Kezdőoldal Ágak Eseménydús nyárköszöntő a felvidéki Pálfi-Kis-ág májusi Sikernapján

Eseménydús nyárköszöntő a felvidéki Pálfi-Kis-ág májusi Sikernapján

Lelkes Erzsébeté lett újra a Simonics kupa, Kis Gergely ágvezető gratulált neki


Igazán eseménydús nyárköszöntő Sikernapon vehettek részt május 14-én a szlovákiai Pálfi-Kis-ág tagjai. A nagymegyeri Plauter kúriában tartott képzésről
Hobot Erika 5. szintű munkatárs írt cikket, aki már erre felkészülve indult útnak azon a vasárnapon. 

Ismét sokan voltak a felvidéki rendezvényen

A Sikernap háziasszonya, Kovács Évi

Kismama, mikrofonnal
A Sikernap háziasszonya ezúttal Kovács Évi, a Kovács Team Ezüst Hálózatvezetője volt, aki gyönyörű pocakjával szinte beragyogta a teret, hiszen nemsokára megszületik második gyermekük!

Az Életmódprogramot ezúttal Kovács Zsolt mutatta be

Életmódprogram és tapasztalatok
Bár az idő szomorkás volt, a hangulat épp az ellenkezője, mindenki mosolygós és feldobott volt. A szokásokhoz híven meghallgathattuk a Biocom Életmódprogramot, amit ezúttal Évi férje, Kovács Zsolt adott elő. Nem maradtunk tapasztalatok nélkül sem, minden alkalommal újabbakat hallhatunk, amit érdemes lejegyzetelni, hiszen nem tudhatjuk, mikor, kinek lesz rá szüksége. Volt ott minden, s még azt is megtudhattuk, hogy néhány csepp Grapefruitmag-kivonat a házi kedvencnek is segített.

A tapasztalatok mindig építenek

A szintlépők is figyelmet kaptak

Szintlépések
Szintlépésekből sem volt hiány. Első körben Évi elmondta a feltételeket, ezt sosem lehet elégszer hallani, hogy belénk rögződjön, majd kihirdette azokat.

Lelkes Erzsébet és Laci is sokat kaptak a Biocomtól

Lelkes Erzsébet duplázott, újra ő lett a hónap legdinamikusabb hálózatvezetője
Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egymás után kétszer lettek a hónap legdinamikusabb hálózatvezetői, de Lelkes Erzsébetnek sikerült. Ezúttal is ő nyerte el a Simonics serleget, hisz ő hozta a legtöbb belépőt áprilisban, így méltán lehet rá büszke felső vezetője, Simonics Éva Arany hálózatvezető.

A Pálfi-Kis-ág vándorserlegét ezúttal Csorba Nóra vihette haza, Pálfi Katika és Kis Gergely ágvezetők építették fel őt

Csorba Nóra fejlődte a legnagyobbat, háziinfókkal
A Pálfi-Kis-ág serlege is elkelt, azt mindig az a valaki kapja, aki az adott hónapban a legtöbbet fejlődött pontértékben. Ezúttal Csorba Nóra! Nóra elmondta, hogy most nagyon sok háziinfót szerveznek, hiszen így igazán meg tudjak mutatni az embereknek, hogy mit is tud a Biocom.

Amit kaptunk: Biocomos élet, igazán!
Ebben az egy mondatban benne van minden, a hála, az alázat, a köszönet… Két csodás történetet hallgathattunk meg arról, kinek mit adott a Biocom, és hogy mit értek el.

Új családot kapott a Biocomtól
Első körben Csorba Nóra hálózatvezetőt hallgathattuk meg, aki elmondta, hogy 2018 decemberétől van a rendszerben. Egy víztisztitóval indult számára az egész, amit a szüleinek rendeltek. Elmondása szerint a Biocom egy másik családot adott neki, feltölti és nem érzi munkának, hanem örömmel teszi.

Az életkedvét és az erejét kapta vissza
A másik sztorit Lelkes Erzsébettől hallhattuk, derültünk is jókat rajta, hiszen poénos, jókedvű stílusában adta elő Biocomos élettörténetét. Ő sem ismerte a termékeket, nagyon szkeptikusan állt a dolgokhoz, de mikor 2019-ben nagyon beteg lett, másfél évig szinte csak az ágyat nyomta, majd rátalált Pecsuk Kázmér Editre, aki a Reg-Enor-t ajánlotta fel neki. Mint elmondta, a Biocom az életkedvet, az életerejét adta vissza neki. Párja, László meghatódva mondott köszöntet Editnek, és a vezetőiknek, hogy anno segítettek Erzsébetnek.

A Biocom életformáról Nagy Andrea tartott előadást


Nagy Andrea először csak a terméket látta meg a Biocomban
A Sikeremberek, életutak blokkban Nagy Andrea hálózatvezető mesélt a kezdetekről. 2016-ban regisztrált a rendszerbe egy Grapefruit cseppel, persze az üzleti részről hallani sem akart. Idővel viszont azon kapta magát, hogy hol az egyik, hol a másik terméket próbálta ki, hol itt beszélt róla ismerősöknek, hol ott. A terméket látta meg a Biocomban, férje kezdte el egy képzéssel, idővel Andrea is csatlakozott, elkezdtek háziinfókat szervezni. Hogy mit is adott nekik a Biocom? Önbizalmat, fantasztikus családot, barátokat, szuper élményeket, álmokat, sikereket, elismerést.

A vendégelőadók nagy sikert arattak

Kosiba Zsombor, a „tablettás”
Szünet után vendégelőadóinkat hallgathattuk meg, Kosiba Zsombor és Simon Viktória hálózatvezetők következtek. Ritkán látni ilyen szerethető, szimpatikus párt. Zsombor már kisgyermek kora óta kapcsolatban van a Biocommal, hiszen alig 3 éves volt, mikor a szülei csatlakoztak a hálózathoz. Mint elmondta, iskolatársai csak „tablettásnak” nevezték őt a suliban, persze mindenféle hátsó szándék nélkül, egyszerűen csak azért, mert mindig volt nála valamilyen vitamin, amit napközben épp bevett, akár egy C- vagy D-vitamin, Noni stb. Mivel térdproblémával küszködik, így tudja, hogy az erős fizikai munka nála szóba sem jöhet, éppen ezért neki a Biocom reményt adott. Elmondása alapján neki a a Biocom magát a családot jelenti. Hálózatvezető volt, mikor betoppant az életébe Viki.

Kosiba Zsombor és Simon Viktória

Simon Viktória számára a Biocom mentőmellény volt
Bár egy párt alkottak, Viki sosem kérdezte Zsombortól, mivel foglalkoznak a szülei, aztán mikor egy nap Zsombor bemutatta őt a szüleinek, meglepődött, hogy milyen hatalmas házban élnek. Viki beszélgetni kezdett a Kosiba szülőkkel, szó szót követett. Hirtelen azt vette észre, tátott szájjal hallgatja Zsombor édesapját, Józsefet, ahogy a Biocomról beszél, majd eldöntötte, hogy ő is ezt szeretné csinálni! Ahogy mondta, neki a Biocom egy mentőmellény volt, amivel másokat segíthet, hiszen egészen addig ő maga sem tudta, mihez kezdjen az életével. A célja, hogy olyan fiatalokat találjon, amilyen ő is volt, hogy segíteni tudja őket. Közös mottójuk Zsomborral: „Ne dönts senki helyett!”

Feltöltődve
A nap végén Kovács Évi, a Sikernap háziasszonya útravalóul egy csodás idézettel zárta a napot és mindannyian feltöltődve, csodás érzéssel a szívünkben indultunk haza.

Ezeket olvastad már?