Kezdőoldal Ágak Bezárt vállalkozás, kinyíló Biocom-lehetőség – németországi példa Salánki Zsuzsannával a Tóth-Wolford-ágról, regenoros ízzel

Bezárt vállalkozás, kinyíló Biocom-lehetőség – németországi példa Salánki Zsuzsannával a Tóth-Wolford-ágról, regenoros ízzel

Munka közben Salánki Zsuzsanna. Egy hálózatvezető, Németországból!


Hogyan találkozott a Biocommal és hogyan kapta el a hév az üzletépítésben? Erre a kérdésre válaszol az alábbiakban, látványos képekkel is támogatva
Salánki Zsuzsanna, aki a Tóth-Wolford Teamhez, azon belül a Katona Teamhez, Tóth Jánosné hálózatvezetőhöz (Katonáné Tóth Tímea anyukájához…) tartozik. S hogy mitől különleges a története? Zsuzsa Németországban, Augsburgban él, s hosszas megfigyelés után 2019 januárjában kezdett a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrába, melynek eredményeként 40 kilótól szabadult meg. Súlyvesztésére felfigyelt a környezete, ő pedig szívesen megosztotta tapasztalatait, így segítve az érdeklődő embereknek. A felső vezető páros, Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs így folytatja a részletezést: – 2020 januárig konkrétan hálózatépítésről nem esett szó, majd 2020 februárban kilátogattunk hozzájuk Augsburgba anyukámmal és képzést tartottunk az üzleti lehetőségekről, a tudatos hálózatépítésről – az eredmény nem maradt el. Már abban a hónapban, február végén Zsuzsa 4000 pontos lett, április végére pedig hálózatvezető, de nem is akárhogyan… Majd’ 8000 ponttal zárt és lett egy 4000 pontos, 6-os munkatársa Kabók Éva személyében. Lelkiismeretesen, céltudatosan, szervezetten tevékenykedik és megoldásokban gondolkodik. Tanulékonysága, nagylelkűsége, pozitív hozzáállása példaértékű. Igazi vezető típus! Hálásak vagyunk, hogy itt van, vannak a csapatunkban és együtt dolgozhatunk. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, a „német vonalunkra”, fantasztikus munkát végeznek, minden elismerésünk – foglalják össze a felső vezetők. S hogyan látszik mindez Augsburgból? Zsuzsanna máris meséli…

Küzdelem a tejtermékekkel
2017-ben hallottam először a Reg-Enorról, de akkor még a tejtermékeket nem tudtam „agyban” elengedni. 2018-ban csatlakoztam szponzorom, Tóth Ilona facebook csoportjához, ahol eleinte csak figyeltem, aztán 2019. januárjában megkerestem, hogy belevágok, mert a súlyom és a mozgásszervi problémáim tarthatatlanok voltak.

Könnyű átállás, éhezés nélkül: mínusz 40 kiló!
Nem is gondoltam, hogy ilyen könnyen átállok egy más típusú étkezésre. 6 hónapig zéró toleranciával megszabadultam 30 kilótól és nem mellesleg a térdproblémáim is megszűntek, aminek nagyon örültem, mert még semmilyen kúra alatt nem sikerült ez, főleg éhezés nélkül. Ezt követte egy kis szünet, de a regenoros étkezést folytattam és mínusz 10 kg lett az eredménye

Bármilyen hihetetlen, mindkettőn Salánki Zsuzsanna van. A kúrával negyven kilótól szabadult meg!

Felfigyeltek a szépségszalon vendégei
Ilonával tartottam folyamatosan a kapcsolatot, egy találkozás során messengeren beszéltem Katonáné Tóth Tímeával, aki elmondta számomra, milyen egyszerűen neki tudok állni az üzletemet építeni. Németországban, azon belül is Augsburgban élek és egy szépségszalont vezetek, ahol a vendégeim nagyon hamar látták rajtam a változást és persze nagy érdeklődéssel figyeltek. A pozitív tapasztalataimat mindig nagyon szívesen megosztottam másokkal és így sokaknak tudtam már segíteni. A csapatom elkezdett növekedni, bár 2020 januárjáig 5-ös szinten stagnáltam.

Munkatársi találkozó, határok nélkül

Egy látogatás hozta az átkattanást
Ekkor jött az áttörés, 2020. február 22-én szponzoraim meglátogattak minket. Egy képzésen vehettünk részt, ami számomra meghozta az „átkattanást”. Nagyon hálás vagyok Timiéknek, hogy megtették értünk ezt a nagy utat és irányt mutattak. A februárt már 4000 ponttal zártam, 6-os szinten.

Az áttörést hozó augsburgi képzés egy pillanata

Zajlik a tréning Németországban

Amikor még “offline” módon is lehetett dolgozni, Zsuzsinál

Csoda-e, ha egy ilyen képzés beindította a németországi munkát a Tóth-Wolford-ágon?


Az üzlet bezárt, a Biocom „kinyitott”
Márciusban elért minket is a vírus, be kellett zárnom az üzletet. Na de csak itt kezdődött az élet a Biocomnál számunkra! Elkezdődtek az online tréningek, Startképzés, zoom szobás beszélgetések, tanítások… Rengeteget tanultam, fejlődtem és nagy energiát fordítok arra, hogy ezt tovább is adjam, hogy a csapatommal együtt haladjunk a cél felé. Áprilisban 7-es szinten zártam.

Zsuzsa nem esett kétségbe: bár az üzlete bezárt, kinyílt a világ előtte a Biocommal. Itt épp online tanulásban vesz részt.

Már van társ-vezetőm: Kabok Éva
Meglett az első 4000 pontos munkatársam Kabók Éva, aki január óta foglalkozik az üzletépítéssel, hihetetlen energiával. Nagyon büszke vagyok rá, hogy munka mellett másodállásként sikerült neki. Évi célja, hogy novembertől már főállásban végezze ezt a tevékenységet.

Kabók Évi és párja. Bővül a vezetői csapat!

Felelősséggel tartozom a munkatársaimért
Célom, hogy munkatársaimból minél gyorsabban hálózatvezetőket neveljek. Most már látom, hogy erre elegendő sokkal rövidebb idő, mint nálam volt, a helyes struktúraépítéssel és a megfelelő tanítással. Felelősséggel tartozom értük, mivel bizalmat szavaztak nekem, az idejüket szánják a biocomos munkára, ez meghozza a gyümölcsét mindenkinek.

Komoly célok, Németországban
A következő lépés, hogy Ezüst Hálózatvezető legyek és céljaim közé tartozik még, hogy Németországban Biocom raktár jöhessen létre. Hálás vagyok a vezetőimnek, munkatársaimnak és kúrázóimnak is, hogy eljutottam idáig és kísérnek a Biocomos utamon!

Ezeket olvastad már?