Kezdőoldal Ágak A nyári versenytől kapott új lendületet Koncsek Gabriella, aki sikeres Reg-Enor kúra után lett HV a Szabó-Gyarmati csapatban

A nyári versenytől kapott új lendületet Koncsek Gabriella, aki sikeres Reg-Enor kúra után lett HV a Szabó-Gyarmati csapatban

Kónya György felső ágvezetőjével és a HV oklevéllel Koncsek Gabriella

Koncsek Gabriella másfél éve erősíti Kaposváron a Szabó-Gyarmati csapatot. A nyári versenytől új lendületet kapott – most erről és az eddig vezető útról ír. A HV választott idézete tükrözi életútját: „Soha nem késő önmagad lenni. Élj olyan életet, amire büszke lehetsz, és ha nem így van, legyen erőd változtatni”.

Döntés, keresgélés, sikeres kúra
Gabi története 2019. januárban kezdődött, amikor elhatározta, hogy változtat az életén. Úgy gondolta, ha le tud fogyni, akkor másra is képes lehet. Más ötlet hiányában a neten kezdett keresgélni – noha megjegyzi, hogy az internet nem az ő világa… Január közepén kezdte a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát és júniusra már annyit fogyott, hogy rengetegen kérdezték tőle, hogyan sikerült leadni a kilókat.

Nemcsak fogyást eredményezett a Reg-Enor kúra
Ehhez tudni kell, hogy 2011-ben egy súlyos egészségi problémája volt, és egy maréknyi gyógyszert szedett. Ám ez már a múlté… 6 hónap után így nemcsak 25 kg-tól, hanem a múlt mindennapos kísérőitől is megszabadult.

25 kg fogyás a Reg-Enorral


Vállalkozóvá válás egy beszélgetés hatására
2019. júniusában, már a sikeres fogyását követően regisztrált Miklai Balázs szponzoránál. Júliusban a Szabó Mátéval és Szabóné Gyarmati Tímeával folytatott beszélgetést követően, fél óra elteltével már vállalkozóként jött el a kormányablaktól.

Meglátta a szabadságát a rendszerben
Elkezdett segíteni a környezetében élő érdeklődőknek. Csak mesélt és mesélt, az emberek meg jöttek – fantasztikus érzés volt ez Gabinak. 30 éve a közigazgatásban dolgozik és egy teljesen más világot kezdett megismerni. Elkezdte a szabadságát látni a BIOCOM világában!

Fiatal Tehetség Díj az első vecsési képzésen
És innentől kezdtek pörögni az események. Két budapesti Startképzést követően jött a Kulcsember-képzés, Vecsésen. – Amit Máté és Timi addig felépített nálam, itt kapta meg a koronát. Itt jöttem rá, hogy hol is vagyok. Kitaposott úton segítő kezek: hihetetlen, de igaz. Fantasztikus meglepetés és elismerés volt, hogy a Tóth-Wolford házaspár Fiatal Tehetség Díját megkaptam. Ezt a díjat az kapja, aki még nem hálózatvezetőként kimagasló szervezési munkát végez. Nemcsak a vásárlók száma, hanem elindult munkatársaim száma is szépen növekedett – meséli.

2019. szeptemberben ő kapta a Tóth-Wolford-Ág Fiatal Tehetség Díját


Először a hálózatfejlesztési versenyt teljesítette
– A Kulcsember-képzésen nemcsak a fenti díjat, hanem mást is kaptam. Volt egy angyalkám, akitől a sok buzdításon kívül kaptam egy üveghajót. Nekem ez egy jelzés volt arra, hogy a már sokat hallott nyári versenyen elinduljak majd. És nekiálltam „edzeni” a versenyre. 2019. szeptemberben 2000 pont, októberben 4000 pont és november 6000 pont. Ezzel a Szabó-Gyarmati csapat belső hálózatfejlesztési versenyét abszolváltam és hálózatvezető lettem.

Építettem a csapatomat, minden képzésen részt vettem – ez nálam azóta is alap – emlékszik vissza erre az időszakra.

Gabriella első Instal képzésére már csapatával érkezett

A pandémia változást hozott munkamódszereiben
Márciusban sokak életében változást hozott a világ. Gabinak is rá kellett jönni, hogy akármennyire is a személyes találkozók híve, az online csatornákat is be kell vezetnie. Ahogy ő meséli, Timi és Máté még akkor sem adta fel a számítógépes képzését, amikor ő már lehetetlennek tartotta, hogy ennyi idősen megtanulja. Az Instagram és hashtag használatról szóló képzésen például ő csak annyit értett, hogy valami fecskékről beszélnek. Azóta már tudja, hogy nem madarakról volt szó… – Egyre jobban értem és alkalmazom az online marketing eszközöket, és kiválóan használom már ezeket a felületeket. Már meg se kottyan zoomban levezetni egy terméktapasztalatos estét!

Terméktapasztalatos est Zoomban, Koncsek Gabriella szervezésében

A nyári verseny új lendületet adott
A verseny kihirdetésekor nem gondolkodott, hogy indul-e… számára természetes volt. Nemcsak Gabi, hanem a csapata is indult, de a harmadik hónapra már csak ő maradt a versenyben. Célja a verseny kezdetekor új hálózatvezetői láb kialakítása volt. Be is jöttek a számításai, mert versenyvonalában két tehetséges munkatárs kezdett szervezői tevékenységbe. A sikeres verseny a pénzdíjon kívül mást is jelentett neki. Megfogalmazódott benne az, hogy egy olyan csapat áll mögötte, akik folyamatosan biztatták, és amikor azon gondolkodott, hogy feladja, akkor egy beszélgetés átlendítette a holtponton. – Tudtam, hogy nem csak magamnak tartozom annyival, hogy becsülettel befejezem, hanem nekik is, az „angyalkámnak” is. És megcsináltam! Ez egy olyan érzés, amit nem igazán lehet leírni. Föld felett 1 méterrel közlekedtem és nagyon büszke voltam magamra, hogy ez is megvan. Most már tudom azt is, hogy a csapatnak mekkora ereje van…– teszi hozzá.

Kitűzős wellness, Zalacsány


Új célt kapott a kitűzős wellnessen
Október első napjaiban Zalacsányban voltak, a 7-es, Kitűzős Hálózatvezetőknek járó wellness élményajándékkal. – Fantasztikus napokat töltöttünk együtt, számomra még most is hihetetlen hogy ilyen elismerést kapunk. Timivel mikor beszéltük, hogy 2021. márciusában az ezüstökkel mennek wellnessezni, azonnal megfogalmazódott bennem a következő célom, vagyis hogy ott leszek azon is. Hála és köszönet mindenért Timiéknek, akik mindig, mindenben segítik és támogatják fejlődésünket!

 

Ezeket olvastad már?