kúravezetőm, a tanácsadóm, a támogatóm és néha még a pszichológusom is. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Kitűnő munkatársam Molnár Lívia

A februári teljesítményem alapján az a megtiszteltetés ért, hogy munkatárs nélkül elértem a 6-os szintet. És még szintén márciusban, csodával határos módon munkatársam is lett, Molnár Lívia személyében, akiben egy tanulni vágyó, tenni akaró, rettentően segítőkész embert ismertem meg. Hihetetlenül hamar tanul, de legnagyobb erénye, hogy mindenkinek segíteni akar! Úgy gondolom, határ előtte csak a csillagos ég!

A teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra nála is segített a hitelességben és az üzleti indulásban is

Nyitottság, bátorság, bizalom

A Biocomnak köszönhetem, hogy egy nagyon jó csapatba kerültem és ugyanazt a pozitív mintát adom tovább, amit a csapatomban kaptam. Megtanultam kérdezni, segítséget kérni, hinni a csapat erejében, nyitottabbnak, bátrabbnak lenni a világ felé és megbízni. A csapattársaimban és a szponzoromban egyaránt.

Kinyílt egy új világ a Biocommal

A Biocom termékeivel egy teljesen új irány és egy új világ nyílt előttem. Hónapról hónapra megpróbálom mindegyiket beszerezni és kipróbálni. Nemcsak azért, mert megbízom a minőségükben és a hatékonyságukban, hanem azért is, hogy mindenkinek elmondhassam, milyenek a saját tapasztalataim velük. Hiszen csak úgy tudom bárki másnak ajánlani azokat, ha én magam is kipróbáltam őket, mert szerintem csak így hiteles! Nagy vágyam az is, hogy teljes boltcserét végezzek: minden itthon találhatót szeretnék Biocomosra cserélni.

Sikerülni fog!

Megtaláltam itt a helyem, ez lett az én második szakmám. Most már vannak álmaim és céljaim, amelyeket szeretnék elérni, és most már azt is hiszem, hogy ez sikerülni fog!

Ezeket olvastad már?