Kezdőoldal Ágak A nyári versenytől olyan dolgokat kapott Ács Veronika, amit maga sem gondolt volna

A nyári versenytől olyan dolgokat kapott Ács Veronika, amit maga sem gondolt volna

Ács Veronika és Baranyi Virág

Hogy mire jó egy verseny, esetünkben a nyári verseny, melyet idén többen teljesítettek, mint valaha? Azt előre csak tervezni lehet, de ha valaki újként kerül a folyamatba, akár sorsdöntő változást is hozhat az életébe. Mindenestre a három hónapnyi, felpörgetett ritmusú hálózati bővítés nemcsak új regisztráltakat vonzhat be és pontokat-forintokat hozhat a konyhára. Ács Veronika története például még 2019 decemberében, egy karácsonyi ajándékcsomaggal indult a Biocommal. A termékeket használta, nagyon tetszettek neki, s már ekkor tudta, hogy fogja őket tovább használni. 2020 áprilisában felkereste Baranyi Virágot, mert szeretett volna kézkrémet vásárolni tőle és gyomorproblémái miatt a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába kezdeni. Aki felfigyelt a dátumra, sejtheti, hogy most jön a sztori. De azt már Veronika osztja meg velünk a Tóth-Wolford-ágról.

A hálózatépítő lányok és támogató párjaik

Én lettem a versenye kulcsa
Virág nagyon örült a hívásomnak, mert a nyári verseny előtt állt és nem igazán találta meg azt a személy, akit versenyvonalaként el tudott volna képzelni. Elkezdett nekem mesélni erről a versenyről, az üzleti lehetőségekről, látott bennem valamit, olyat, amit én el sem tudtam képzelni magamról. Vágjunk bele, ő segít és támogat mindenben.

Vezetőképzőn Veronika és Virág

Az elismerés pillanata: ez is a nyári verseny közvetett hozadéka…


Megijedtem, de bíztam
Hát, meg kell, hogy mondjam nagyon megijedtem, nem sok mindent értettem ebből az egészből. Azt az egyet tudtam, bízom Virágban, tudtam vele azonosulni, nekem is van egy kislányom, jól jött volna a plusz jövedelem és igazából nem volt mit vesztenem. Láttam ő milyen sikeres anyaként is.

A Reg-Enor kúra is segített
Májusban elindult a verseny. Sikeresen teljesítettem első hónapban Virág segítségével az 1000 pontot, aztán a következő hónapok feltételeit is. Közben jól haladt a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrám is, látták rajtam a változást, egyre többen csatlakoztak hozzám. A Facebook csoportom négy hónap alatt 1000 fő fölé emelkedett, ez köszönhető annak is, hogy a szponzorom meghirdetett egy csoportbővítési versenyt is a nagy versennyel párhuzamosan.

Lajosmizsei ünnep és felismerés
A verseny jutalma egy csodálatos nap volt Lajosmizsén, az Új Tanyacsárdában. Úgy gondolom itt történt meg bennem a felismerés, hogy én is ott akarok majd lenni pár év múlva a színpadon, átvenni az elismerő oklevelemet a munkámért. Fantasztikus, nagyszerű és értékes emberek között, ahol már ilyen rövid idő múltán, magam is értékesnek éreztem. Ez a nyári verseny többet adott nekem, mint amire gondolni is mertem volna valaha… Kezdem megtalálni magamat, jó helyen vagyok. Köszönöm a szponzoromnak!

Ezeket olvastad már?