Kezdőoldal Ágak Hálózatvezetőt és fogyiverseny-győztest is hirdettek az újabb Sikernapon a Pálfi-Kis ágon

Hálózatvezetőt és fogyiverseny-győztest is hirdettek az újabb Sikernapon a Pálfi-Kis ágon

Újra Sikernapot tartottak a Felvidéken

Május 8-án egy csodás, napsütötte vasárnapon ismét megrendezték a Sikernapot a szlovákiai Pálfi-Kis-ágon. Közel száz érdeklődő gyűlt össze a Plauter Kúriában, a felvidéki Nagymegyeren, hogy újra együtt tanuljon, töltődjön – például a Beta-ág vezetésétől és egy kiváló dietetikustól, aki szintén az ág hálózatépítője is. A beszámoló szerzője, Nagy Andrea Ezüst HV a SLIM40-el hirdetett fogyiverseny győzteseinek eredményéről is beszámol. A dobogósok elveszették testsúlyuk ötödét…

Közel százan voltak a nagymegyeri rendezvényen

A legdinamikusabb áprilisi hálózatvezető Vangel Mónika lett a Pálfi-Kis-ágon

Járjunk nyitott szívvel és füllel
A délután házigazdája Vangel Mónika Ezüst Hálózatvezető volt, aki óriási lelkesedéssel, lendületesen és profi módon vezette le napot. Sebő Adrianna mutatta be a Biocom Életmódprogramot. Hangsúlyozta, hogy a saját, nemzetközi vállalkozásunkat építhetjük a Biocom által és mindig van mellettünk szponzori segítség, ami óriási előny. Útravalónak azt tanácsolta, járjunk nyitott szívvel, füllel és találjuk meg azokat az embereket, akiknek a Biocomra van szüksége.

Sebő Adrianna HV mutatta be az életmódprogramot

Ők osztották meg a tapasztalatokat

Fontos megosztások
Néhány munkatárs megosztotta velünk a tapasztalatát is a termékekkel:

  • Horváth Süli Gita,
  • Gaál Emília,
  • Vida Melinda és
  • Pálfi József.

Jár az oklevél Szilviának és Szilveszternek

Új hálózatvezetők
Károlyi Szilvia és Makki Szilveszter elérték a hetes szintet – gratulálunk! Szponzoraik, Kovács Évi és Zsolt elmondták, hogy Szilviék az év elején hoztak egy komoly döntést, sokat fejlődtek, dinamikusak, nagyon kratívak és ezért büszkék rájuk.

Károlyi Szilviáék HV elismerése

Sikeres hálózatépítők

  • A Pálfi-Kis-ág kupáját, amelyet mindig a hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője kap, most Vangel Mónika vitte el, aki csapatával szépen fejlődött az áprilisi hónapban. Gratulálunk!
  • A Tehetség díjat Hanák Márta nyerte, aki 19 új regisztrálttal bővítette csapatát áprilisban. Gratulálunk!

Hanák Mária, a Tehetség díjas az ágvezető Pálfi Katikával

Hanák Márta hálózatvezetőjével, Monka Évával

Több, mint húsz százaléknyit fogytak!
Januárban indult a fogyiversenyünk, Slim40-nel. Mindenkinek 80 napos kihívást kellett teljesítenie. Csodálatos eredmények születtek, igazi átalakulások. A verseny győztese, aki elvihette fődíjat, 21,92%-ot fogyott a testsúlyából: Zachar Gábor. Gratulálunk! 2. helyen Némethová Šárka 21,39%, 3. helyen: Habán Péter 20,39%.

Habán Péter szponzorával, Pecsuk Kázmér Edittel

Zachar Gábor, a SLIM40-re épülő fogyiverseny győztese az ágvezető Kis Gergellyel

Fogadjuk el testünk jelzéseit!
Sikernapunk szakmai előadója, tündöklő csillaga, Eberhardt Hajnal dietetikus volt. Elvarázsolta őt a helyszín, azt mondta, hogy ilyen királykisasszonyos kastélyban még soha nem adott elő… Hasznos gondolatokat hallhattunk tőle az életmódváltással kapcsolatosan. Javasolta, hogy mielőtt meg akarunk „gyógyítani” valakit, kérdezzük meg, hogy hajlandó-e elhagyni azokat a dolgokat, amik megbetegítették. Figyeljük oda és fogadjuk el testünk jelzéseit!

Beta Tünde és Kolos a felvidéki águk vezetőivel, Pálfi Katikával és Kis Gergellyel

Az ecset a te kezedben van
Hogyan lehet eljutni a fodrász szakmából az Ezüst Hálózatigazgató szintre? Fantasztikus beszámolót tartott erről Beta Tünde, aki férjével, Beta Kolossal elérte ezt a szintet. Tünde ragyogott, hatalmas lelkesedéssel mesélt az útjukról, munkájukról, kitartásukról, élményeikről. Nekem nagyon tetszett ez a hasonlata: „Az életed egy üres vászon, az ecset a Te kezedben van. Olyan életet festesz magadnak, amilyet szeretnél.”

A Pálfi-Kis-ág hálózatvezetői gratulálnak Beta Tündének és Kolosnak az Ezüst Hálózatigazgató szint eléréséhez

A csupaszív Eberhardt Hajni

Minden nap haladjunk a célunk felé
A csoda itt van körülöttünk, amit bármikor beengedhetünk az életünkbe. Fontos, hogy nap mint nap cselekedjünk és haladjunk a célunk felé. Hálásan köszönjük ezt a fantasztikus Sikernapot ágvezetőinknek, Pálfi Katikának és Kis Gergelynek, Eberhardt Hajnikának, Beta Tündének és Kolosnak – élmény volt, inspriráló és feltöltő. Fazekas Gizikének pedig hála és köszönet, hogy annak idején igent mondott Tündének, mert általa indult el a Beta-ág felvidéki csapata.

Középen Fazekas Gizike, a kapocs, aki összekötötte a felvidékieket a Biocommal

Ez új Ezüst Hálózatigazgatók előadást is tartottak

Csorba Nóra HV a csapatával

Kis Veronika és Deák Katalin hálózatvezetők a csapatukkal és az előadókkal

Nagy Andrea és Zoltán Ezüst Hv, Pecsuk Kázmér Edit HV és Lelkes Erzsébet HV a munkatársaikkal

Ragyogó csapat!

Vangel Mónika Ezüst HV és Sebő Adrianna HV a csapatával

Simonics Éva Arany HV az eladókkal

Ezeket olvastad már?