Kezdőoldal Ágak Babanézőben Pintér-Pámer Krisztáéknál, avagy csapatépítő családi összejövetel a Vass-ágon

Babanézőben Pintér-Pámer Krisztáéknál, avagy csapatépítő családi összejövetel a Vass-ágon

 

Általában sikerekről, rendezvényekről, termékekről, jó tapasztalatokról számolunk be, de egyre gyakoribb, hogy a munkatársak hírt adnak a családi napjaikról, lazább, kötetlenebb eseményeikről is. Érthető: az emberi kapcsolatok teszik erőssé, eredményessé és sikeressé a hálózatot, melynek egy újabb szép példája az alábbi, mely még augusztus elején, valahol a XVI. kerületben történt, s most elolvasható a komoly hálózatot kisgyermekek mellett is sikeresen menedzselő házaspár férfitagja, Pintér István tolmácsolásában…

 

Start utáni kikapcsolódás

Már régóta dédelgettünk egy álmot. Szerettük volna vezetőinket vendégül látni egy laza, kerti eszem-iszom mulatságra. Keresgéltük a megfelelő időpontot. Nem volt könnyű, mert a vágyunk az volt, hogy mindenki egyszerre ott tudjon lenni. Ilyen forró nyáron sokan mennek nyaralni, kikapcsolódni. Hosszas agyalás után a választásunk az augusztusi start utáni délutánra esett. Olyankor úgyis mindenki ott van, aki számít. Így hát időpont kipipálva! A helyszín adott volt. Úgy gondoltuk, a kertben el fogunk férni kényelmesen. A vágyunk az volt, hogy több mint negyvenen leszünk. Így is lett.

Örömteli előkészületek

Már egy héttel a buli előtt elkezdtük nézni az időjárás-előrejelzést, ami mindvégig csodálatos időt ígért. A konkrét előkészületek előző nap délután elkezdődtek. Izgalommal rendezgettük az ételeket és a helyszínt is. Azt szerettük volna, hogy mindenki jól érezze magát.

Fagyi, SK

Eljött a nagy nap. Reggel elindultam képzésre, mert hát ott várt a csapatunk. Rendezvény után irány a buli. Külön köszönet Tominak, aki nagyon finom, saját kezűleg készített fagyival és szakszerű segítséggel járult hozzá a gasztronómiai élményhez. Végtelenül hálásak vagyunk Nektek, azért hogy vagytok és azért is, hogy eljöttetek és együtt eltölthettük ezt a néhány órát. A többiről beszéljenek helyettem inkább a képek. (És egy ígéret a végére: 2020-ban nagyobb létszámmal, más helyszínen újra összehozzuk a csapatot egy családi rendezvényre. A tervek már készülőben vannak!)

Jöjjön pár reakció (visszajelzési sorrendben):

Hellinger Magdolna: Csodás ötlet volt

Csodás volt az ötlet, a szervezés, az ételek, a társaság, még az időjárás is, István még azt is elintézted, le a kalappal!

Czinegéné Ferencz Ildikó: Tökéletes volt

Nagyon jól éreztünk magunkat mi is és a gyerekek is. Tökéletes volt minden! Köszönjük a meghívást, örülünk, hogy ott lehettünk!

 

 

Gruicsné Sümegi Éva: Több szempontból is örültem neki

Köszönet és hála érte! Több szempontból is nagyon örültem ennek a kerti bulinak. Már rágtam a fülüket, hogy csináljunk valamit! Magam részéről bulizós vagyok, tudom, mekkora ereje és hozadéka tud lenni az ilyen csapat-összejöveteleknek, hiszen más, amikor egy hivatalos képzésen vagyunk együtt. Másrészt nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy találkozhattam olyan régi vezetőkkel is, akik már nem aktívak, de a szívükben örökre ökonetesek maradnak. Ami még külön érdekesség, hogy voltak, akik itt ismerték meg egymást személyesen! Izgalommal várom a következőt! Addigra még többen leszünk!

Szakmáry Ildikó: Töltődős délután volt

Remekül éreztem magam a sok-sok pozitív gondolkodású ember között, ahol a kedvesség, a motiváció, az őszinte érdeklődés és a vidámság dominált. Mindig töltődik az ember pozitív környezetben, és ez itt, ezen a napfényes szép nyári délutánon sokszorosan igaz volt.
Köszönjük a kedves vendéglátást, a figyelmességet és a mosolyokat!

Eberhardt Hajni: Köszönet a szervezésért

Nagyon szépen köszönjük, hogy ott lehettünk, jó volt így együtt, hiszen a hivatalos találkozásokon talán egy nyúlfarknyi mondatra futja vagy arra se. Köszönjük szépen, hogy megszerveztétek. Külön köszönet a finom falatokért!


Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár: Köszönjük és gratulálunk!

Nagyon örülünk, hogy a Pintér házaspár összehozta a vezetői csapatukat és együtt köszönthettük második gyermeküket, Benedeket. Volt jó hangulat, kellemes baráti beszélgetések és a finom ételek mellett nagyon ízletes, Bilics Tamás HV által készített kiváló fagylalt. Köszönjük Tamásnak a fagyit, Istvánéknak ezt a kellemes délutánt és gratulálunk második gyerekükhöz, illetve sikeres dinamikus csapatukhoz. Szeretettel: Vass Oszkár és Zsuzsa.

Varga Edit: Több, mint csapatépítés

Köszönjük, hogy ott lehettünk! Ez több volt, mint „csapatépítés”! Csupaszív a csapat minden tagja! Örülök, hogy hozzátok tartozhatok!

Juhos Katalin: Több ilyen kellene!

Csodálatos délutánt töltöttünk együtt. Több ilyen kötetlen program kellene! Hálás vagyok, hogy ott lehettünk!

Pap Edit: Szívet melengető volt

Kedves Kriszti és Pityu! Nem tudom szavakkal leírni, milyen laza, szívet melengető érzés volt nálatok, családias melegséggel fogadtatok a babanézőben. Feltöltött, ahol mindenki hozzátok tartozott. egyenlőek voltunk. Nagyon hangulatos a sok gyerekkacagás, vidámság. Jó hozzátok tartozni. Összekovácsolja az ilyen parti az embereket. Ínyenc, választékos ízek és rengeteg jutott még a később jött családtagoknak is. Nagyon házias ízek voltak, mindenkire gondoltatok, családtagokra, gyerekekre. Nagyon szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy ott lehettem.

    

Ezeket olvastad már?