Kezdőoldal Ágak Szlovák nyelven építi hálózatát Bajnoková Lenka, aki egy hónapig a céges Mercedesszel száguldhat az Ezüst Hv szint felé

Szlovák nyelven építi hálózatát Bajnoková Lenka, aki egy hónapig a céges Mercedesszel száguldhat az Ezüst Hv szint felé

Együtt sikítottak az örömtől, majd együtt kocsikáztak a Mercivel

Ellált a szava a hír hallattán Bajnoková Lenkának, amikor megtudta, hogy ő lett az egyik legjobb az egész Biocomban. A kiemelkedő hálózatvezetők elismerésének része, hogy egy csodajárgányban tölthetik a következő hónapot. A Pálfi-Kis-ág hálózatvezetője számára ez a siker kitűnő visszaigazolás arra, hogy az elme ereje működik. Szponzora, Czékus Mónika pedig egy fontos pillanatra emlékezett.

Bajnoková Lenka és szponzora, Czékus Mónika szelfizik

Bajnoková Lenka: Sikítottam örömömben
Amikor felhívták telefonon a cégtől, hogy megnyerte a Biocomos Mercedeszt, elállt a szava és a lélegzete… – Nem tudtam semmi mást mondani, csak annyit, hogy köszönöm és viszontlátásra. Letettük a telefont, és sikítani kezdtem örömömben! Eleinte a lányaim csak néztek, hogy mi történt velem, de amikor elújságoltam nekik a csodás hírt, ők is sikítoztak velem.

Lenka lányai is büszkék édesanyjuk sikerére

Mindig a fejemben járt
Ez az öröm és boldogság szavakkal leírhatatlan. Az autó örome, az elért cél és mindenekelőtt az, hogy megcsináltam. A céltáblamon már ott van a Biocomos autó, de eddig nem volt, mert mindíg volt valami probléma nyomtatással. De mindig a fejemben járt, gondoltam rá, milyen lehet megnyerni, benne ülni és vezetni.

Az elme ereje…
Az elme ereje működik! Ez már nem csak a képzelet, hanem ez a valóság. Amikor beültem az autóba, minden valósággá vált, ami a képzeletemben volt. Csodálatos érzés elérni a céljaidat!

Bajnoková Lenka a legjobbaknak járó serleggel és az egy hónapig hajtható csodajárgánnyal

Büszke vagyok
Büszke vagyok magamra, büszke vagyok a fantasztikus csapatomra, és nem utolsósorban a csodálatos vezetőmre, a velem szemben tanúsított kitartására, türelmére, támogatására és segítségére.

Czékus Mónika hálózatvezető (szponzor):
Lenka szponzora, Czékus Mónika hálózatvezető nagyon büszke rá és csapatára. – Bajnok Lenka hálózatvezető szlovák nyelven építi hálózatát. Tavaly a Nyári Verseny alkalmával, amit teljesített, nagy döntést hozott. Eldöntötte, hogy hálózatvezető akar lenni. Januárban el is érte a HV szintet és április végén ő is hálózatvezetőt avathat Vladimíra Beľaková személyében. Lenka, nagyon büszke vagyok rád, fantasztikus csapat alakult ki körülötted! Sok sikert kívánok neked és a csapatodnak, hajrá Ezüst HV szint! Csodás élményeket kívánok a Biocomos autóval!

Szponzor és autónyertes egyaránt a szlovákiai Pálfi-Kis-ág tagjai

 

 

Ezeket olvastad már?