Kezdőoldal Ágak „Csapassuk!” – Gyökeresen megváltozott Herold Andrea élete a Biocom által, melynek hálózatvezetője lett a Tóth-Wolford-ágon

„Csapassuk!” – Gyökeresen megváltozott Herold Andrea élete a Biocom által, melynek hálózatvezetője lett a Tóth-Wolford-ágon

Herold Andrea is a vezetői csapat tagja lett


Herold Andrea Biocomos életútja 2018. október 5-én kezdődött egy teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrával. Pivarcsi Krisztina, akire a Facebookon talált rá, nagy segítség volt a folyamatban. Mivel Biocomos tevékenysége, lelkesedése, nagyon motiváló volt számára, így 2019. március 31-én Andrea úgy döntött, hogy elkezdi építeni saját hálózatát. Hogyan jutott el a hálózatvezetői szintig? Az is kiderül, mielőtt a közvetlen szponzora, Dömölkiné Viki is értékelné őt és az azóta eltelt két esztendőt.

Elszántság
Nagy elszántsággal indultam el Biocomos utamon. A hálózatvezetői szintet 2020. januárjában értem el, hála és köszönet munkatársaimnak is: azaz Hanuszné Tóth Gabinak és Dénes Ibolyának! Dávid Beatrix később csatlakozott hozzánk, de ő is nagy elszántsággal megy előre a céljai felé.

„Megváltoztatom az életedet!”
Hálával gondolok vissza arra a napra, mikor megismertem Pivarcsi Krisztinát, és Dömölkiné Vikit! Kriszta egy mondata cseng a fülembe azóta is: „Megváltoztatom az életedet!” Köszönöm, Kriszta, ez már akkor megtörtént, mikor megismertelek!

Közös élmények egy fürdővárosban


Szponzori segítség
Nagyon sok segítséget és támogatást kapok Dömölkiné Vikitől. Hálás vagyok érted, Viki!  Egy igazán jó barátnőt kaptam személyedben. Hálózatvezetői munkám elismeréseként a szponzori jutalmam Vikitől 5 nap fantasztikus wellness volt! Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb! Hálás vagyok minden percért és azért, hogy ilyen csodálatos embert ismertem meg benned!

Gyökeres változások
Az életem gyökeresen megváltozott, sok minden történt velem az elmúlt két évben, de az álmaimat soha nem adom fel! A Biocom nemcsak az egészségemet adta vissza, de lehetőséget adott egy új, szabadabb, anyagilag független életre!

DÖMÖLKINÉ VIKI: Andi igazi csapatjátékos és barát
Most pedig nézzük, hogy a közvetlen, s fentebb megdicsért szponzor hogyan látja a folyamatot és első HV-ját. – Andit 2019-ben ismertem meg, Pivarcsi Krisztina szponzorom által. Andi az első hálózatvezetőm lett 2020-ban. Hamar egy húron pendültünk, hisz igazi csapatjátékos, jókedélyű, pezseg körülötte az élet. Szinte mintha ezer éve ismernénk egymást, így kapcsolatunk több lett, mint Biocomos munkatárs. 2 éve jóban-rosszban, mély őszinte barátság szövődött köztünk. A vele töltött idő élményekkel teli, munkája kitartó és befogadó, de sokat kell tanulnunk még, hogy a befektetett idő kamatozzon. Munkatársait terelgeti, szépen építi hálózatát, a kitűzött célokat elérjük. Hálás vagyok érted. Ahogy mondani szoktuk: csapassuk!

Ezeket olvastad már?