Kezdőoldal Ágak Csiszolatlan és csiszolt gyémántok a Pálfi-Kis-ág októberi Sikernapján

Csiszolatlan és csiszolt gyémántok a Pálfi-Kis-ág októberi Sikernapján

Kalina Katalin kitűzős HV elismerése


Október 8-án, egy igazi szép őszi napon ismét Sikernapot rendeztek a szlovákiai Pálfi-Kis-ágban. A nagymegyeri Plauter kúriában tartott képzést a beszámoló készítője, a Simonics Team hálózatvezetője, Sebő Adrianna
inspirálónak találta, s szerinte mindenki azt vitte el belőle, ami ott és akkor a legjobban hatott rá.

Újabb Sikernap Nagymegyeren

A Simoncs Team vándorkupáját Kalina Katalin vihette haza

Életmódprogram, tapasztalatokkal kiegészítve
A nap házigazdája – aki az én szponzorom –, Vangel Mónika hálózatvezető volt. Miután üdvözölte a megjelenteket, Kis Gergely ágvezetőnk mutatta be a Biocom Életmódprogramot, miközben szó volt megtakarításról, környezetvédelemről és az őszi versenyről is. A kapcsolódással mindenki csak nyerhet! Ezek után tapasztalatok hangzottak el, ami szerintem sokaknak segít a döntésben.

Elismerések
Szép számban volt példa szintelismerésekre is, ami az bizonyítja, hogy ha lelkes vagy és kitartó, beérik a munkád gyümölcse.

  • Kalina Katalin kitűzős hálózatvezető lett, szponzora Nagy Andrea Ezüst HV, aki utazási voucherrel is meglepte munkája elismeréséül.
  • Kalina Katalin kapta meg a Simonics Team vándorkupáját is, 20 új belépője volt szeptemberben.
  • A Pálfi-Kis-ág vándorkupát Kis Veronika HV érdemelte ki 4060 pontos havi növekedéssel. Elmondása szerint heti szinten Törzsasztalt tartanak, Kutka Éva munkatársával felváltva. Csodás eredmény, gratulálunk!
  • Águnk Tehetség Díját Koczkás Erzsébet vitte el, aki az eurók mellé vacsorameghívást kapott az ágvezetőktől. Nagyon büszke vagyok rá, mert a csapatom ügyes, lendületes munkatársa!
  • Szó volt az ágban zajló Őszi Versenyről, melynek 1. hónapját 9 hálózatépítő is megcsinálta. Gratulálunk, ügyesek!

Ismét a Felvidéken gurul a hónap egyik legjóbbjának járó céges autó
Pálfi Katalin ágvezetőnk boldogsággal közölte, hogy ismét águnkba jön a céges autó, Simonics Éva Arany Hálózatvezető kapja 1 hónapra a Biocom Mercedest. Éva szavai: „Olyan helyen vagyunk, ahol megbecsülnek, támogatnak és nagyon büszke vagyok a csapatomra, a Simonics Teamre!”

Csiszolatlan gyémántok
A nap 2. részében Nagy Andrea Ezüst HV és csapata adott elő. Andreától megtudtuk, hogy férjével, Zoltánnal építik az életüket, és minden az első lépéssel kezdődik. Rávilágított, hogy a csiszolatlan gyémántból hogyan lehet kitartással drágakövet csiszolni. Őt követték hálózatvezetői, Lelkes Erzsébet és Kalina Katalin, akiket öröm volt hallgatni, mert csodás változáson mentek már eddig is keresztül. Egyszerű ez az üzlet, nem kell túlgondolni!

„Csiszolt” gyémántok
A Sikernapunk fénypontjai Tóth-Wolford Erika és párja, Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók voltak. A megjelentek ámulattal hallgatták őket, mert óriási példák számunkra is. Pár gondolatot hoztam tőlük:

  • Csak arra figyelj, aki lenni akarsz, és tedd a dolgod!
  • Kezdj el másképp gondolkodni, és tudd, hogy hova tartasz!
  • A pénz az időtlen szabadságot jelenti.

Kis Veronika (jobbról), az egyik boldog kupagyőztes

Koczkás Erzsébet, a Tehetség Díjas

A beszámoló szerzője, Sebő Adrianna (jobbról a második) a csapatával

Simonics Éva hajthatja egy hónapig az egyik Biocom autót

Szintelismerések

Terméktapasztalatok

Ők teljesítették az Őszi Verseny első hónapját

Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató

Tóth-Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgató

Vangel Mónika volt a Sikernap házigazdája

Ezeket olvastad már?