Kezdőoldal Ágak Gyermekkori barátságból közös, vezetői munka: Dömölki Zsoltné Viki HV lett a Tóth-Wolford-ágon

Gyermekkori barátságból közös, vezetői munka: Dömölki Zsoltné Viki HV lett a Tóth-Wolford-ágon

2019. október: a céges, nyeremény Audi átvétele

Dömölki Zsoltné Viki 2018. júliusában vált taggá a Biocom rendszerében, s nem meglepő módon Reg-Enor kúrával kezdődött a pályafutása. Kedves barátnője (most már egyben a szponzora is), Pivarcsi Krisztina látványos fogyása lelkesítette. Így bátran vágott bele, akkor még nem is sejtve, micsoda anyagi lehetőséget rejt számára a Biocom életmód! Barátnője-szponzora így méltatja őt és kettejük közös munkáját: „Viki egyre növekvő csapata és pontjainak száma bizonyítja azt, hogy napról-napra jobban látja át a rendszert, egyre jobb vezető válik belőle. Személyisége tökéletes a Biocomos munkára, hiszen nyílt, könnyen barátkozik, nagyon kommunikatív, jó kedélyű személy. Büszke vagyok rá, hogy a gyermekkori barátságunkat a Biocomos Életmód adta lehetőségekkel is megkoronáztuk!” S hogyan lett belőle HV? Nos, kellett hozzá egy sikeres kúra, egy jó Start, némi füllentés és egy jó csapat. A többit, nyereményautóval együtt elmeséli ő…

2019. Herold Andi és Hanuszné Gabi munkatársaival

Kérdések a jutalékról
A kúra sikerén felbuzdulva 2018. decemberében kérdezgettem Krisztinát a jutalékról, ami megdobogtatta a szívem, hisz hónapról hónapra gyarapodott a pénztárcája. 2019. januárban az érdeklődésem során, mellette ültem a Startrendezvényen, nagyon büszke voltam rá, mert épp akkor lett hálózatvezető.

2019. március, Dömölkiné Viki HV köszöntője

Egy hatásos Startnap
A Startnap rám nézve rendkívül hatásos volt, másnap már készült is a vállalkozóim, amitől eléggé féltem, hisz azt se tudtam, eszik vagy isszák. Így belecsöppentem a Krisztina építette hálózatba, kaptam egy hatalmas rendszert, amit nem én hoztam létre, hiszen ekkor már 4.000 feletti csoport volt alattam, de tartani kellett és bővíteni.

2019. márciusában, HV képzésen


Segítő füllentés
Februárban 120.000 forintos jutalékot zsebeltem be, amit tetőztünk egy 2 napos vecsési képzéssel… némi „füllentéssel” jutottam oda, hisz Krisztina annyit mondott „gyere már velem, nyertem +1 főre”…

2019. októberében egy Startrendezvényen, a boldog csapattal

„Buta leszek, ha elengedem…”
Ott ismertem meg Tóth Lalit és Tóth-Wolford Erikát, akik személyiségükkel, tanításukkal és főként az egyszerűségükkel levettek a lábamról. Erika mondata mélyre ékelődött bennem, hisz még nem is sejtettem, milyen jó helyen vagyok! „Buta leszek, ha elengedem, nem baj, ha most még nem értem.” Gondolataim azon jártak, Krisztina jól keres, Erikáék régóta benne vannak, ők tudják, én pedig nem hagyom magam eltántorítani, hisz szép kis összeget kaptam most is, és élvezem, amit csinálok. Egészséget és pénzt is kapok, kell ennél több? Hisz csak úgy lehetsz egészséges, ha megtudod vásárolni!

2019. novemberében pihenés Simontornyán

Egy fenékkel három lovat…
Férjem, Dömölki Zsolt álmát már pár éve rendezgettük, kecskéink vannak, sajtgyártással is foglalkozunk. Főállás mellett, sajtgyártás, mezőgazdaság és jött a Biocomos életmód, amit be kellett iktatni az életünkbe. 1 közös lányunk, Zsóficánk és 2 keresztgyermekünk (Noémi és Gergő) mellett folytattuk az „egy fenékkel 3 lovat ülünk meg” esetet.

2019. novemberében HV képzésen a kedves felső vezetőivel, Tóth Lalival és Tóth-Wolford Erikával

Minden perc számít a családdal
Büszke vagyok a gyerekekre, hisz kevesebb időt töltünk együtt, de amikor kiruccanunk, minden percét kihasználjuk. Támogatásuk elképesztően szuper, akár testedzés, tanács, akár termékhasználatról legyen szó, mindig kitartanak velünk és persze a poénos mondataik sem maradnak el…

2020-ban elvitték a Biocom hírét Váchartyánba, Meggyes Krisztinával

Andi, Gabi és Krisztina
Márciusra HV lettem, melyben Herold Andi kolléganőm volt segítségemre. Andi igazi munkatárs és igazi baráti kapcsolat alakult ki köztünk, remekül tudunk együtt dolgozni, egy rugón jár az agyunk. A fejlődést Andi kolléganője, Hanuszné Gabi is lelkesítette, remek baráti kapcsolat alakult ki vele is, tanulékony és lelkes. A csapatomban Meggyes Krisztina munkája is kiváló eredményeket hozott, törekvése és az igazi lelkesedése 2020-ra ért be igazán. Imádom, hogy vele is mindig egy húron pendülünk!

A férjem is boldogan vezette a nyereményautót…
2019. augusztus volt, amikor is férjemmel részt vehettünk az Erikáék által szervezett táborban. Az indulás döcögve kezdődött, de estére a párom is tudta, jó helyre kerültünk. Remek társaság, igazi szuper csapat! A következő vecsési képzésre már férjem is velem tartott. Rendkívül jól sikeredett az a 2 nap is, hisz befogadta a tanítást, válaszokat kapott a miértekre. 2019. októberben a csoda és boldogság hónapja lett, amikor is elhozhattuk a céges Audit 1 hónapra. Én boldog voltam, mert megnyertük, Zsolti boldog volt, mert vezethette, a munkamegosztás ismét remekül zajlott…

A csapat érdeme

Mindez a boldog csapat eredménye, melyért hálás vagyok nekik:

 • Herold Andinak,
 • Meggyes Krisztinek,
 • Hanuszné Gabinak,
 • Balázs Julinak,
 • Dömölki Zsoltinak
 • és Pivarcsi Krisztinának, aki remekül adta át minden tudását nekünk.

A lehetőséget ki is használtuk, a céges autóval érkeztünk rendezvényekre, munkatársi megbeszélésekre, elvittük a Biocom hírét az ország több pontjára, többek között Érdre, Sopronba, Rajkára stb. Amíg ide-oda feszítettünk az Audi Q5-el, megtudtuk, kik az igazi barátaink, rájöttünk, csak olyanokkal vedd magad körül, akik tudnak ugyanabban hinni, amiben Te. Nincs másra szükséged, csak azokra, akik veled együtt sírnak és nevetnek.

Mesés élmények
Novemberben részt vehettünk Erika és Lali bálján, ami megható, csodálatos mesébe illő volt! Szívből gratulálok, csodálatos emberek vagytok! 3 napos pihenést is élvezhettünk Simontornyán, amit Krisztinától kaptunk a kitűzőm mellé, csodálatos volt!

2020 év a duplázás, új lehetőségek, sikerek éve lesz!
A világban kialakult helyzet miatt, a lehetőségek új irányt adtak nekünk is. Nagyon hasznos és sokkal több információt, tanítást kaptunk vezetőinktől és a csapatoktól az internetnek köszönhetően. Megérett bennünk is a „hogyan csináld, értsd a rendszert és kérdezz”…hisz kérdés nélkül nincs válasz! Felvettük a ritmust, könyveket olvasunk, cd-t hallgatunk, hogy fejleszthessük magunkat és csapatunk tagjait!

2020. márciusában Herold Andi HV köszöntője alkalmával

Herold Andi HV lett
márciusban köszönthettem Herold Andit első Hálózatvezetőmet, melyhez szívből gratulálok, ezt meg is koronáztuk egy szuper, hajdúszoboszlói wellnessezéssel!

Bővül a csapat
Amint a fókuszunk beindult, 6 fő munkatárssal bővült a csapatunk. Érdeklődéssel, lelkesedéssel, tudás iránti vágyukkal köszönthetjük őket:

 • Tóthné Ritát,
 • Török Marikát,
 • Horváth Noémit,
 • Balázs Júliát
 • és a „fényeskéimet”, Máté Noémit (keresztlányunkat)
 • és Csernákné Szoboszlai Szilviát.

Remek csapatjátékosok, odaadással és hittel vágtak bele a Biocom világába, melynek meglesz a gyümölcse, hisz ki mint vet, úgy arat! Kedves Csapatom, itt is szeretném megköszönni  munkátokat, lelkesedéseteket, köszönöm, hogy vagytok és együtt szárnyalhatunk!

Büszkeségei: a család

Közösen az úton a szponzorommal-barátnőmmel
Pivarcsi Krisztina, kedves szponzorom, barátnőm: életünk azóta fonódott össze, mióta megszülettél. Gyermekkori barátságunkat méltón emlegetem hisz, jóban-rosszban kísértük egymást mindig! Hatalmas hálával, büszkeséggel tölt el a siker felé vezető utad, köszönöm, hogy részese lehetek és támogatni tudjuk egymást ezen, a szabadság felé tartó életúton is!

Üzenet a lányunknak
Drága Zsóficám, kicsi lányunk, remekül viseled ezt az időszakot, hisz te már tudod, a bakancslistánkat így fogjuk elérni, melynek minden percét élvezni fogjuk! Nagyon szeretlek!

Köszönet a családnak
Örömömre szolgált, mire ezt a cikket megírtam, a 3 lovat ülünk meg egy fenékkel csak 2 maradt, a kecskék új tulajdonosokra leltek. Köszönöm férjem, Dömölki Zsolt türelmét és támogatását, hisz így együtt tudunk haladni a Biocomos úton. Itt szeretném megköszönni drága Anyukám, Anyósom, Apósom támogatását is, akik mindig mellettünk állnak és vigyáznak Zsóficára, amíg mi képzéseken vagyunk! Köszönöm a sok-sok tanítást, lelkesítést, előadásokat Minden Vezetőnknek!

Merj élni!
Az utolsó gondolatom Minden kedves olvasónak: „Arra kell figyelnünk ebben a felfordult világban, nehogy túl keveset éljünk!” Használjátok ki a Biocom adta lehetőséget, merj belevágni, merj élni, veszteni valód nincs!

 

Ezeket olvastad már?