Kezdőoldal Ágak Kiemelkedő esztendő volt 2021 a Katona Team életében is, mely önálló évzárót tartott Vecsésen

Kiemelkedő esztendő volt 2021 a Katona Team életében is, mely önálló évzárót tartott Vecsésen

A Katona Team a 2021-es évzáráson, a Hotel Stációban

 „Mi a karácsony? Teológiai szempontból Isten fia, Jézus Krisztus földi születésére emlékezünk. Spirituális megközelítésből a karácsony az ébredés állapota, felismerni magunkban a Mennyek Királyságát, meghitt kapcsolatba lépni az Úrral a szíved mélyén, visszanyerni elveszített isteniségedet, elérni a krisztusi tudatot avagy a kozmikus tudatot, mindenkit szeretni, mindenkit befogadni a szereteted meleg ölelésébe – ez a valódi karácsony…” S mi még, egy Biocomos (Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető, a Katona Team krónikása, a csapat Év Hálózatépítője) lelkén keresztül nézve? Íme.

Emelkedett ünnepség
Szeretettel a szívünkben vártuk 2021. december 19-ét, amikor is a Katona Team első önálló évzáróján kinyílt a földi, Biocomos karácsonyi kapu. Nekünk! Magam részéről igen ihletett állapotban vártam az ünnepi rendezvényt, mert a Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató páros szívhez szóló köszöntése után én nyithattam a rendezvényt egy igazi mesével, egy felolvasással. Megtisztelő érzés volt Wass Albert szavait, a Magyar Karácsony az Égben című meséjét felolvasni, a szívem – ma már mondhatom – legkedvesebb embereinek, a Biocomos testvéreimnek. Amikor Biocomossá válsz, megérted, amiről írok…

Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető

 

Gyémánt ágvezetői értékelés
A felolvasás után a Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató páros köszöntötte a Katona Team résztvevőit, majd Lali tárta elénk a Biocom cég 2021. éves fejlődését számokban, statisztikai kimutatásokban, mindezt egy roppant szemléletes fotókkal illusztrált diasoron. Pár gondolat erejéig meg kell említsem a TOP10-es dián látottakat, melyből kiderült, hogy a húzó termék még mindig a Reg-Enor, de hatalmas meglepetésünkre a dobogó következő fokán toronymagasan vezetett még a SLIM40, mely alig 1 éve jelent meg a cég palettáján, s máris trónbitorló módon ível felfelé a karrierje. S természetesen örök dobogós helyen a Grapefruitmag-kivonat is, mely  a méltó 3. helyet foglalta el a grafikonon.

Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató

Milliók, milliárdok, jövőkép
Fantasztikus érzés volt látni, hogy egy ilyen nagy múltú és erejű céghez tartozhatok én is mint munkatárs, melynek az elmúlt 1 éves összpontforgalmi értéke megközelítette az 51 millió PÉ határt, s melyből a kifizetett jutalék értéke éves szinten megközelítette a 4.6 milliárd Ft-ot. Hálás vagyok, hogy részései lehettünk ennek a dinamikusan fejlődő gépezetnek… mert mit is ad nekünk a Biocom? Egészséget, Munkát, Jövedelmet, Jövőt!

Minden ötödik pont a Tóth-Wolford Team-nél jelentkezik
Pörögtek tovább a számsorok és diák, melyeken megjelentek a Tóth-Wolford Team kimagasló statisztikái is az elmúlt 12 hónapot tekintve. Megemlítem, hogy abból a bizonyos 50 Millió PÉ-ből, mely céges szinten jelentkezett, a Tóth-Wolford Team közel 10 millió pontot tudhat magáénak, s csapatukat 201 fő hálózatvezető erősítette a 2021. évben. Roppant számok ezek, mert egy 25 éves múltú cégnél, Erika és Lali a 6 éves mindössze múltjával az egész forgalom közel 1/5-ét adjá, az ehhet tartozó szervezéssel és tanítással együtt Szenzációs! Szívből gratulálunk! Büszkék vagyunk, hogy itt lehetünk.

A Tóth-Wolford Erika – Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató páros és a Katonáné Tóth Tímea – Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató páros

Erikát és Lalit követte a Katona házaspár és következtek a Katona Team méltó diasorai.

Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgatók

Katona Team: már közel 10 százalék a nagy egészből

Emlékszem, ahogy néztem a kivetítést, az jutott eszembe, hogy mint egy nagy Univerzumban haladtunk a “makró, a nagy egész”-ből befelé, a “mikro, a lebontható részegységek” felé. Nekem tetszik ez a hasonlat, itt is jelen van a kozmikus rend ebben az üzletben. Timi egy gyönyörű fotómontázzsal indított, melyben benne van a Katona Team lelke, szellemisége, felemelő pillanatai, az Élet maga, majd ezt követően prezentálta a diákat és a csapat statisztikáját. Felemelő érzés volt látni, hogy a 2021. évben közel 4 millió összpontforgalmi értékkel zárták az üzleti évüket, s mi mikro szinten ide tartozunk, ők a mi közvetlen tanítóink. Kiemelem náluk is azt a roppant erejű fejlődést, munkát, tanítást, alázatot, mellyel ez a házsapár alig 4 év alatt a nagy egészből közel 1/10-et képviselnek és mellyel a Tóth-Wolford Team magas szintű vezetői közül ők mint Ezüst Hálózatigazgatók bonyolítják le, s szervezik a legtöbb pontértékforgalmat. 37 hálózatvezető, 2 Ezüst Hálózatvezető, 2 Arany Hálózatvezető és egyre bővülő munkatársi csapat dolgozhat az égiszük alatt. Kimondhatatlan szeretettel, tisztelettel, maradunk!

Katona Team, 2021

Kávézós tervezgetések
Szünet következett és boldogan vetettük bele magunkat a fekete arany, a kávé aromájába és csevegtünk a barátokkal, munkatársakkal, a felső vezetéssel és beleszőttük jövő évi terveinket a nagy kaporszakállú ezüst és arany csillogásába, mely szemmel nem látható módon, de ott volt körülöttünk ebben a csodálatos ünnepi atmoszférában…

Hála a felvételekért
A szünet utáni következő blokkban a köszöntések vették át a főszerepet, s rögtön az elején Timi és Szabi egy wellnessélmény-lehetőséggel köszöntötték Hermányos István Tiborné Zsuzsannát és Hermányos Istvánt rendíthetetlen fotós és videós munkájukért, amit egész évben a csapat részére nyújtottak, hogy aztán ezekkel a csodás fotókkal is a saját “brand”-jét építhesse mindenki itt a Katona Team-en belül. Hálásak vagyunk!

A Hermányos István Tiborné Zsuzsanna és Hermányos István hálózatvezető páros az Ezüst Hálózatigazgató Katona házaspárral

Helyére került egy kitűző
Következett a Biocom aranykitűző méltó átadása, mely Kotuláné Józsa Éva büszke mellkasára kerülhetett feltűzve! Szívből gratulálunk Éva!

Kotuláné Józsa Éva arany kitűzős hálózatvezető szponzorával, Grenczer Georgina Krisztina hálózatvezetővel

Az utolsó negyedév legjobbja
Köszöntötték a Katona Team vándorkupa győztesét, melyet az utolsó 1/4 év legkiemelkedőbb hálózavezetője kapja meg a hálózatépítési munkájáért, melynek méltó győztese Molnár Zsuzsanna hálózatvezető lett, aki az én csapatomat erősíti. Kimondhatatlanul büszke vagyok rád! Nemcsak neked akadt bent a szó, hanem nekem is. Megkönnyeztem a pillanatot. Érted már kedves olvasó, miről beszéltem a legelején?

Molnár Zsuzsanna hálózatvezető és az Ezüst Hálózatigazgató Katona házaspár

A Búzás Team sikerei: 152% fejlődés
Haladjunk tovább a köszöntésekkel és kerüljünk beljebb a következő mikrovilágba, a Búzás Team csapatának világába, akik az elmúlt 1 évben hihetetlen gőzerővel kezdenek egy önálló saját kis mikrokozmoszt megteremteni, jelzem teljes sikerrel a Katona Team-en belül. Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető is egy csodaszép fotókollázzsal indított, mellyel olykor megkönnyezős, majd hatalmas nevetéssel kitörve, a csapattársaival közösen megélt pillanatokat tárta elénk, azokat a pillanatokat, melyek azt mutatják meg, hogy „Itt és Most Élsz!” A 2021. üzleti év az ő évük is volt, fantasztikus, 152%-os fejlődést mutatva a hálózatukban. Közel 710 ezer göngyölített összpontértékkel és 9 hálózatvezetővel büszkélkedhet a csapat, ami bő két éves múltra tekinthet vissza. Gyönyörű munka, hatalmas fejlődés! Büszke vagyok rá, hogy a testvérágam vagy!

Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető

Angyalszárnyakkal gazdagabban
Mivel a Búzás Team már egy egyre nagyobb csapatot képvisel, így az ő üzleti évükben minősült hálózatvezetőket Ildikó tüntette ki a Biocom cég, csodálatos – én csak angyalszárnynak nevezem – kis kupájával. A méltó névsor a következő:

 • Erdélyiné Lórántfi Adrienn,
 • Kiss Erika,
 • Tóth Zsanett,
 • Fleischer Nikoletta,
 • Kis Zsuzsanna.

Megható volt nézni, ahogy az ünnepségen személyesen jelenlévő hálózatvezetők átvették a kis kupát és megosztották velünk a Biocomos életútjukat. Szívből gratulálok nektek!

Erdélyiné Lórántfi Adrienn Hálózatvezető

Kis Zsuzsanna Hálózatvezető szponzorával Szepesi Ilona szpzorával Olcsákné Kaszó Andrea Lujza hálózatvezetővel

Kiss Erika
hálózatvezető

Tóth Zsanett
hálózatvezető

 

Fleischer Nikoletta
hálózatvezető

Szepesi Ilona az Év Hálózatépítője
Ildikó ezután az ő csapatuk fénypontját üdvözölte a színpadon, a „Búzás Team Év Hálózatépítője 2021-ben” cím büszke tulajdonosát, aki nem más lett mint Szepesi Ilona hálózatvezető. Az a Szepesi Ilona, aki egyik oldalról egy komoly tanító, s a másik oldalát tekintve egy fantasztikus humorú társaság. Ili is 141%-os éves fejlődéssel, igen fantasztikus teljesítményt tudhat maga mögött és akinek a munkatársai is emelkedett fejlődési ütemben haladnak az ő tanítása alatt. Nagy vagy, Ili!

Szepesi Ilona Hálózatvezető szponzorával, Búzás Ildikó Arany Hálózatvezetővel

Botos Team: 115%-os fejlődés
A következő, fékezhetetlen lendületű aranycsapat a Botos Team. Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Arany Hálózatvezetők debütálhattak a színpadon, s Melinda is meghatottan, szívvel tárta elénk az emléktarsolyából a kivetítőn szereplő fotómontázs varázslatos pillanatait. Élmény hallgatni ezeket az értéket jelentő tanításokat, szellemiséget és munkásságot. Melinda is kivetítette a Botos Team 2021. éves üzleti eredményeit, s a grafikon náluk is egy meredeken felfelé ívelő számot mutatott, 9 hálózatvezetővel, közel 1,2 millió összpontforgalommal, mely az előző üzleti évhez viszonyítva 114%-os fejlődést jelent. Totális tűz és dinamika ez a csapat! Veletek is hatalmas öröm egy hajóban evezni, Melinda és Sanyi!

Botosné Gágyor Melinda Arany Hálózatvezető

Új vezetők a csapatban
Melindáék csapata is már egy nagy létszámmal bíró gépezet, így náluk is, ugyanúgy mint a Búzás Team esetében külön értékelte Melinda a csapatukban feltörő új hálózatvezetőket. A Botos Team 2021-ben minősült hálózatvezetői:

 • Hermányos István Tiborné Zsuzsanna,
 • Fásiné Csintó Csilla,
 • Mercz Aranka Piroska.

Ismételten megható pillanatok voltak, ahogy az ifjú Titánok átvették angyalszárny formájú kis kupájukat és bepillantást nyerhettünk Biocomos életútjuk kulisszái mögé. Hálásak vagyunk és szívből gratulálunk nektek!

Hermányos István Tiborné Zsuzsanna hálózatvezető szponzoraival, az Arany Hálózatvezető Botos házaspárral

Fásiné Csintó Csilla hálózatvezető szponzoraival,  az Arany Hálózatvezető Botos házaspárral

Mercz Aranka Piroska hálózatvezető

 

Gömbiczné Kanyó Beatrix lett a legjobb
Melindáék életéből sem maradt ki a „Botos Team Év Hálózatépítője 2021-ben” cím várományosának méltó köszöntése, mely az ő esetükben Gömbiczné Kanyó Beatrix hálózatvezető lett. Aki ismeri Beát, kétség sem fért hozzá, hogy e neves kitüntetést bezsebeli. Hihetetlen temperamentuma, munkássága méltán emelte fel őt ehhez a méltó címhez. Nagy vagy Bea!

Gömbiczné Kanyó Beatrix Gömbicz István hálózatvezető páros szponzoraival, az Arany Hálózatvezető Botos házaspárral

Emeljük kalapunkat a két Aranycsapat előtt! Szívből gratulálunk!

Jogos büszkeség

A két nagy létszámú csapat értékelése után a Katona Team 2021. évi hálózatvezetőinek elismerése következett, az alábbi remek hölgykoszorúval:

 • Kerestélyné Czitor Ildikó Emese,
 • Molnár Zsuzsanna,
 • Kotuláné Józsa Éva,
 • Sándor Éva Katalin.

Hatalmas büszkeség volt számomra, hogy ebből a hölgykoszorúból két hölgyet, Molnár Zsuzsannát és Kerestélyné Czitor Ildikót én, mint szponzor köszönthettem a kis angyalszárny kupákkal. Shawn Johnson szavai jutnak eszembe, ahogy e sorokat írom: „A kiválóság azt jelenti, büszke vagy magadra, boldog vagy magaddal, tudod, hogy megdolgoztál valamiért, és mindent megtettél. Ez maga a kiválóság.” A pillanat tükrében ott azonban a legbüszkébb én voltam. Rátok.

Kerestélyné Czitor Ildikó Emese Hálózatvezető szponzorával Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezetővel

Molnár Zsuzsanna Hálózatvezető szponzorával Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezetővel

Kotuláné Józsa Éva hálózatvezető szponzorával, Grenczer Georgina Krisztina hálózatvezetővel

Sándor Éva Katalin Hálózatvezető szponzoraival, az Ezüst Hálózatigazgató Katona házaspárral

Az idei legjobbak
A hálózatvezetők köszöntése után a Katona Team 2021. év legkiemelkedőbb teljesítményeinek elismerése következett, s akiket Timi oly nagyszerűen, büszkén, méltón vezetett fel, s akik sorban a következőek voltak:

 • Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető,
 • Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Arany Hálózatvezetők,
 • jómagam, Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető,
 • Fogarasi-Grenczer Andrea hálózatvezető.

Egyesével mentünk ki a pódiumra és csillogó szemekkel, dobogó szívvel, büszkén vettük át a ragyogó serleget a hozzá tartozó gyönyörű díszdobozos asztali virágkölteményünkkel. Felemelő érzés volt és megtisztelő. Köszönjük szépen és szívből gratulálok a csapattársaimnak!

Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető szponzoraival Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató párossal

Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Arany Hálózatvezető páros szponzoraival, felső vezetőivel Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató párossal

Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető szponzoraival, felső vezetőivel Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató párossal

Dr. Fogarasi-Grenczer Andrea Hálózatvezető szponzoraival, felső vezetőivel Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató párossal

Kitűnő munkatársakkal
Fantasztikus ebédünk megtisztelő helyen költhettük el a felső vezetéssel együtt, bár ahogy az ember körbenézett a remek hotel étkező részlegében, a remekebbnél-remekebb fogások közepette, ahogy a Katona Team munkatársait vizslathattam szemeimmel, az a gondolatom volt, hogy ezek a kitűnő eredmények, ezek nélkül a kitűnő munkatársak nélkül, az ő befogadásuk, munkásságuk nélkül mind üres lenne, s meg sem történtté tenné a mi utunkat is. Hála érzése fogott el, s maradok köszönettel felétek.

Aranymedál ajándékba
Az ebéd elfogyasztása után visszatértünk az ünnepség termébe, s a karácsonyi kis üde videó percei alatt Timi és Szabi, egy csodás, Katona Team logójú aranymedált osztott ki minden munkatársnak, melynek hátuljába egy Dan Millmann idézettel köszönték meg az egész Katona Team 2021. évi munkáját.

Az Év Hálózatépítője: Molnár Krisztina

Motiváló érméink kiosztása után következett „Az Év Hálózatépítője 2021 – Katona Team” legragyogóbb serlegének átadása. Most következett az a rész, amire nem voltam felkészülve és álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt a serleget én fogom megkapni. Hatalmas zavartságom nem leplezve, átadták a mikrofont, hogy mondjak valamit, beszéljek. Nem voltam képes. A szívem az agyamban és az egész testemben dobogott, mint valami vágtázó ezred és a száguldó iramot kontroll nélkül hagyva a szám nem nyílt szóra. Gondolom erre van klinikai magyarázat. Sokk.

Molnár Krisztina Ezüst Hálózatvezető a felső vezetőivel, az Ezüst Hálózatigazgató Katona házaspárral

Ólomsúlyként éreztem a karom, ahogy a kupát lendítettem a magasba, de a szívem már szárnyalt…Végtelenül megtiszteltetek Timi és Szabi. Hálásan, alázattal köszönöm!

A csapat van a kupa mögött

A kupa nemcsak nekem szól, hanem a csapatomnak, azoknak a csodálatos embereknek, akik velem együtt álmodják saját életútjukat a Biocom égisze alatt, s akiket most az ünnepség méltó zárásaként név szerint említek meg, ahogy időrendben érkeztek meg hozzám. Köszönöm szépen:

 • Kerestélyné Czitor Ildikó,
 • Molnár Zsuzsanna,
 • Szatmári Edit,
 • Török Eszter,
 • Bonyai Mónika,
 • Palik Judit,
 • Anna-Maria Apaczai,
 • Kepler Judit,
 • Kármánné Barcza Szilvia,
 • Török Fruzsina,
 • Illés Andrea,
 • Tóth Xénia.

S végül, de nem utolsó sorban örökké maradok hálás köszönettel Kovács Szilvia szponzoromnak, aki megmutatta az utat….

Közös koccintás

Az ünnepség záróakkordjaként emeltük fenséges pezsgős poharunkat, s koccintottunk egymással és az online térben a nap folyamán bekapcsolt németországi és minden külföldön élő munkatársakkal, egy bőségben gazdagabb jövő felé tekintve.

A legjobbakat!

Nagyon boldog, pontzáporos, eredményekben gazdag, 2022-es új esztendőt kívánok minden Biocomos munkatárs részére! Szeretettel, tisztelettel: Molnár Krisztina, Ezüst Hálózatvezető.

Ezeket olvastad már?