Kezdőoldal Ágak „A” Vecsés, avagy „A” vezetőképző, ahol a hatás garantált

„A” Vecsés, avagy „A” vezetőképző, ahol a hatás garantált

"A" Vecsésen "A" csapat

“A” Vecsésen “A” csapat

Vecsés a keltető, a dobbantó, a rakétakilövő állomás – ezek a szavak jutnak Gruicsné Sümegi Éva eszébe Vecsésről. Mármint nem a településről, hanem a Ferenczy-, azon belül a Vass-, Beta- és Gazdag-ágak vezetőképzőjéről, amely fogalommá vált az elmúlt évek során. Aki már részt vett ezen a tréningen, nagyon jól tudja, nem túloz. Szerinte a recept a hagyományos, a hatás garantált. S hogy miért? Kiderül az Ezüst HV által küldött cikkből, amik kiegészülnek a résztvevők reflexióival.

Szervezők és előadók: Vass Oszkár, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Czentlaki Zoltán, Czentlaki Beatrix, Szász Laura, Ferenczy László

Feldebrői módra
Az első nap a felrázó feldebrői módra (a vecsési vezetőképzőnek a feldebrői képzés volt az elődje). Ferenczy László felső ágvezetőnk, mentorunk és nem utolsósorban az Egészségkönyv írója olyan vehemenciával, lendülettel és szeretettel teli oktatással vitte végig az egész napot, hogy észre sem vettük, vége lett.

Ne sajnáld a képzésre az energiát!
Határozd meg időben, térben elhelyezve a célodat, hozd meg a döntést és tegyél bele egy évet szívvel, lélekkel, mindent félretéve és meglesz az eredménye, meg tudod alapozni a jövődet! Itt a Biocomban ehhez minden eszköz rendelkezésedre áll, a segítők, a termékek, a marketing terv, minden érted van! Mindezek mellett a tanításából nagyon sok mondatot kiemelhetnék, de a mostani egy mondat, ami a számomra legfontosabb volt: „Aki sajnálja a képzésre a pénzt, az energiát, még nem tudja, milyen sokba kerül a tudatlanság!”

Egy 13 éve íródó történet tanulságai
Ugyanezt a gondolatmenetet folytatta másnap az ideális páros, a szív és az ész, a 230 ezer pontos Ezüst Hálózatigazgató házaspár, Czentlaki Zoltán és Czentlaki Beatrix. Történetük 13 éve egyetlen döntéssel kezdődött: szponzoruk tüntető termékhasználattal ismertette meg velük a Q10-et és lám, abban a kis dobozban benne volt az egész jövőjük, a karrierjük, amit aktív, napi szintű munkával emelnek egyre magasabbra.


A web, mint üzletépítői eszköz

Szintén ezt a gondolatmenetet tovább fűzve gyakorlati tanácsokat kaptunk Beta Kolostól az internet, ezen belül a weboldalak és a közösségi média használatának rejtelmeibe beavatva bennünket. A nemzetközi szabályokat betartva érdemes kihasználni ezt a lehetőséget az üzletépítésre, hiszen tömegek használják nap, mint nap, interaktív és egyszerű a kapcsolattartás.

Beta Kolos hasznos tudást adott át a világháló üzletépítői használatáról


Légy a legjobb!

Az utolsó blokk a Vass házaspáré volt, elsőként Vass Oszkár ágvezető tette fel azt az elgondolkodtató kérdést: mit vársz a Biocomtól? Végül Vass Szombatfalvi Zsuzsanna érzelmekkel, dús mondataival zártuk ezt a tartalmas két napot. Hol sírtunk, hol nevettünk… Az ő 3 mondata számomra: „Te vagy és mindig is Te leszel saját életed generátora. Amit most gondolsz, a holnapi életedet formálja. Légy a legjobb!”

„Gyereknek” lenni jó!
Természetesen most is az esti program volt a lazítás, a levezetés ideje, de ahelyett, hogy elálmosodtunk volna, inkább felpörögtünk. Köszönet és hála érte Oszinak és Zsuzsinak, gyereknek lenni még mindig jó!

Végezetül pár reflexió:
Pusztai Julianna: Sorsfordító előadások
Hálás vagyok ezért a csodálatosan építő két képzési napért a szervezőknek, minden előadásnak számos tanulsága volt számomra! Ferenczy László, a Czentlaki-házaspár és Vass-Szombatfalvi Zsuzsanna előadásai pedig olyan erejűek voltak hitelességük, profizmusuk vagy éppen sodró lendületük által, hogy számomra is sorsfordítóak lehetnek.

Natalia Penzes: Fantasztikus továbbképzés, kellemes hangulatban
Sziasztok, kedves munkatársaim! Szeretném megköszönni a szponzoromnak a lehetőséget, hogy részt vehettem egy ilyen fantasztikus továbbképzésen és nem utolsósorban a rendezőknek, hogy ilyen kellemes hangulatot teremtettek. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam és ott leszek a következő képzésen is és szerintem minden képzésen, mert a tapasztalat, a tudás, amivel rendelkeztek, engem feltölt és előrébb léptet. KÖSZÖNÖM!

Sándor Ferenc: Óriási volt!
Csak pozitívat tudok mondani, óriási volt. Elképesztő energiákat kaptunk és töltődtünk általa. Szívesen hallanék előadást időpont-egyeztetés, meghívás, és bizalomépítés témákban.

Vajas Roland és Krisztina (Dunaszerdahelyről): Mindketten gazdagodtunk
Ahogy említettük Vecsésen, mi még nagyon új tagjai vagyunk a BIOCOM családnak, ennek ellenére nagyon jó éreztük magunkat a 2 nap alatt. Sok kedves és barátságos embert ismertünk meg, nem beszélve az igazán profi és közvetlen előadókról. Számos hasznos információval gazdagodva és nagyon motiváltan jöttünk el mindketten. Már most várjuk a következő találkozót és büszkén jelentem, hogy immáron mindketten regisztrált partnerei lettünk a BIOCOM-nak, valamint leadtuk a 2. megrendelésünket… Köszönjük az eddigi segítséget és támogatást a szponzorainktól, igyekszünk mindent megtenni a hosszú, közös jövő érdekében.

Széplaki Noémi: Sok új gondolatot kaptam
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus eseményen. Sok új gondolattal jöttem el és nagyon örülök, hogy ennyi csodálatos emberrel tölthettem 2 napot és ismerhettem meg néhányat.

Jurák Magdi: Érdekes, értékes információk
Először voltam a vecsési rendezvényen. Nagyszerűen éreztem magam! Nagyon sok kedves, nagy tudású embert ismerhettem meg. Személyiségfejlesztő, építő jellegű, hasznos programot nyújtott… Sok érdekes, értékes információt hallottam, amelyet be tudok építeni a saját üzletembe. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Varga Edit: Töltést kaptam
A vecsési képzés mindig más, de mindig ugyanazt adja! Igen, ugyanazt, „TÖLTÉST”!
Az előadások megérintettek, tanítottak, az esti játékok, nevetések, na, arra nincsenek szavak… Köszönjük a szervezést!

Barabás Irén (Erdélyből): Először, de nem utoljára
Először voltam Vecsésen, de biztosan nem utoljára! Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, sok jó embert ismerhettem meg! Köszönöm a lehetőséget!

   

Ezeket olvastad már?